В продаже квартира свободной планировки, без внутренних отделочных работ. Метраж: общая пл. 62,2 кв.м. Высота потолков 2,9 м. Окна м.пластик, панорамные окна., автономное отопление, счетчики. Стены кирпич, утеплены пенопластом. Дом сдан! Заселён! Консъерж-сервис, закрытая охраняемая территория.

Бородінська вул., 1-В

Пропонується до продажу простора трикімнатна квартира у ЖК Квартал із гарним видом на Дніпро. Квартира у другій секції. Загальна площа 91,66 кв.м, житлова 44,19 кв.м, кухня 17,68 кв.м. Плануванням передбачено три окремі спальні, гардеробна, велика кухня, два санвузла, вітальна, балкон. Будинок введено в експлуатацію. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія з паркуванням. Продаж по переуступці. Від власника.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Предлагается к продаже видовая 1 комн.кв. в ЖК Kvartal, общей площадью 50м, расположена на 6 эт./11-ти эт.дома. Квартира под ремонт. Дом введен в эксплуатацию, подключены все коммуникации. За более детальной информацией обращайтесь по телефону.

можливий продаж по єОселя
бул.Центральный, 28
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу 3-кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вулиці Бочарова,3/5. Квартира під Ваш ремонт. Встановлено металопластикові вікна. Балкон засклений. Замінено водопровід. Санвузол роздільний. Відмінне розташування будинку, все необхідне для комфортного проживання знаходиться в кроковій доступності: парк, супермаркети, д/садок, школа, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте! Домовимось про перегляд, проконсультуємо з усіх питань та допоможемо з оформленням документів. Позбавте себе юридичних ризиків. Агентство нерухомості "Асторія" Офіс Незалежної України, 36.

Бочарова вул., 8а

7/9. 50/30/6. 25000$ До вашої уваги пропонується 2-х кімнатна квартира в Вознесенівькому районі по вулиці Волгоградській. В квартирі виконано всю чорнову роботу, підготовлено до фінального ремонту, замінені всі комунікації та вікна. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном.

Волгоградська вул., 26

40000$. 2/11. 50/17/17. Пропонується до продажу велика 1-но кімнатна квартира в ЖК «Kvartal» загальною площею 50 м. Квартира під ваш індивідуальний ремонт. Будинок ведено в експлуатацію, підведені і підключені всі комунікації. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія, охорона. Поруч все що необхідно для комфортного проживання. Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Показ у будь який зручний для вас час, ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

42000$. 7/10. 44/16/18. Пропонується до продажу 1-но кімнатна квартира в ЖК «Комфорт Сіті» розташована на 7 поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку по вулиці Бородинська. Закрита територія, дитячий майданчик. Квартира підготовлена під чистову відділку. Автономне опалення(газовий котел). Більш детальну інформацію уточнюйте за телефоном. Показ в будь який зручний для вас час, ключі на руках.

можливий продаж по єОселя
Бородінська вул., 2 а

Предлагается квартира по супер цене! В элитной новостройке на Великом Лугу. В 2020 г. ЖК введен в эксплуатацию. Третий этаж. Свободная планировка. Общая площадь 90,2 кв.м. Индивидуальное отопление. Четыре просторных окна. Крытый паркинг. Магазин. Мойка. Спорт.комплекс. Лес. Днепр. Закрытая охраняемая территория. Продажа без комиссии для покупателя!

можливий продаж по єОселя
Розваги вул., 29

Предлагается квартира с самым лучшим расположением в доме и планировкой! В элитной новостройке на Великом Лугу. В 2020 г. ЖК введен в эксплуатацию. Второй этаж. Свободная планировка. Общая площадь 144 кв.м. Разносторонняя. Индивидуальное отопление. Два балкона. Магазин. Мойка. Спорт.комплекс. Паркинг. Закрытая охраняемая территория. Продажа без комиссии для покупателя!

можливий продаж по єОселя
Розваги вул., 27

Предлагается к продаже квартира в новострое ЖК River Hall, ул. Украинская 2-Ж. Квартира от строителей, 700$ за квадратный метр, окна выходят на южную часть дома. 45 кв.м, 8 этаж / 19 эт. Монолитно-каркасная технология строительства. Потолки 3м. Индивидуальное отопление (электро). Дом сдан в эксплуатацию, создано ОСМД. Заведены свет и вода. Два бесшумных лифта OTIS, консьерж, парковка рядом с домом. Также есть другие похожие предложения в этом доме, звоните за более подробной информацией!

