Продається простора 1 кімнатна квартира з крутезними карєвидами з панорамних вікон. Простора кімната , велика кухня, є можливість зробити гардеробну ,ванна кімната 8м2 Просто неймовірне планування. Завітайте у відділ продажу на огляд, можливо це саме те що ви шукаєте.

Продам квартиру в зданому будинку. Роби ремонт і живи.

До вашої уваги 1-кімнатна квартира площею 43, 63 м2. Простора кухня має 12,2 м2, тут легко розміститься як робоча кухонна зона, так і відпочинкова. Житлова кімната досить функціональна для затишного проживання! Пропонуємо розтермінування аж до 2 років! ЖК Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.Щоб домовитись про оглад та консультацію телефонуйте!

1-кімнатна квартира ЖК Паркова Долина

1но кімнатна квартира на 2му поверсі в самому центрі міста. Розкішне розташування, поряд ТЦ, Садік, школа, магазини, аптеки, зупинка. Дитячий майданчик у дворі. Закритий двір зі шлагбаумом. Розміщення квартира в середині будинку. Сучасне планування. Квартира світла. 1-но кімнатна Поверх: 2 Кімнат: 1 Площа: 44,9 м.кв Висота: 2,85 м Клас: Комфорт Вхідні двері: металеві з МДФ накладками. Замок KALE ; Mul-T-lock Утеплення: пінопласт 12 мм Вікна: Профіль п"яти камерний 70 мм з енергозберігаючим склопакетом 32 мм. Лічильники: газ, вода, світло Штукатурка: чорнова Стяжки: в жилих кімнатах Заведено в квартиру: кабельне, інтернет, Домофон з відео наглядом Будуємо з турботою про ваше майбутнє! Місто Долина Чорновола, 9 Відділ продажу: +38 (06**********87 +38 (06*********27

1но кімнатна квартира | єОселя | на 2му поверсі.
Задайте ціну квартири
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК «Паркова Долина» це про просторі та функціональні планування. До вашої уваги 1-кімнатна квартира площею 43,74м2. Простора кухня має 12,37 м2, тут легко розміститься як робоча кухонна зона, так і відпочинкова. На вас чекає розтермінування аж до 2 років! ЖК Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.Щоб домовитись про оглад та консультацію телефонуйте!

Квартира в ЖК Паркова Долина по вул. Котляревського

До вашої уваги 1-кімнатна квартира площею 42, 69 м2. Простора кухня має 13,7 м2, тут легко розміститься як робоча кухонна зона, так і відпочинкова. Житлова кімната досить функціональна для затишного проживання! Пропонуємо розтермінування аж до 2 років! ЖК Паркова Долина -цегляний 2-секційний будинок. По периметру будинок буде утеплений, встановлено якісні вікна з енергозбереженням. Всі комунікації будуть заведені до квартир та встановлені лічильники обліку.Щоб домовитись про оглад та консультацію телефонуйте!

1-кімнатна квартира ЖК Паркова Долина вул. Котляревського,23

Одно кімнатна квартира на першому поверсі навпроти АТБ. Є всі меблі,індивідуальне опалення,ремонт ванної кімнати. Жилий стан. Можливо під комерцію. Можливо обмін на двокімнатну без доплати.

власник