Продаж 1 кімнатної квартири в жк Баку по вулиці Степана Бандера, 15 Загальна площа: 43 м2 Поверх: 5/ 21 Спланована в студію з виділенними зонами кухні, вітальні та спальні. Виповнений дизайнерський ремонт, всі меблі та техніка залишаються. Опалення котельня на будинок. Загалом територія комплексу закрита від сторонніх, а для додаткової безпеки в громадських місцях встановлені камери відеоспостереження. Дітям будь-якого віку цікаво буде пограти у дворі на майданчику, а дорослі зможуть відпочити на лавочках в оточенні декоративної зелені. Автомобільна парковка знаходиться під будинком — її перевагою є великі паркомісця площею 19 кв. м. і кілька швидкісних ліфтів для кожної секції. В рамках розвитку інфраструктури мікрорайону і для зручності мешканців в комплексі передбачені комерційні приміщення під магазини, кафе, аптеки та інші корисні заклади. Ціна 59 900$ Чекаю на Ваші звернення та спільний перегляд! Каріна

Степана Бандери вул. (Шмідта), 15

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру вул. Руденка (Войцеховича). Загальна площа 32 кв.м., житлова площа 19 кв.м., кухня 6 кв.м., 9\9, малосімейка. Стан під ремонт,м\п вікна, у квартирі залишаються всі меблі та техніка. Ліфт працює, вхідні двері подвійні. Реальному покупцю торг.

Миколи Руденка вул. (Войцеховича), 112

Пропоную купити 1 кімнатну квартиру вулиця Шнеерсона Менахем-Мендл(вул.Мініна) Загальна площа квартири 40 кв.м., житлова площа 19 кв.м., кухня 7 кв.м., 12\12 кахлі, після косметичного ремонту, дах після ремонту, велика лоджія.

Мініна, 17
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам велику 1-кімнатну квартиру, початок пр. Б.Хмельницького, 10 хв. до центру міста! Цегляний будинок, висотка. 1-й поверх- немає залежності від ліфту. Охайна квартира з косметичним ремонтом. Є комора, санвузол у кахелі. Велика лоджія засклена. Грати на вікнах. Лічильники на все. ОСББ, затишний двір. 2 хв. до транспорту, школи, АТБ. Власники в місті, готові до швидкої угоди. Торг для реальних покупців. Дзвоніть, перегляди в зручний для вас час, за попередньою домовленістю.

пр. Богдана Хмельницького, 4

Продам 1-кімнатну квартиру вул. Січеславська набережна, Центральний район, м-н Парк Глоби, Центр. Код обєкту SF-2-885-673. Район з розвинутою інфроструктурою і гарною транспортною розвязкою: поряд набережна Дніпра, супермаркет та магазини, школи і детсадки, продуктовий риночок, аптеки, віддлення банку та пошти, кафе, салони краси, парки, театр, учбові заклади. Високий 1-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. Чешка. Впорядкований двір. Поряд дитячій майданчік. Стоянка авто. Спортивний майданчік. Асфальтоване подвірря. Загальна площа 37,3 кв.м: кухня 7 кв.м., 1 окрема кімната 16,1 кв.м., засклена лоджія 2,9 кв.м., коридор 5,9 кв.м., сумісний санвузол 3,2 кв.м., гардиробна 2,2 кв.м. Висота стелі 2,5 м. Квартира знаходиться в гарному житловому стані. В квартирі присутній капітальний ремонт. МПО. Поміняно електричну проводку, стоякові труби. Вікна виходять в тихий двір. Продається з меблями та частково з технікою: кондиціонер, пральна машинка, ТВ, пічь газова з духовою шафою, двохкамерний холодильник, витяжка кухонна, бойлер єлектричний, ковані грати на лоджії, броньовані двері. Вартість - $34 тис. + послуги AН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Січеславська наб. (Набережна В.І.Леніна), 12

