Продаж 1к квартира з євроремонтом в центрі район Глобала Ж.К Мистецькі ворота, 8/16 Автономне електро опалення, якісний, сучасний євроремонт, меблі, техніка. Ціна 80000 Ірина

Продам 1к квартиру в новобудові

Продам 3 кімнатну квартиру в центрі міста на вул.Любарській 4 . Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового цегляного будинку.Не кутова, двері всі деревяні, вікна та балконні блоки дуже якісні деревяні, підвісні стелі, в кімнатах ламінат, кодидор та кухня плитка, меблі всі залишаються, якщо треба і техніка. Квартира під охороною на пульт.Старт 80000$

Любарская улица, 4, Королевский, Житомир, Житомирская 80000.0 USD

Пропонується до продажу прекрасна 3-х кімнатна квартира по вулиці Героїв Десантників, район Богунії Квартира 68 кв.м. загальної площі, всі кімнати окремі, Автономне опалення, вся техніка і меблі як на фото залишаються Затишний двір, вид на річку Камʼянку Ціна 80000у.о.

Героев Десантников улица, 32, Богунский, Житомир, Житомирская 80000.0 USD

Продається 2 кімнатна квартира 78 м2 в новому ЗДАНОМУ будинку в ЦЕНТРІ, ЖК ТЕАТРАЛЬНИЙ. - центр міста; - ЗДАНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ! - Автономне опалення, 2-х контурний котел; - 78м2, панорамний 10 поверх цегляного, теплого будинку; - квартира має 2 окремі кімнати; - зручна транспортна розвязка; - паркувальні місця, закрита територія; - поряд зупинки громадського транспорту, магазини, школа, дитячий садок.

Продається 2 кімнатна квартира 78 м2 в новому ЗДАНОМУ будинку в ЦЕНТРІ

3х кімнатна квартира на Героїв Десантників. 4/9цегла, не кутова, 67 метрів,кухня 8. Всі кімнати окремі, санвузол сумісний,великий балкон на дві кімнати кімнатиАвтономне газове опалення. В квартирі зроблений дорогий ремонт. У вартість входять всі меблі та побутова техніка. Сигналізація. Квартира не потребує жодних вкладень. Вільний продаж. Перегляди в будь який час!

Продам чудову 3х кімнатну квартиру з меблями та технікою

Пропозиція продажу 2 кімнатної Сталінки з АВТОНОМКОЮ в Центрі Житомира. Загальна площа квартири складає 60 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору для комфортного проживання. Квартира ПРЕПЛАНУВАНА в КУХНЮ СТУДІЮ ТА ОКРЕМУ СПАЛЬНЮ, проведений якісний ремонт, що створює сучасну та затишну атмосферу. Особливістю цієї квартири є наявність ІНДИВІДУАЛЬНОГО АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ та КОНДИЦІЮВАННЯ, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні, забезпечуючи комфорт у будь-яку пору року. Незалежно від зовнішніх погодних умов, ви завжди будете мати затишок у своєму житлі. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для швидкого заселення. У просторій кухні-студії є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, плиту, духовку і посудомийну машину. У ванній кімнаті встановлений сучасний сантехнічний обладнання та пральна машина. У спальні є зручне ліжко та шафа-купе. Простора вітальня мебльована зручним диваном, телевізором та шафою для зберігання речей. Ви можете насолоджуватися комфортним і сучасним житлом, не турбуючись про меблі та техніку. Розташування цієї квартири є надзвичайно зручним. Ви зможете користуватися всіма перевагами центральної локації, оскільки поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності ви знайдете магазини, ресторани, кафе, банки, аптеки та інші заклади. Зупинка громадського транспорту розташована прямо біля будинку, що дозволяє вам легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. Закритий двір з АВТОМАТИЧНИМИ ВОРОТАМИ та власна автопарковка забезпечують вам безпеку та зручність. Ви не будете мати проблем з паркуванням та зможете впевнено залишати свій автомобіль у власному закритому дворі. Квартира ідеально підійде як для пари, яка цінує сучасний стиль та комфорт, так і для молодої сімї з дитиною. Просторість квартири дозволяє створити затишні зони для відпочинку та розвитку вашої сімї. Відсутність великої кількості сусідів гарантує тишу та спокій, що є важливим для комфортного проживання. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 12

На третьому поверсі,всі кімнати окремі з ремонтом.Дороблють ремонт в кухні.Кухня з лоджією,10м +3 м лоджії.На дві кімнати велика заселена та обшита деревом.В великій кімнаті кондиціонер.Всі питання по телефону

