Продаж квартири у новобудові 2кімн. 56, 2мКв. Місто Дрогобич! по вул. Стрийській 179. Зроблений сучасний ремонт, опалення індивідуальне(двоконтурний газовий котел). У квартирі простора кухня площею 18, 8м2. Одна кімната площею 14, 3м2 з панорамним виходом на балкон. Друга кімната площею 11, 6м2. У будинку присутній ліфт, дитячий майданчик, домофон, відеоспостереження. Чудова локація, поруч абсолютно вся необхідна інфраструктура для комфортного проживання. Всі документи готові до продажу. Тип будинку: Житловий фонд від 2021 р. У квартирі є: Холодильник, Варильна панель, Плита, Духова шафа, Швидкісний інтернет, Wi-Fi Комфорт: Госп. приміщення, комора, Меблі на кухні, Душова кабіна, Ліфт, Охорона території, Балкон, лоджія, Паркувальне місце, Відеоспостереження, Панорамні вікна

Стрийська, 179

Пропоную Вашій увазі продаж 2-во кімнатної квартири на вул. П. Орлика 14/1 (р-н бл. центр), м. Дрогобич Будинок новобудова - цегла, створено ОСББ, в 90% квартир живуть. Житлова квартира знаходиться на 2 поверсі (над комерційними приміщеннями – офіси.) у 5 поверховому сучасному будинку. Площа квартири 76 – загальна, 29 – житлова, 26 – кухня, по підлозі площа 81 метр. Квартира: спальня - 15, спальня - 14, кухня-вітальня – 26. Туалет – 1.2, ванна - 4.4, балкон – 8, коридор – 12. Висота у квартирі 2.9 метри. Квартира з ремонтом. Ремонт робився для себе з дорогих матеріалів, утеплена ззовні. Пластикові вікна, засклена велика і простора лоджія. Підігрів підлоги: коридор, санвузли і кухня – вітальня. Вхідні двері – металеві, міжкімнатні – дерев’яні. Підлога – плитка і ламінат. Стіни фарба і декоративна штукатурка. Стеля: шпаклівка – фарба і натяжні. Вартість квартири вказана з основними меблями і технікою на кухні. Обладнана всіма лічильниками та котлом для автономного опалення. Додатково є бак з насосом, для води. Світло: день-ніч. Квартира 2-во стороння, дуже комфортний для проживання, дешеві КП. Будинкова територія облаштована паркінгом. Поряд: поліклініка, школа, ринок, супермаркети, автовокзал до площі 5 -7 хв. пішки. Огляди квартири в зручний для Вас час, за домовленістю. Ціна даної квартири 73000$. Пропозиція від АН, звязок можливий через viber, telegram.

П. Орилика, 14

Продається 1-кімнатна квартира з нішею по вул.Самбірській 102. 6 поверх 9 - ти поверхового будинку.

власник
Продається 1-кімнатна  квартира з нішею
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається квартира на вулиці В. Великого 56, площею 50,1 кв1.м, 3-х кімнатна . Квартира знаходиться на 5 поверсі . У будинку перероблений дах на мансардний, не тече . Продається зі всіма меблями . Чистий та охайний підʼїзд . Гарне та комфортне розташування квартири . Поруч садок та школа . Ігровий майданчик для дітей. Поруч базар, Атб, Ева , Сільпо , автобусна зупинка. Причина продажу: виїзд за кордон.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири, вул, В.Великого  буд.56 ТОРГ

м. Дрогобич вул. 22 січня Загальна площа 67,9. Квартира має великі кімнати. Всі комунікації (нова електрика, водопровід, водовідвід, газ,вивіз сміття і т.д) . Вікна металопластик з енергозберігаючим склопакетом. Є місце для паркування авто (Гараж). Горище Поруч з будинком внутрішній двір з зеленою зоною. Перекриття будинку без нарікань. Квартира розміщена на 1-му поверху 2-поверхового будинку з окремим входом.

