Квартира в новому будинку на Малікова, закрита теріторія двора, відеонагляд, гарний краєвид. Основні будівельні роботи вже зроблені: тепла підлога, шумоізоляція, сантехнічні роботи та електрика. Стіни поштукатурені, підлога залита. Залишилось тільки доробити оздоблювання. Поряд школа, садочок, ринок, магазини, зупинка та парк відпочинку

Польський бульв., 5

Пропонуємо вашій увазі трьох кімнатну квартиру на нижній польовій з розвиненою інфраструктурою поруч. Квартира складається з трьох окремих кімнат та двох балконів. Вітальня 17.1 кв.м, спальня 11.7 кв.м, та ще одна спальня 9.4 кв.м. В квартирі є автономне опалення, не кутова. Всі вікна та балкони з металопластику, зроблений капітальний ремонт в санвузлі. Будинок цегляний, зроблений капітальний ремонт даху та утеплення ззовні. Неодмінним плюсом є гарний великий двір. Розташована поруч з квартирою вся необхідна інфраструктура – супермаркет, садок, школа, ринок, зупинка громадського транспорту. Квартира у чистому охайному стані, готова до проживання. Чистий продаж. Не втрачайте можливості стати власником цієї прекрасної квартири! З нетерпінням чекаємо на ваш дзвінок для організації перегляду.

Вітрука вул., 42/7

Квартира в центрі міста, не кутова, гарний вид з вікна, автономне опалення, всі меблі залишаються, вмонтована побутова техніка, холодильник, пральна машина ( теж залишаються). В дворі дитячий майданчик, є парковка. Поруч паркова зона

Рильського вул., 5

Продаж 3 кімнатної квартири в цегляному будинку 2007 року побудови, Майже 70кв.м. загальної площі. Гарний житловий стан, є всі личильники, в тому числі і особистий на опалення, що значно економить комунальні платежі (аналог автономного опалення). Доглянута прибудинкова територія.

Чуднівська вул., 108а

Продається затишна 2-кімнатна квартира в районі Дастора. Вул. Домбровського. 45 м2, 5/5 поверх цегляного будинку. Квартира утеплена. Зроблений капітальний ремонт. Замінені всі комунікації. Продається повністю з усіма меблями і технікою, як на фото (+ холодильник). Є балкон. Зручний район. Поруч школи, садочки, зупинка громадського транспорту, Сінний ринок, АТБ.

Домбровського вул., 15

Продам 2х кімнатну квартиру переплановану в кухню студію, не кутова, вікна у двір, залишаються кухонні меблі, всі остальні меблі і техніка за окрему плату.

Грушевського, 16

Угловая квартира. 3 окна выходят на ул. Шелушкова, 2 во двор. Спокойный тихий раен, удобное расположение. Можно под офис. Квартира после капитального ремонта под чистовую отделку. Машинная штукатурка стен, машинная стяжка, заменена вся электрика, новые трубы и радиаторы отопления, новые окна. +гараж во дворе ПОСРЕДНИКОВ ПРОСЬБА НЕ БЕСПОКОИТЬ

власник
Продам квартиру на Шелушкова

Продається 3-х кімнатна квартира - площа 75 кв.м. Знаходиться за адресою м.Житомир, вул. Малікова 28 9 поверх з 9 (є технічний поверх). На поверсі є кладова. З ліфтом немає проблем - обслуговується якісно. Усі кімнати роздільні, вікна на 2 сторони. 2 балкони. Квартира тепла, не кутова. Опалення централізоване. Великі кімнати - дитяча, спальня та зал (в залі є ніша під електричний камін). Залишаються меблі, диван та ліжко; бойлер, меблі на кухні. Санвузол роздільний, ванна. Швидкісний інтернет. Гарні тихі сусіди та закритий під’їзд. Розвинена інфраструктура ( зупинка, ринок, супермаркети, пошта, кавярні, садочок). Поруч бульвар, де можна провести час з дітьми. Біля будинку є місця для паркування авто. Гарний та тихий район для життя з сімєю та дітьми. Продаж від власників. Якщо виникають питання - звертайтесь у приватні повідомлення.

власник
Продається 3-х кімнатна квартира

Продам власну 2х кімнатну квартиру ЖК Мрія, Житомир, загальна площа 57,6 м.кв. 9й поверх ( не останній), простора . Ціна квартири 56 тис $, Секція здана, сусіди роблять ремонт і вже частина будинку заселилися Можливість продажу по програмі єоселя

власник

Продаж 1но кімнатної квартири «Полісся 1» 11/12, загальною площею 46м2. В квартирі зроблений ремонт. Всі подробиці по телефону

Продаж 1 но кімнатної квартири Полісся 1

Житлові комплекси у Житомир

Продам 3х кімнатну квартиру на Героїв Десантників 1/9 , загальною площею 69/45/8. Квартира не кутова, гарний цегляний будинок. В квартирі є балкон і лоджія. Всі подробиці за номером телефону.