Продам 4-ну кв-ру на Перемоги/пр.Миру

З-х комнатная квартира в Житомире, по ул. Донцова-Щасного, дом. 7. Тихий центр, двухсторонняя ( запад-восток ), два балкона. Высота до потолка 2 м 70 см. Площадь общая почти 85 кв.м. Площадь балконов считается с коэффициентом 0,3. Отличная аура в квартире. Светлая, тёплая, не угловая. Обкомовский ухоженный дом. Даже уже в подъезде хочеться прописаться и жить! Чистенько, побелено, покрашено. Лифт работает. Парковка недавно размечена. Места всегда есть. Жилое состояние квартиры. Можно и жить, и планировать ремонт под себя. В кухне, ванне, санузле 7 лет назад делался ремонт. Стриралке и холодильнику 3 года. Бойлер - 2 года, как установили. Один хозяин, никто не прописан, детей нет. ТОРГ. Отдельно продаётся пианино. В хорошем состоянии. С магазина - в квартиру. Не роняли, не кантовали. Играла одна девушка, ходившая в музыкальную школу. Возможна и продажа существующей мебели за символические деньги. Можно и просто забрать, если что-то кому-то понадобится. Пожалуйста. Всем мира и удачных покупок.

власник
Продаётся 3-х комн квартира. Торг.

В продажу 2 кімнатна квартира в новобудові. В квартирі зроблений ремонт, залишаються всі меблі та техніка. Тепла підлога. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового буднку комфорт класу. В житловому комплексі продумано все для сімейного затишку. Дитяча площатка, зона відпочинку.Кафе,аптеки, магазини на ринок, поруч школи та садочки (державні та приватні). Підбір квартир по всіх державних програмах, безкоштовна консультація, попередній прорахунок іпотеки. Телефонуйте.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а

Оголошення від власника. Продається гарна, добротна, комфортна 4 кімнатна квартира у цегляному будинку в центрі міста по вулиці Л. Українки,48, з автономним опаленням. Загальна площа 86 м кв. Розташована на 5 поверсі. Квартира з гарним ремонтом, залишаються усі меблі та техніка у тому числі і посудомийна машина. Встановлений кондиціонер. Поруч є школа, садочок, маркети, аптека, поліклініка, хороші сусіди. Вільний продаж. Перегляд у зручний час. Всі питання по телефону. Реальному покупцю можливий торг.

власник
Продаж  4-кімнатної квартири з автономним опаленням

Житлові комплекси у Житомир

Продається 3-х кімнатна квартира в центрі міста з ремонтом. Цегляний будинок. Загальна площа квартири становить 52 квадратних метра. Квартира розташована на четвертому поверсі. Автономне опалення дозволяє ефективно керувати комфортним кліматом в квартирі та суттєво економити ваші кошти. Квартира енергоефективна та економна. Зручне розташування будинку дозволяє вам користуватися розвиненою інфраструктурою в навколишньому районі. Поруч Супермаркету АТБ, школа, садочок, новий сквер Ольжича. Чудовий варіант для сімʼї з дітками. Квартира точно варта вашої уваги.

власник
Победы улица, 33, Центр, Житомир, Житомирская 79500.0 USD

Продам 3-х кімнатна квартира, вул. Донцова-Щасного, 7. Тихий центр. Двохстороння (захід-схід), два балкони. Висота стель 2.75 м. Простора квартира. Жилий стан. Торг.

№ 12504 - 3 к. квартира, Центр, Донцова-Щасного, 3/9 эт

Запрошуємо вас оглянути цю привабливу трьохкімнатну квартиру у центрі міста. Простора вітальня, сучасна кухня з великими вікнами, дві затишні спальні, можливість перетворення однієї спальні на дитячу кімнату або офіс, балкон з чудовим видом на місто - що робить цю квариру дуже хорошим варіантом вашого житла. З переваг: - система фільтрація води - сучасний ремонт - кухня студія - лоджія в спальній кімнаті - сучасний ремонт санвузла - меблі залишаються як на фото! - інфраструктура в пішій доступності

Каретный переулок, 6, Центр, Житомир, Житомирская 79500.0 USD

Квартира у власності більше 3х років, с/в суміжний, гардеробна

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а

Продається 3-кімнатна квартира без посередників в ЖК River City. Це комфортне планування 3-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 3-кімнатної квартири - 71.32 м². Квартира розташована на 8 поверсі 8-и поверхового будинку. Здача ЖК River City заявлена в 1 кварталі 2026 року. ЖК River City знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Житомир, Шпаковський, 25. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 79165.0 USD

Дослідити місцевість

Продаж квартири - шикарного планування. Світла і сонячна. Автономне газове опалення. Якісне і надійне будівництво в центрі Житомира. Все необхідне , для комфортного життя - поруч. Дзвоніть - організую показ. 09******70 ВИБІР КВАРТИР в НОВОБУДОВАХ ЖИТОМИРА , ВІД НАДІЙНИХ І ПЕРЕВІРЕНИХ ЗАБУДОВНИКІВ. ДОПОМОЖЕМО ВИГІДНО ПРОДАТИ ВАШУ КВАРТИРУ В ЖИТОМИРІ.

