ПРОДАЖ VIP квартири 95 м² в новому будинку "Премєр Холл" Житомир. Знаходиться в центрі міста по вулиці Перемоги 53. Квартира розташована на 3 поверсі, 11-поверхового, цегляно-монолітного, утепленого будинку. Стан квартири після будівельників, що дає можливість втілити всі ваші дизайнерські рішення. Велика тераса для відпочинку і проведення часу на свіжому повітрі. Еркерні панорамні вікна, що забезпечують просторий вид та максимальну кількість природного світла. Передбачене автономне опалення, що забезпечує комфорт і незалежність від централізованих систем. Квартира має можливість перепланування в 3-кімнатну, детальне планування вказано в оголошенні. Також передбачені паркувальні місця, консьєрж-сервіс та камери відеонагляду для вашої безпеки. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, ресторани, кафе, школи та дитячі садки. Ця КВАРТИРА ідеальна для комфортного і престижного проживання в центрі Житомира. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПИЗИЦІЯ!!!

Перемоги вул., 53

Продається 3-кімнатна квартира у спальному районі Промавтоматика міста Житомир. Квартира знаходиться на девятому поверсі 9-поверхового будинку, що забезпечить вам спокій від шумних сусідів з верху. Квартира утеплена ззовні та частково з середини, що дозволяє зберігати тепло в поміщенні. У квартирі встановлено інверторний кондиціонер, що дозволить Вам обігрівати квартиру в міжсезоння та охладжувати в спекотні літні дні. Три просторі кімнати, які можна використовувати як спальні, кабінет чи гостину за вашим бажанням. Роздільний санвузол, що забезпечує комфорт та зручність у користуванні. Усі вікна металопластикові. У квартирі залишається всі меблі та техніка, що робить її готовою до комфортного проживання. Поруч розміщена вся потрібна інфраструктура міста, в 2х хвилинах пішки розміщені дитячі садочки та один з найкращих ліцеїв міста. Ця квартира ідеально підходить для сімї або людей, які цінують комфорт та якість проживання. Звертайтесь прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ EXCLUSIVE!

ексклюзив
Тутковського Академіка проїзд, 4

Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ОГЛЯДОВИЙ ПОВЕРХ!!! Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

можливий продаж по єОселя
Театральна, 21
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора 3-кімнатна квартира з АВТОНОМКОЮ в центрі Житомира, р-н Житнього ринку. Квартира площею 80 м2, знаходиться на першому поверсі МОЛОДОГО будинку 2007 року з окремим входом. Вона вражає своєю функціональністю та можливостями для комфортного життя. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ, 2-х контурний, газовий котел, 2 кондиціонера, броньована вхідна група. ВЕЛИКА кухня-студія, практичне місце для обідів та вечерь. Квартира має дві ПРОСТОРІ спальні, що робить її ідеальною для сімейного проживання або для створення офісного простору. Санвузол суміщений і обладнаний всіма зручностями. Всі меблі та побутова техніка залишаються. Одна сотка приватизованої землі, де є місце для парковки та зони відпочинку, включаючи місце для мангалу або зону барбекю. Ця квартира є найкращим варіантом придбання в місті Житомир. Для отримання інформації, будь ласка, звяжіться з нами. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!!!