Продам 1-к квартиру в одной из лучших и удобных локаций правого берега По пр Олександра Поля Район ТЦ Славутич , парк Писаржевского ТЦ Дафи Квартира в жилом состоянии Не угловая , теплая 1 окно мпо, балкон застеклен По крыше полный порядок Газ колонка автомат На все установлены счетчики Мебель и техника при продаже оговариваются Документы проверены , в полном порядке, к сделке готовы Торг возможен Хороший вариант как для жизни Так и как инвестиция с последующей сдачей в аренду Подъезд с ремонтом Тихий двор с детской площадкой и паркоместом Рядом вся инфраструктура Транспортная развязка в любую точку города Парк Писаржевского , ТЦ Славутич, парк Зеленый Гай , в 5 мин езды ТЦ Дафи Всевозможные магазины и тд Звоните договоримся о встрече С уважением ваш специалист по недвижимости Катерна А Н Эксклюзив в недвижимости

Олександра Поля просп. (Кирова), 137

Готовы на ипотеку! Продам 1-комнатную квартиру в клубном доме К12 на бульваре Кучеревского, 44 м2, находится во 2 секции, состояние после строителей. К12 — современный комплекс клубного типа, с придомовой территорией утопающий в цветах и зелени, с уютными тематическими зонами отдыха и досуга. Комплекс введён в эксплуатацию Адрес: бульвар Кучеревского, 1 Можно делать ремонт Идеальное место как для жизни, так и под инвестицию с доходом от 500$ в месяц А выбор уже за вами! Звоните! Комплекс пользуется большим спросом! Есть видео квартиры, пишите, пришлю.

Бульвар Кучеревського, 1а

Продажа 1ком.квартиры в центре города с видом на Днепр,состояние чистый совдеп,все остаётся.Двор со своими площадками,новый лифт,асфальтир.дорога возле дома,дет.садик,школа,АТБ в пешой доступности,документы в порядке готовы к сделке,никто не прописан,собственик в стране. Готовы к диалогу. Показы по договорённости.

Князя Ярослава Мудрого вул. (Ленiнградська), 20

Продам видовую квартиру в ЖК Дельмар,3 окна,вид на Набережную Днепр,ввод в эксплуатацию конец 24г.Продажа по переуступки.

Європейська вул. (Миронова), 5п

Продам 1-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «Central Park», вул.Старокозацька буд.52, Центральний район, мікрорайон Центр. Код обєкта SF-2-955-170 Поряд розташованні: Сквер героїв, парк "Глоби", фітнес центр, магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, лікарні, міні-зоопарк, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорта. Забудовник ООО "Атлант". Секція 2, будинок 52. Будинок зданий у 2021 році. Продаж за документами прав власності. 6-й поверх 21-поверхового монолітно-каркасного будинку. Консьерж. ОСББ. Контрольований доступ. Безшумні ліфти ОТІS. Право власності. Загальна площа - 36,2 кв.м: кухня 9 кв.м, 1 кімната, 1 санвузол. Квартира у будівельному стані від забудовника. Вартість - $34 тис + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Старокозацька вул. (Комсомольська), 52

Житлові комплекси у Дніпро

Продам видову квартиру у Новобудові, з панорамними вікнами та шикарним видом на місто. По два ліфти у кожній секції - вантажний та пасажирський. У комплексі є охорона, відеоспостереження, місця для паркування та великий підземний паркінг із можливістю оренди чи купівлі місця для свого авто. Сучасні інженерні комунікації, своя котельня. ОСББ + низькі тарифи на обслуговування будинку. Документи по будинку та квартирі в порядку, будинок заселений. Продається як є. Повністю з усією технікою та меблями. Площа квартири 83 кв.м.,вільне планування, поділена на зони, за вашим бажанням можливо відокремити перестінками. Великий балкон. - шумоізоляція стін та стель Tecsound + мінвата - канальне кондиціювання LG - якісна вбудована техніка: кавомашина, духова шафа та посудомийна машина Siemens, індукційна плита Gorenje, холодильник Samsung, телевізори Samsung QLED 32 дюйми та 75 дюймів - сантехніка Porcelanosa - пральна та сушильні машини Gorenje - тканинні ролети на електроприводі від Somfy - водяна тепла підлога по всій квартирі 6 зон - електропідігрів підлог у ванній кімнаті та на балконі. Поряд парки, магазини, ринок, школи, транспорт та вся необхідна для життя інфраструктура.