Обміняю 2 кім. на 1 кімнатну

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Присутній ліфт Розтермінування безвідсоктове дві квартири на площадці Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42

двокімнатна квартира. Дрогобич, вул. Самбірська 132

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Присутній ліфт три квартири на поверсі Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42 07*********68

Однокімнатна квартира від забудовника. м. Дрогобич, вул. Самбірська

Повністю ЦЕГЛЯНИЙ 5-8 поверховий, багатоквартирний будинок м. Дрогобич, вул Самбірська 132., Позаду ТЦ "Матадор".Біля Дрогобицького Авторинку. Автономне опалення (Котел, батареї та рушникосушка). Лічильники (газ, вода, світло). Відділ продажу: м. Дрогобич, вул Стрийська 83 працюємо з понеділок- пятниця з 09:00 до 18:00 год тел. (244) 5-10-42 тел. 07*********68

чотирьох кімнатна квартира (дворівнева) Дрогобич, вул. Самбірська

3-кімнатна квартира площею: 67,1/38,3/9 м2, розташована на 9 поверсі 9-ти поверхового будинку. Адреса квартири: Львівська обл., м.Дрогобич, вул.Самбірська, 108/1. Квартира потребує ремонту. Продається від прямого власника, без комісії. Власник - юридична особа.

Продаж 3-кімн. квартири (67,1 м2) в м.Дрогобич Львівської обл. 35000$

Квартира у Дрогобичі на початку вул. 22-го січня, недалеко від центральної частини міста. Відстань до Львова 75 км., до Трускавця 11 км. Можливий продаж по програмі єОселя. Квартира у новобудові з дизайнерським ремонтом. Комфортний 5-й поверх. Простора кухня, 3 роздільні кімнати, 2 повноцінні ванни кімнати, великий передпокій, 2 балкони. Є підвальне приміщення. У квартирі 4 кондиціонери Cooper&Hunter, у будь-яку пору року можна зробити свій мікроклімат. Встановлені 3 рекуператори Blauberg Vento, що забезпечує постійну циркуляцію повітря. Усі вікна і двері після забудовника мінялися, стоять від німецького виробника KBE 76 AD, 5 камер, 3 скла. Підвіконня на висоті 40 см. від підлоги. Квартира виходить на південний сонячний бік, де відкривається краєвид на гори, спальня на західній стороні. Меблі зроблені по індивідуальному замовленню, побутова техніка Bosch посудомийна машина, духова шафа, газова варильна поверхня, витяжка, пральна та сушильна машини. Сантехніка Hansgrohe, Volle, ванна-джакузі Veronis. Котел газовий Viessman, автономне опалення, під усім керамогранітом тепла водяна підлога. У ванних кімнатах промислова витяжка. В кімнатах паркетна дошка Befag ясен натур. перлинно-білий лак. Дизайнерські розетки та вимикачі ABB Zenit Niessen, освітлення від Maytoni. Ефектні міжкімнатні двері. На заскленому балконі алюмінієві розсувні вікна, електричний підігрів підлоги. На відкритому огородження з нержавіючої сталі, стіна викладена клінкером, підвіконня з вулиці також клінкер. Підвіконня в кімнатах Topalit під білий мармур. Новобудова обжита, сусіди вже зробили ремонти. Будинок у найкращій локації міста. У пішій доступності школа, автостанція, супермаркети, ринок, центр міста (5-10 хв.). Будинок не при дорозі, територія навколо будинку закрита, є як гостьові парко місця, так і під оренду. Купуючи у новобудові квартиру з ремонтом, Ви заощаджуєте найцінніше свій час. Дзвоніть або пишіть в телеграм, домовимось.

власник
22-го Января улица, 26А, Дрогобыч, Дрогобыч, Львовская 149000.0 USD

Житлові комплекси у Дрогобич

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4 кім квартири по вул. Самбірська 108/2 м. Дрогобич Цегла, площа 72.2 м2, кухня 9.20 м2, на 7-у поверсі 9-х поверхового будинку. Тепла квартира, кімнати роздільні, квартира з 2-ма балконами , опалення відключене від централізованого, санвузол -роздільний - ванна, меблі залишаються, техніка. Поряд школа, дитячий садок, площадка для паркування та все необхідне для комфортного проживання Інфраструктура: тихій двір, поруч аптеки, магазини, парк, дитячий садок, школа, супермаркети, зупинка транспорта.