Прорізний пров., 14а

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість стати власником ЕЛІТНОЇ 3-кімнатної квартири в НОВОМУ будинку ЖК "Полісся". Загальна площа квартири становить 90 квадратних метрів, що гарантує ІДЕАЛЬНИЙ ПРОСТІР для вашого життя. Квартира розташована на ОГЛЯДОВОМУ 11-му поверсі 12-поверхового будинку, що дозволяє насолоджуватися ЧУДОВИМ краєвидом. Автономне опалення дозволяє ефективно керувати комфортним кліматом в вашій квартирі. ДИЗАЙН квартири вражає своєю СУЧАСНІСТЮ, а використані високоякісні матеріали гарантують ТРИВАЛІСТЬ ЕКСПЛУАТАЦІЇ та ЕСТЕТИЧНИЙ ВИГЛЯД. Планування квартири МАКСИМАЛЬНО ФУНКЦІОНАЛЬНЕ: 2 спальні, простора кухня-студія, 2 санвузли та тепла підлога для вашого комфорту. Квартира продається з усіма необхідними МЕБЛЯМИ та ТЕХНІКОЮ, що робить її готовою до заселення. Будинок вже ЗАСЕЛЕНИЙ та ЗДАНИЙ в експлуатацію, що гарантує Вам ШВИДКИЙ ПЕРЕЇЗД та КОМФОРТНЕ ПРОЖИВАННЯ. Територія комплексу ЗАКРИТА і обладнана парковкою, що надає вам відчуття БЕЗПЕКИ і ЗАТИШКУ. Зручне розташування житлового комплексу дозволяє вам користуватися РОЗВИНЕНОЮ ІНФРАСТРУКТУРОЮ в навколишньому районі. ВЕЛИКИМ БОНУСОМ для нового ВЛАСНИКА є наявність КОМОРИ 4м2 на поверсі, яка входить у ВАРТІСТЬ КВАРТИРИ, а також МОЖЛИВІСТЬ ОКРЕМО ПРИДБАТИ НОВИЙ ГАРАЖ в комплексі. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE! Не втрачайте шансу на престижне і комфортне життя – зробіть перший крок до своєї нової оселі вже сьогодні!

Вільський шлях, 14

Гарний торг. Сучасна та затишна 2 кімнатна квартира з гарним дизайнерським рішенням. 2 повноцінні кімнати розділені, велика кухня - вітальня. Суміжний санвузол з якісною сантехнікою. Простора душова кабіна. Тепла підлога крім спальні. Розведена вентиляція по всій квартирі. Вбудована сучасна кухня з дорогою технікою . Огляд за попередньою домовленістю. Телефонуйте, домовимось про перегляд. Пропозиція від Агентства нерухомості Вся база Новобудов Житомира. Можна розглянути всі державні програми. Консультація та повний супровід. Комісія 1%

можливий продаж по єОселя
Домбровського вул., 3

Пропонуємо вашій увазі трьох кімнатну квартиру на нижній польовій з розвиненою інфраструктурою поруч. Квартира складається з трьох окремих кімнат та двох балконів. Вітальня 17.1 кв.м, спальня 11.7 кв.м, та ще одна спальня 9.4 кв.м. В квартирі є автономне опалення, не кутова. Всі вікна та балкони з металопластику, зроблений капітальний ремонт в санвузлі. Будинок цегляний, зроблений капітальний ремонт даху та утеплення ззовні. Неодмінним плюсом є гарний великий двір. Розташована поруч з квартирою вся необхідна інфраструктура – супермаркет, садок, школа, ринок, зупинка громадського транспорту. Квартира у чистому охайному стані, готова до проживання. Чистий продаж. Не втрачайте можливості стати власником цієї прекрасної квартири! З нетерпінням чекаємо на ваш дзвінок для організації перегляду.

Вітрука вул., 42/7

власник
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Пропонуємо вашій увазі новинку на ринку нерухомості ! 3-кімнатна квартира в будинку покращеного планування на Богунії (вул Г.Десантників 1) Квартира розташована на 7-му поверсі девятиповерхового цегляного будинку , не кутова В квартирі зроблено капітальний ремонт ( замінено сантехніку , проводку , шумоізоляція стін і т.д ) Також залишається більша частина меблів ( вбудовані меблі ) та побутова техніка від провідних виробників ( духова шафа , холодильник , пральна машина та інше ) Є кондиціонер ( зима - літо ) , щоб почувати себе комфортно у будь-яку пору року Всі кімнати роздільні , простора кухня є вихід на балкон , з спальні - лоджія Квартира двостороння , має неймовірний вигляд у двір Надзвичайно гарний район ! Поруч біля будинку дит.майданчик , магазини , кафетерій , де можна випити кави та насолодитися природою Ідеальний варіант заїхати і одразу жити ! За більш детальною інформацією звертайтеся за номером телефону !

