💎 Ексклюзивна пропозиція в м. Житомирі, ЖК "Фаворит": простора 2-кімнатна квартира з панорамним видом на 10 поверсі, що наповнює кожен день сонячним світлом та енергією.💎 🌅 Світанок як витвір мистецтва: унікальна можливість зустрічати ранок з чашкою кави, милуючись захоплюючим краєвидом. 🛋️ Ваш особистий райський куточок: Спальня господарів (21 м²). Простір з розкішним ліжком та каміном, кріслом для читання та власною гардеробною стане вашим приватним оазисом. 🏞️ Простір для творчості: Друга кімната (18 м²) має вихід на лоджію - це полотно для вашої фантазії. Тут може бути дитяча кімната де Ваші діти будуть навчатися і розвиватися, або функціональний кабінет для роботи та натхнення. 🍳 Кулінарні шедеври з видом на місто: простора кухня з балконом стане ідеальним місцем для приготування улюблених страв та насолоди ранковою кавою з панорамним видом. 🛡️ Безпека та комфорт: Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням; Кодові замки на вході в ЖК, підїзді та додатковий тамбур з броньованими дверима для 10-го поверху. Швидкісний ліфт Otis для Вашої зручності; Чисті та доглянуті коридори, привітні сусіди; Професійне обслуговування будинку; 🌳 Життя у комфорті: Два великі дитячі майданчики, спортивні зони та місця для відпочинку; Тренажерний зал, магазин, салон краси та кавярня на території ЖК; Поруч школа - ліцей, дитячі садки, поліклініка та центральний парк. Зручна транспортна розвязка та близькість до магазинів та аптек. 📞 Не пропустіть свій шанс! Телефонуйте зараз та записуйтесь на перегляд цієї унікальної квартири. Ваш новий дім чекає на Вас у ЖК "Фаворит"!

власник
можливий продаж по єОселя
Вітрука вул., 6Б

Продам 1-к квартиру в центрі міста в ЖК Grand City Dombrovskyi .Дуже зручне розташування.Новий та якісний ремонт,індивідуальне опалення,тепла підлога, (лоджия,повноцінний гардероб.На поверхах є комірки та знизу підвали.На території ЖК: дитячий майданчик,спортивна площадка,тенісний корт,футбольне поле,дуже великий автопаркинг,камери скрізь.Зручна транспортна розв’язка. Можна по військовим виплатам та по програмі є оселя. 75000$ торг.

можливий продаж по єОселя
Домбровського, 3

Продам 4х кімнатну квартиру центр города,базар, універмаг в піший доступності,дізайнерскій ремонт,меблі,сигналізація,автономне опалення,балкон,торг.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 16

Продається затишна трикімнатна квартира на першому поверсі з автономним опаленням. В квартирі залишаються майже всі меблі. Нещодавно зроблений якісний ремонт, замінена проводка, сантехніка поли утеплені, все зроблено для себе з якісних матеріалів. В підвалі зроблена окрема лінія каналізації з обратним клапаном тому боятися першого поверху не варто, можна встановити генератор біля цоколя і блекаути не потурбують вас, і ще один плюс квартири це те що не потрібно під час відключення світла карапкатися по сходах. В квартирі встановлений газовий двухконтурний котел який забезпечить вам в міжсезоння і взимку комфорт для проживання, якщо вас зацікавила квартира телефонуйте і приходьте дивитися.

власник
ул. Шевченко, 107, Королевский, Житомир, Житомирская 75000.0 USD

Ексклюзивна пропозиція в м. Житомирі, ЖК "Фаворит": простора 2-кімнатна квартира з панорамним видом на 10 поверсі, що наповнює кожен день сонячним світлом та енергією. - Світанок як витвір мистецтва: унікальна можливість зустрічати ранок з чашкою кави, милуючись захоплюючим краєвидом. - Ваш особистий райський куточок: Спальня господарів (21 м²). Простір з розкішним ліжком та каміном, кріслом для читання та власною гардеробною стане вашим приватним оазисом. - Простір для творчості: Друга кімната (18 м²) має вихід на лоджію - це полотно для вашої фантазії. Тут може бути дитяча кімната де Ваші діти будуть навчатися і розвиватися, або функціональний кабінет для роботи та натхнення. - Кулінарні шедеври з видом на місто: простора кухня з балконом стане ідеальним місцем для приготування улюблених страв та насолоди ранковою кавою з панорамним видом. - Безпека та комфорт: Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням; Кодові замки на вході в ЖК, підїзді та додатковий тамбур з броньованими дверима для 10-го поверху. Швидкісний ліфт Otis для Вашої зручності; Чисті та доглянуті коридори, привітні сусіди; Професійне обслуговування будинку; - Життя у комфорті: Два великі дитячі майданчики, спортивні зони та місця для відпочинку; Тренажерний зал, магазин, салон краси та кавярня на території ЖК; Поруч школа - ліцей, дитячі садки, поліклініка та центральний парк. Зручна транспортна розвязка та близькість до магазинів та аптек. Не пропустіть свій шанс! Телефонуйте зараз та записуйтесь на перегляд цієї унікальної квартири. Ваш новий дім чекає на Вас у ЖК "Фаворит"!

