➢ м.Дубно, центр; ➢ окремий вхід, другий поверх; ➢ чотирьохкімнатна квартира, 180м2; ➢ балкон, гараж, автономне опалення; ➢ діючий камін, паркет, лічильники;

Кирила і Мефодія, 12

Продаж світлої 2 кімнатної квартири в м.Дубно Квартира знаходиться по вулиці Шевченка Квартира є внутрішньою Знаходиться на 4 поверсі Загальна площа квартири 41м2 В квартирі замінено вікна на металопластикові На підлозі вставлено лінолеум Стіни пошпакльовані та пофарбовані Замінено міжкімнатні двері З залу є вихід на відкритий балкончик Чудове розташування будинку - поруч школа, недалеко садочок, магазини,зупинка громадського транспорту Для перегляду квартири - телефонуйте! Торг можливий при перегляді квартири!

Шевченка, 34

Продається світла 3 кімнатна квартира в м.Дубно. Квартира знаходиться в доглянутому будинку в районі Цукрового. В квартирі автономне опалення - 2-х контурний сучасний газовий котел. При вході в квартиру потрапляєш в просторий коридор, справа знаходиться затишна та доглянута кухня. Далі прямо по коридору йдуть кімнати - дитяча кімната, просторий зал з виходом на балкон та спальня. В квартирі встановлено металопластикові вікна - вікна великі та квартира світла. Телефонуйте і ми переглянемо з Вами квартиру! Можливий торг при перегляді.

Заводська, 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж затишної 1 кімнатної квартири в м. Дубно в районі Механічного Квартира в новому будинку - будинок повністю цегляний, утеплений ззовні. Квартира світла - великі вікна від підлоги. У квартирі поштукатурено всі стіни та перестінки, зроблено стяжку на підлозі, заведено комунікації, встановлено лічильники, вхідні броньовані двері. Чудове розташування - все необхідне в пішій доступності - школа, садочок, супермаркет, ринок, відділення пошти та банку, зупинка громадського транспорту. Доречі того ж, Ви можете придбати дану квартиру з безвідсотковим розтермінуванням оплати! В даному будинку ще є в наявності інші 1 кімнатні квартири. Телефонуйте, адже вільних квартир залишилося не багато!

Грушеського, 1

Продаж 1 кімнатної квартири в м. Дубно в районі 5 школи - новобудова на Митрополита Шептицького Загальна площа квартири - 34,2м2 Квартира знаходиться на 7 поверсі з 9-ти В квартирі зроблено повністю чорновий ремонт: - розведено опалення по всій квартирі - тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі, в кімнаті встановлено радіатор - залито стяжку на підлозі - встановлено на кухні 2-х контурний газовий котел - розведено електрику та встановлено автомати - лічильники на газ, воду та електрику - поштукатурено всі стіни та перестінки в квартирі по маячках - встановлено вхідні броньовані двері Квартира є теплою, внутрішньою. Вікна виходять в двір будинку. У підʼїзді будинку встановлено відеоспостереження та в дворі також. Територія двору облаштована - вкладено бруківку, встановлено дитячий майданчик, є в цоколі мінімаркет, паркомісця навколо будинку. Все необхідне знаходиться в пішій доступності - школа, поліклініка, садочок, супермаркет, відділення пошти, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте і ми переглянемо дану квартиру 097 146 78 37 093 855 98 27

можливий продаж по єОселя
Шептицького, 7

простора квартира. Вікна виходять на центральну площу міста. Можливо під бізнес, офіс. Огляд по попередній домовленості .

власник
квартира 2-х кімнатна центр міста

Продам квартиру м.Дубно майдан Незалежності 5 кВ.5,однокімнатна,потребує ремонту.

Продам квартиру,м.Дубно площа Незалежності 5

Продам унікальну 2 кімнатну квартиру, яка буде альтернативою будинку, тому що є власний гараж, два величезних підвали, а також власна земельна ділянка. Квартира знаходиться в районі залізничного вокзалу м. Дубно, поруч є все для комфортного проживання(школа, супермаркет, поліклініка, ринок і т.д.), зручний доїзд в будь-який район міста. Будинок збудований ще за Польші, з якісних будматеріалів, стіни товщиною 1м, стелі висотою-3,20м, 1 під"їзд. Житлова площа площа 31,5 м.кв. кухня 14,0 м.кв.із вбудованою шафою 2,0 м.кв. кімнати - 15,5 та 16,0 м.кв. коридор 5,0 м.кв. загальна площа 52,5 м.кв..Тетяна-05******77

власник
Терміново!!! Продам 2 кім квартиру з гаражем, 2 підвалами р-н ЖД вокза

продам квартиру м. Дубно(центр): індивідуальне газове опалення(двоконтурний котел), пластикові вікна, нова дерев"яна столярка, окремий санвузол, душ, частковий ремонт, підвал та сарай.

