Продам євродвушку в новобудові Житомира , в зданому будинку , по гарній ціні! Середній поверх. Утеплена ДВА ЛІФТА! Поруч з будинком все необхідне - магазини , зупинки , аптека , автостоянка , дитячий і спортивний майданчики. Інші пропозиції в новобудовах Житомира , з ремонтами і без - вся база. КОНСУЛЬТАЦІЇ по єОселі , єВідновленню і придбанню по - спецкоштам. ВИБІР найкращих варіантів квартир і умов придбання! Дзвоніть - організую покази.

проспект Незалежності, 29

Продам однокімнатну квартиру в зданому будинку , з можливістю перепланування в двокімнатну. Поруч зупинки , магазини , аптека , кафе , дитячий і спортивний майданчики. Дзвоніть - організую показ , ключі. Є інші варіанти квартир в новобудовах Житомира - всі квартири в нашій єдиній базі. Виберемо найкращий варіант , для купівлі. КОНСУЛЬТУЄМО по єОселі , єВідновленню і купівлі , по - спецкоштам. 0939086570 ВІДКРИТА ВАКАНСІЯ - МЕНЕДЖЕР З ПРДАЖУ НЕРУХОМОСТІ.

проспект Незалежності, 29

Гарні умови придбання квартири у надійного забудовника , в молодіжному спальному районі Житомира, де передбачено все , для комфортного проживання і відпочинку! Квартира підходить для молодої сімї або для здачі в оренду. БУДУЄТЬСЯ ВЖЕ 9 - й ПОВЕРХ , З ДЕСЯТИ... Можливо походити і подивитись краєвид. Будинок цегляний - добротний і якісний - будується по новим технологіям і правилам , з надійним бомбосховищем і великим спортивним і дитячим майданчиком! На першому поверсі продуктовий магазин , аптека і інші необхідні , для жителів "полезняшки". Поруч дитячий садочок з басейном , школи , ринок , кафе , зупинки. ПРИДБАТИ КВАРТИРУ , ПОКИ ЩО , МОЖЛИВО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ , НА АКЦІЙНИХ УМОВАХ І СПЛАЧУВАТИ РІВНИМИ ЧАСТКАМИ НА 12 МІСЯЦІВ !!! Також є пропозиції , по квартирам , для військовослужбовців , поліцейських , медперсоналу і вчителів , по пільговим програмам!!! Допоможу продати Вашу нерухомість в Житомирі. Багаторічний досвід в роботі з комерційною і житловою нерухомістю. Дзвоніть - 0939086570

провулок Червоний, 41а

Квартира від надійного забудовника в Житомирі. Автономне газове опалення будинок цегляний Поруч дитячий садочок , школи , магазини , ринок , зупинки , велика парковка. Чудовий краєвид на Бульвар Дзвоніть - розкажу детальніше. 0939086570 Всі квартири в новобудовах Житомира , від надійних забудовників - за 5 хвилин НАЙКРАЩІ УМОВИ ПРИДБАННЯ КВАРТИР , ДЛЯ НАШИХ КЛІЕНТІВ!

провулок Червоний, 41а

Продам однокімнатну квартиру гарного планування , в новобудові Житомира. Якісне будівництво , від надійного забудовника. Поруч дитячий садочок , ринок , великий спортивний і дитячий майданчики , зупинки тролейбусів і маршруток , велика автостоянка , ліс і річка. ВЖЕ БУДУЮТЬ 9 - й ПОВЕРХ! Всі квартири в новобудовах Житомира в нашій єдиній базі.Швидкий вибір , на Ваш бюджет - квартири з ремонтами , під єОселю . Виберемо найкращий варіант для Вашого житла!