Самборская улица, 108/2, Дрогобыч, Львовская 50000.0 USD

Продається 2-кімнатна квартира (без ремонту) в будинку з 12 квартир, розташованому в центральній частині міста Дрогобич (біля кафе "Шпихлір"),. Неподалік магазини, ліцей №4, аптека, до центру міста 5 хв ходу. В квартирі встановлено лічильник газу та води. Будинок має власне подвіря, яке закривається на браму. На території будинку є сарай , також великий і сухий підвал. Ремонт потрібно робити повністю( вода,каналізація,світло, ..). Більше фото квартири та інші деталі за телефоном: 06******00, 09******33

власник
Продається 2-х кімнатна квартира

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 3 кім квартири по вул. П.Орлика Цегла, площа 90.1м2, кухня 11м2, на 5-у поверсі 5-ти поверхового будинку. Утеплена, зроблений ремонт, кімнати роздільні, МПВ вікна, кахель, опалення індивідуальне газове, санвузол суміжний - ванна, меблі-техніка залишаються, кожна кімната має заскланий балкон, ємність на 250л запасу води. Інфраструктура: центр, тихій двір, поруч магазини, поруч АТБ, аптеки, лікарня, зупинка транспорта.

Продаж 3 кім. квартира 90м.кв. вул. П.Орлика м. Дрогобич

Продається квартира на вулиці Холмській Є гараж, два городи, великий підвал Будинок Австро-Угорської побудови, без ремонту, 3 кімнати, висока стеля, великий зелений сад, Можлива добудова або індивідуальне перебудування до Трускавця 5км, до центру 3км школа/дитсадок-2км

власник
продається квартира на вул. Холмська

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 2 кім квартири по вул. Площа Ринок Цегла, площа 61,5м2, кухня 11м2, на 2-у поверсі 4-х поверхового будинку. Тепла квартира, кімнати суміжні, МПВ вікна, дощата підлога в доброму стані, опалення індивідуальне газове, санвузол суміжний - ванна, меблі залишаються, балкон не засклений. Інфраструктура: центр, тихій двір, поруч аптеки, магазини, парк, зупинка транспорта.

Продаж 2 кім. квартира 61м.кв. вул. Пл.Ринок м. Дрогобич

ВАРТІСТЬ 650 $ / кв.м. !!! Продаж квартири по вул.Сагайдачного, загальною площею 85 м.кв., кухня 13 м2, квартира знаходиться в 7 поверховому будинку, в будинку встановлено ліфт, автономне опалення, розводка під батареї, лоджія, поштукатурено, заведено електропроводку, нульовий цикл, новобудова, утеплений фасад пінопластом товщиною 15 см. Здача введення в експлуатацію - 2024 р.

Продаж 3-х кімнатної квартири  в новобудові

Простора світла 3-кімнатна квартира в тихому районі Дрогобича, 15 хв ходьби від залізничного вокзалу. Зручне планування, просторі кімнати, високі стелі, 2 санвузли. Будинок на 4 квартири, в кожному підїзді 2 квартири (по одній на кожному поверсі) + є технічний поверх (горище) та підвал. Дах в нормальному стані, нові водостоки. В квартирі проведений капітальний ремонт: - замінені вікна на енергозберігаючі - встановлена нова електрика - повністю замінена сантехніка - нова штукатурка та шпаклівка та фінішне оздоблення стін - встановлено нові якісні вхідні та міжкімнатні двері - санвузли облицьовані керамічною плиткою - встановлена нова ванна, умивальники, унітази, крани - в коридорі - електрична тепла підлога - в кухні та кімнатах - якісний ламінат - індивідуальне газове опалення, всі документи в порядку - встановлено котел та батареї - встановлена натяжна стеля у всій квартирі - у вітальні є можливість встановити камін на дрова з розводкою для обігріву квартири Навколо будинку є подвіря в спільному користуванні, сад з фруктовими деревами, місце під мангал та альтанку та окреме господарське приміщення, яке належить до квартири (при бажанні можна переобладнати під гараж). Можливе розтермінування на вигідних умовах та обмін на нерухомість, та/або авто

власник
3-к 77 кв.м, 2 санвузли, свіжий ремонт. Меблі, техніка. Можливий обмін

Велика Однокімнатна квартира площею 42м.кв., з окремим входом в центрі міста Дрогобич по вул. Шевченка, перший поверх, всі комунікації, можливість встановлення каміну, пєца,твердопаливного котла, за рахунок наявності димових каналів,окремий вхід,наявність великих баків для запасу води, повна автономність!,можливе використання під бізнес , нотаріальна або адвокатська кантора,стоматологічний або медичний кабінети,сауна.