власник
Продам квартиру у м. Дубно

Продам приміщення під бізнес по вул.Скарбова м.Дубно.55 м .кв.Зроблений новий добротний ремонт -нові стіни ( до цегли), пошпакльовані і повністю готові, пофарбовані,стяжка, плитка на підлозі, нові вікна, стеля і якісне освітлення , повністю нова сантехніка у ванній кімнаті ( душ.кабіна, унітаз, умивальник), двері, кухня з усіма необхідними виходами .Можна під стомат.кабінет, салон краси, перукарню , взагалі під будь -що . Зроблений вихід на центральну вулицю, окрім того ще вхід з під’їзду .Зовні зроблений повністю фасад , сходи та дашок , доріжка з Костки до будинку головної дороги .Усі деталі -запитуйте тут! Не дзвоніть, а пишіть .Власник .Телефон власника-06******03! Ціна вказана .Можлива оренда.

власник
Продам квартиру з ремонтом під бізнес , готова до роботи, усі вигоди !

Продам квартиру,м.Дубно Рівненська обл!загальна площа 35 квм! Вартість 28 тис дол! Всі деталі за номером телефону -06*********77- Дмитро

власник
Продам квартиру!!!

Продам утеплену 3-х кімнатну квартиру в районі райлікарня в цегляному будинку. Всі лічильники, автономне опалення, балкон , кладовка, підвал, присадибні ділянки для ведення господарства

власник

Продаж сонячної 1 кімнатної квартири в м. Дубно (район Механічного) Квартира загальною площею- 33м2 Знаходиться на зручному 2 поверсі Квартира в цегляному будинку, утеплена ззовні Стіни в квартирі поштукатурені, влаштовано стяжку на підлозі Встановлено лічильники Вхідні броньовані двері Чудове розташування- поруч є все необхідне- школа, садочок, супермаркет, ринок, зупинка громадського транспорту- все в пішій доступності Телефонуйте і ми переглянемо дану квартиру

1 кім квартира 3 пов Механічний з Розтермінуванням

Квартира дворівнева , 163 м. кВ, центр міста , зроблений євроремонт , вся нова проводка , нова покрівля , зроблений фасад . Всі деталі по телефону , ціна договірна .

Квартира , центр міста

ТЕРМІНОВО! Унікальна пропозиція для тих, хто шукає простору і затишну квартиру з власним подвірям! Продається 3-кімнатна квартира в місті Дубно Місцезнаходження: район овочесушильного заводу Опис: - Частково мебльована - Світла, великі роздільні кімнати - Роздільний санвузол - Великий коридор - Велика лоджія з вбудованими міні гардеробною і коморою - Індивідуальне газове опалення - Газова колонка Переваги: - Затишне подвіря з фруктовими деревами - Невелика земельна ділянка для облаштування на власний розсуд - Підвал - Вхідні двері з кодовим замком - Власне подвіря - Гостьовий паркінг - Створено ОСББ ### Бонус: - В дворі будинкуласна знаходиться власна ділянка під будівництво гаражу з документами Додатково - Розумний торг - Можливість продажу по програмі Є-Оселя Контакт: - Всі деталі по телефону або при перегляді квартири Не втрачайте шанс стати власником цієї чудової квартири! Телефонуйте зараз, щоб домовитись про перегляд!

Продається 3-кімнатна квартира

Продам квартиру площею 82,8кв. м. Є балкон. Вікна металопластикові. Вхідні двері тамбурні, дерев’яні, сучасні. Ремонт в сучасному стилі - стелі опущені окрім спальні. Ванна та санвузол обложені плиткою. В хорошому мікрорайоні »Базарчин», Військове містечко.Зупинки,що сполучають 4 кінця міста на відстані 500метрів. Дититяча площадка , поряд безліч торгових комплексів, як промислових Так і продуктових. Вікна виходять на дві сторони: у двір та на вулицю. Є школи , ринок. Є гараж за окрему плату. Усі питання в телефонному режимі. 09*********31.

