ПРОДАЖ VIP квартири 95 м² в новому будинку "Премєр Холл" Житомир. Знаходиться в центрі міста по вулиці Перемоги 53. Квартира розташована на 3 поверсі, 11-поверхового, цегляно-монолітного, утепленого будинку. Стан квартири після будівельників, що дає можливість втілити всі ваші дизайнерські рішення. Велика тераса для відпочинку і проведення часу на свіжому повітрі. Еркерні панорамні вікна, що забезпечують просторий вид та максимальну кількість природного світла. Передбачене автономне опалення, що забезпечує комфорт і незалежність від централізованих систем. Квартира має можливість перепланування в 3-кімнатну, детальне планування вказано в оголошенні. Також передбачені паркувальні місця, консьєрж-сервіс та камери відеонагляду для вашої безпеки. Поруч з будинком знаходиться вся необхідна інфраструктура: магазини, ресторани, кафе, школи та дитячі садки. Ця КВАРТИРА ідеальна для комфортного і престижного проживання в центрі Житомира. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПИЗИЦІЯ!!!

Перемоги вул., 53

Пропонуємо вашій увазі ПРОДАЖ 2-рівневої квартири 100 м² в новому, зданому будинку в престижному районі біля Бульвару в Житомирі. Будинок на балансі ОСББ, має закритий двір з автоматичними воротами та парковкою, що забезпечує вам максимальний комфорт та безпеку. Квартира готова до втілення ідей ремонту, бонусом є ГОТОВИЙ ДИЗАЙН ПРОЕКТ. ОГЛЯДОВИЙ ПОВЕРХ!!! Квартира має автономне опалення 2х контурний котел, 2 санвузли та 2 великі балкони, що дозволяє вам насолоджуватися прекрасним видом на місто. Для інвесторів ця пропозиція є особливо вигідною, оскільки є можливість розділити квартиру на дві окремі для подальшої здачі в оренду або перепродажу. Не упустіть шанс стати власником цієї розкішної квартири, яка поєднує в собі комфорт, стиль та вигідну інвестицію. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!

можливий продаж по єОселя
Театральна, 21

Продам євродвушку в новобудові Житомира , в зданому будинку , по гарній ціні! Середній поверх. Утеплена ДВА ЛІФТА! Поруч з будинком все необхідне - магазини , зупинки , аптека , автостоянка , дитячий і спортивний майданчики. Інші пропозиції в новобудовах Житомира , з ремонтами і без - вся база. КОНСУЛЬТАЦІЇ по єОселі , єВідновленню і придбанню по - спецкоштам. ВИБІР найкращих варіантів квартир і умов придбання! Дзвоніть - організую покази.

проспект Незалежності, 29
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокімнатну квартиру в зданому будинку , з можливістю перепланування в двокімнатну. Поруч зупинки , магазини , аптека , кафе , дитячий і спортивний майданчики. Дзвоніть - організую показ , ключі. Є інші варіанти квартир в новобудовах Житомира - всі квартири в нашій єдиній базі. Виберемо найкращий варіант , для купівлі. КОНСУЛЬТУЄМО по єОселі , єВідновленню і купівлі , по - спецкоштам. 0939086570 ВІДКРИТА ВАКАНСІЯ - МЕНЕДЖЕР З ПРДАЖУ НЕРУХОМОСТІ.

проспект Незалежності, 29

Квартира в цегляному будинку , який будує надійний забудовник Житомира. БУДУЄТЬСЯ 9 - Й ПОВЕРХ! Гарні і великі спортивна і дитяча площадки! На першому поверсі комерція - магазини , аптека , пошта... Все необхідне , для Вашого комфортного життя поруч! Можу запропонувати Вам квартири у всіх новобудовах Житомира і на вторинному ринку. ДОПОМОЖУ ПРИДБАТИ КВАРТИРУ , НА НАЙКРАЩИХ УМОВАХ , ПІД ВАШ БЮДЖЕТ. Дзвоніть - 0939086570

провулок Червоний, 41а

Квартира в цегляному будинку комфорт - класу , в спальному районі Житомира. Газове автономне опалення. НАДІЙНИЙ ЗАБУДОВНИК! Поруч З житловим комплексом велика автостоянка . З собачкою Ви погуляете в великих вальєрах , для великих і маленьких песиків . АТБ і ринок , поруч з будинком. Ваші дітки можуть самі ходити , в дитячий садочок. , який 200 метрів від комплекса , 3 школи не далеко , Зупинки і Все необхідне - Поруч! ВЖЕ БУДУЄТЬСЯ 9 - й ПОВЕРХ! Дзвоніть - організую показ , або запропоную інші квартири в новобудовах Житомира. КОНСУЛЬТУЄМО по - єОселі , єВідновленню , Молодіжному кредитуванні і купівлі по - спецкоштам. ВИБЕРЕМО з ВАМИ НАЙКРАЩІ УМОВИ , ДЛЯ ВАС! Планування квартир - на вайбер. Дзвоніть 0939086570

