Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ пропозицію на продаж сучасної та комфортної 1-кімнатної квартири, площею 35 м2, р-н ЖК Капучіно в місті Житомирі. Ця квартира розташована на першому поверсі, девятиповерхового, цегляного будинку та має всі необхідні зручності для комфортного проживання. Квартира пройшла капітальний ремонт, утеплена ззовні, замінена проводка та труби. Встановлені металопластикові вікна та якісна вхідна група. Встановлено зворотний клапан на каналізацію, що запобігає неприємним запахам та забрудненню системи. Квартира має своє ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ, що дозволяє вам самостійно контролювати температуру в приміщенні. Крім того, наявна тепла підлога, яка створює додатковий комфорт у холодні періоди року. Квартира обладнана системою сигналізації та кондиціювання для забезпечення вашої безпеки та комфорту. Зручна транспортна розвязка та розвинена інфраструктура забезпечують зручність та доступність всіх необхідних сервісів. Ця квартира є ідеальним варіантом для тих, хто цінує якість та затишок. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості EXCLUSIVE.

ексклюзив
Покровська вул. (Щорса), 121

Продається 1-кімнатна квартира з АВТОНОМКОЮ та РЕМОНТОМ район Богунії м. Житомир. Загальна площа - 35 м². Квартира після капітального ремонту. Автономне опалення: електрокотел, тепла підлога. Нова сантехніка та електропроводка. Замінена столярка та вхідні група. Окрема гардеробна. Покриття підлоги: кахель. Вікна металопластикові. Гранітні підвіконня. 2-х тарифний електролічильник. Квартира знаходиться в спокійному спальному районі міста, поруч розташовані ліс, паркова зона, що забезпечує свіже повітря та затишну атмосферу. КВАРТИРА світла та простора, що створює комфортні умови для проживання. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!!! Звертайтесь для огляду та отримання додаткової інформації.

Самойловича Гетьмана вул., 3

ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція на продаж, привабливої 1-кімнатної квартири в НОВОМУ будинку ЖК Польський Бульвар. Цей будинок вже ЗДАНИЙ в експлуатацію та пропонує ідеальне поєднання зручностей сучасного міського життя та комфорту. Будинку розташований поруч з сучасним, переобладнаним парком, що надає безліч можливостей для активного та комфортного життя. Навколо будинку розташована доглянута територія, де ви зможете насолоджуватися спокоєм та зеленню. Це ідеальне місце для прогулянок або відпочинку після напруженого дня. Квартира після ремонт, що дозволяє вам заселитися без зайвих турбот. Квартира повністю укомплектована та готова до проживання. Вам не доведеться турбуватися про меблі або побутову техніку все необхідне вже є на місці. АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ забезпечить вам комфорт у будь-яку пору року та дозволить ефективно заощаджувати на комунальних витратах. Для отримання більш детальної інформації, а також для організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ від АГЕНТСТВА НЕРУХОМОСТІ! Не пропустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири.

ексклюзив
Сурина Гора вул. (Маликова), 20
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру в зданому будинку , з можливістю перепланування в двокімнатну. Поруч зупинки , магазини , аптека , кафе , дитячий і спортивний майданчики. Дзвоніть - організую показ , ключі. Є інші варіанти квартир в новобудовах Житомира - всі квартири в нашій єдиній базі. Виберемо найкращий варіант , для купівлі. КОНСУЛЬТУЄМО по єОселі , єВідновленню і купівлі , по - спецкоштам. 0939086570 ВІДКРИТА ВАКАНСІЯ - МЕНЕДЖЕР З ПРДАЖУ НЕРУХОМОСТІ.

проспект Незалежності, 29

Гарні умови придбання квартири у надійного забудовника , в молодіжному спальному районі Житомира, де передбачено все , для комфортного проживання і відпочинку! Квартира підходить для молодої сімї або для здачі в оренду. БУДУЄТЬСЯ ВЖЕ 9 - й ПОВЕРХ , З ДЕСЯТИ... Можливо походити і подивитись краєвид. Будинок цегляний - добротний і якісний - будується по новим технологіям і правилам , з надійним бомбосховищем і великим спортивним і дитячим майданчиком! На першому поверсі продуктовий магазин , аптека і інші необхідні , для жителів "полезняшки". Поруч дитячий садочок з басейном , школи , ринок , кафе , зупинки. ПРИДБАТИ КВАРТИРУ , ПОКИ ЩО , МОЖЛИВО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ , НА АКЦІЙНИХ УМОВАХ І СПЛАЧУВАТИ РІВНИМИ ЧАСТКАМИ НА 12 МІСЯЦІВ !!! Також є пропозиції , по квартирам , для військовослужбовців , поліцейських , медперсоналу і вчителів , по пільговим програмам!!! Допоможу продати Вашу нерухомість в Житомирі. Багаторічний досвід в роботі з комерційною і житловою нерухомістю. Дзвоніть - 0939086570

провулок Червоний, 41а

Квартира від надійного забудовника в Житомирі. Автономне газове опалення будинок цегляний Поруч дитячий садочок , школи , магазини , ринок , зупинки , велика парковка. Чудовий краєвид на Бульвар Дзвоніть - розкажу детальніше. 0939086570 Всі квартири в новобудовах Житомира , від надійних забудовників - за 5 хвилин НАЙКРАЩІ УМОВИ ПРИДБАННЯ КВАРТИР , ДЛЯ НАШИХ КЛІЕНТІВ!

