Пропонується до продажу шикарна 2-кімнатна квартира, площею 57 кв.м. Висота стелі 3м. Метраж: 57/32/9. Сучасний капітальний ремонт 2019р, робився для себе з дорогих матеріалів імпортного виробництва, все продумано до дрібниць. Квартира утеплена, дах перекритий, нова проводка, всі нові стояки. Вбудована техніка Bosh, регульована тепла підлога. Планування: 2 окремі кімнати, балкон у двір - тиха сторона. Після ремонту у квартирі практично не жили. Територіально бульвар Шевченка, район літака. Все необхідне у пішій доступності. Чистий продаж. Ключі на угоді. Усі подробиці по телефону.

Шевченка бульв., 20

Терміновий продаж 2-кімнатної квартири із сучасним капітальним ремонтом - робився для себе! Все нове! Меблі та техніка залишаються! Заходи та живи! Кімнати роздільні, 4 поверх у 5му цегляному будинку по вул Леоніда Жаботинського район вул 12 квітня. Відмінні сусіди, тихий двір. Самий центр міста. Все необхідне поруч. Ключі на угоді, 1 власник.

Правди вул., 4

БЕЗ КОМІСІЇ! Торг Продається затишна двокімнатна квартира з видом на річку Дніпро! Квартира розташована в районі з відмінною транспортною розвязкою та розвиненою інфраструктурою. Після капітального ремонту, проводка мідна, вікна, двері труби замінені. З новими меблями та великою побутовою ЯКІСНОЮ технікою, які залишаються новим власникам. У квартирі встановлений кондиціонер і проведений газ. Будинок оснащений новим ліфтом, а сусіди адекватні та дружні. Взимку квартира дуже тепла, а завдяки підключенню до лінії вантажного порту, СВІТЛО Є ЗАВЖДИ. Ідеальне місце для комфортного життя!

власник
Портова, 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується до продажу 2-кімн. кв. 7/9 на вул. 12 квітня, площа 51/27/8. Квартира світла, тепла не торцева. Виконаний косметичний ремонт, встановлені металопластикові вікна, радіатори опалення, кондиціонер, балкон засклений. Кімната з нішою (оформлена розсувною системою). Вхідні двері металеві. Кімнати та с/в - роздільні. Поблизу дитячий садок, магазини, спортивний клуб "Металург", до проспекту Соборного 10 хвилин ходьби. Телефонуйте домовимося про перегляд.

12 квітня, 2

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира по бул.Гвардейскому (в р-не Набережной), общей площадью 46 м, расположена на 3 эт./5-ти эт.дома. Комнаты раздельные. Планировка представляет собой:кухня, гостиная, спальня с балконом, санузел смежный. Оборудована и укомплектована всем необходимым.

Гвардійський бульв., 24

25000$. 44/30/6. 1/5. До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира по вулиці Михайла Гончаренка (Панфіловців). Квартира в хорошому, жилому стані, продається з меблями та технікою. Будинок ОСББ, чистий та охайний підʼїзд, доглянута прибудинкова територія. Дуже зручне місцерозташування, поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Панфіловців вул., 27

До продажу пропонується затишна 2-кімнатна квартира на пр.Соборному, орієнтовно за кінотеатром «Байда». Квартира розташована на четвертому поверсі, цегляного, пʼятиповерхового будинку. Загальна площа 44 кв.м. Гарний стан, планування кімнат суміжно-роздільне. В квартирі деревяні лаковані вікна зі склопакетом, на підлозі паркет, балкон засклений (деревяні рами). На кухні є всі необхідні меблі та техніка, в кімнатах спальні місця, містка шафа для зберігання речей (меблі та техніка за домовленістю). Санвузол сумісний: радянський кахель, сантехніка, пластикові труби, лічильники, гаряча вода від колонки. Гарне місце розташування будинку, тихий центр: поряд АТБ-маркет, безліч різних магазинів та супермаркетів, зупинка громадського транспорту та багато іншого. Великою перевагою є доступні тарифи по комунальним послугам. Вартість квартири 26000$. Торг доречний!

