Продам євродвушку в новобудові Житомира , в зданому будинку , по гарній ціні! Середній поверх. Утеплена ДВА ЛІФТА! Поруч з будинком все необхідне - магазини , зупинки , аптека , автостоянка , дитячий і спортивний майданчики. Інші пропозиції в новобудовах Житомира , з ремонтами і без - вся база. КОНСУЛЬТАЦІЇ по єОселі , єВідновленню і придбанню по - спецкоштам. ВИБІР найкращих варіантів квартир і умов придбання! Дзвоніть - організую покази.

проспект Незалежності, 29

Продам однокімнатну квартиру в зданому будинку , з можливістю перепланування в двокімнатну. Поруч зупинки , магазини , аптека , кафе , дитячий і спортивний майданчики. Дзвоніть - організую показ , ключі. Є інші варіанти квартир в новобудовах Житомира - всі квартири в нашій єдиній базі. Виберемо найкращий варіант , для купівлі. КОНСУЛЬТУЄМО по єОселі , єВідновленню і купівлі , по - спецкоштам. 0939086570 ВІДКРИТА ВАКАНСІЯ - МЕНЕДЖЕР З ПРДАЖУ НЕРУХОМОСТІ.

проспект Незалежності, 29

Гарні умови придбання квартири у надійного забудовника , в молодіжному спальному районі Житомира, де передбачено все , для комфортного проживання і відпочинку! Квартира підходить для молодої сімї або для здачі в оренду. БУДУЄТЬСЯ ВЖЕ 9 - й ПОВЕРХ , З ДЕСЯТИ... Можливо походити і подивитись краєвид. Будинок цегляний - добротний і якісний - будується по новим технологіям і правилам , з надійним бомбосховищем і великим спортивним і дитячим майданчиком! На першому поверсі продуктовий магазин , аптека і інші необхідні , для жителів "полезняшки". Поруч дитячий садочок з басейном , школи , ринок , кафе , зупинки. ПРИДБАТИ КВАРТИРУ , ПОКИ ЩО , МОЖЛИВО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ , НА АКЦІЙНИХ УМОВАХ І СПЛАЧУВАТИ РІВНИМИ ЧАСТКАМИ НА 12 МІСЯЦІВ !!! Також є пропозиції , по квартирам , для військовослужбовців , поліцейських , медперсоналу і вчителів , по пільговим програмам!!! Допоможу продати Вашу нерухомість в Житомирі. Багаторічний досвід в роботі з комерційною і житловою нерухомістю. Дзвоніть - 0939086570

провулок Червоний, 41а

Квартира від надійного забудовника в Житомирі. Автономне газове опалення будинок цегляний Поруч дитячий садочок , школи , магазини , ринок , зупинки , велика парковка. Чудовий краєвид на Бульвар Дзвоніть - розкажу детальніше. 0939086570 Всі квартири в новобудовах Житомира , від надійних забудовників - за 5 хвилин НАЙКРАЩІ УМОВИ ПРИДБАННЯ КВАРТИР , ДЛЯ НАШИХ КЛІЕНТІВ!

провулок Червоний, 41а

Продам однокімнатну квартиру гарного планування , в новобудові Житомира. Якісне будівництво , від надійного забудовника. Поруч дитячий садочок , ринок , великий спортивний і дитячий майданчики , зупинки тролейбусів і маршруток , велика автостоянка , ліс і річка. ВЖЕ БУДУЮТЬ 9 - й ПОВЕРХ! Всі квартири в новобудовах Житомира в нашій єдиній базі.Швидкий вибір , на Ваш бюджет - квартири з ремонтами , під єОселю . Виберемо найкращий варіант для Вашого житла!