провулок Червоний, 41а

Продам однокімнатну квартиру гарного планування , в новобудові Житомира. Якісне будівництво , від надійного забудовника. Поруч дитячий садочок , ринок , великий спортивний і дитячий майданчики , зупинки тролейбусів і маршруток , велика автостоянка , ліс і річка. ВЖЕ БУДУЮТЬ 9 - й ПОВЕРХ! Всі квартири в новобудовах Житомира в нашій єдиній базі.Швидкий вибір , на Ваш бюджет - квартири з ремонтами , під єОселю . Виберемо найкращий варіант для Вашого житла!

провулок Червоний, 41а

• Продаж • ЖК Мрія • тип: 1 кімнатна • площа: 26.7 м² • поверх: 7/10 • Вартість: 24 500$ БЕЗ КОМІСІЇ ! • Секція здана в експлуатацію, стан після будівельників. Додатково можна придбати комірку. Наші соцмережі: Інстаграм: rieltor.zhytomyr Телеграм: realestatezt Додаткова інформація за телефоном.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Квартира в центрі міста, жк Гранд Сіті, не кутова, гарний краєвид на місто. Квартира сонячна та простора, 46,5м. Автономне опалення. Після будівельників. Переуступка. Здача будинку- 4й квартал 2024року, але в свою квартиру ви вже можете зайти і "пощупати"))

Домбровського вул., 3

Квартира в новобудові, жк Гранд Сіті, середній поверх, не кутова, капітальний ремонт, автономне опалення, залишаються всі меблі та техніка. Терміново

Домбровського вул., 3

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 1-кімнатну квартиру в центрі міста за 42600$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Грушевського, 98

Право власності, можна перепланувати в 2-кімнатну, сусідні квартири заселенні. Можливий продаж по єОселі. Ціна 52 900 $ Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98а

Квартира в новому будинку на Малікова, закрита теріторія двора, відеонагляд, гарний краєвид. Основні будівельні роботи вже зроблені: тепла підлога, шумоізоляція, сантехнічні роботи та електрика. Стіни поштукатурені, підлога залита. Залишилось тільки доробити оздоблювання. Поряд школа, садочок, ринок, магазини, зупинка та парк відпочинку

Польський бульв., 5

Продаж окремої квартири в гуртожитку. Простора кімната,кухня 11 м2. Залишаються меблі та побутова техніка. Гарний варіант для молодої сімї. Продаж терміновий. Реальному покупцеві гарний торг.

Князів Острозьких, 93

Квартира на Крошні в новобудові з якісним євроремонтом, залишаються меблі та техніка, навіть посуд підібрано дизайнером в колір квартири. Вільний продаж. Гарний краєвид

Покровська вул. (Щорса), 94

Дослідити місцевість

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, 9 м2. Панельний будинок. Не кутова. Балкон з кухні. ТОРГ.

Проспект Миру, 7

В продажу 1 кімнатна квартира, можна взяти в розтермінуванням. Велика простора кухня з панорамною лоджією. Кімната площею майже 17 м² з гардеробною. Санвузол суміжний. Гарний вигляд з вікон. Консультація та супровід по всіх новобудовах Житомира.

Сурина Гора вул. (Маликова), 8а

1 кімнатна квартира З великою площею 49 м², є можливість перепланувати в 2 кімнатну квартиру. Стан після будівельників. Всі питання за телефоном

можливий продаж по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

1 кімнатна квартира ✅ 41 м² ✅ перепланування ✅ 9 поверх ✅ переуступка 2 кондиціонера, стяжка, тепла підлога, штукатурка. 💥 єОселя

можливий продаж по єОселя
Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 13

Продається 1 кім квартира у Новому сучасному будинку. 🔑Район - початок Просп Миру. Поверх - середній 🔑Загальна площа - 45.5 кв.м. 🔑Велика кухня - 11 кв.м + балкон. 🔑Кімната - 18 кв.м. 🔑Ремонт Залишаються деякі меблі. 🔑Власна Автономна котельня на будинку. Хороші сусіди. Чистий затишний підїзд, 2 ліфти. Консєрж. 50500 у.о торг 📞098-58-13-277 Олена АН Діона

Проспект Миру, 3

В продажу сучасна та стильна смарт - квартира. Ремонт виконаний з якісних матеріалів, залишаються всі меблі та техніка. Гарний варіант для бізнесу ( здача в оренду) . Вся база новобудов Житомира Підбір супровід по всіх державних програмах.

можливий продаж по єОселя
Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98

1 кімнатна квартира можливе розтермінування без першого внеску

Червоний пров., 41а

квартира в зданому будинку не кутова

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Чудова простора квартира. Зроблена стяжка полу та стін, проведена ел.енергія, виводи під сантехніку (інсталяція), радіатори, балкон.

можливий продаж по єОселя
Незалежності просп. (Ватутіна), 29
1 - 24 з 230 результатів