Продам 3 кімнатну квартиру на 5 поверсі 9 поверхового цегляного будинку.Квартира має гарний жилий стан(косметичний ремонт). Металопластикові вікна,нова проводка по всій квартирі,окрім кухні. Кімнати,санвузол окремі. Поруч зручна інфраструктура:школа, садочок,магазини,парк відпочинку,зупинки громадського транспорту.

Покровська вул. (Щорса), 141

власник
Киевская улица, 17/1, Богунский, Житомир, Житомирская 60000.0 USD

Цегляний будинок бізнес класу з панорамними вікнами.. Стіни з керамічної червоної цегли. Утеплені базальтовою плитою. Переуступка - власник. Надійний забудовник Арт Хаус Цена за кв м 900$ Власник !! Документи готові !

власник

Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові ЖК Мрія на Покровській, секція введена в експлуатацію, є вода, світло, газ, автономне опалення, тепла підорга по всій квартирі, на підлозі застелено кварцвінілове покриття Quick Step (Бельгія). Встановлено кондиціонер.. Зроблено якісно ремонт, встановлено нові меблі та техніка( вмонтований холодильник, духова шафа, індукційна плита). У дворі чудовий дитячий майданчик. Територія будинку закрита та встановлено по всій території відеонагляд. В будинку є продуктовий та інші магазини, кафе, салони краси. Звертайтесь, власник.

власник
Продам 1 кімнатну квартиру в новобудові

Район кінотеатр «Україна» З обох сторін сквер Затишно

власник
Продаж 3х кімнатної квартири. Центр

Продажа трёхкомнатной квартиры, утеплённые фасад, металлопластиковые окна, два балкона, паркет, бойлеры две кладовки. Сухая квартира с хорошим косметическим ремонтом, мебель и бытовая техника остаются. Кондиционер. Предложение от агентства недвижимости подробная информация по телефону.

Продажа трёхкомнатной квартиры Гагарина 5

3-кімнатна квартира в районі Сінного ринку. Вул. Покровська.Метраж 58 м2. Без балкону.1/5 цегляного будинку.Не кутова. Хороший стан.1 кімната потребує косметичного ремонту.Кухня-вітальня і 2 спальні.Комірка в квартирі.Хороший будинок з ОСББ. Прекрасний варіант для сімʼї з дітками.Поруч школа, садочок, ринок.Код в базі партнера 258

Покровская улица, 30, Центр, Житомир, Житомирская 60000.0 USD

Приваблива квартира площею 86 м² в новобудові з чудовим краєвидом. Двоповерхова з 11-метровою терасою, створена для затишного та комфортного проживання. Після будівельників, готова до ремонту. Цікава ціна. Переваги включають : 4 кімнати які можна перепланувати за вашим смаком. Газове опалення. Сонячна сторона дає додаткове тепло та затишок. Дивіться фотографії для подробиць. Запрошуємо на перегляд та знайомство з цим прекрасним житлом. Можливе оформлення по ЄОселі.

Чудова видова квартира. Можливий продаж по ЄОселі

Продається трикімнатна квартира на перехресті вул. Київської та Східної. Цегляний будинок. Поверх 4/5, не кутова, середина будинку. Метраж 61/42/6. В квартирі зроблено ремонт. Металопластикові вікна, на підлозі якісна паркетна дошка, на стінах "венеційська" штукатурка. Балкон обєднаний з кімнатою, де чудово розміститься робоче місце або зона відпочинку. Кімнати окремі. В квартирі є вмістка кладова, яку можна використовувати як гардеробну. Квартира світла та простора. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Квартира зручна та приємна для життя родини. Поруч вся інфраструктура центра міста та ТРЦ Глобал.

3-кімнатна квартира по вул. Київській. р-н Східної. Ремонт. 4/5 цегла

1-к кв в новобудові з великою площею. 53 кв,свіжий ремонт( без міжкімнатних дверей), Автономне опалення, не кутова, , право власності,дуже вдале планування, 1 секція

Продам 1-к кв в ЖК Полісся-2, новобудова

Житлові комплекси у Житомир

Квартира з косметичним ремонтом, не кутова, склопакети, колонка. Поруч садочок та школа.

3х квартира Перемоги

Продам 3-х кімнатну квартиру,р-н Гормолзавод. Автономне опалення. 2 поверх. Загальна площа 64кв.м. Квартира не кутова. Будинок утеплений. ОСББ.

Продам 3-х квартиру Гормолзавод,автономне опалення.

Трикімнатна квартира "сталінка" в центрі міста, Покровська/Грушевського. Квартира на 2 поверсі 2-поверхового цегляного будинку. Перший поверх- комерція, на другому поверсі всього дві житлові квартири. Гарне місцезнаходження будинку, власний закритий двір, є гараж з документами у дворі. Квартира потребує ремонту. Опалення- пічне. Торг реальному покупцю

Трикімнатна квартира в центрі

Продам 4-х кімнатну квартиру, вул.Польський бульвар, 18/26. Загальна площа 82 кв.м. Кухня 9 кв.м. 8/9 поверх панельного будинку. Всі кімнати окремі, роздільний санвузол, кухня, дві великі лоджії. Жилий стан. Можливий обмін на 2-кімнатну квартиру. Реальному покупцю торг.