Продам 3 х кімнатну квартиру на Героїв Десантників

Терміново продається 3х кімнатна квартира, по Крошенській. Хороший стан. Балкон та лоджія засклені та утеплені. Погріб, обладнений полицями. Бойлер. Нові труби та сантехніка, кахель.

Крошенская улица, 49, Богунский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD

Продається 2 кімн квартира в ЖК Домбровський. Право власності. Після будівельників

ул. Домбровского, 12, Центр, Житомир, Житомирская 55000.0 USD

Продається 3х кімнатна квартира в центрі міста. автономне опалення. меблі та побутова техніка. кондиціонер. торг.

Рыльского улица, 5, Богунский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD

Продаж 2х кімнатної квартири в центрі міста з ремонтом меблями та технікою. Всі питання за телефоном.

Короленко майдан, 4, Богунский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD

Дослідити місцевість

Продам 3х кімнатну квартиру на Путятінській,в хорошому стані,8/9к.69кв.м,кімнати всі окремі,с/в теж окремий,бойлер,м/п вікна,вирівняні стелі і стіни,підлога паркет,поміняна сантехніка,два балкони.Жилий хороший стан.60000&с хорошим торгом.

Продам 3х кімнатну квартиру на Путятінській

Продається 2к Сталінка в самому центрі міста, р-н площі Соборної,на 3му поверсі 5типоверхового будинку. Загальна площа - 60,8 кв,м,кухня - 9,6,балкон - 8,2. Квартира велика,простора,під ваш індивідуальний ремонт. Місце просто ідеальне для тих,хто цінує спокій,але в той же час хоче мати привілеї життя в центрі міста. Телефонуйте Пропозиція від Агенства нерухомості 09******26

Продаж 2к сталінки,центр

Продаж 2 к ЖК Вільський, Гарне планування, простора не кутова, автономне газове опалення, вже заселений, живуть люди 63м² 3/10ц Ціна 55000$ Можливо під є-оселя

Продаж 2 к ЖК Вільський Шлях

3х кімнатна квартира в самому центре, вул. Хлібна. Середний третий поверх, ровные потолки, нови вікна МПО, счётчики. Очень уютная. Для любителей шумного центра! Агентство. Услуги 600 дол

Квартира в районе Житнего ринку!

Продаж 3х.кімнатної квартири район Польова, зручний третій поверх. Автономне газове опалення. Не кутова, балкон та вікна металопластикові. Зручне місцерозташування, все в кроковій доступності:школа, дитячий садок, поліклініка, магазин,зупинка транспорту.

Продаж 3х.к. квартири з автономним опаленням

Продам сталинку с автономкой и гаражом в районе ЗАГСа. Потолки 3.80м, закрытый двор. Подробности по телефону.

Продам сталинку с гаражом в районе ЗАГСа

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК Домбровський. Право власності. 10 поверх 14 поверхового будинку. Будинок зданий в експлуатацію. Газ. Котел.

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК Домбровський

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул.Героїв Десантників 2/9 цегл. будинку, не кутова,гарнє планування (роздільні кімнати та с/в ) чистий жилий стан, автономне опалення, кондиціонер ,лічильники, кондиціонер.

Продається квартира площею 57 м², яка стане ідеальним вибором для тих, хто цінує зручність та комфортне міське життя. Розташована на 5-му поверсі цегляного будинку. Загальна площа: 57 м² Житлова площа: 40 м² Кухня: 6 м² Планування: перепланована в кухню-студію та дві окремі спальні Вікна: металопластикові Стан: хороший косметичний ремонт (8 років тому) Балкон: потребує ремонту Опалення: автономне Локація: самий центр міста, вікна виходять на затишний сквер Додатково: меблі та техніка можуть залишитись за бажанням Тип продажу: чистий продаж Квартира максимально зручна із перегородженими кімнатами, що дозволяє створити окремі зони для відпочинку та роботи. Нова кухня-судія стане ідеальним простором для приготування їжі та спілкування з родиною. Сучасні металопластикові вікна забезпечують чудове природне освітлення та приємний вид на зелений сквер. Це прекрасна можливість стати власником затишного помешкання в самому центрі міста за ціною 55 000 $ (можливий невеликий торг).

Затишна 3-кімнатна квартира в самому центрі міста
1 - 24 з 609 результатів