Соборний просп. (Леніна), 158а

Супер 2х кімн "WHITE BOX" по Сталеварів 25а. Локація: супер місце , центр міста , дуже зручна транспортна розвязка , в 30 м від будинку АТБ , магазини , зупинка транспорту , кафе та ресторани , в 300 м парк , в пішій доступності великий Сільпо та парковка. Будинок сталінка . Один із найкращих ОСББ. У підїзді чисто та затишно, стоять пластикові вікна, виконується вологе прибирання. Дах повністю замінений на новий. Квартира: Площа 56 м2. Розташована на 5/5 поверху. Двостороння. Висока стеля. Стан відмінний. У 2024 році були перефарбовані всі стіни в білий колір. Усі комунікації замінені на нові (вода, електрика). Встановлено газову колонку. У стінах проведено дроти по домашній кінотеатр, відеоспостереження та інтернет. Встановлена сигналізація та домофон. Балкон оздоблений куванням і зроблений у відкритій формі (дуже гарний вигляд) Ванна кімната обєднана з сан.вузлом. Планування: передпокій, кухня + їдальня, коридор, ванна кімната, гардероб (+ сейф), спальня + балкон, кімната. ! Це відмінний варіант купити свіжу квартиру з ідеальним станом та облаштувати її на свій смак. Компанія : Агентство нерухомості ДІЛАЙН

Сталеварів вул., 25а

7/9. 50/30/6. 25000$ До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира в Вознесенівькому районі по вулиці Волгоградській. В квартирі виконано всю чорнову роботу, підготовлено до фінального ремонту, замінені всі комунікації та вікна. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Волгоградська вул., 26

Предлагается к покупке 2-х комнатная квартира 4/5 по ул. Победы (р-н. 5-ой гор. больницы) Квартира в хорошем жилом состоянии. Очень тёплая и светлая. Окна металлопластиковые. Новые радиаторы отопления. Трубы пластик. Частично заменена электропроводка. Заменены комнатные двери. Балкон застеклён. На полу линолеум. Отличное расположение дома, рядом с домом парк, супермаркет АТБ, аптеки, школа. детский садик, остановка общественного транспорта, проспект. Цена 21000 дол.

Перемоги, 119

АН ЗОЛОТИЙ КЛЮЧИК У продажу 2 кімнатна квартира 1/5 по вул. Перемоги (р-н. магазину Олімпія) Перший високий поверх (висота другого), без балкону. Квартира в житловому стані, але потребує ремонту. Вікна металопластикові - нові, труби води та каналізації замінені. Квартира утеплена зовні. Все робилося недавно. Зручне розташування будинку, поруч школа, дитсадок, парк, супермаркет, зупинка транспорту та ін. Ціна 13999 у.о. Торг присутній

Перемоги вул., 95

До продажу пропонується 2-кімнатна квартира в Центрі міста, район ТЦ Україна, будинок внутрішньоквартальний, розташований по вул. Леоніда Жаботинського (вул. Правди); У квартирі виконано капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій, планування кімнат суміжно роздільне одностороннє не торцеве, кухня студія, збільшений розварений балкон, замість кладової функціональна шафа купе; Квартира дуже затишна, укомплектована всіма меблями та технікою, та деталями інтерєру, взимку дуже тепла; Санвузол сумісний: сучасний кахель, сантехніка, душ кабінка, пл. труби, лічильники на газ та хол.воду; Місце розташування відмінне, поруч парк, Алея троянд, зупинка транспорту по проспекту Соборному в будь-який кінець міста, школа, садок, ТЦ Україна, спорт комплекс FIT HAUS, кафе ресторани, супермаркети, все для проживання сучасної родини. Ніхто не прописаний, перепланування узаконене, до продажу документи готові; Можливий торг.

Правди вул., 111

Уютная 2-х комнатная квартира с ремонтом . Расположена на 2-м этаже 5-ти этажного дома по ул. Победы . Квартира со свежим ремонтом , светлая и тёплая . Заменена проводка , окна МПО , на полу ламинат , хорошая ванная , натяжные потолки , новая колонка . От проспекта , ост. Украина 12 мин , к Победе несколько мин . За дополнительной информацией звоните .

Перемоги вул., 85

скидка уже 30 % - срочная продажа !! Уютная 2 х Комн полнометражная квартира в самом центре города по пр. Соборному 159 . Самое топовое месторасположение , все в пешей доступности . Квартира находится на 5/5 этаже . Состояние жилое . Площадь 53 м2 . Балкон и окна спальни выходят на проспект . Планировка : Прихожая, гостиная , кухня -столовая , ванная комната + сан.узел , спальня , балкон . Продажа с мебелью и бытовой техникой . Спешите , это редкий вариант Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Соборний просп. (Леніна), 159

Продаж двокімнатної квартири в центрі по вул. Гагаріна 12. В квартирі виконаний капітальний ремонт, продається з усіма меблями та технікою. Також є парковочне місце для авто, закріплене за цією квартирою.