Героїв Десантників вул. (Жукова), 1

Квартира в центрі міста, не кутова, гарний вид з вікна, автономне опалення, всі меблі залишаються, вмонтована побутова техніка, холодильник, пральна машина ( теж залишаються). В дворі дитячий майданчик, є парковка. Поруч паркова зона

Рильського вул., 5

Житлові комплекси у Житомир

Нова пропозиція на ринку нерухомості м.Житомир Затишна 3 кімнатна квартира у центрі міста. 8 поверх 9 ти поверхового цегляного будинку. 68 кв.метрів загальна площа. Квартира Покращеного Планування - всі кімнати окремі, простора кухня, балкон + лоджія (дивіться план в оголошеннні) . Не кутова, тепла та світла. Красивий панорамний огляд з вікна на наше місто. На все встановлені лічильники, бойлер та проточний водонагрівач. Металлопластикові вікна та м/п лоджія. У квартирі при продажі залишається сучасна шафа -купе та кухонні меблі. Хороше місцерозташування будинку - все поряд для комфортного проживання родини та родини з дітками. Деталі та запис на показ за телефоном Ціна 53900 у.о торг 098-58-13-277 Олена АН Діона

Київська, 6

Продам 3-кімнатну квартиру покращенного планування з холом 11 кв.м., вихід на велику лоджію з немаленької кухні, всі кімнати окремі, сан.вузел теж окремо, також можна збільшити площу за рахунок свого тамбура, бойлер, склопакети, є грати на вікнах, весь будинок у дворі, великій двір з дитячими майданчиками, паркковкою, район молокозаводу, поряд Еко-маркет, Метро, ринок, школи, дит. садочки

Народицька вул., 21

Пропонуємо на продаж новий обєкт нерухомості в місті Житомир! СТАЛІНКА загальною площею 70м2, яка складається з 3 окремих кімнат. 3 кімнатна квартира під ремонт. Роздільні кімнати, автономне опалення. ЕКСКЛЮЗИВНИЙ обєкт в центрі міста зі своєю ділянкою, робить його унікальним та готовим до втілення будь-яких дизайнерських рішень. Є можливість обладнати 2-й, мансардний поверх. Внутрішній, закритий двір з власним паркомісцем та господарським приміщенням. На території висаджені сортові фруктові дерева. Не втрачайте свій шанс! Записуйтесь на перегляд! За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону!!

ексклюзив
Шевченка вул., 20

Продам 3кімнатну квартиру на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку в центрі міста. Квартира з гарним ремонтом:металопластикові вікна,дерев’яні двері,ламінат,натяжні стелі. Поряд зручна інфраструктура:центр,школа,садочок,магазини,парк,зупинки громадського транспорту

Велика Бердичівська вул., 41

Вулиця Небесної Сотні/Лятошинського 1/3 ц , 3 роздільні кімнати , 100/55/10 , автономне опалення , висота стелі -3.20 м , велика лоджія , ремонт. Підходить під бізнес .

Лятошинського, 9

Дослідити місцевість

Центр , вул.Лятошинского /вул.Небесной Сотни . Сталинка 1/3 ц , 96 м ,3 роздільні кімнати , автономне опалення , ремонт. Гарне місце під бизнес - офіс , магазин , банк , салон, клініку. Ексклюзивний продаж.

Небесной Сотни, 9

Евроремонт, перепланування, тепла підлога, кухня з гостиною, пластикові 8 камерний стеклопакети, балкон та лоджія, заселені, ідеальний стан квартири, вмонтована кухня та вмонтована електротехніка, є посудомийка, пралка, витяжка, подрібнювальна система каналізації, нові труби та батареї, кондиціонери, сигналізація.

Тутковського, 14

Простора квартира в гарному житловому районі Маликова. Супер-планування, квадратний хол, бойлер, кладовка біля ліфта. Балкон та лоджия з кімнат, електро-камін в кімнаті. Телефонуйте за детальною інформацією.