провулок Червоний, 41а

• Продаж • ЖК Мрія • тип: 1 кімнатна • площа: 26.7 м² • поверх: 7/10 • Вартість: 24 500$ БЕЗ КОМІСІЇ ! • Секція здана в експлуатацію, стан після будівельників. Додатково можна придбати комірку. Наші соцмережі: Інстаграм: rieltor.zhytomyr Телеграм: realestatezt Додаткова інформація за телефоном.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продаж окремої квартири в гуртожитку. Простора кімната,кухня 11 м2. Залишаються меблі та побутова техніка. Гарний варіант для молодої сімї. Продаж терміновий. Реальному покупцеві гарний торг.

Князів Острозьких, 93

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, 9 м2. Панельний будинок. Не кутова. Балкон з кухні. ТОРГ.

Проспект Миру, 7

Продається однокімнатна квартира на Польовій. Цегляний будинок. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ. Металопластикові вікна. Балкон засклений. Над квартирою є технічний поверх. ТОРГ.

Кондратюка, 4

В продажу 1 кімнатна квартира, можна взяти в розтермінуванням. Велика простора кухня з панорамною лоджією. Кімната площею майже 17 м² з гардеробною. Санвузол суміжний. Гарний вигляд з вікон. Консультація та супровід по всіх новобудовах Житомира.

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

Житлові комплекси у Житомир

Чудова квартира в спальному районі міста, поряд садочки, дві школи, базар, маркети, басейн

Кібальчича вул., 10

квартира не кутова зроблений косметичний ремонт, залишаються всі меблі та техніка

Селецька вул., 15

1 кімнатна квартира можливе розтермінування без першого внеску

Червоний пров., 41а

квартира в зданому будинку не кутова

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Найвигідніша пропозиція 1но кімнатної на ринку новобудов. Козирний 2й поверх. Секція здана, можна по єОселі. За детальною інформацією телефонуйте.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а

Дослідити місцевість

В продажу 1 кімнатна квартира. Новобудова. Стан після будівельників. Площа 41 м². Спальний район. Тихий та затишний житловий комплекс.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продам 1 кімнатну квртиру в ЖК Домашній 2 , будинок комфорт класу. Побудований з червоної цегли, утоплений 12 см базальтовою ватою. Можливе розтермінування на 5 місяців, попередньо прорахую . Квартира з гардеробною кімнатою.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11К

Чудова квартира в новобудові, з мальовничим краєвидом на місто,

можливий продаж по єОселя
Ріхлика, 11

7 житловий поверх 38.65 Поштукатурееі стіни. Стяжка Ціна 35000, будуть доміри 3,5 м по 25000 грн м Секція здаєтьс вчервні 2024 року, надійний забудовник

можливий продаж по єОселя
Рихлика, 13

Продається 1-кімнатна квартира поліпшеного планування з Автономним опаленням.,р-н Кромберга. Квартира розташована на 4-му поверсі. Будинок цегляний квартира утеплена. Зроблений ремонт окрім санвузол. По даній квартирі, посередників не турбувати! Ціна 29500₴ За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!!!

Покровська вул. (Щорса), 255

Продається Однокімнатна квартира в ЖК Мрія. 7/10 поверх. Метраж 37 м2. Санвузол сумісний. Є приміщення під гардеробну. Лоджія 4 м2. Вікна у двір. Автономне опалення. Стан після забудовника. Переуступка.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Продаж 1но квартири по вул Володимирівська, (центр, Площа) 2,/5 ц, не кутова , загальна 30/17.5/ 6,2 Санвузол сумісний в кахлі, балкон на кімнату та на кухню не заскленний ,жилий стан, 32500 торг, Вільний продаж Всі питання тільки по телефону Фото на ВАЙБЕР,

Володимирська, 5

Продам 1кім квартиру 1/5панель, 32/17/6 Мп вікна і балкон. Гарний жилий стан. Частково лишаються меблі. Ціна 31600$

Селецька вул., 23

Продаж 1 кім.кв., вул. Лесі Українки, МС. 2/5/ц. Квартира не кутова, колонка, лічильники, МПВ. Кімната 18м.кухня 5м. Квартира без балкону. Вільний продаж, ніхто не зареєстрований. Всі запитання по телефону! Ціна 26000у.о!

Лесі Українки вул., 40
1 - 24 з 277 результатів