Продається затишна 2-кімнатна квартира з ідеальним розташуванням в районі Залізничного вокзалу. Поруч зупинка громадського транспорту, вокзал, продуктові магазини, аптека, школа та дитячий садок. Квартира розташована на 4-му поверсі в багатоповерховому будинку, де працює пасажирський ліфт, а також можливість використання грузового ліфту за домовленістю. Домофон забезпечує вашу безпеку та комфорт. Загальна площа квартири становить 53,2 кв. м, з них житлова площа - 30,1 кв. м. (технічний паспорт та схема на фото). Після якісного ремонту чотири роки тому (в т.ч. заміна електропроводки та труб), який виконувався для власного комфорту, квартира готова до негайного заселення. На 2 сусідні квартири відгорожено коридор та є приміщення для зберігання речей, що забезпечує додатковий комфорт. Квартира повністю мебльовано, що включає в себе меблі у кожній кімнаті та обладнання (всі перелічені в об’яві меблі та обладнання залишаємо новому власнику). В великій кімнаті - натяжна стеля, на підлозі в кімнатах - ламінат, у ванні, кухні та коридорі - плитка. Кухня збільшена за рахунок балкону, обладнана сучасними кухонними меблями та технікою від відомих виробників, включаючи холодильник Whirlpool та Smart-телевізор LG. Є електроплита та витяжка. Додатковий комфорт забезпечує підігрів підлоги. Санвузол просторий та функціональний, простора душова кабіна, сучасні меблі та техніка, включаючи нову пральну машину Samsung та бойлер з нержавіючим баком, тепла підлога. Засклений металопластиковий балкон з двокамерним склопакетом дозволяє насолоджуватися видом і природним світлом, а також надає можливість відпочинку на розкладному кріслі. Це ідеальне місце для вечірньої чашки чаю або відпочинку з книгою. Не втрачайте можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте вже зараз, щоб домовитися про перегляд та дізнатися додаткову інформацію.

власник
Грушевського, 170

Продається квартира Самбірська 6 у двох поверховому будинку на першому поверсі окремий вхід.Є можливість під комерційну діяльність.Окреме підведення електроенергії з потужністю 5 квт.Двохфункційний газовий котел,підігрів підлоги кухня,ванна,коридор.В коридорі підігрів підлоги..Пропозиція від власника

власник
Продається квартира.

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42 тел. 07*********68

чотирьох кімнатна квартира (дворівнева) Дрогобич, вул. Самбірська
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Власник без комісії! Хороша 3- х кімнатна квартира по вул. Самбірська 82 з автономним електричним опаленням а також є лічильник на газ що дозволяє поставити газовий котел , підігрів підлоги кухня та коридор, квартира дуже тепла того підігріва підлгоги вистачало для обігріва всієї квартири, ремонт не поганий потрібно підкосметити ванну та центральну кімнату! На балконі ідеальний ремонт , Плюс морозильна камера нова на 6 шухляд ! Також є два підвала. Продається з мебелю та технікою! Рядом АТБ та епіцентр 2 хв пішком. а також аптека, медичний цент та все що необхідно 5- хв хотьби. Пропоную торгову точку в комплекті з квартирою.

власник
Продаж квартири від власника Дрогобич

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Присутній ліфт Розтермінування безвідсоктове дві квартири на площадці Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42

двокімнатна квартира. Дрогобич, вул. Самбірська 132

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Присутній ліфт три квартири на поверсі Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42 07*********68

Однокімнатна квартира від забудовника. м. Дрогобич, вул. Самбірська

Продам 3-х.комнатную квартиру в г.Дрогобич, ул. Самборкая,108/1, от собственника. Трехкомнатня квартира, расположенная на 9 этаже 9 жилого кирпичного дома с железобетонными перекрытиями.. Общая площадь квартиры 67кв. м. Состоит из комнат жилой площадью 39 кв. м, кухни площадью 8 кв. м. Квартира оборудована инженерными коммуникациями - электро- и газоснабжением, водопроводом, канализацией. Отопление - централизованное. Прекрасное, расположение. Рядом магазины, аптеки и школа. Жилое состояние. Звоните, без комиссии, возможен торг!

