Пропонується до продажу простора трикімнатна квартира у ЖК Квартал із гарним видом на Дніпро. Квартира у другій секції. Загальна площа 91,66 кв.м, житлова 44,19 кв.м, кухня 17,68 кв.м. Плануванням передбачено три окремі спальні, гардеробна, велика кухня, два санвузла, вітальна, балкон. Будинок введено в експлуатацію. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія з паркуванням. Продаж по переуступці. Від власника.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Квартира знаходиться у пятиповерховій частині будинку. Фактично це окремий однопідїздний пятиповерховий будинок під спільною адресою разом з триповерховою частиною. Ідеальне місце розташування; дві-три хвилини до проспекту, до бульвару Шевченка або до 12-квітня. Квартира тристороння, суха, жодних ознак грибка або плісняви. Потребує повного ремонту. Якісно виконані роботи з ремонту колони по центру квартири, сумісних з сусідами стін та заміні стояків. Наново зроблена частина верхнього перекриття у коридорі. Встановлені правельні металеві двері. Власник, прописаних немає, будь-яких проблем немає. Є борги по опаленню (будуть погашені мною до угоди). Вільна, ОСББ, всі сусіди адекватні, тихі. Рік будівництва 1951. Розрахунок можливий у гривні, долларі США або євро, готівковий або безготівковий у Приватбанку

власник
Правди вул., 7

7/9. 50/30/6. 25000$ До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира в Вознесенівькому районі по вулиці Волгоградській. В квартирі виконано всю чорнову роботу, підготовлено до фінального ремонту, замінені всі комунікації та вікна. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Волгоградська вул., 26
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

40000$. 2/11. 50/17/17. Пропонується до продажу велика 1-но кімнатна квартира в ЖК «Kvartal» загальною площею 50 м. Квартира під ваш індивідуальний ремонт. Будинок ведено в експлуатацію, підведені і підключені всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія, охорона. Поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Показ у будь який зручний для вас час, ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

В продаже просторная 1-но комнатная квартира в центре города . ЖК Квартал , бул. Центральный 28 . Введён в эксплуатацию , все коммуникации подключены . Общая площадь - 43 кв.м Территория жилого комплекса охраняется видеонаблюдением круглосуточно . Индивидуальное газовое отопление . Отличная локация , вся инфраструктура рядом . За дополнительной информацией звоните .

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Пропонується до продажу 2кімн.квартира на 2 пов./5пов. цегляного будинку, загальною площею 46м2. Квартира під ремонт. Додаткова інформація по телефону.

Сталеварів вул., 53

Предлагается к продаже 3-х комнатная квартира по улице Портовая. Квартира расположена на 5-м этаже 5-и этажного кирпичного дома. Разносторонняя. Одна комната с видом на Днепр. Требует капитального ремонта. Документы в порядке - один собственник , прописанных нет. Дополнительная информация , по указанному номеру.

Портова, 222

Пропонується 2-кімнатна квартира, загальною площею 57,47 кв.м., розташована по Бульвару Шевченка на 3 поверсі трьох поверхового цегляного будинку. В квартирі частково зроблений ремонт, замінені труди, вікна, проводка, зроблена нова стяжка на полу, є два балкона - не засклені. Залишилося зробити чистове оздоблення

Шевченка бульв., 20

Предлагается к продаже видовая 1 комн.кв. в ЖК Kvartal, общей площадью 50м, расположена на 6 эт./11-ти эт.дома. Квартира под ремонт. Дом введен в эксплуатацию, подключены все коммуникации. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

можливий продаж по єОселя
бул.Центральный, 28

В продажу розкішна дво- поверховасвітла квартира в центрі міста проспект Соборний 198. 1 поверх кухня студія, спальна кімната , гардеробна та санвузол. 2 поверх дві спальні кімнати , гардероб, санвузол та ванна. В квартирі замінено провід, труби, встановлено індивідуальне опалення. На першому поверсі балкон та велика лоджія засклені деревом, виконнано стяжку полів, в санвузлі та ванній покладено плитку. На другому поверсі встановлено металопластикові вікна, нові батареї, в санвузлі та ванній плитка, всі двері в квартирі нові. Ремонт робили для себе з якісних матеріалів. В квартирі чотири кондиціонери, закуплено частину сантехніки, залишилося завершити ремонт, дах в будинку новий, поруч всі зручності.