власник
Квартира

Квартира дворівнева 4 кімнатна.З ремонтом,меблями та технікою в районі Базарчику. Гарне планування,якісний ремонт в трендових відтінках. Велика простора кухня з сучасними меблями та всією необхідною вбудованою технікою.Встановленно потужний кондиціонер(на обігрів та охолодження) на кухні та на другому поверсі в кімнаті.По всій квартирі зроблена тепла підлога,встановлені терморегулятори. З квартири відкривається прекрасний краєвид на місто.Є французький балкон(вихід з кухні).Спальня укомплектована великим ліжком з ортопедичним матрацом та приліжковими тумбами.

Квартира дворівнева

НЕРУХОМІСТЬ від ОЛЕКСАНДРА! Шикарна квартира в Дубно.Заселяйся і живи! Дубно вул. Грушевського,Будинок для командирського складу побудований з ракушняка. Лічильники: вода,газ,електрика.Автономне газове опалення.Дуже теплий будинок, стелі 3.20.Продається з меблями,технікою.В квартирі є кладова. Біля будинку є сарай та 3- х поверховий гараж.Площа квартири 82.5/51,8/12..2.,поверх 2/3,ціна 75000$.Реальному купцю можливий торг.Готові до перемовин.Для перегляду та покупки телефонуйте будь ласка по номеру 09******80 Олександр

НЕРУХОМІСТЬ від ОЛЕКСАНДРА! Шикарна квартира в Дубно.Заселяйся і живи!

Квартира з ремонтом центер міста.внутрішня двостороння 4 поверх з пяти поруч все необхідне .частково лишаються меблі та техніка. квартира заслуговує уваги.

власник
Продам трикімнатну квартиру у центрі міста з ремонтом.

Продається 3х кімнатна квартира в центрі Дубно. Хороша пропозиція як для бізнесу ( офіс, магазин) , так і для проживання. Квартира розташована на першому поверсі 2 поверхового будинку Має хорошу шумоізоляцію, оскільки широкі стіни і висока 3метрова стеля Індивідуальне газове опалення Підігрів води: бойлер В підїзді встановлено двері з кодовим замком Металопластикові вікна( 3х камерний склопакет) В квартирі зроблено косметичний ремонт :натяжні стелі, гіпсокартоні конструкції, , ламінат, лінолеум, шпалери Вийшовши у внутрішній затишний двір можна споглядати історичну частину міста- стіни Дубенького замку Оллядайте та купуйте!

+Чудова пропозиція! Центр Дубно

Продаю квартиру на Цукровому районі в хорошому стані. Квартира утеплена з автономним опаленням. на другому поверсі. Хороший дорогий кондиціонер на всю квартиру і інше.

власник
Продам квартиру на Цукровому з автономним опаленням

Продається 1 кім кв по вул. Сурмичі навпроти зупинка Садова. Автономне опалення. Загальна площа 35.9

власник
Продам 1 кім кв Дубно (Садова)

Продаж 1 кімнатної квартири в м. Дубно в районі 5 школи - новобудова на Митрополита Шептицького Загальна площа квартири - 34,2м2 Квартира знаходиться на 7 поверсі з 9-ти В квартирі зроблено повністю чорновий ремонт: - розведено опалення по всій квартирі - тепла підлога в кухні, коридорі та санвузлі, в кімнаті встановлено радіатор - залито стяжку на підлозі - встановлено на кухні 2-х контурний газовий котел - розведено електрику та встановлено автомати - лічильники на газ, воду та електрику - поштукатурено всі стіни та перестінки в квартирі по маячках - встановлено вхідні броньовані двері Квартира є теплою, внутрішньою. Вікна виходять в двір будинку. У підʼїзді будинку встановлено відеоспостереження та в дворі також. Територія двору облаштована - вкладено бруківку, встановлено дитячий майданчик, є в цоколі мінімаркет, паркомісця навколо будинку. Все необхідне знаходиться в пішій доступності - школа, поліклініка, садочок, супермаркет, відділення пошти, зупинка громадського транспорту. Телефонуйте і ми переглянемо дану квартиру

1 кім квартира з автономним опаленням 5 школа

Хто мріє жити в затишному місці в центрі міста ( Біля паспортного столу) або переїхати з будинку в квартиру? Цікавить обмін також. Якщо якісь питання, то дзвоніть!

власник
Продам 3-х кімнатну квартиру. Або рівноцінний обмін на будинок.
1 - 24 з 40 результатів