Сурина Гора вул. (Маликова), 28

Квартира додатково утеплена зовні, є лічильники на воду і газ.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 18

Продається VIP квартира 85м2 в новому будинку, вул. Івана Сльоти (Бородія). Розташована на 9-му поверсі, 12-ти поверхового, цегляного, утепленого будинку. Будинок на балансі ОСББ, організована охорона, парковка, відеонагляд, має грузовий ліфт. В квартирі зроблений капітальний евроремонт, при якому використовувались європейські, якісні матеріали. Автономне опалення, тепла підлога, підвісна та натяжна стелі, венеціанська та декоративна шпаклівка з додаванням елементів декору. Квартира має 2 просторих, укомплектованих спальні, велика кухня-сдудія, великий об’єднаний санвузол, широкий коридор, гардеробні, гладильна кімната з вмонтованою технікою, броньована вхідна група. В квартирі дуже затишно та комфортно, облаштоване кондиціювання, сигналізація. Квартира укомплектована в повному обсязі, всіма необхідними, новими та якісними меблями та дорогою технікою. Повний комплект кухонної техніки: посудомийка, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник. Санвузол має якісну сантехніку, ванну, вмонтовану інсталяцію. І саме головне, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання в достойних, ексклюзивних апартаментах. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі по м. Житомиру. Ексклюзивна пропозиція!

Івана Сльоти вул. (Бородія), 50

Продається VIP квартира 105м2 в СТАТУСНОМУ, НОВОМУ будинку, вул.Перемоги. Розташована на 8-му поверсі, 10-ти поверхового, цегляного, теплого будинку. В квартирі зроблений ДИЗАЙНЕРСЬКИЙ ЄВРОРЕМОНТ, при якому використовувались європейські, якісні матеріали. Індивідуальний тепловий лічильник, тепла підлога, підвісні багаторівневі стелі, венеціанська та декоративна шпаклівка з додаванням елементів ДЕКОРУ. Квартира має 2 просторих спальні, велика зала, з ПАНОРАМНИМИ ВІКНАМИ, окрема кухня, просторий об’єднаний санвузол, гладильна кімната, широкий коридор з шафами купе, броньована вхідна група. В квартирі дуже ЗАТИШНО та КОМФОРТНО, облаштоване кондиціювання, сигналізація. Квартира укомплектована в повному обсязі, всіма необхідними, новими та якісними меблями, та технікою. ПОВНИЙ КОМПЛЕКТ КУХОННОЇ ТЕХНІКИ: посудомийка, варочна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник… І саме головне, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності до щасливого проживання в достойних, ексклюзивних апартаментах. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка роблять цю квартиру найкращим варіантом купівлі по м. Житомиру. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 99

Продається VIP квартира 122м2 в елітному, новому будинку, вул. Перемоги. Розташована на 7-му поверсі, 10-ти поверхового, цегляного, утепленого будинку. Будинок на балансі ОСББ, закритий двір, відеоспостереження, має вантажний і пасажирський ліфти. В квартирі зроблений капітальний євроремонт, при якому використовувалися європейські, сучасні матеріали. Автономне опалення, тепла підлога, підвісна і натяжна стеля, поклеєні дорогі якісні шпалери. Квартира має 2 просторих спальні, велика зала, окрема кухня-їдальня, просторий обєднаний санвузол, окрема передпокій, величезна гардеробна. В квартирі дуже затишно і комфортно, обладнано кондиціювання, сигналізація. Квартира укомплектована в повному обсязі, усіма необхідними, новими та якісними меблями і дорогою технікою. Повний комплект кухонної техніки: посудомийка, варильна поверхня, духовка, мікрохвильова піч, холодильник. Санвузол має 1 умивальник з якісною сантехнікою, ванною, вбудована інсталяція та пральна машина. І найголовніше, вся комплектація квартири входить у вартість, в умовах повної готовності і щасливого проживання в гідних, ексклюзивних апартаментах. Зручна локація, інфраструктура, транспортна розвязка роблять цю квартиру найкращим варіантом покупки в г. Житомир. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

Перемоги вул., 53

Продам 3х кімнатну квартиру переплановано з 4х кімнатної, 74 метри,будинок у дворі, жилий стан,паркет, бойлер, не кутова, тихий двір,є гараж за окрему плату.62000$,торг

Звязківців, 7

Продаж 3 кімнатної квартири в цегляному будинку 2007 року побудови, Майже 70кв.м. загальної площі. Гарний житловий стан, є всі личильники, в тому числі і особистий на опалення, що значно економить комунальні платежі (аналог автономного опалення). Доглянута прибудинкова територія.

Чуднівська вул., 108а
1 - 24 з 284 результатів