Соборний просп. (Леніна), 198

Житлові комплекси у Запоріжжя

Видова квартира на 9 поверсі в новому ЖК Смарт площею 31,87 м2 В квартирі: - сертифіковані вхідні двері; - електрокотел Bosch; - 6-ти камерні м/п вікна з двокамерним енергозберігаючим склопакетом; - інтернет лічильники автоматичної передачі показань. В підїзді - колясочна; - лапомийка; - 2 ліфти. Квартира знаходиться у центрі міста, поряд лікарні, парк, супермаркети та транспортна розвязка у всіх напрямках! Ідеальна пропозиція як для молодої сімї, так і для бізнесу під здачу в оренду! ЖК працює з усіма державними програмами кредитування! Будинок введений в експлуатацію, на першому поверсі розміщуються магазини та інші необхідні сервіси, паркінг! Новий власник отримає всі правовстановлюючі документи: витяг з державного реєстру на нерухоме майно, договір купівлі-продажу та паспорт БТІ.

власник
Сєдова, 4а

В продажу 3к квартира, на 3 поверсі під ваш ремонт. Дві окремі кімнати та одна прохідна. Окремий санвузол. Є балкон. Квартира дуже тепла , в середині будинок. Дуглянутий двір, поруч супермаркети, магазини, зупинка транспорту. Вул. А. Матросова 25а.

Матросова Олександра вул., 25а

Пропонується до продажу 3-к квартира з коморою у новострої ЖК Резиденція (Набережна). Розташована на 11 пов./12 пов. цегляного будинку, загальною площею - 85,5 м2. Автономна система опалення, якісні матеріали, енергозберігаючі склопакети, безшумний ліфт OTIS. Стелі - 2,78м. Комплекс знаходиться на зачиненій, охороняємій території. Є можливість придбати парковочне місце.

Тбіліська вул., 9

Пропонується до продажу 3 кімнатна квартира в ЖК «Легенда»! Квартира, загальною площею 105 кв.м., має функціональне та зручне планування : кухня – вітальня – 35 кв.м.; 3 окремих кімнати ; 2 гардеробні; 2 санвузли; тераса – 5 кв.м. В квартирі встановлені якісні панорамні вікна, вхідні двері, радіатори, розподільна коробка, пожежна сігналізація та каналізація, заведена електрика. ЖК «Легенда» - це будинок бізнес-класу , введенний в експлуатацію та переданий на баланс ОСББ , розташований в центрі міста ! Збудований по монолітно- каркасній технології будівництва , утеплений , має свою котельню , підземний та гостьовий паркінг , закрита теріторія ! Можливий продаж за сертифікатом єВідновлення, також можливо по програмі єОселя. Ця пропозиція варта Вашої уваги! ТОРГ для реального покупця!

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 23

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. Квартира 3-х кімнатна, з вікон відкривається гарний краєвид на Дніпро, всі кімнати окремі, в двох кімнатах є глубока лоджія, сан.вузол роздільний, кухня 10,5 квМ, цю квартиру можно перепланувати за бажанням, так как внутрішні стіни не несущі. Зовнішні стіни з цегли, утеплені мінеральною ватою, фасад будинку з керамічної цегли, тому завжди буде в гарному стані. В квартирі встановлений газовий двухконтурний котел, який допоможе вам зменшити виплати по опаленню, також встановлені усі лічильники та якісні вхідні двері. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. Квартира 2-х кімнатна, з двома окремими не сміжними кімнатами, кухня в цій квартирі дуже велика, 25 квМ, що дозволяє в ній розташувати три зони: робочу зону кухні, їдальну, та зону відпочинку, по функціоналу вона буде , як кухня-вітальня. Також в квартирі є великий роздільний сан.вузол та гардеробна. Від забудовника встановленні пластікові вікна, якісні входні двері, двухконтурний газовий котел, що значно збереже ваші кошти на опалення. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонується до продажу 1-а кімнатна квартира в ЖК Резиденція, будинок зданий в експлуатацію, є ОСББ, закрита територія, гарне розташування комплексу, він знаходится на Набережній, біля центрального пляжу. Квартира розташована всередині секції, на другому поверсі, не торцева, буде дуже тепла, в квартирі є велика лоджія, є можливість перепланування в студію.Вікна квартири виходять на зелену зону, вона буде тихою та затишною. Сам будинок енергозберігаючий, так як збудований із цегли, утеплений мініральною ватою, красивий фасад з червоної цегли. Комплекс з індивідуальним опаленням, у кожній квартирі встановлений двоконтурний газовий котел, що дозволить регулювати початок опалювального сезону самостійно та заощаджувати ваші платежі за опалення, також забудовником встановлені якісні вхідні двері та усі лічильники. В будинку є підземний паркінг, на території комплексу розташований дитячий майданчик. Продається від першого власника, можна під програму Е-ОСЕЛЯ!!! Квартиру можна подивитись у будь-який день по домовленності.За запитом, можу надіслати відеоогляд квартири.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. У квартирі чудове планування. Дві окремі спальні (одна спальня з лоджією та з нішою під шафу купе), великий зал з лоджією та кухня. Санвузол сумісний 8 квМ. У квартирі індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, заведено воду та світло. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

