Продам 2х кімнатну квартиру з усіма зручностями. Будинок цегляний, 52.5 квадрати на самому березі річки Случ. Є погріб, вільний заїзд. Будинок знаходиться на "посьолку", Атаманчука буд 29 кв 1.

власник
Продам двух кімнатну квартиру, на березі річки Случ

2-х кімнатна квартира знаходиться в центрі смт. Романів, Житомирської області, вул. Небесної Сотні, 104/8. Загальна площа - 44,5 кв.м., житлова - 30,8 кв.м. Біля будинку є 2 хліви. Квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового будинку, з балконом, автономне опалення (газ).

власник
2-х кімнатна квартира

Продається двокімнатна квартира в чудовому с.Печанівка, по вул.Центральній, загальною площею 45,9 кв.м. Квартира розташована на другому поверсі, двоповерхового будинку. Знаходиться в центрі, недалеко від ж/д вокзалу, автобусної зупинки, магазинів, бару, та ін. Газове опалення, централізований водопровід, телефонна мережа та інтернет. Господарчі споруди: гараж, погріб, хлів. За детальнішою інформацією звертайтесь за номером 06*********04

власник
Продам двокімнатну квартиру в с.Печанівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира в смт. Романів (Житомирський район). Вулиця Небесної Сотні, буд. 2. Квартира внутрішня. В квартирі давно не проживають. Всі питання за телефоном: 09*********81 - Оксана Володимирівна

власник

Продаж квартири зі всіма зручностями а також з підвальним приміщення в центрі Романова. Поряд школа , лікарня, парк,дитячий садочок, по вул. Костельна 41!

власник
Продаж 2к квартири 43кв в центрі Романова