можливий продаж по єОселя
Українська вул., 2Ж

Житлові комплекси у Запоріжжя

Предлагается к продаже 3-х комнатная квартира по улице Портовая. Квартира расположена на 5-м этаже 5-и этажного кирпичного дома. Разносторонняя. Одна комната с видом на Днепр. Требует капитального ремонта. Документы в порядке - один собственник , прописанных нет. Дополнительная информация , по указанному номеру.

Портова, 222

Супер предложение ! За 240 м2 - 110000 уе Закрытый и охраняемый 24/7 комплекс ЖК Ренесанс .Своя инфраструктура , детские площадки , парк , паркинг , беседки , кафе Моника , бассейн , магазин , Автомойка . Это квартира с площадью - добротного дома , поэтому если у Вас есть желание жить без хлопот , с хорошими соседями иметь прекрасный вид на вечно зеленый ландшафт , то это для Вас . Квартира расположена на 3 и 4 этаже . Планировка : 1 этаж : площадь 80 м2 , свободная планировка с балконом 2 этаж : площадь 160 м2 , свободная планировка ( мансардный этаж) . За более детальной информацией обращайтесь к Нам . Компания : агентство недвижимости Дилайн

можливий продаж по єОселя
Розваги вул., 27

В продаже просторная 1-но комнатная квартира в центре города . ЖК Квартал , бул. Центральный 28 . Введён в эксплуатацию , все коммуникации подключены . Общая площадь - 43 кв.м Территория жилого комплекса охраняется видеонаблюдением круглосуточно . Индивидуальное газовое отопление . Отличная локация , вся инфраструктура рядом . За дополнительной информацией звоните .

можливий продаж по єОселя
Центральний бульв., 28

Супер предложение !!! Такой скидки больше не будет ! 60% уже . Дом - новостройка ! Бородинская 1 В в самом центре Бородинского мкр-на .В пешей доступности все инфраструктуры ( магазины , рынок , школы , детские садики , парк и т.л.) Территория дома полностью огорожена забором с автоматическими воротами . Есть консьерж . Приятная входная группа , два новых бесшумных лифта . На этажах ремонт . В доме индивидуальная котельная . Квартира внушительной площади - 117 м2 . Разносторонняя , установленные панорамные окна в пол . Перестенки кирпич . Установлены металлические двери .Удобный 4 этаж / 20 . + бонус закрепленное паркоместо Спешите записаться на показ , это будет быстро. Компания: агентство недвижимости Дилайн

Бородинская, 1в

Супер ! Низкая цена -50%. Новая , видовая 3х комн в ЖК River Hall - без комиссии Супер локация , в центре города .В доме супермаркет , парковка и магазины , до остановки транспорта 5 мин пешком . Дом введен в эксплуатацию, лифты работают , есть возможность делать свежие ремонты . Квартира площадью 65 м2 . Расположена на 10/18 этажа , имеет панорамный вид на р.Днепр и набережную . Право собственности оформлено - документы на руках . + есть возможность за недорого купить подсобку на этаже . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Українська вул., 444

Пропонується 2-кімнатна квартира, загальною площею 57,47 кв.м., розташована по Бульвару Шевченка на 3 поверсі трьох поверхового цегляного будинку. В квартирі частково зроблений ремонт, замінені труди, вікна, проводка, зроблена нова стяжка на полу, є два балкона - не засклені. Залишилося зробити чистове оздоблення

Шевченка бульв., 20

В продажу велика 1 кімнатна квартира 5/16 по вул. Запорізька (р-н. ТЦ Сити Мол) Квартира з чудовим плануванням під Ваш ремонт. Площа 39/20/9 м.кв. + додатково 4 м2. кладова у підвалі. Замінено стояки води на пластик. Будинок ОСББ, доглянутий. Нормальні сусіди. Дуже зручне розташування будинку, поруч є все необхідне для комфортного проживання: ТЦ, супермаркети, гімназія, спортивна площадка, дитсадок, ринок, зручна транспортна розвязка та ін. ціна 13500 дол. Торг

Запорізька вул., 2

Продам однокімнатну квартиру на першому поверсі. Тихе місто. Дом ОСББ. Техпаспорт новий. Послуги АН на рахунок підприємства. Вільна.