Продам 3-х.комнатную квартиру в г.Дрогобич, ул. Самборкая,108/1,

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Працюємо по программі Є ОСЕЛЯ та Є ВІДННОВЛЕННЯ! Продаж 2 кімнатної квартири м. Дрогобич, вул. В. Великого б.52 ( район "Світанку" ). - цегляний будинок - 3 поверх 5-ти поверхівки - квартира не кутова, середній під,їзд - загальна площа - 44,7 м2 - кімнати - роздільні, виходять на дві сторони - один балкон / не засклений / - опалення - індивідуальне газове ( сучасний двоконтурний котел ) - металопластикові вікна - сан.вузели - роздільні - лічильники на газ, світло, вода - залишаємо меблі та техніку Ідеальна локація: поряд садок, школи, супермаркети, продуктові магазини та все інше, необхідне для комфортного проживання. Двір з дитячим майданчиком і достатнім місцем для парковки авто. Документи в порядку.

Продаж 2 кім. квартира 44,7м2 вул. В. Великого м. Дрогобич

Продається двохстороння 3-кімнатна квартира по вулиці В.Великого. 2 балкони засклені металопластиковими вікнами, автономне опалення. Поруч Сільпо, АТБ, WOG, дитсадки, школа. Квартира повністю мебльована і готова для життя. Пральна машина, газова плита, котел, холодильник, телевізор. сан.вузол роздільний. також є гараж в 5 хвилинах ходьби.

власник
Продається двохстороння 3-кімнатна квартира по вулиці В.Великого 11

Продаж 2-кімнатної квартири м.Дрогобич р-н «Світанку» - Продаж 2-кімнатної квартири з роздільними кімнатами та роздільним санвузлом в цегляному будинку з ремонтом, індивідуальним опаленням та всіма меблями і технікою .(в живу виглядає краще ніж на фото) -У квартирі зроблений ремонт, замінені електропроводка та сантехніка, всі вікна металопластикові. -Квартира розташована на 3-му пов. в 5-ри пов. цегляному будинку (не кутова). - Загальна площа 44.7м.кв. -Вихід на засклений металопластиком балкон з видом на внутрішній двір - Просторий коридор , який дає можливість вільно пересуватись квартирою. - Опалення індивідуальне (двофункційний котел) - Всі комунікації : газ, вода, світло. - Чудове місце розташування, поряд зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, супермаркет, ринок, школа, та все інше необхідне для комфортного проживання. - Ціна 43999 ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! З повагою, Ваш ріелтор, Возняк Павло. АН «Ваш Дім» Деталі за номером тел:

Владимира Великого улица, 52, Дрогобыч, Дрогобыч, Львовская 43999.0 USD

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 1 кім квартири по вул. 22 Січня Цегла, площа 33 м2, кухня 9 м2, на 1-у поверсі 1-х поверхового будинку. Тепла квартира в польському напівособняку, підлога в доброму стані, опалення автономне газове, санвузол -суміжний - ванна, меблі залишаються. Є подвіря та гараж. Можливість перепланування квартири або добудови. Інфраструктура: тихій двір, поруч аптеки, магазини, парк, зупинка транспорта.

22-го Января улица, 75, Дрогобыч, Львовская 24000.0 USD

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім. квартира м. Дрогобич вул. Задубічна ( район ЖД вокзалу ). - квартира знаходиться в цегляному будиноки (колишній гуртожиток), в якому все на електриці - 5 поверх 5-ти поверхівки - не кутова - без балкону - загальна площа - 41м2 - кімнати - роздільні - опалення - індивідуальне електро - бойлер для горячої води - лічильники світло, вода ІНФРАСТРУКТУРА: магазини, зупинка транспорта, двір з дитячим майданчиком і достатнім місцем для парковки авто. Документи в порядку.

