БЕЗ КОМІСІЇ для Покупця пропонується до продажу 4-кімн. квартира площею 82/52/14кв.м, на найкращому поверсі 2! Двостороння, кімнати роздільні. Не кутова. Тамбур на 2 квартири. Cанвузол роздільний, 2 лоджії засклені. Житловий стан; збільшили кухню, прибравши комору; додали батареї; поставлені лічильники на газ та воду; встановлено новий бойлер; вбудована кухня та вбудовані меблі у передпокої. Нова пральна машинка. Холодильник. Інтернет. Домофон. Охайне парадне. На будинок встановлено лічильник тепла. У дворі школа, дитячий майданчик, парковка. Поруч д/садок, супермаркети "АТБ", "VARUS". м. Долинська - затишне, зелене містечко з розвиненою інфраструктурою: новий мікрорайон, нова поліклініка, тихий зелений центр, магазини, школи, д/садки, банки, міліція, лікарня, пожежна, залізнична станція - все знаходиться в пішохідній доступності. Документи у повному порядку, боргів немає! Первинний продаж. Один Власник.

Нова, 52

Продається 4-х кімнатна квартира нім планування з газовим індивідуальним опаленням з меблями на 4 поверхі.В квартирі повністю був зроблений ремонт.

власник
Продам 4-х кімнатну квартиру нім.планування з індивідуальним опаленням

4х кімнатна квартира, німецького планування, на 3 поверсі, не вуглова. Встановлені лічильники на газ, воду, бойлер. Утеплена, вікна всі замінені. Напроти парк. Дитячий майданчик, Паркомісця під будинком, також в 5ти хвилинах платний паркінг. Магазини, супермаркети поруч.

власник
Продам 4х-кімнатну квартиру Долинська Кіровоградська область