власник
Однокімнатна квартира, центр Дрогобич

Продаж 2-х кімнатної квартири по вул.Стрмйська (р-н заправки ОККО) Будинок 2-х поверховий з шатровим дахом. 2-й поверх 2-х поверхового будинку Загальна площа 60 кв.метрів . Кімнати окремі. Санвузол окремий. Два балкони. Квартира не кутова.Тепла.Товсті стіни. В квартирі помвнчні м/п вікна. Автономне газове опалення. До квартири належить сарай і 2 а землі під садівництво. Затишний і спокійний район. ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ БУДИНОК ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ.

Продаж 2-кімнатної квартири по вул.Стрийська 60 кв.м.

Пропоную Вам 3-кімнатну квартиру від забудовника! Обєкт будівництва зданий в експлуатацію 2021 року. Місце розташування 4-поверхового будинку поруч із вулицею Стрийською (район паспортного столу) але в затишній приватній зоні подалі від дороги. Будинок із цегли, фасад утеплено 10 см. пінопластом. Висота стелі - 2,70 (в чистому виді). Внутрішні перегородки поштукатурені, у квартирі є всі необхідні комунікації, підведено 9 к.Вт потужності. Опалення електричне, індивідуальне. Зроблено теплу підлогу по площі 4 поверху квартири (крім балкону). Загальна площа квартири - 108,1 м.Кв. Кімната 1 - 28,7 м.Кв Кімната 2 (мансарда) - 33,7 м.Кв Кімната 3 (мансарда) - 28,7 м.Кв Кухня - 8,9 м.Кв Санвузол (суміжний) - 4,2 м.Кв Присутній балкон. Вікна панорамні! - 1,3 м.Кв Акційна ціна за обєкт 41000 $ Підлягає для оформлення іпотеки Оселя! Є можливість змінити планування в квартирі чи перетворити на 4-5 кімнатну! Також, за бажанням та погодженням із покупцем, є можливість зробити якісний ремонт за період 1,5-2 місяця! Телефонуйте - відповім на всі Ваші запитання, покажу обєкт!

єОселя! 3-кімнатна квартира з мансардою на Стрийській

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 4 кім квартири по вул. Стрийська, м. Дрогобич. Цегляний будинок, 8 поверх 9-ти, загальна площа 80,3 м2, зроблене перепланування - збільшена кухня за рахунок кладовки та має розмір - 9м2. Кімнати всі окремі, металопластикові вікна, паркет в доброму стані, опалення індивідуальне електро / панелі, проводка змінена/, санвузол- сумістний, кахель, бойлер для гарячої води, два балкони ( (один засклений). Інфраструктура: ОСББ, внутрішній двір, чистий під,їзд, поруч дитячий садок, школа, магазини, маркети, відділення нової та укр. пошти, зупинка транспорта.

Продаж 4 кім. квартири 80,3м2 в.Стрийська м. Дрогобич

Продаж 2- кім. квартири з ремонтом по вул. Мазепи в м. Дрогобич Всі меблі та техніка залишаються майбутнім власникам. У квартирі зроблений ремонт, замінені: електропроводка, сантехніка, вікна, міжкімнатні та вхідні двері. Квартира розташована на 4-му пов. в 4-ох пов. цегляному будинку. Загальна площа 54,4 м.кв. Санвузол суміжний. Є великий балкон та тераса Опалення індивідуальне.Також є камін на дрова. Чудова локація, оскільки сам центр, поряд є усе необхідне для комфортного проживання. Затишна, світла та дуже тепла квартира, проведений інтернет, є підвал. Біля будинку є парковка для машини. Детальніше за телефоном. При потребі можу скинути відео квартири.

Продаж 2 кімн квартири центр

Продається 1-кім. квартира по вул.Фабрична(біля водоканалу) м.Дрогобич (до центру міста 2 км.) - Загальна площа - 23 м.кв. - Площа кімнати 13 м.кв. - В квартирі зроблений капітальний ремонт. - Укріплено фундамент. - Залита нова стяжка, встановлена тепла підлога. - Комунікації - газ, водопостачання, септик, електрика. - Опалення - електрична батерея, тепла підлога, потужний камін (економний, догвго тримає тепло). - Фасад будинку утеплений (пінопласт 10) - Всі вікна металопластик з енергозберігаючим склопакетом. - Бойлер 20л. - Перекриття будинку без нарікань. - Двері у санвузол є в наявності, ближчим часом будуть встановлені. Ціна - 17500$ ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ КВАРТИРУ ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ. Деталі за тел.

