Лучшая цена в данном ЖК в связи со срочностью! Замечательная евродвушка в новом ЖК. Данная 3я секция введена в эксплуатацию, заселение и получение документов возможно немедленно. Все коммуникации подключены. Простая планировка позволяет сделать большую кухню-гостинную в 25 кв.м. + спальню. Также возможно перепланирование в полноценную двухкомнатную квартиру.

Продажа 1к квартиры 56 кв. м на просп. Независимости 29

1 км квартира 43,3 кв. метрів в жк Смарт Сіті 1 за адресою М Грушевського 98 а. Будинок зданий в експлуатацію!! 7/13, моноліт,автономне електро опалення, не кутова, с/у сумісний,панорамні вікна,гарна вхідна група.котел та бойлер входять у вартість. Вільне планування . Квартира від ВЛАСНИКА!!

Продаж  від власника однокімнатної квактири на Smart City

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Смарт Сіті 8/13 67, 3/30Зроблено перепланування.Стан після будівельників.Є-оселя, спец кошти.Код в базі партнера 77

Грушевського, 100, Вокзал, Житомир, Житомирская 60500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Не кутова, квадратний хол, сан.вузол роздільний, мп/о, бойлер, ел.плита, великий балкон на дві кімнати, косметичний ремонт. Залишається вбудована кухня. Лічильник на воду.

Ивана Мазепы улица, 13/2, Центр, Житомир, Житомирская 59000.0 USD

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Вернісаж. Будинок повністю збудований, проживають вже люди. Всі комунікації підключені. Планується введеня в експлуатацію в травні. Ліфти працюють. Квартира розташована на 13 поверсі з 14. Зроблений великий обсяг чорнових робіт, а саме: розведено електрику та сантехніку, зроблена стяжка підлоги, поштукатурено стіни. Є радіатори на опалення, потрібно лише підключити. В санвузлі встановлено інсталяцію. Загальна площа 51м2. 43000

Продаж однокмінатної квартири ЖК Вернісаж

В звязи переездом в другой город, продам квартиру в новострое от хозяина ЖК Олимпийский 4 этаж, 5 секция, не угловая Квартира выходит на две стороны дома 3 комнаты раздельные (лоджии во всех комнатах) 2 санузла Просторная кухня Автономное отопление Електрика разведена по всей квартире Установлена сигнализация Есть проэкт електрики и эскизы планировки Дополнительные фото и видео могу скинуть в Viber Покажу в удобное для Вас время С реальным покупателем торг

власник
Продам квартиру 3х комнатною в новострое

Терміновий продаж квартири в ЖК Вернісаж. Будинок на етапі здачі в експлуатацію. Залишилося декілька квартир в такій ціні і буде тільки дорожче. Смарт квартира загальною площею 24 кв.м. Є світло, вода, каналізація. Не кутова, гарний краєвид. Телефонуйте, терміново продається. Пропозиція від агентства нерухомості.

1 кімн квартира з АО в районі Крошня

Пропонуємо Вашій увазі продаж 3х квартири по вул, Гнатюка, (Л Толстого) Бердичівська 9/9 п, кутова, але дуже гарний краєвид, і є свої переваги бо квартира має 2 лоджії і балкони, всі засклені, 70/40/8 , Квартира дуже чистенька , затишна і домашня, Де хочеться знаходиться і проживати Тихий двір, Поряд транспортна інфраструктура, Вільний продаж, 4В000 у,е Всі подальші питання тільки по телефону, Перегляд в любий зручний для Вас час, ВСІ ПОДАЛЬШІ ПИТАННЯ ТІЛЬКИ ПО ТЕЛЕФОНУ АБО У ВАЙБЕР,

Терміновий продаж затишної 3х кв-ри по вул Гнатюка  48000у е

Сучасний будинок бізнес класу з власною набережною та зоною відпочинку. Неймовірно гарний вигляд з вікна на річку. Район де розвинена інфраструктура, поруч маркети та школи, дитячі садочки. Гарний вибір квартир по приємливій ціні. Якщо цікаво, записуйтесь на консультацію. Можливе розтермінування на вигідних умовах.

1-но кімнатна смарт-квартира в ЖК «Вернісаж». 13/14 поверх ,моноліт. Відкривається чудовий краєвид на місто. Заг.площа 32 м. Зроблена бетонна стяжка. Стан після будівельників. Переуступка

Смарт-квартира ЖК Вернісаж

Житлові комплекси у Житомир

Не кутова, АО, чудове місцерозташування та транспортна розвязка. Поруч супермаркет, аптека, садочок, школа, ринок. 09******77 Валентина.

Продам 1 кв. в новобудові

1 кімнатна квартира в жк Мистецькі ворота, поряд з тц Глобал, 10/15 моноліт.квартира не кутова, автономне опалення, балкон з кухні.Чудово переплановується в 2х кімнатну (перепланування є).Нерухомість має право власності,то підходить під будь яку держ програму ,або є кредит. Будинок давно зданний та заселений. Неймовірний краєвид з вікон

Продам 1 кімнатну квартиру 52метри в новобудові

Продаж квартири в ЖК Вернісаж загальною площею 60 кв.м на 8 поверсі, не кутова. Документи готові по переуступці. Подробиці по телефону. Пропозиція від агентства нерухомості.

