Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42 тел. 07*********68

чотирьох кімнатна квартира (дворівнева) Дрогобич, вул. Самбірська

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4 кім квартири по вул. Самбірська 108/2 м. Дрогобич Цегла, площа 72.2 м2, кухня 9.20 м2, на 7-у поверсі 9-х поверхового будинку. Тепла квартира, кімнати роздільні, квартира з 2-ма балконами , опалення відключене від централізованого, санвузол -роздільний - ванна, меблі залишаються, техніка. Поряд школа, дитячий садок, площадка для паркування та все необхідне для комфортного проживання Інфраструктура: тихій двір, поруч аптеки, магазини, парк, дитячий садок, школа, супермаркети, зупинка транспорта.

Самборская улица, 108/2, Дрогобыч, Львовская 50000.0 USD

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4 кім квартири по вул. Стрийська, м. Дрогобич. Цегляний будинок, 8 поверх 9-ти, загальна площа 80,3 м2, зроблене перепланування - збільшена кухня за рахунок кладовки та має розмір - 9м2. Кімнати всі окремі, металопластикові вікна, паркет в доброму стані, опалення індивідуальне електро / панелі, проводка змінена/, санвузол- сумістний, кахель, бойлер для гарячої води, два балкони ( (один засклений). Інфраструктура: ОСББ, внутрішній двір, чистий під,їзд, поруч дитячий садок, школа, магазини, маркети, відділення нової та укр. пошти, зупинка транспорта.

Продаж 4 кім. квартири 80,3м2 в.Стрийська м. Дрогобич
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 4-кімнатної квартири в центральній частині м.Дрогобич! Заводський провулок В квартирі зроблено євроремонт з якісних матеріалів. Продається з усім як на фото!!! Розташована на 1 поверсі 2 поверхового будинку. Загальна площа 95.4 м.кв. 4 Кімнати житловою площею 67.5 + лоджія 3.6 м.кв. Простора кухня 15.1 м.кв. Санвузол 3.4 м.кв. Опалення Індивідуальне (двоконтурний газовий котел). Також присутній КАМІН! Квартира знаходиться у дворі закритого типу, затишне місце та тиха не проїздна вулиця. На території будинку встановлений сучасний дитячий майданчик, поле для міні футболу, мурований мангал , гойдалка, присутні місця для автомобіля, все інше для життя в пішій доступності. Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Якщо у Вас є своя нерухомість, яку ви хочете продати або здати в оренду-допоможемо, телефонуйте прямо зараз.

Продаж 4-кімнатної квартири в центральній частині м.Дрогобич!

Продаж великої дворівневої квартири в у зданій та заселеній новобудові по вул. Шевченка з незакінченим ремонтом (85% готовності). Загальна площа 120 м.кв. Квартира знаходиться на 5 поверсі + приватизована мансарда. Індивідуальне опалення (двофункційний котел). Є лічильники на світло, воду та газ. Підігрів підлоги на кухні, коридорі, санвузлі. Зроблена електропроводка, встановлена сантехніка, є два санвузли, пошпакльовані стіни) новим власникам залишилось підібрати колір стін:). Вїзд у подвіря обмежений шлагбаумом. Навколо розвинута інфраструктура. Все доступно в пішій доступності. Ціна від власника Без комісії для покупця. Можливий торг Кого цікавить телефонуйте, домовимось про огляд тел. 0,9,8,4,0,3,2,0,0,4 Вікторія

Продаж квартири (новобудова)

Продаж 4-кімнатної квартири в м.Дрогобич! вул.Володимира Великого В квартирі зроблено косметичний ремонт з якісних матеріалів. Розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку. Загальна площа 74 м.кв. 4 Кімнати житловою площею 47.5 + лоджия 3.6 м.кв. Простора кухня 8.5 м.кв. Санвузол роздільний. Дві кладові Опалення Індивідуальне (двоконтурний газовий котел). На території будинку присутні місця для автомобіля, все інше для життя в пішій доступності. Дзвоніть прямо зараз, щоб подивитися в живу в зручний для Вас час за попередньою домовленістю.

Продаж 4-кімнатної квартири в м.Дрогобич!

Продаж квартири на вул. Шептицького, квартира знаходиться на 4 поверсі 4 поверхового будинку, загальна площа квартири – 95 кв.м., кухня – 16 кв.м., кількість кімнат – 4, в квартирі встановлено австономне газове опалення, металопластикові вікна, будинок утеплений зовні, в квартирі 2-а балкона , 1-на лоджія. Тихий дворик, паркомісця, дитячий майданчик.

Продаж квартири на вул. Шептицького

Продам 4 кім. квартиру у місті Дрогобич по вул.Шашкевича. Загальна площа 80кв.м. Індивідуальне опалення, на все лічильники.