провулок Червоний, 41а

• Продаж • ЖК Мрія • тип: 1 кімнатна • площа: 26.7 м² • поверх: 7/10 • Вартість: 24 500$ БЕЗ КОМІСІЇ ! • Секція здана в експлуатацію, стан після будівельників. Додатково можна придбати комірку. Наші соцмережі: Інстаграм: rieltor.zhytomyr Телеграм: realestatezt Додаткова інформація за телефоном.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продається унікальна квартира в найкращому ЖК Житомира - "Преміум Парк", з вікон якої відкривається вигляд на підвісний пішохідний міст, Шодуарівський парк та річку Тетерів. Квартира розташована на 12-му поверсі, має хороше планування та простору лоджію. Характеристики: Загальна площа: 39,5кв. м Площа кухні: 13 кв. м Площа кімнати: 20 кв. м Опалення: індивідуальне газове Житловий Комплекс "Преміум Парк": Розташований в парковій зоні. Секція на етапі закінчення будівництва, планується введення в експлуатацію весною, початок 2 кварталу. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та затишок. Вартість - 39 000 дол. (Переуступка) Пропозиція від АН Житомир.

Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продаж окремої квартири в гуртожитку. Простора кімната,кухня 11 м2. Залишаються меблі та побутова техніка. Гарний варіант для молодої сімї. Продаж терміновий. Реальному покупцеві гарний торг.

Князів Острозьких, 93

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, 9 м2. Панельний будинок. Не кутова. Балкон з кухні. ТОРГ.

Проспект Миру, 7

Продається однокімнатна квартира на Польовій. Цегляний будинок. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Металопластикові вікна. Балкон засклений. Над квартирою є технічний поверх. ТОРГ.

Кондратюка, 4

Житлові комплекси у Житомир

В продажу 1 кімнатна квартира, можна взяти в розтермінуванням. Велика простора кухня з панорамною лоджією. Кімната площею майже 17 м² з гардеробною. Санвузол суміжний. Гарний вигляд з вікон. Консультація та супровід по всіх новобудовах Житомира.

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

Чудова квартира в спальному районі міста, поряд садочки, дві школи, базар, маркети, басейн

Кібальчича вул., 10

Вокзальна вул., 6

Продам 1 кімнатну квартиру на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку на вулиці Бальзаківській. В квартирі зроблений якісний євроремонт:металопластикові вікна,дерев’яні двері, ламінат,натяжна стеля… Залишаються меблі та техніка:пральна машина,холодильник,варильна панель,духова шафа,мікрохвильова піч.

Бальзаківська вул., 8

квартира не кутова зроблений косметичний ремонт, залишаються всі меблі та техніка

Селецька вул., 15

Дослідити місцевість

1 кімнатна квартира можливе розтермінування без першого внеску

Червоний пров., 41а

квартира в зданому будинку не кутова

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Простора квартира з нішею, не кутова. Поряд зупинки, поліклініка, Сінний ринок. Торгуємось, звертайся за детальною інформацією.

Перемоги вул., 54

Найвигідніша пропозиція 1но кімнатної на ринку новобудов. Козирний 2й поверх. Секція здана, можна по єОселі. За детальною інформацією телефонуйте.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а

Квартира з Автономним Опаленням, не кутова, кімната розділена на дві зони, МПВ, гарний житловий стан. Продаж частково з меблями.

Кондратюка Юрія пров., 2

В продажу 1 кімнатна квартира. Новобудова. Стан після будівельників. Площа 41 м². Спальний район. Тихий та затишний житловий комплекс.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продам 1 кімнатну квртиру в ЖК Домашній 2 , будинок комфорт класу. Побудований з червоної цегли, утоплений 12 см базальтовою ватою. Можливе розтермінування на 5 місяців, попередньо прорахую . Квартира з гардеробною кімнатою.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11К

Продам однокімнатну квартиру покращенного планування. Квартира, чиста, світла, з косметичним ремонтом, засклена лоджія з кухні, квартира не кутова, тепла, вікна у двір. Поряд зупинка транспорту, магазини, тихий, спокійний район.

малікова, 28

Чудова квартира в новобудові, з мальовничим краєвидом на місто,

можливий продаж по єОселя
Ріхлика, 11
1 - 24 з 344 результатів