провулок Червоний, 41а

Гарні умови придбання квартири у надійного забудовника , в молодіжному спальному районі Житомира, де передбачено все , для комфортного проживання і відпочинку! Квартира підходить для молодої сімї або для здачі в оренду. БУДУЄТЬСЯ ВЖЕ 9 - й ПОВЕРХ , З ДЕСЯТИ... Можливо походити і подивитись краєвид. Будинок цегляний - добротний і якісний - будується по новим технологіям і правилам , з надійним бомбосховищем і великим спортивним і дитячим майданчиком! На першому поверсі продуктовий магазин , аптека і інші необхідні , для жителів "полезняшки". Поруч дитячий садочок з басейном , школи , ринок , кафе , зупинки. ПРИДБАТИ КВАРТИРУ , ПОКИ ЩО , МОЖЛИВО БЕЗ ПЕРШОГО ВНЕСКУ , НА АКЦІЙНИХ УМОВАХ І СПЛАЧУВАТИ РІВНИМИ ЧАСТКАМИ НА 12 МІСЯЦІВ !!! Також є пропозиції , по квартирам , для військовослужбовців , поліцейських , медперсоналу і вчителів , по пільговим програмам!!! Допоможу продати Вашу нерухомість в Житомирі. Багаторічний досвід в роботі з комерційною і житловою нерухомістю. Дзвоніть - 0939086570

провулок Червоний, 41а

Продам двухсторонню трикімнатну квартиру , з великими кімнатами , в цегляному будинку , з виглядом на красивий Бульвар Польський. ЖОДНОЇ ХРУЩЕВКИ НЕМАЄ ПОРУЧ з ЦИМ НОВИМ КОМПЛЕКСОМ , з ШЕСТИ СЕКЦІЙ - МОЛОДІЖНИЙ КВАРТАЛ , ПРАКТИЧНО в ЦЕНТРІ ЖИТОМИРА. Автономне газове опалення Цегляний будинок Якісне будівництво , від надійного забудовника. Поруч садочок з басейном , зупинки , ринок , велика автостоянка , великий спортивний і дитячий майданчики. Недалеко дві школи , ліс і річка. Дзвоніть - 0939086570 ІНШІ ВАРІАНТИ В НОВОБУДОВАХ ЖИТОМИРА - за 5 ХВИЛИН. Консультуемо по - єОселі , єВідновленню і придбанню квартир по - спецкоштам!

провулок Червоний, 41а

Квартира від надійного забудовника в Житомирі. Автономне газове опалення будинок цегляний Поруч дитячий садочок , школи , магазини , ринок , зупинки , велика парковка. Чудовий краєвид на Бульвар Дзвоніть - розкажу детальніше. 0939086570 Всі квартири в новобудовах Житомира , від надійних забудовників - за 5 хвилин НАЙКРАЩІ УМОВИ ПРИДБАННЯ КВАРТИР , ДЛЯ НАШИХ КЛІЕНТІВ!

провулок Червоний, 41а

НОВИНКА на РИНКУ! 5 - ти кімнатна дворівнева видова , світла і сонячна квартира , в новобудові , площею 102 м2 , в молодому районі нового мікрорайону будинків Житомира. Стан квартири - після будівельників. Розвинена інфраструктура. Все необхідне , для комфортного життя - поруч. Закрита теріторія. Ціна - 66000 у.о. Можливий обмін. Дзвоніть - 0939086570

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Житлові комплекси у Житомир

Продам однокімнатну квартиру гарного планування , в новобудові Житомира. Якісне будівництво , від надійного забудовника. Поруч дитячий садочок , ринок , великий спортивний і дитячий майданчики , зупинки тролейбусів і маршруток , велика автостоянка , ліс і річка. ВЖЕ БУДУЮТЬ 9 - й ПОВЕРХ! Всі квартири в новобудовах Житомира в нашій єдиній базі.Швидкий вибір , на Ваш бюджет - квартири з ремонтами , під єОселю . Виберемо найкращий варіант для Вашого житла!