Продаж 2 кім. квартири 41м2 вул. Задубічна м. Дрогобич

Доброго дня.Продам 3-х кімнатну квартиру на 9-му поверсі девяти поверхового будинку по вул.Самбірскій.Квартира потребує ремонту.Є лічильники на газ вітло і воду.Продаж від власників.

власник
Продам трьох кімнатну квартиру

Продається 1 кімнатна квартира м. Дрогобич. Вул. Грушевського .4 поверх 5 поверхового будинку район 16 школи. Не кутова сторона

власник
Продам 1 кімнатну квартиру по вул.Грушевського

Продаж 3-х кімнатної квартири в м.Дрогобич, по вул.Івасюка( р-н пожежної частини,) Будинок цегляний 2-х поверховий. Продається квартира на 2-гому поверсі.Дах перекритий. Загальна площа квартири 52 кв.м+10 кв.зашклена тераса. Санвузол суміжний. Хороший стан квартири.Вікна всі м/п.Опалення автономне газове. Розташована квартира в дуже спокійному районі.Є затишний двір.Доброзичливі сусіди. Поруч знаходиться садок, школа, магазини, центр міста. Без комісії для покупців!!!

Продам 3-х кімнатну квартиру по вул.Івасюка(

Продаж 4-кім. квартири вул. Самбірська м.Дрогобич Працюємо з усіма бюджетними коштами: Житлові сертифікати(за втрачене житло по програмі(Євідновлення) Кредитування під 3-7%( Єоселя) Звертайтеся - надамо якісну консультацію та допоможемо з оформленням вашої майбутньої нерухомості. Загальна площа квартири становить 74 м. кв. 3 Роздільні кімнати, роздільний санвузол, просторий коридор, лоджія. Всі комунікації(газопостачання, електрика, водопостачання, водовідведення). У квартирі є вихід на власну лоджію . Квартира знаходиться на 8 поверсі 10 поверхового будинку Електричне опалення (можливість зробити індивідуальне). Є місце для паркування авто. Поруч все необхідне для комфортного проживання ЦІНА – 41500$ ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном

Продаж 4 кімнатної квартири вул.Самбірська

Однокімнатна квартира -студія на вул.Шевченка. 32 кВ.м.

власник
Квартира в центрі міста

Продам квартиру в центрі міста, вул Шевченка, 3-ій поверх, ремонт. Затишний район, є місце під паркування авто. Продаж від власника.

власник
Квартира в центрі міста

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 1 кімнатної квартири м. Дрогобич, вул. Стрийська б.105 Цегла, площа 25 м2, 9 поверх 9-ти поверхового будинку, квартира не кутова, є технічний 10-й поверх. Зроблений косметичний ремонт, опалення - індивідуальне електричне, санвузол - сумісний, електронагріва для горячої води, залишаємо меблі та техніку. Інфраструктура: сучасний район, парковка для авто, не далеко - центр міста, школа, дит.садок, маркети та інше.

Продаж 1 кім. квартири 25м2 вул. Стрийська м. Дрогобич

Продам 2-кім. квартиру вул. Мазепи м.Дрогобич (цент міста) - Квартира розташована на 3 поверсі 3-поверхового польського будинку. Складається з двох кімнат, кухні, санвузла. - Загальна площа - 52.8 м.кв. - 1кім. - 25 м.кв. - 2кім. - 16.4 м.кв. - Кухня - 11.4 м.кв. - Опалення - індивідуальне газове (пічне), електрична панель. - Комунікації - газ, центральне водопостачання і водовідвід, електрика. - Всі вікна металопластикові. - Дах в доброму стані, не протікає. - Практично все в квартирі залишається новим власникам. - Чистий охайний підїзд і хороші сусіди. - Поруч вся інфраструктура, необхідна для комфортного проживання - Поміняна сантехніка. - Бойлер (80л.). ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном.