Продається 1-кім. квартира по вул.Фабрична(біля водоканалу) м.Дрогобич

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж 5 кім квартири по вул. Шевченко Цегла, площа 120м2, кухня 8.9м2, на 5-у поверсі 5-ти поверхового будинку. Дворівнева квартира, утеплена, зроблений ремонт, кімнати роздільні, МПВ вікна, ламінат в доброму стані, опалення індивідуальне газове, два санвузла, кожній санвузол суміжний – ванна і душ, меблі на кухні заливаються. Інфраструктура: майже центр, тихій двір, поруч магазини, поруч лікарня.

Продаж 5 кім. квартира 120м.кв. вул. Шевченка м. Дрогобич
123...7
1 - 24 з 167 результатів

Як туристичний об’єкт, Дрогобич захоплює багатьох людей, які люблять подорожувати Україною. Велика кількість архітектурно-історичних пам’яток, близькість Львова, курортних міст Трускавець і Східниця, живописна природа - важливі фактори на користь того, щоб відвідати цей населений пункт Львівської області. Дехто ж вирішує оселитися тут на тривалий час і недорого купити квартиру в Дрогобичі, отримавши власне житло в чудовому містечку.

Що є в Дрогобичі?

Як для відносно невеликого міста, в Дрогобичі є все необхідне для комфортного життя. Тут працюють магазини, супермаркети, ринки, торгові центри, аптеки, медичні установи, дитсадки, загальноосвітні та вищі навчальні заклади та ін. Вирішивши тут купити квартиру по доступній ціні, можна знайти гарні варіанти як у центрі, де є всі важливі об’єкти інфраструктури, так і на околиці міста. В останньому випадку дістатися до «цивілізації» буде не проблема - маршрутні таксі курсують без перебоїв. Зате вдасться дійсно дешево купити нерухомість у власника.

На території міста є залізничний вокзал. До речі, поїздом можна всього за 20 хвилин дістатися до Трускавця: вихідні можна проводити на курорті, попиваючи корисну «Нафтусю». Також населений пункт має автобусну станцію в центрі та автовокзал на площі Злуки. У планах є будівництво міжміської тролейбусної лінії «Дрогобич-Трускавець-Борислав-Східниця»: дістатися на відомі курорти буде ще простіше.

Продаж квартир у Дрогобичі на вторинному ринку зацікавить і тих, хто хоче оселитися поруч з великою зеленою зоною. Придивитися такі однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні апартаменти з ремонтом чи без нього, що продаються напряму від господаря, можна поблизу від Парку новонароджених, Замкової гори, Парку ім. С. Бандери та ім. Б. Хмельницького, Парку XIX ст. чи Парку культури та відпочинку.

Як швидко обрати й купити квартиру в Дрогобичі без посередників

Житло в будинку, що ще будується, в зданій новобудові від забудовника чи хазяїна або ж вторинний ринок - що б вас не зацікавило, зручніше за все вам буде вивчати квартири Дрогобича разом з Flatfy від ЛУН. З агрегатором немає потреби в перегляді купи сайтів у пошуках нерухомості, що вас влаштує, адже до ваших послуг сотні тисяч оголошень з різних ресурсів. Можливість користуватися фільтрами й сортувати результати, як вам треба, зробить пошук швидким і приємним.

Оголошення про квартири Дрогобича в більшості випадків розміщуються з фото й детальним описом (поверх, ціни, площа вітальні, кухні, схема планування квартири тощо). Перейшовши на сайт-першоджерело, ви побачите контакти продавця і вже потім зможете уточнити, на яких умовах продається житло – передоплата, кредит, у розстрочку (з розтермінуванням).

Таке важливе питання, як продаж квартир у Дрогобичі на вторинному ринку, можна вирішити і без допомоги посередників чи агентств. Скориставшись Flatfy від ЛУН, ви значно наблизите той день, коли укладете договір купівлі-продажу нерухомості й станете власником свого житла!