Чарівна вул., 151

Предлагаем к продаже двухэтажный таунхаус, с индивидуальным входом. Площадь 378 м2, подвал, три спальни с гардеробными, санузлами, балконом. С кухни выход на террасу. Мансарда 78 м2. Гараж с автоматическими воротами. Автономное отопление. Закрытая, охраняемая территория комплекса, детская площадка. Дом ОСББ.

Дніпровські Пороги вул., 15-г

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. У квартирі чудове планування. Дві окремі спальні (одна спальня з лоджією та з нішою під шафу купе), великий зал з лоджією та кухня. Санвузол сумісний 8 квМ. У квартирі індивідуальне опалення, встановлений двоконтурний газовий котел, заведено воду та світло. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. Квартира 2-х кімнатна, з двома окремими не сміжними кімнатами, кухня в цій квартирі дуже велика, 25 квМ, що дозволяє в ній розташувати три зони: робочу зону кухні, їдальну, та зону відпочинку, по функціоналу вона буде , як кухня-вітальня. Також в квартирі є великий роздільний сан.вузол та гардеробна. Від забудовника встановленні пластікові вікна, якісні входні двері, двухконтурний газовий котел, що значно збереже ваші кошти на опалення. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира в ЖК Резиденція. Комплекс зданий в експлуатацію, створено ОСББ, жк закритого типу, на території є підземний паркінг та дитячий майданчик. Розташований на набережній, поряд із центральним пляжем. З вікон відкривається чудовий краєвид на Дніпро та новий міст. Будинок енергозберігаючий, влітку не спекотно, взимку дуже тепло. Квартира 3-х кімнатна, з вікон відкривається гарний краєвид на Дніпро, всі кімнати окремі, в двох кімнатах є глубока лоджія, сан.вузол роздільний, кухня 10,5 квМ, цю квартиру можно перепланувати за бажанням, так как внутрішні стіни не несущі. Зовнішні стіни з цегли, утеплені мінеральною ватою, фасад будинку з керамічної цегли, тому завжди буде в гарному стані. В квартирі встановлений газовий двухконтурний котел, який допоможе вам зменшити виплати по опаленню, також встановлені усі лічильники та якісні вхідні двері. Квартира підходить під програму Є-Оселя, продаж як під програму так і за розрахунок готівкою. Перегляд можливий у будь-який день, за домовленістю, надсилаю відеоогляд квартири за запитом.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонується до продажу 1-а кімнатна квартира в ЖК Резиденція, будинок зданий в експлуатацію, є ОСББ, закрита територія, гарне розташування комплексу, він знаходится на Набережній, біля центрального пляжу. Квартира розташована всередині секції, на другому поверсі, не торцева, буде дуже тепла, в квартирі є велика лоджія, є можливість перепланування в студію.Вікна квартири виходять на зелену зону, вона буде тихою та затишною. Сам будинок енергозберігаючий, так як збудований із цегли, утеплений мініральною ватою, красивий фасад з червоної цегли. Комплекс з індивідуальним опаленням, у кожній квартирі встановлений двоконтурний газовий котел, що дозволить регулювати початок опалювального сезону самостійно та заощаджувати ваші платежі за опалення, також забудовником встановлені якісні вхідні двері та усі лічильники. В будинку є підземний паркінг, на території комплексу розташований дитячий майданчик. Продається від першого власника, можна під програму Е-ОСЕЛЯ!!! Квартиру можна подивитись у будь-який день по домовленності.За запитом, можу надіслати відеоогляд квартири.

можливий продаж по єОселя
Тбіліська вул., 9В

Пропонуємо купити квартиру в новобудові ЖК ОСНОВА! Олександрівський (Жовтневий) район, вул. Поштова, 117. -Здача будинку вже навесні!!! -Перша черга -Закрита територія -В самому центрі міста -Індивідуальне, ексклюзивне планування -Квартира розташована на 3 поверсі -Площа квартири 39,35 кв.м. -Квартира продається без комісії для покупця Є можливість придбати квартиру за програмою Є Оселя.

можливий продаж по єОселя
Поштова вул. (Горького), 117
1 - 24 з 271 результатів