Продам 2-кім. квартиру вул. Мазепи м.Дрогобич (історичний центр міста)

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Терміновий продаж 2 кімнатної квартири в центрі м. Дрогобич по вул. Площа Ринок. Будинок - цегляний 3-ох поверховий, квартира знаходиться на 3-му поверсі, є стрих. Загальна площа - 41 м2, складається з двох окремих житлових кімнат, кухні, сан.вузел - сумістний, автономне сучасне газове оплення (двоконтурний котел), високі стелі. В квартирі зроблен ремонт: металопластикові вікна, нові вхідні двері, вбудована кухня, є всі лічильники, з квартири є вихід на балкон. Меблі та техніку можемо залишиши по домовленості. Документи в порядку. До квартири відноситься підвал. Затишний внутрішній двір з парковкою для авто. ІНФРАСТРУКТУРА: самий центр міста, поруч зупинка транспорту, магазини, супермаркети, ринок, школи, дитячий садочок, парк та інш.

Продаж 2 кім. квартири 41м2 Площа Ринок м. Дрогобич

Пропоную 2 кімнатну квартиру в центральній частині м,Дрогобич по вул.Шевченка в австрійському (Царський) будинку - Квартира розташована на 2 поверсі 4-поверхового будинку. Складається з двох кімнат, кухні, роздільного санвузла, просторого коридору який дає можливість вільно пересуватись квартирою, балкону. - Загальна площа - 67.1 м.кв. - 1кім. - 23.8 м.кв. - 2кім. - 16.3 м.кв. - Кухня - 11.1 м.кв. - Опалення - індивідуальне газове. - В квартирі встановлений двофункційний котел. - Комунікації - газ, центральне водопостачання і водовідвід, електрика. - Всі вікна металопластикові. - Меблі і техніка за домовленістю. - Чистий охайний підїзд і хороші сусіди. - Поруч вся необхідна інфраструктура, необхідна для комфортного проживання. - Поруч у продажі є однокімнатна квартира. Є моживість придбати обидві квартири і обєднати їх у одну спільну. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном.

Пропоную 2-кім. квартиру з інд. опаленням по вул.Шевченка м.Дрогобич

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА! БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж 2 кімнатної квартири приватного типу м. Дрогобич, вул. Б. Хмельницького Загальна площа - 47,1м2 /є можливість використовувати квартиру, як дві одно кімнатні квартири, кожна квартира має свій окремий вхід, кімнату, кухню, туалет/. Матеріал стін - цегла. Опалення - індивідуальне газове (використовували конвектора). В квартирі є всі комунікації - світло, газ, центральна вода та каналізація, лічильники. Є подвірє, невеличка зем.ділянка, місто для авто. Добрі сусіди. Ціна - договірна. Інфраструктура: поряд зупинка транспорту, магазини, макрет, школа та інш.

Продаж 2 кім. квартири 47,1м2 вул. Б. Хмельницького м. Дрогобич

Продаж 1-кімнатної квартири по вул.Стрийській 105 м.Дрогобич. Надаємо послуги з купівлі нерухомості за всіма видами безготівкових перерахунків: бюджетними коштами програмами кредитування в тому числі єОселя житловими сертифікатами за зруйноване житло виплатами та компенсаціями військовим по державним програмам програмах соціального захисту Продаж 1-кімнатної квартири по вул.Стрийській 105 м.Дрогобич. - Продаж 1-кімнатної квартири у цегляному будинку по вул. Стрийській , район церкви ‘’(Спаса) Преображення’’.Чудова локація. -Будинок облаштований ліфтом який піднімається до 9-го поверху. Квартира повністю в житловому стані, з гарним краєвидом на місто, - Всі вікна металопластикові . - Загальна площа 25м2 м.кв. - Власне опалення . Підігрів води за допомогою електричного нагрівача. - Всі комунікації (електрика, водопровід, водовідвід, газ ). - Є місце для паркування авто. - Квартира розміщена на 9-му поверсі 9-поверхового будинку(не кутова). - Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною, що добавляє затишку та комфорту. Поруч розвинута інфраструктура де можна знайти все необхідне для комфортного проживання. - Ціна – 16999 - ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ!!! Деталі за телефоном: +(38*************20

Продаж 1-кімнатної квартири по вул.Стрийській 105 м.Дрогобич.
123...5
1 - 24 з 116 результатів