Пропонується до продажу велика 1-кімнатна квартира у одному з самих престижних ЖК - Ренессанс. Квартира загальною площею 59.15 кв.м. розташована на 1 поверсі 3-поверхового будинку, має велику лоджію 4, 25 кв.м. Обладнана усім, необхідним для комфортного життя, ця квартира має багато принад, щоб її купити і насолоджуватись у ній життям. Це і авторський проект ремонту, і високоякісні будівельні матеріали, що використовувались при ремонті з зберіганням усіх норм і технологій, і побутова техніка відомих своєю якістю світових брендів, і меблі, що окрім безумовної якості дарують ще й естетику і насолоду життя. Але є ще один нюанс цієї квартири - ціна. Дуже приваблива для квартири такої якості і такого ро Реальному покупцеві - торг. Можно в аренду 21000 грв в месяц. Дзвоніть та записуйтесь на перегляд!

Розваги вул., 27

Квартира на Великому лузі. Стан жилий.

Зелена вул., 45

Знижка вже 40% Ексклюзивно в Ділайн. Продаж 90м2 в Короні Ренесансу. Перший клубний будинок «Корона Ренесансу» - єдиний будинок у Запоріжжі з терасами на даху та земельними ділянками. Це чисте повітря, панорамний вид на ліс та Дніпро, власна інфраструктура, продумані планування та передові інженерні рішення. Встигніть купити унікальний простір для життя. Квартира розташована на 34. Стильна парадна. Сторона розгорнута на бік Дач і полів - гарний вигляд. (не спекотна сторона) Великий, видовий балкон. Автономне опалення. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Компанія : Агентство нерухомості Ділайн.

ул. Розваги, 29, Днепровский (Ленинский), Запорожье, Запорожская 57000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира продается с мебелью техникой пластиковые окна. счетчики, водонагреватель, хорошее расположение документы в порядке только продажа. Квартира продается через АН.

Продам квартиру на Набережной