№ 12164 - 4 к. квартира, Маликова, Польський бульвар, 8/9 эт., панель

Продається однокімнатна квартира на 4 поверсі в ЖК Вільський. З гарним ремонтом та необхідною . Велика кухня, підготовлено місце під пральну машинку та посудомийку. З техніки - витяжка, варильна поверхня, духова шафа. Приховані карнізи. Індивідуальне газове опалення, розведено скрізь теплу підлогу, окрім кімнати. Можливий продаж по програмі єОселя або під спецкошти.

Продається 1 к.квартира в ЖК Вільський

Дослідити місцевість

Перед вами чудовий варіант квартири з трьома окремими кімнатами та шикарним видом на місто квартира 2во рівнева+ є тераса 11 м. Розташована у зданому будинку після будівництва. Є.Оселя та доступна за державними програмами. Не упустіть можливість стати власником цього затишного та комфортного житла!

Продаж квартири 3х кімнатна Двоповерхова з терасою

Тихий двір.Всі кімнати окремі, квадратний хол.Балкон не засклений ,колонка.Квартира простора,тепла,суха,кутова.

Продам 3-ну кв-ру на Львівській

Мистецькі Ворота” – це 16-поверховий житловий комплекс із власним паркінгом та облаштованою прибудинковою територією у центрі міста. Продаж 2х кімнатної квартири з комфортним плануванням на 15 поверсі, 73,3 М2 загальної. Квартира з індивідуальним електричним опаленням, двозонним лічильником та бойлером. Для дітей у дворі ЖК Мистецькі Ворота облаштують закритий ігровий майданчик. ЖК Мистецькі Ворота розташований у самому центрі соціальної та транспортної інфраструктури міста. Будинок ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ. Ціна 60,000 $ Переуступка За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж 2х квартири ЖК Мистецькі Ворота

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 2-Кімнатну квартиру в центрі міста за 60500$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

2-кімнатна квартира в ЖК Смарт Сіті 2

ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція на продаж, привабливої 1-кімнатної квартири в НОВОМУ будинку ЖК Польський Бульвар. Цей будинок вже ЗДАНИЙ в експлуатацію та пропонує ідеальне поєднання зручностей сучасного міського життя та комфорту. Будинку розташований поруч з сучасним, переобладнаним парком, що надає безліч можливостей для активного та комфортного життя. Навколо будинку розташована доглянута територія, де ви зможете насолоджуватися спокоєм та зеленню. Це ідеальне місце для прогулянок або відпочинку після напруженого дня. Квартира після ремонт, що дозволяє вам заселитися без зайвих турбот. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. Вам не доведеться турбуватися про меблі або побутову техніку все необхідне вже є на місці. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ забезпечить вам комфорт у будь-яку пору року та дозволить ефективно заощаджувати на комунальних витратах. Для отримання більш детальної інформації, а також для організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири.

Сурина Гора вул. (Маликова), 20

Продається 3-кімнатна квартира в центрі по вул. Гоголівській 15. 8/9 панель, не кутова. Метраж 67/7.5. Металопластикові вікна. Засклені два балкони. Вікна в двір. Простора, дуже світла та затишна квартира. В коридорі велика кладовка, яку можна переробити в гардеробну Є нова газова колонка. Квартира має хороший, жилий стан. Можливий продаж з меблями та технікою Район з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд ринок, магазини, школа, садочок, банки, аптеки тощо Створено ОСББ Чистий підʼїзд на магнітному замку, новий ліфт Хороший тихий двір. Телефонуйте, домовимось про перегляд. 0679823811 Наталія АН Максимус

Гоголівська вул., 15

Загальна інформація: Площа 45,3 м.кв. Секція -6 Поверх -2 Продається однокімнатна квартира, перепланірована в двокімнатну у житловому комплексі "МРІЯ на Покровській". Зроблено ремонт,кухонні комунікації винесені на балкон , без меблів. Опалення: двоконтурний газовий котел, радіаторна батарея в кімнаті, тепла підлога по всій квартирі. Встановленні лічильники газу,світла та води. Натяжні стелі. Вікна виходять у двір. Продаж від власника по договору купівлі-продажу.

власник
Квартира 1-кімнатна ( 45,3.кв ) в ЖК  МРІЯ на Покровській

Продам 2х кімнатну квартиру з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ на Л.Качинського, 2 повверх 9 поверхового цегляного будинку, 57кв.м. загальна площа, кухня 10 кв.м., жила площа 32кв.м., кімнати роздільні, санвузол роздільний, лічильники на газ, воду, підвісні потолки, металопластикові вікна, балкон –засклений металопластиковий, ламінат, вбудовані меблі. Ціна: 59800 $ торг

Продам 2х кімнатну квартиру на Л.Качинського з АВТОНОМКОЮ

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК River City. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Шпаковський, 25. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 12-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК River City можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 59575.0 USD
1 - 24 з 483 результатів