Продам Велику Трикімнатну в Новобудові , Центр Житомира

Пропонуємо до продажу затишну 2-кімнатну квартиру в сучасному новобудові ЖК Полісся. Ця квартира ідеально підійде для тих, хто шукає комфорт і зручність у новому житлі. • Автономне опалення • 6/10 поверх, цегляний будинок • Площа: 64/38/12 м² • Якісний ремонт • Меблі залишаються Ціна: 78,500 у.о. Не втратьте можливість стати власником сучасної квартири в одному з найкращих районів міста!

Продаж 2 кім кв в Новобудові ЖК Полісся

Продаж домашньої, комфортної, затишної 3-х кімнатної квартири. Фасад будинку утеплений Площа 64 м загальна, 36 жила , 10,3 кухня. Кімнати всі окремі, 1 балкон та 1 простора лоджия, комора між 1 та 2 поверхами. Лишаються за потребою усі меблі, і техніка, гаряча вода постійно -бойлер. Гарно розвинута вся інфраструктура. Поряд садочки , школи, зупинка транспорту, парковка Всі подальші питання тільки по телефону, Додаткові фото на ВАЙБЕР Перегляд в любий зручний для Вас час

власник
3-х кімнатна квартира

Продається 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК Смарт Сіті.Центр міста.6/13 64/15.Цегляний будинок,автономне опалення.Квартира не кутова.Зроблено електрику,опалення.Встановлено інсталяцію.Панорамні вікна.Право власності.Ціна 78000.

Продається 2 кімнатна квартира

Квартира в сучасній новобудові біля Глобалу, не кутова,зроблено перепланування, електрику,розведено воду та каналізацію,встановлено інсталяцію,повністю зроблено опалення, теплі підлоги, поштукатурено, гарне планування,панорамні вікна, є право власності, вся інфраструктура поруч.

Продаж 2к в Ж.К.Смарт Сіті можна по є-оселя.

Квартира світла , охайна з меблями та технікою!!! - не кутова - цегляний будинок - автономне опалення - кондиціонер - 4й поверх - сигналізація - сейф - двоє дверей - квартира на дві сторони будинку - центр міста (Тихий двір) - замінена сантехніка та електрика -Дві кімнати окремі та одна кімната обєднана з кухнею. - ОСББ - власники на місці та документи всі готові.

Продається чудова 3х.кім. Квартира. Центр з А/О

Пропонуємо на продаж вам неймовірну квартиру в найкращому комплексі Житомира. Тут продумано все до деталей,ремонт робився для себе з найкращими матеріалами та враховувались всі моменти для проживання сімʼї… Поверх 9 з 10,де 10 житловий. В цій секції майже завершені ремонти-70% вже проживають люди. В нас квартира 45,7 кВ загальною площею перезонована в двох кімнатну. Тут просторий коридор,подвійна гардеробна,дитяча спальня,доросла спальня-вітальня,та правильно використана лоджія під кухню,потужна витяжка продумана для запобігання запахів при готуванні їжі.Тому це житло підійде як для сім’ї з дітками так і для дорослих. Використані одні із кращих матеріалів ремонту та меблювання. Залишаються всі меблі,техніка(крім телевізора та Бʼюті столика)-все нове. Ми знаємо наші аналоги по місту та цьому комплексі-запевняю наша квартира за ті ж кошти але краще,готові вам підтвердити при перегляді. Додатково можна докупити кладовку на поверсі 4 кВ м,облаштована поличками для зберігання овочів,змінного одягу,взуття. Продаж у звʼязку із переїздом до іншого міста.

Ексклюзив!ЖК Гранд Сіті продаж квартири з меблями та технікою

Неймовірна квартира в новому зданому будинку дуже якісної побудови У квартирі було зроблено перепланування , за рахунок чого ми отримали повноцінних дві кімнати Тут просторий коридор , подвійна гардеробна , дитяча спальня , доросла спальня - вітальня та правильно використана лоджія під кухню В квартирі виконаний дуже якісний , дорогий ремонт, продумано все до дрібниць Залишаються всі вмонтовані меблі та побутова техніка від провідних виробників ЖК Гранд Сіті Домбровський - це сучасний, молодіжний комплекс закритого типу , в якому обладнанний дит. майданчик, паркувальні місця для машин , магазини та багато іншого Краще один раз побачити цю квартиру , щоб переконатися в її неперевершеності Запрошуємо на перегляд!

Продаж сучасної , стильної квартири в ЖК Гранд Сіті Домбровський

В продажу 2 кімнатна квартира, в самому центрі міста В новобудові Еліт класу . Середній поверх. Якісний та сучасний ремонт в світлих тонах. Просторі кімнати, наявні 2 лоджії. Встановлені 2 кондиціонери. Тепла підлога по квартирі крім спалень. Лоджія в загальній кімнаті. Санвузол суміжний. Планування квартири, скину в особисті. База всіх новобудов Житомира. Консультація та супровід. Пропозиції від Агентства нерухомості Ріел- Сервіс. Телефонуйте, підберемо квартиру мрії.

Хлібна, 22
1 - 24 з 260 результатів