провулок Червоний, 41а

• Продаж • ЖК Мрія • тип: 1 кімнатна • площа: 26.7 м² • поверх: 7/10 • Вартість: 24 500$ БЕЗ КОМІСІЇ ! • Секція здана в експлуатацію, стан після будівельників. Додатково можна придбати комірку. Наші соцмережі: Інстаграм: rieltor.zhytomyr Телеграм: realestatezt Додаткова інформація за телефоном.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 15

Квартира в центрі міста, жк Гранд Сіті, не кутова, гарний краєвид на місто. Квартира сонячна та простора, 46,5м. Автономне опалення. Після будівельників. Переуступка. Здача будинку- 4й квартал 2024року, але в свою квартиру ви вже можете зайти і "пощупати"))

Домбровського вул., 3

Продається унікальна квартира в найкращому ЖК Житомира - "Преміум Парк", з вікон якої відкривається вигляд на підвісний пішохідний міст, Шодуарівський парк та річку Тетерів. Квартира розташована на 12-му поверсі, має хороше планування та простору лоджію. Характеристики: Загальна площа: 39,5кв. м Площа кухні: 13 кв. м Площа кімнати: 20 кв. м Опалення: індивідуальне газове Житловий Комплекс "Преміум Парк": Розташований в парковій зоні. Секція на етапі закінчення будівництва, планується введення в експлуатацію весною, початок 2 кварталу. Ця квартира є ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та затишок. Вартість - 39 000 дол. (Переуступка) Пропозиція від АН Житомир.

Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається квартира загальною площею 60м2,яка знаходиться на 8 поверсі 10-поверхового будинку. Зроблена стяжка та розведена електрика.Є паркінг та дитячий майданчик.Розвинена інфраструктура,5хв.до громадського транспорту.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 11к

Дослідити місцевість

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 1-кімнатну квартиру в центрі міста за 42600$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Грушевського, 98

Сьогодні ви маєте чудову нагоду придбати 2-Кімнатну квартиру в центрі міста за 60500$. Надійний забудовник та гарний район, в межах якого є вся необхідна інфраструктура. Цікавить пропозиція? Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98

У квартирі вже зроблена тепла підлога, електрика, встановлена сантенхніка, шпаклівка та стяжка стін. Придбавши квартиру, ви також отримаєте електричний котел для опалення, бойлер та сучасний дизайн-проект з усіма розмірами та приблизним кошторисом проекту. Ціна - 85800 $

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98а

Право власності, можна перепланувати в 2-кімнатну, сусідні квартири заселенні. Можливий продаж по єОселі. Ціна 52 900 $ Телефонуйте або пишіть у телеграм/вайбер.

Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98а

Квартира в новому будинку на Малікова, закрита теріторія двора, відеонагляд, гарний краєвид. Основні будівельні роботи вже зроблені: тепла підлога, шумоізоляція, сантехнічні роботи та електрика. Стіни поштукатурені, підлога залита. Залишилось тільки доробити оздоблювання. Поряд школа, садочок, ринок, магазини, зупинка та парк відпочинку

Польський бульв., 5

Велика 2 кім квартира готова до ремонту. Центр поверх 4 з 12 площа 98,3 м2 Будинок зданий з усіма комунікаціями. Гарне планування: кухня з лоджією, кімната, гардероб, великий санвузол!

власник
можливий продаж по єОселя
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається сучасна однокімнатна квартира з неймовірним виглядом на фруктовий сад🔑в новобудові. Паркова частина м. Житомира. Будинок новий, цегляний, утеплений мінеральною ватою, оздоблений клінкерною цеглою. Встановлене: автономне опалення - двоконтурний газовий котел, європейської якості вікна та фурнітура. У квартиру заведені сучасні нові комунікації і встановлені усі лічильники. Зручна інфраструктура. Загальна площа квартири 61,4 м2, 11/12 поверх: ➡️Кімната 22,6 м2 з неймовірною лоджією ➡️Простора кухня-вітальня 30 м2 з лоджією ➡️Сумісний санвузол 5,1 м2 ➡️Хол 3,7 м2 Вартість - 68 000 $ За більш детальною інформацією телефонуйте: ☎️+380978769602 або пишіть в приватні повідомлення👌

власник
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

власник
Синельниківська вул. (Дитячої Комуни), 14

Продається однокімнатна квартира з великою кухнею, 9 м2. Панельний будинок. Не кутова. Балкон з кухні. ТОРГ.

Проспект Миру, 7
1 - 24 з 411 результатів