Пропозиція продажу 2 кімнатної Сталінки з АВТОНОМКОЮ в Центрі Житомира. Загальна площа квартири складає 60 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору для комфортного проживання. Квартира ПРЕПЛАНУВАНА в КУХНЮ СТУДІЮ ТА ОКРЕМУ СПАЛЬНЮ, проведений якісний ремонт, що створює сучасну та затишну атмосферу. Особливістю цієї квартири є наявність ІНДИВІДУАЛЬНОГО АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ та КОНДИЦІЮВАННЯ, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні, забезпечуючи комфорт у будь-яку пору року. Незалежно від зовнішніх погодних умов, ви завжди будете мати затишок у своєму житлі. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для швидкого заселення. У просторій кухні-студії є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, плиту, духовку і посудомийну машину. У ванній кімнаті встановлений сучасний сантехнічний обладнання та пральна машина. У спальні є зручне ліжко та шафа-купе. Простора вітальня мебльована зручним диваном, телевізором та шафою для зберігання речей. Ви можете насолоджуватися комфортним і сучасним житлом, не турбуючись про меблі та техніку. Розташування цієї квартири є надзвичайно зручним. Ви зможете користуватися всіма перевагами центральної локації, оскільки поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності ви знайдете магазини, ресторани, кафе, банки, аптеки та інші заклади. Зупинка громадського транспорту розташована прямо біля будинку, що дозволяє вам легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. Закритий двір з АВТОМАТИЧНИМИ ВОРОТАМИ та власна автопарковка забезпечують вам безпеку та зручність. Ви не будете мати проблем з паркуванням та зможете впевнено залишати свій автомобіль у власному закритому дворі. Квартира ідеально підійде як для пари, яка цінує сучасний стиль та комфорт, так і для молодої сімї з дитиною. Просторість квартири дозволяє створити затишні зони для відпочинку та розвитку вашої сімї. Відсутність великої кількості сусідів гарантує тишу та спокій, що є важливим для комфортного проживання. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 12

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням, розташовану по вул. Вороного, Житомир. • Поверх: 4-й з 5-ти. • Тип будинку: панельний. • Стан: житловий, готовий до проживання. • Вікна: пластикові, забезпечують енергоефективність та збереження тепла. • Вхідні двері: броньовані, забезпечують надійний захист. • Опалення: індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт та незалежність від централізованих систем. • Інфраструктура: Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки та інші необхідні заклади. • Транспорт: у пішому доступі знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з усіма районами міста. Ексклюзивна пропозиція!!! Для більш детальної інформації та перегляду квартири звертайтесь за вказаним номером телефону в оголошенні.

Гагаріна вул., 18

Продається квартира загальною площею 60м2,яка знаходиться на 8 поверсі 10-поверхового будинку. Зроблена стяжка та розведена електрика.Є паркінг та дитячий майданчик.Розвинена інфраструктура,5хв.до громадського транспорту.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11к
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У квартирі вже зроблена тепла підлога, електрика, встановлена сантенхніка, шпаклівка та стяжка стін. Придбавши квартиру, ви також отримаєте електричний котел для опалення, бойлер та сучасний дизайн-проект з усіма розмірами та приблизним кошторисом проекту. Ціна - 85800 $

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98а

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 2-Кімнатну квартиру в центрі міста за 60500$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98

В продажу 2 кімнатна квартира, в самому центрі міста В новобудові Еліт класу . Середній поверх. Якісний та сучасний ремонт в світлих тонах. Просторі кімнати, наявні 2 лоджії. Встановлені 2 кондиціонери. Тепла підлога по квартирі крім спалень. Лоджія в загальній кімнаті. Санвузол суміжний. Планування квартири, скину в особисті. База всіх новобудов Житомира. Консультація та супровід. Пропозиції від Агентства нерухомості Ріел- Сервіс. Телефонуйте, підберемо квартиру мрії.

