Пропонуємо вашій увазі новинку на ринку нерухомості ! 3-кімнатна квартира в будинку покращеного планування на Богунії (вул Г.Десантників 1) Квартира розташована на 7-му поверсі девятиповерхового цегляного будинку , не кутова В квартирі зроблено капітальний ремонт ( замінено сантехніку , проводку , шумоізоляція стін і т.д ) Також залишається більша частина меблів ( вбудовані меблі ) та побутова техніка від провідних виробників ( духова шафа , холодильник , пральна машина та інше ) Є кондиціонер ( зима - літо ) , щоб почувати себе комфортно у будь-яку пору року Всі кімнати роздільні , простора кухня є вихід на балкон , з спальні - лоджія Квартира двостороння , має неймовірний вигляд у двір Надзвичайно гарний район ! Поруч біля будинку дит.майданчик , магазини , кафетерій , де можна випити кави та насолодитися природою Ідеальний варіант заїхати і одразу жити ! За більш детальною інформацією звертайтеся за номером телефону !

Героїв Десантників вул. (Жукова), 1

Героїв Десантників вул. (Жукова), 17

Продається 3-х кімнатна квартира в цегляному будинку з автономним опаленням по вулиці Героїв Десантників. В будинку ОСББ. Поруч школи , садочок, амбулаторія, дитячі та кінологічний майданчик. Сама квартира простора, з великою прихожою, лоджією , яка обʼєднує залу і кухню. В одній із кімнат балкон є продовженням кімнати. На всі питання відповім по телефону.

Героїв Десантників вул. (Жукова), 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3х кімнатну квартиру на Героїв Десантників 1/9 , загальною площею 69/45/8. Квартира не кутова, гарний цегляний будинок. В квартирі є балкон і лоджія. Всі подробиці за номером телефону.

Продам 3 х кімнатну квартиру на Героїв Десантників

Пропонується до продажу прекрасна 3-х кімнатна квартира по вулиці Героїв Десантників, район Богунії Квартира 68 кв.м. загальної площі, всі кімнати окремі, Автономне опалення, вся техніка і меблі як на фото залишаються Затишний двір, вид на річку Камʼянку Ціна 80000у.о.

Героев Десантников улица, 32, Богунский, Житомир, Житомирская 80000.0 USD

Продаж просторої 3 кімнатної квартири покращеного планування. Площа 67 кв. м, велика кухня, середній поверх , в цегляному будинку на вул. Героїв Десантників . Балкон-лоджия. Продаж з меблями.

Продаж 3 кімнатної квартири  покращеного планування

Продається шикарна дворівнева трикімнатна квартира Вашої мрії. Район Богунія (вул.Самойловича) Автономне опалення Високі стелі. 154 кв.м Квартира розташована на 3 поверсі цегляного будинку. В квартирі зроблений сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. Тепла підлога. Паркет та двері із натурального дуба. На першому поверсі - простора вітальня, кухня-студія зі столовою зоною з панорамним виглядом, спальня, гардеробна, великий балкон та санвузол; На другому поверсі- велика дитяча з власним санвузлом та невеликім гардеробом. Другий поверх квартири розташований на технічному поверсі, якій повністю утеплений та гідроізольований з новим дахом. Нові сучасні меблі з натуральних матеріалів. Два кондиціонери. Побутова техніка. Все залишається. Підʼїзд закритого типу Документи готові Ціна 130000 у.о. Торг Дзвоніть 06******57Лілія Буду рада співпрацювати

Продаж дворівневоі 3 кім квартири на Богуніі (вул.Самойловича)

Продається 3 кімнатна квартира на Богунія по вулиці Героїв десантників. Квартира знаходиться на 4 му поверсі дев’ятиповерхового цегляного будинку. Автономне опалення, тепла підлога, хороший ремонт. Вмонтовані меблі, побутова техніка, шафи купе. Санвузол окремий хороший ремонт, лічильники. Ціна 62000 дол США. Торгуємся!

Продається 3 кімнатна квартира на Героів десантників з автономним опал

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул.Героїв Десантників 2/9 цегл. будинку, не кутова,гарнє планування (роздільні кімнати та с/в ) чистий жилий стан, автономне опалення, кондиціонер ,лічильники, кондиціонер.

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул Героїв Десантників 3/9 цегл. не кутова, автономне опалення, гарний жилий стан, МПВ,балкон і лоджія МПВ, лічильники.Ціна 55000уе.

Продам 3-х кімнатну квартиру поліпшеного планування з автономним опале

Житлові комплекси у Житомир

Продається шикарна 3х кімнатна квартира. Район Богунія, проспект миру 34. Свіжий ремонт, чиста, прстора, з поліпшеним плануванням. 2 балкони, один великий на кухню і зал, а інший в спальні.Санвузл роздільний. Кондиціонер.Підлога ламінат, вікна ПВХ. Бойлер. Вмонтована кухня, та гардиробні залишаються. В квартирі все на електриці. В будинку 2 ліфта.

Продається 3х кімнана на Богунії

Продам шикарну двоярусну сталінку з автономним опаленням на Богунії (Самойловича). Гарний район з розвинутою інфраструктурою(магазин, зупинка транспорту, школа, садочок, пошта, аптека, лікарня). Поруч ліс та паркова зона з екологічно чистим та свіжим повітрям. Закритий двір, біля під`їзду гарний скверик та дитячий майданчик. Квартира розташована на 3 поверсі триповерхового цегляного будинку. Загальна площа - 154кв.м. Якісний євроремонт,зроблений для себе. На першому поверсі розташовані передпокій, велика кухня-студія зі столовою зоною та панорамним балконом, спальна кімната та санвузол. На другому - велика дитяча кімната та другий санвузол. Другий рівень квартири розташований на приватизованому тех.поверсі, дах новий і повністю утеплений та ізольований. Є два кондиціонери та тепла підлога. Всі меблі, двері та паркет з натурального дуба. При продажі всі меблі та техніка залишаються. Є відеоогляд

Продам дворівневу квартиру

3х кімнатна квартира на Героїв Десантників. 4/9цегла, не кутова, 67 метрів,кухня 8. Всі кімнати окремі, санвузол сумісний,великий балкон на дві кімнати кімнатиАвтономне газове опалення. В квартирі зроблений дорогий ремонт. У вартість входять всі меблі та побутова техніка. Сигналізація. Квартира не потребує жодних вкладень. Вільний продаж. Перегляди в будь який час!

Продам чудову 3х кімнатну квартиру з меблями та технікою

Дослідити місцевість