ЖК Резиденция" – дом комфорт класса. Сдан в эксплуатацию!!! (25 сентября 2021 г.) Присвоен адрес! (Тбилисская, 9-в) 05******58 1 комнатная квартира на 2-м этаже (фактически 3-й) Дом кирпичный, утеплен минеральной ватой. После строителей Высота потолков 2,8 м. Индивидуальное отопление (2-контурный газовый котел). Грузопассажирские бесшумные лифты OTIS Энергосберегающие 5-камерные стеклопакеты WDS. Закрытая территория. Внесен в реестр недвижимости, есть выписка из реестра. Можно продажа по программе е-оселя.

Однокомнатная квартира 42 м2 в ЖК Резиденция. Дом сдан в эксплуатацию.

В продаже просторная 1-но комнатная квартира в центре города . ЖК Квартал , бул. Центральный 28 . Введён в эксплуатацию , все коммуникации подключены . Общая площадь - 43 кв.м Территория жилого комплекса охраняется видеонаблюдением круглосуточно . Индивидуальное газовое отопление . Отличная локация , вся инфраструктура рядом . За дополнительной информацией звоните .

1к в новострое . ЖК Квартал .

Продаж трикімнатної квартири по вул. Дунайська, буд. 14, на 2 поверсі 9-ти поверхового будинку. Виконан капітальний ремонт, залишились зробити чистове оздоблення, продумане перепланування, 2 роздільні кімнати, кухня-вітальня, гардеробна, два сан вузни, нова електропроводка, нові труби, нові вікна, зовнішнє утеплення. Новому господарю залишаються будматеріалами на санвузли. Зручне розташування, в кроковому доступі кінцева зупинка, школа, садок, магазини, аптеки, салони, ресторани, паркова зона та центральний пляж. Паркування поряд з парадною. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

Пропонуємо купити 3-кімнатну квартиру біля центрального пляжу.

Продажа квартиры 66.2м2 в новострое ЖК Резиденция. Дом введён в эксплуатацию, присвоен почтовый адрес: г. Запорожье, ул. Тбилисская, 9В. Оформляется ОСББ. Удачная планировка в этом доме, две больших комнаты и кухня 8,2 м2 с возможностью расширить. Право собственности оформлено, все документы готовы. Квартира видовая, просторная, светлая, тихая. Квартира после строителей. По договору купли-продажи от собственника, со всеми документами на объект. Более детально по телефону.

Продажа 2х комнатной 67 м2 ЖК Резиденция

У продажу за дуже гарною ціною пропонується квартира в ЖК Резиденція. ЖК закритого типу, зданий в експлуатацію в 2021 році, підходить під програму Е-Оселя. Також можливий продаж по сертефікату Є-відновлення. На території комплексу є підземний паркінг, дитячий майданчик та гостьовий паркінг. Створено ОСББ, заведено усі комунікації. Квартира розташована на першому високому поверсі, під квартирою паркінг, цегляний будинок, утеплений мінеральною ватою. У квартирі встановлено двоконтурний газовий котел, квартира з індивідуальним опаленням, дуже тепла квартира. Квартира двокімнатна, дві окремі кімнати з двома лоджіями, кухня 10 квМ, сан.вузол. Є відео-огляд квартири , зкину за запитом.

Тбилисская улица, 9А, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 36000.0 USD

Пропонується до продажу квартира в ЖК Легенда, загальною площею 52, 5м2. Будинок введено в експлуатацію та передано на баланс ОСББ. Вільне планування 48, 7м2 + балкон. Розташована на 14 поверсі/ 16 пов. будинку. ЖК бізнес-класу розташований недалеко від Набережної, біля центрального пляжу, комфортне розташування, закрита територія. Шикарний вид на Дніпро. Тип будови- монолітний. Опалення централізоване, у будинку своя котельня. Опалення розведене по квартирі та встановлені радіатори з регулюванням тепловіддачі. На квартиру встановлений теплолічильник, що робить оплату за тепло мінімальною. Встановлені якісні вхідні двері, що не потребують заміни, радіатори, розподільна коробка, пожежна сигналізація, каналізація. У квартиру введено електрику, воду та тепло. Склопакети якісні-6 камерний профіль, 3 скла. Вся інфраструктура у кроковій доступності. Реальному покупцю торг.

Тбилисская улица, 23, Вознесеновский (Орджоникидзевский), Запорожье, Запорожская 46000.0 USD
1 - 24 з 73 результатів