2 кімн квартира в ЖК Вернісаж

Квартира в новобудові на 3-му поверсі, зроблена стяжка у всіх кімнатах, окрім санвузлів та балкону. Будівництво завершено на 100%, всі комунікації підведені , можна робити ремонт та заселятися . Продаж від власників . Переуступка.

власник
Квартира 82 кв , новобудова

Продаж 1к від власника у сучасному будинку. Гарне планування. Є можливість перепланування у 2 кімнатну квартиру. Панорамні вікна на двір. Монолітно-каркасна технологія будівництва. Зовнішнє утеплення мінеральною ватою. Індивідуальні лічильники тепла і води. Пасажирський і вантажні ліфти. Переуступка без комісії: 06*********60. Дім збудований, триває заселення. Ціна менша ніж у забудовника!!

власник
Продажа 1к в ЖК Вернісаж у м. Житомир

Продається 1-но кімн.квартира з комфортним плануванням, на 10 поверсі, загальна площа 45 м2. Квартира з автономним опаленням. Продаж по договору переуступки.

Продаж 1-но кімн.квартири в ЖК Смарт Сіті 2

Дослідити місцевість

Продам хорошу 2 кімнатну квартиру в ЖК Мрія на Покровській, після будівельників, великі кімнати, автономне газове опалення, переуступка.

Продам 2 к Мрія на Покровській

Запрошуємо вас придбати цю чудову 2-кімнатну квартиру у самому серці мальовничого міста Житомир! Розташована в престижному житловому комплексі “Фаворит”. Закрита охоронна територія, великий внутрішній двір з двома дитячими майданчиками і зоною для відпочинку, ландшафтний дизайн, тренажерний зал, салон краси, дитяча кімната, магазин, гостьовий паркінг, аптека, стоматологія, магазин електрики та будівельний магазин. Особливість цієї квартири - великі вікна, які виходять на схід. Ви зможете насолоджуватися світлом та теплом сонячних променів щодня, починаючи ранок з приємного виду. Квартири на останньому 10му поверсі мають додаткові броньовані двері в загальному коридорі. Квартира має просторе планування, чудовий балкон, і два санвузли. Розташування в житловому комплексі “Фаворит” додає значності цій нерухомості. Ви знаходитесь в найбільш затишному та розвиненому районі міста, зі зручним доступом до всіх необхідних сервісів та зручностей. Поруч з комплексом знаходиться ліцей, декілька дитячих садочків, відділення пошти, банку, кафе, магазини. Не пропустіть свій шанс на придбання цієї чудової квартири! Зателефонуйте нам прямо зараз! +38********19(VIBER)

власник
2-кімнатна квартира Фаворит

Квартира 2-х кімнатна знаходиться в ЖК Вернісаж Будівництво завершено,в будинку вже проживають люди. 3/14 поверх 81.7кв.м загальна площа 56кв.м житлова 2 санвузли Опалення централізоване. Стяжка всюди окрім санвузлів.Всі комунікації підведені, можна сміливо робити ремонт. Марина АН Оберіг 09******01

Квартира ЖК Вернісаж

Продаж двох кімнатної квартири в ЖК "Мистецькі Ворота". • Зроблено гарний дизайнерський ремонт. • Тепла підлога по всій квартирі. • Двохконтурний котел на опалення та горячу воду. • Дорога та якісна сантехніка. • Оформлено право власності. • Можлива купівля по програмам єОселя, єВідновлення, спецкошти. По питаннях та перегляду телефонуйте.

2-х кімнатна квартира ЖК"Мистецькі Ворота"

Продається 1 но кімнатна смарт квартира в ЖК Вернісаж на 8 поверсі 14 поверхового будинку. Квартира загальною площею 24 м2 після будівельників. Всі запитання по номеру телефону. Ключі

Продається смарт квартира в ЖК Вернісаж

Продаж 3-х кімнатної квартири в ЖК «Фаворит». • Після будівельників. • Право власності. • Гарне планування. • Зроблена стяжка на підлозі. • Штукатурка стін. • Розведена електрика. По питаннях та перегляду телефонуйте.

3 кімнатна каартира ЖК «Фаворіт»

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Гранд Сіті Домбровський. 11-й поверх в 14-ти поверховому, монолітному будинк.у Метраж 64/34/11. Секція здана. За плануванням забудовника - жовта. Має чудовий панорамний вид з усіх вікон. З кухні великий панорамний балкон - 6,72 м2. В одній з кімнат (20,37 м2) є два вікна, що дає чудову можливість для перепланування. Переуступка за рахунок продавця.

2-кімнатна квартира в ЖК Гранд Сіті Домбровський

ПЕРЕУСТУПКА (без комісії) Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Домбровський у монолітному будинку, площею 65 кв.м., поверх 8/14. Секція здана. За плануванням забудовника - біла. Має чудовий панорамний вид з усіх вікон. З кухні великий панорамний балкон. Гарне планування, не кутова, вікна виходять на вул. Домбровського та вул. Перемоги. Житловий комплекс має велику територію з паркомісцями, кавʼярня, дитячий садочок

власник
2-х кімнатна квартира ЖК Домбровський
1 - 24 з 34 результатів