Гагаріна вул., 12

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира загальною площею 54.2 кв.м., житлова плаща 27.9 кв.м., кухня 7 кв.м., розташована на 1 поверсі двоповерхового будинку по вул. Перемоги. Квартира в житловому стані, є лоджія 7 м засклена (скління старе), сан вузол суміщений. Поруч зупинки, магазини тощо. Можливо використовувати як для проживання, так і під бізнес.

Перемоги вул., 25

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира, розташована на 3 поверсі трьох поверхового цегляного будинку по Бульвару Шевченка. У квартирі виконано капітальний ремонт, з якісних матеріалів, замінені вікна, двері вхідні та міжкімнатні, проводка, теплі поли, натяжні стелі, на полу паркетна дошка, тощо. Продається з меблями та технікою. Є все для комфортного проживання: Вбудована кухня, диван, дитяча кімнат, меблі в кімнаті, два кондиціонери, телевізор, Інтернет, посудомийна машина, варильна поверхня, духовка, витяжка, відеодомофон і т.д. Сан вузол сумісний, кімнати роздільні, балкон засклений та утеплений.

Шевченка бульв., 20

Пропонується 2-кімнатна квартира, загальною площею 57,47 кв.м., розташована по Бульвару Шевченка на 3 поверсі трьох поверхового цегляного будинку. В квартирі частково зроблений ремонт, замінені труди, вікна, проводка, зроблена нова стяжка на полу, є два балкона - не засклені. Залишилося зробити чистове оздоблення

Шевченка бульв., 20

Пропонуємо купити 2-х кімнатну квартиру по вул. Нижньодніпровська 23, цегляний будинок, 4-ий поверх, кімнати та санвузол сумісні, стан задовільний, частково заміна вікна на м/пл., на кухні та с/в кахель, лічильники. Зручна локація, поруч парки, р. Дніпро, зупинка транспорту, учбові заклади, магазини, кафе, ресторани. А головне, це світло, яке не вимикають! Квартира вільна, прописаних немає. Чекаємо Вас на перегляд!

Нижньодніпровська вул., 23

Предлагается к продаже квартира-офис с отдельным входом по ул.Мира (находится в жилом фонде), общей площадью 47м.В 2020 г,произведен капитальный ремонт. Индивидуальное отопление -электро котел. Сигнализация, видеонаблюдение. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

Миру вул., 4

Предлагается к продаже двухкомнатная полнометражная квартира по пр.Соборному, общей площадью 55м² , расположена на 4 эт./5-ти эт.дома. Комнаты раздельные. Оборудована и укомплектована всем необходимым. Дом ОСББ. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

Соборний просп. (Леніна), 216

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. Квартира 2-х кімнатна, з двома окремими не сміжними кімнатами, кухня в цій квартирі дуже велика, 25 квМ, що дозволяє в ній розташувати три зони: робочу зону кухні, їдальну, та зону відпочинку, по функціоналу вона буде , як кухня-вітальня. Також в квартирі є великий роздільний сан.вузол та гардеробна. Від забудовника встановленні пластікові вікна, якісні входні двері, двухконтурний газовий котел, що значно збереже ваші кошти на опалення. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Предлагается к продаже двухкомнатная квартира в районе площади Профсоюзов. Ул. Каменногорская. Р-н Фестивальной. До проспекта Соборного 650м. Всё нужное рядом, в пешей доступности. Этаж 1/5. Продажа с мебелью и техникой. Приглашаем на просмотр!

Камяногірська вул., 777

Продаж 2к квартири на бульварі центральному. Відео обзор скину за запитом. Перепланування, кондиціонер, встроєна кухня, балкон деревяний утеплений. Квартира захламлена, але все це вивезуть, сторонніх запахів чи сирості у квартирі немає. Пластикові вікна, деревянний засклений утеплений балкон. Якісні металеві вхідні двері. Гарне розташування. Квартира кутова, але дуже тепла. Дзвоніть, та поїхали дивитися! Рієлтор Анна Сороко - підберу бажаний обєкт за вашим бюджетом та ви залишитесь задоволені!

Центральний бульв., 10
1 - 24 з 304 результатів