власник
Продається простора квартира з видом на місто в найкращому ЖК Житомира

Продам 2-х кімнатну квартиру в новобудові ЖК "Вернісаж" по переступці від власника. Будинок здано в експлуатацію з 12.06.2024р. Квартира простора, загальною площею 90 кв.м., має 2 світлі великі кімнати, великий коридор, кухня майже 14 кв.м., 2 санвузли, 2 повноцінних балкони. В квартирі зроблено розводку води та каталізації,опалення ,частково електрику без підключення до щитка, по всій квартирі зроблено заливку підлоги. Будинок частково заселено.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в  ЖК" Вернісаж"

Продається 2-кімнатна квартира загальною площею 63, 4 м2 в новому будинку ЖК «Преміум Парк», яка знаходиться на 6 поверсі, теплого, цегляного будинку, які утворюють собою: 2 окремі кімнати, кухню, балкон 10 кв.м., суміщений санвузол та коридор. Будинок перебуває на балансі ОСББ, має двір, з камерами відеонагляду, організована парковка, дитячий майданчик. Престижний район, самий центр міста, все в пішому доступі, паркова зона. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером телефону.

власник
Продаж 2к квартири 63.4 кв. м на вул. Синельниківська

Продається квартира з автономним опаленням. Після капітального ремонту. Мпо вікна, поміняна проводка - мідна, сантехніка, труби. Підлога утеплена. Лоджія мпо. Гарна інфраструктура.

Шевченко улица, 105, Королевский, Житомир, Житомирская 75000.0 USD

Продається гарна, велика, дворівнева квартира в новобудові ЖК Мрія. Стан після будівельників. З вікон відкривається чудовий краєвид. Чудовий варіант для втілення креативних дизайнерських рішень.

Продаж 3 кім кв в ЖК Мрія

Продаж 2к квартири на проспекті Миру на першому поверсі 5типоверхового цегляного будинку. Ідеально купувати під комерцію!!! Два вікна виходять на центральну дорогу,квартира двостороння,будинок розташований напроти ринку «Хмільники». Загальна площа-50 кв.м,кухня-7,1,кімнати окремі,санвузол теж. Є балкон! (на перших поверхах це рідкість) Зовнішнє утеплення стін,на вікнах- решітки. Гарний жилий стан,вікна МПВ Чистий закритий підʼїзд,є підвал Локація: поряд ринок,маркети,аптеки,гарна транспортна розвʼязка, чудовий трафік,а це означає,що місце для бізнесу ідеальне. Телефонуйте,домовимось за час перегляду! Пропозиція від Агенства Нерухомості +38********26

Продаж 2к квартири під комерцію,пр-т Миру

Житлові комплекси у Житомир

Квартира в найкращому житловому комплексі,сучасне планування,середній поверх,автономне газове опалення,якістний сучасний ремонт,тепла підлога,умебльована.Розвинута інфраструктура. Право власності.Можливий продаж по перерахунку(Є-оселя).

Продаж 1 кімнатної квартири ЖК"Гранд Сіті".

1 кімнатна квартира в новобудові, евроремонт, меблі, техніка, індивідуальне газове опалення, право власності

1 кімнатна ЖК Домбровський

Чотирьох кімнатна квартира по Києвській. Квартира з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ. Гарний стан, залишається меблі та техніка. Сайт vashrealtor.zt.ua

Квартира по Київській з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ

Кваритиру робили для себе і . В самому найкращому ЖК міста Житомира. Дитячий майданчик, футбольний стадіон та тенісний корт, кавʼярня, зручна транспортна розвʼязка та магазини, школа , садочки, все просто поруч, дуже зручно!

власник
Продається квартира в ЖК “Гранд Сіті»

2х кімнатна квартира в новобудові комфорт класу жк Смарт Сіті 1. 7/13 моноліт, 68метрів.не кутова, переплановано.В квартирі зроблено електрику,розведеної сантехніку, опалення,тепла підлога та штукатурка всіх стін.Зареєстровано право власності,тому можна під кредитування та будь яку держ програму..У вартість входять бойлер та котел на індивідуальне електро опалення. Ціну знижено