Хлібна, 22

Квартира на Крошні, в районі ринка, кутова, чиста, акуратна. Вікна пластикові, є бойлер. Поряд школи та садочки, зупинка, ринок. Вільний продаж

Покровська вул. (Щорса), 151

Велика 2 кім квартира готова до ремонту. Центр поверх 4 з 12 площа 98,3 м2 Будинок зданий з усіма комунікаціями. Гарне планування: кухня з лоджією, кімната, гардероб, великий санвузол!

власник
можливий продаж по єОселя
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається 2х кімнатна квартира район Промавтоматика. Над квартирою є технічний поверх. Металопластикові вікна. Балкон засклений. Утеплення фасаду. Кондиціонер. Вмонтовані кухонні меблі. Бойлер, лічильники.

Вітрука вул., 10

В продажу простора 2 кімнатна квартира загальною площею 78 м² Квартира двостороння, великий та просторий коридор. Загальна кімната з можливістю перепланування Простора кухня з панорамною лоджією. Спальня кімната правильної форми. Санвузол роздільний. Підбір, консультація та супровід по всіх новобудовах міста, працюю з державними програмами. Відео з оглядом квартири в tiktok @ yuliyatsalko

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

Житлові комплекси у Житомир

Продається затишна 2х кімнатна квартира в тихому місці початок Вільського Шляху (вул. Індустріальна) з АВТОНОМНИМ ОПАЛЕННЯМ Цегляний будинок , квартира розташована на зручному 1-му поверсі , повністю утеплена по фасаду Квартира в хорошому житловому стані , укомплектована необхідними меблями та технікою , які залишаються при продажі Всі вікна металопластикові , на вікнах грати і електрорулети Кімнати окремі , світлі , просторі На кухні новий двоконтурний котел , встановлено фільтрацію питної води Дуже тихий двір та неймовірний вид з вікна Охайний підїзд , порядні сусіди Якщо хочеться заїхати і нічого не переробляти - цей варіант для вас!

Індустріальная вул., 12

Чудова квартира в спальному районі міста, поряд садочки, дві школи, базар, маркети, басейн

Кібальчича вул., 10

💎 Ексклюзивна пропозиція в м. Житомирі, ЖК "Фаворит": простора 2-кімнатна квартира з панорамним видом на 10 поверсі, що наповнює кожен день сонячним світлом та енергією.💎 🌅 Світанок як витвір мистецтва: унікальна можливість зустрічати ранок з чашкою кави, милуючись захоплюючим краєвидом. 🛋️ Ваш особистий райський куточок: Спальня господарів (21 м²). Простір з розкішним ліжком та каміном, кріслом для читання та власною гардеробною стане вашим приватним оазисом. 🏞️ Простір для творчості: Друга кімната (18 м²) має вихід на лоджію - це полотно для вашої фантазії. Тут може бути дитяча кімната де Ваші діти будуть навчатися і розвиватися, або функціональний кабінет для роботи та натхнення. 🍳 Кулінарні шедеври з видом на місто: простора кухня з балконом стане ідеальним місцем для приготування улюблених страв та насолоди ранковою кавою з панорамним видом. 🛡️ Безпека та комфорт: Закрита територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням; Кодові замки на вході в ЖК, підїзді та додатковий тамбур з броньованими дверима для 10-го поверху. Швидкісний ліфт Otis для Вашої зручності; Чисті та доглянуті коридори, привітні сусіди; Професійне обслуговування будинку; 🌳 Життя у комфорті: Два великі дитячі майданчики, спортивні зони та місця для відпочинку; Тренажерний зал, магазин, салон краси та кавярня на території ЖК; Поруч школа - ліцей, дитячі садки, поліклініка та центральний парк. Зручна транспортна розвязка та близькість до магазинів та аптек. 📞 Не пропустіть свій шанс! Телефонуйте зараз та записуйтесь на перегляд цієї унікальної квартири. Ваш новий дім чекає на Вас у ЖК "Фаворит"!