власник
Продам 4-кім квартиру

Продаж 4-кім. квартири по вул. Стрийській м.Дрогобич Працюємо з усіма бюджетними коштами: Житлові сертифікати(за втрачене житло по програмі(Євідновлення) Кредитування під 3-7%( Єоселя) Звертайтеся - надамо якісну консультацію та допоможемо з оформленням вашої майбутньої нерухомості. ЦІНА - 45000 Загальна площа 80,3м.кв. Житлова площа 51,1м.кв. Кухня 9,3м.кв. Просторий коридор, який дає можливість вільно пересуватись квартирою. Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газ ). Опалення відрізане від центрального, що дає можливість встановлення власного газового чи електричного опалення Всі вікна металопластикові . Квартира розміщена на 8-му поверсі 9-поверхового будинку(не кутова). Є місце для паркування авто. Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. Також розвинута інфраструктура де можна знайти все необхідне для комфортного проживання. ЦІНА – 45000 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном

Продаж 4-кім. квартири по вул. Стрийській м.Дрогобич

-Квартира розташована на 7 поверсі 9-поверхового будинку. Складається з чотирьох кімнат, кухні, суміжного санвузла, просторого коридору який дає можливість вільно пересуватись квартирою, двох балконів та підвалу. -Загальна площа - 82.3 м.кв. -Опалення - електричні батареї з терморегуляторами. -Комунікації - газ, центральне водопостачання і водовідвід, електрика. -Обігрів води забезпечується бойлером. -Всі вікна металопластикові. Балкон засклений(вікна деревяні). -Практично усе залишається новим власникам. -Чистий охайний підїзд і хороші сусіди. -Поруч вся необхідна інфраструктура, необхідна для комфортного проживання. -Ліфт працює без зауважень.

4-кім. квартира по вул.Пилипа Орлика м.Дрогобич

Житлові комплекси у Дрогобич

Продаж 4-кім. квартири вул. Самбірська м.Дрогобич Загальна площа квартири становить 74 м. кв. 3 Роздільні кімнати, роздільний санвузол, просторий коридор, лоджія. Всі комунікації(газопостачання, електрика, водопостачання, водовідведення). Квартира знаходиться на 8 поверсі 10 поверхового будинку Електричне опалення (можливість зробити індивідуальне). Є місце для паркування авто. Поруч все необхідне для комфортного проживання ЦІНА – 41500$

Продаж  4 кімнатної 74м.кв

Продам дворівневу квартиру в прекрасному жк "Троянда на граніті" в квартирі практично завершений ремонт необхідно вставити двері тамеблі (пошпакльовано старт та фініш,пофарбовано, всюди де необхідно постелено дорогу плитку під мрамор, ламінат та масив дерева, обігрів підлоги кухні та ванни, радіатори внаявності, великі панорамні вікна, мансардні вікна(в даху) в подарунок гараж з електро дверима. Деталі по телефону.

власник
Продам квартиру у новобудові

Продається квартира 100м по вулиці Шевченка. В дуже хорошому та спокійному районі. Поруч три парки, центральна площа, та все що потрібно для комфортного життя. В квартирі сучасний та якісний ремонт. По Електриці, ставили якісні та силові кабеля, не економили, також вмонтований електричний стабілізатор на цілу квартиру, сигналізація двох функційна. Опалення, котел Вісман, має вмонтований кліматизатор. Батареї Будерус та Кермі, також тепла підлога в коридорі, ванні та кухні, труби Rehau, крани Hansgrohe, системи інсталяцій Geberit. Меблі, зроблені все на замовлення. Спальня, Столова, дитяча та Зал все залишається. Кухня з системами Blum, холодильниk Samsung say by say, LG пральна машина, посудомийка, Духовка та вмонтована мікрохвильова Samsung. В квартирі велика дитяча кімната, є також окремо Гардеробна кімната, Столова ( при потребі можна зробити окрему кімнату) В квартирі не потрібно нічого робити, ремонтувати чи інвестувати. Квартира продається від власника. Дзвоніть і домовимся. (Якщо не відповідаю то пишіть або дзвоніть на Viber або WhatsApp, або на olx)

власник
Продається квартира в центрі міста

Продам комфортну, світлу та затишну дворівневу квартиру в центрі Дрогобича на площі Ринок. Площа квартири 132 кв.м., додатково є велике горище з входом безпосередньо з квартири. Квартира має правильне планування, два санвузла (на кожному поверсі), велику, правильної форми кухню площею 21 кв.м. з балконом. Велика світла зала площею 40 кв.м., вікнами виходить на центральну площу міста. У квартирі влаштовано індивідуальне опалення, є підігрів підлоги в кухні, коридорі, ванній та туалеті. Будинок міцний та надійний, з проведеним капітальним ремонтом у 2010 році, з повною заміною даху. У дворі будинку є місце для паркування авто, а також є можливість зробити перепустку для безкоштовного паркування в центральній частині міста. Торг.

власник
Продам 4-кімнатну квартиру в центрі Дрогобича

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4 кімнатної квартири м. Дрогобич вул. Шевченка - цегляний будинок 2014 р. - квартира не кутова - заг. площа 116 м2 - кімнати всі роздільні - кухня - 15,6 м2 - сан.вузел - суміжний 4,6 м2 / душ кабіна / - опалення - автономне газове / двоконтурний котел/ - частково залишаємо меблі Інфраструктура: двір закритого типу, поруч центр міста - площа, Ратуша, ринок, магазини, маркети, школи, аптеки, лікарня, зупинка транспорту.

Продаж 4 кім квартири 116м2 вул. Шевченка м. Дрогобич