Продам 2х кімнатну квартиру на Грушевського

Дослідити місцевість

ЖК Домбровского 9/10 46 метров, мебель, техника, цена 74000 торг

1 кімнатна новобудова

Затишна дизайнерська однокімнатна квартира в ЖК "Мистецькі ворота". Стиль, комфорт і функціональність вдало поєднані в цій чудовій однокімнатній квартирі, розташованій на зручному 3 поверсі 16-поверхового будинку ЖК "Мистецькі ворота". Продумане планування з чітким зонуванням дозволяє максимально використовувати простір 46 м²: • Вітальня-кухня: простора кімната, де можна з комфортом відпочити на дивані, приготувати їжу та приймати гостей. Кухонна зона обладнана сучасною технікою та меблями. • Спальня: затишна зона для сну та відпочинку з двоспальним ліжком з підйомним механізмом та ортопедичним матрацом. • Робоча зона: зручне місце для роботи або навчання. • Ванна кімната: стильний дизайн у темних тонах, душова кабіна, моноблок Square та сантехніка Topaz. • Коридор: містка вбудована шафа для зберігання речей. Тепла підлога майже по всій квартирі забезпечить комфорт у будь-яку пору року. Переваги квартири: • Вдале розташування: ЖК "Мистецькі ворота" знаходиться в центральній частині міста, в пішій доступності від магазинів, кафе, ресторанів, ТРЦ "Глобал", шкіл, дитячих садків, зупинок громадського транспорту. • Зручний транспорт: до авто- та залізничного вокзалів можна дістатися за декілька хвилин. • Закритий ігровий майданчик у дворі для дітей. • Індивідуальне електричне опалення та двозонні лічильники на електроенергію дозволяють економити на комунальних платежах. • Вся техніка нова та на гарантії: холодильник Samsung, мікрохвильова піч Samsung, витяжка Gunter&Hauer, кондиціонер Toshiba, пральна машина Samsung, посудомийна машина Bosch, духова шафа Samsung. • Меблі: сучасні та дорогі, підходять для комфортного життя з першого дня. • Право власності: документи готові до продажу. Ця квартира - чудовий варіант як для життя, так і для інвестицій. Не втрачайте шанс придбати ідеальне житло з гарним місцерозташуванням! Телефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд!

Мистецькі Ворота, 9

Продаж однокімнатної квартири в центрі міста в ЖК Grand City Dombrovskyi вул.Домбровського 3-В,дуже зручне розташування.Свіжий,сучасний та якісний евроремонт,індивідуальне отоплення (всі поли з підігрівом крім спальні),лоджия,повноцінний гардероб,не високий поверх.На поверхах є комірки та знизу підвали.На території ЖК: дитячий майданчик,спортивна площадка,тенісний корт,футбольне поле,дуже великий автопаркинг,а також дитячий садок,камери скрізь.Зручна транспортна розв’язка Сайт vashrealtor.zt.ua Можливий підбір нерухомості по місту та області

Чудова Однокімнатна квартира в ЖК ГРАНД СИТИ ДОМБРОВСЬКИЙ

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК River City. Сучасне планування площею - 68.54 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 7 поверсі 8-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Житомир, Шпаковський, 25. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 73338.0 USD

Квартира на Крошні в новобудові з якісним євроремонтом, залишаються меблі та техніка, навіть посуд підібрано дизайнером в колір квартири. Вільний продаж. Гарний краєвид

Покровська вул. (Щорса), 94

Повністю готова до проживання квартира з усіма необхідними меблями та побутовою технікою у найкращому та найсучаснішому житловому комплексі Житомира. Можна заїзджати та повноцінно жити. 4 секція, вже введена в експлуатацію. Продаж відбувається за переуступкою. Продаж від власника. ТОРГ вул. Домбровського 3б, корп. 4

Квартира Житомир Grand City Dombrovskyi (Гранд Сіті Домбровського)

Жк"Фаворит" 2х комнатная квартира 70кв.м, 2/10 монолит,просторные комнаты, терраса. После строителей. 73000у.е торг

Жк"Фаворит"  2 комнатная квартира с большой террасой

Продається 1к квартира в ЖК «Мрія» на 9му видовому поверсі 10типоверхового будинку. Загальна площа - 53 кв.м Планування -кухня-студія («open space») В квартирі зроблений дизайнерський ремонт,з використанням дорогих матеріалів,фурнітури та техніки.Простір задіяно розумно та функціонально,є власна гардеробна. Автономне опалення значно зекономить оплату на комунальних послугах,а тепла підлога гарантує комфорт і тепло в холодну пору. Локація: тихий спокійний район міста,в якому один за одним будуються нові ЖК,відкриваються кавʼярні,магазини,салони краси.Є дитячі майданчики,аптеки,спортивний зал та стадіон поруч (для активних людей) Загалом це чудове місце для життя чи здачі квартири в оренду. Пропозиція від Агенства Нерухомості Я продаю не квартиру,а вашу МРІЮ про розкіш і зручність. Телефонуйте,домовляйтеся за перегляд!

Продаж 1к квартири в ЖК «Мрія»

Продається 3-кімнатна квартира по вул. Шевченка. Цегляний будинок 7/9, 68/9 м2. Простора,   світла квартира з вбудованими меблями. В квартирі зроблено ремонт. Кімнати роздільні.. Броньовані двері, сучасний кахель, нова сантехніка. При потребі залишається меблі та техніка. Чудове місцерозташування, зручна транспортна розвʼязка. Можливий продаж по перерахункуКод в базі партнера 502

Шевченко улица, 14, Центр, Житомир, Житомирская 72500.0 USD
1 - 24 з 343 результатів