власник
можливий продаж по єОселя
Вітрука вул., 6Б

Продам 1но кімнатну студію+ спальня,м.Житомир, квартиру в новобудові , вул Східна, 2 поверх, 52 м кВ, з 2х контурним котлом та лічильниками, будинок цегляний ведений в експлуатацію. Поряд школа, близько до ТЦ Глобал, ціна 49000 Дол. Тел. 0979198686

Східна, 56

Продається 2х кім квартира покращеного планування на проспекті Миру, район 5 та 27 школи Цегляний будинок , квартира знаходиться на середньому поверсі У квартирі частково поставлені металопластикові вікна Є бойлер на гарячу воду , встановлено лічильники на все Квартира має простий житловий стан , можна перший час пожити за необхідності Готова до переглядів!

Проспект Миру, 23

Дослідити місцевість

Продам 2кімнатну квартиру на 4 поверсі 9 поверхового цегляного будинку на вулиці Л.Українки(Перемоги). Будинок покращеного планування.Квартира має гарний вигляд,в кімнатах паркет(потрібно пофарбувати),не кутова,сонячна сторона. Залишаються меблі. Поряд зручна інфраструктура: школа, садочок,магазини,центр,поліклініка,зупинка громадського транспорту.

Перемоги, 54

Продається 2-кімнатна квартира по вул. Героїв Крут на Промавтоматиці. 5/9, панель, будинок поліпшеного планування. Метраж 50/30/9. Квартира в середині будинку, не кутова. Кімнати роздільні, Санвузол роздільний. Були замінені труби та каналізація, нова газова колонка, на все є лічильники, МПВ. На кухні та в одній з кімнат вихід на лоджії. На підлозі в кімнатах паркет , кухня-ліноліум. При продажу залишаються меблі та холодильник. На поверсі є комора. Вільний продаж Домовитись про перегляд можна за тел. 0972330906 Ганна

Героїв Крут, 64

Продам 2 кімнатну квартиру на другому поверсі 5 поверхового цегляного будинку на Привокзальному майдані. Квартира має гарний жилий стан,залишаються меблі (диван,два ліжка,стінка….) та побутова техніка (телевізор,холодильник). Поряд зручна інфраструктура:вокзали,зупинки,магазини.

Привокзальний пл., 5

Продається 2 кімнатна квартира в НОВОМУ, зданому будинку ЖК Вільський Житомир 63м2, 7 ОГЛЯДОВИЙ поверх 10 поверхового, цегляного, УТЕПЛЕНОГО будинку; ОКРЕМІ кімнати; АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ - 2-Х контурний котел; стан після будівельників; зручна транспортна розвязка; недалеко від житлового комплексу знаходяться кафе, ресторани, супермаркети, відділення банків, аптеки, дитячі садки, школи. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Вільський шлях, 14а

Домбровського вулиця /Князів Острожських . 7/10 ц , 2 роздільних кімнати , 52 метрі , не кутова , склопакети вікна і лоджія, вирівняни стелі та стіни , бойлер , жилий стан.

Домбровського вул., 44

1 поверх! Продам 2 х кімнатну квартиру вул.Б.Тена, 1поверх/9 п., площею 50/28/9м, автономне опалення, котел та лічильники,пластикові вікна, косметичний ремонт, ціна 48500$ , під виплату не турбувати. Тел. 0666820408

Бориса Тена вул., 100

Прекрасна квартира з ремонтом, меблями та технікою. Перепланування на кухні, автономне опалення.

Звязківців вул., 7

Квартира у власності більше 3х років, с/в суміжний, гардеробна

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а

В продажу 2 кімнатна квартира в новобудові. В квартирі зроблений ремонт, залишаються всі меблі та техніка. Тепла підлога. Квартира розташована на 8 поверсі 9 поверхового буднку комфорт класу. В житловому комплексі продумано все для сімейного затишку. Дитяча площатка, зона відпочинку.Кафе,аптеки, магазини на ринок, поруч школи та садочки (державні та приватні). Підбір квартир по всіх державних програмах, безкоштовна консультація, попередній прорахунок іпотеки. Телефонуйте.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11а
1 - 24 з 388 результатів