Степана Бандери вул. (Шмідта), 15

Продам однокімнатну квартиру на проспекті Олександра Поля Тепла, не кутова з вікнами на захід сонця Загальна площа складає 33м.кв. Поверх 5 з 5 криша з капітальним ремонтом. Поряд атб, зупинка транспорта та багато іншого Ціна 26500$ перегляди по домовленості

Олександра Поля просп. (Кирова), 82А

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. , Центральний район, мікрорайон пр. О. Поля Код обєкта SF-2-965-522 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 9-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій і спортивний майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. ОСББ. Загальна площа - 30,5 кв.м.: окрема кухня 6 кв.м, 1 окрема кімната 18 кв.м, сумісний санвузол, передпокій. У квартирі виконано капітальний ремонт. МПО. Квартира в стані після будівельників з обробкою. Все поміняно. Залишилось покласти тільки підлогу. Продається з меблями та технікою: холодильник, кровать, стіл , кухонні меблі, пральна машинка, новый бойлер. Охранна сигналізація Вартість - $18 тис + послуги АН. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення». Кирова, Александра Поля, Богдана Хмельницкого, Героев Сталинграда, Артема, Грушевского, Драгоманова

Драгоманова вул. (Димитрова), 64

Продаётся уютная, комфортная квартира. Новострой на пр. Кирова. Спланирована в кухню-студию. Укомплектована мебелью и техникой.

Олександра Поля просп. (Кирова), 27д

Продаётся уютная, комфортная квартира. Новострой на пр. Кирова. Спланирована в кухню-студию. Укомплектована мебелью и техникой.

Олександра Поля просп. (Кирова), 27д

ЖК Троицкий — это уникальный проект от Alef Estate, являющийся успешным примером реконструкции памятника архитектуры и подчеркивающий ценность исторического ареала Днепра. Вашему вниманию квартира 44.28 м.кВ Отлично планируется в кухню гостиную и спальню. Вариант достойный, как для проживания, так и для аренды. Закрытая территория, свой двор, паркинг. Звоните покажем в удобное для Вас время. С Уважением Екатерина.

Троицкая, 5

Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК бізнес-класу «Баку», вул. Шмідта, буд.15, Центральний район, мікрорайон парк Глоби. Код обєкта SF-2-763-178. Самий Цікавий мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парк Ракет і парк Глоби, сквер, театри і музеї, набережна Дніпра, кафе і ресторани, магазини і супермаркети, Озерний ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і лікарні, віддлення банку і пошти, салони краси, спортивні і СПА комплекси. Будинок зданий у 2018 році. Продаж за документами права власності. 9-й поверх 22-поверхового монолітно-каркасного будинку. Закрита впорядкована охороняєма теріторія, в будинку є підземний паркінг. Кришна газова котельня. Загальна площа – 43 кв.м: кухня - вітальня 11.6 кв.м, 1 окрема кімната 26,6 кв.м., 1 санвузол 3,6 кв.м.. Висота приміщення 2,8м. В квартирі присутній ремонт від забудовника. Вартість – $47 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграмі чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Шмідта), 15

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу Geneve, вул. Короленко, 22А. Код обєкта SF-2-928-194 Опис району, розташування: ТРЦ Міріада, банки, школа, дитячий садок, магазин, супермаркет, спортзал, паркінг, дитячий майданчик, салон краси, ресторани, зручна транспортна розвязка. Забудовник "Daytona Development Company" Секція 2, будинок 2. Будинок зданий 2022 року. Власник погоджуеться на еОселю. Продаж за договором прав власності. 2-й поверх 12-поверхового монолітно-каркасного будинку. В квартирі розпочато ремонт: зроблено силову проводку, каналізаці., систему ГВ і ХВ, встановлені ГК перегородки, зроблено додаткову шумоізоляцію, шпатльовку стін і стелі. Тепла підлога у ванній кімнаті. Закритий двір, дитячий майданчик, футбольне поле, тенісні столи.Підземний паркінг, гостьова парковка. Цілодобова охорона та відеоспостереження. Загальна площа - 42 кв.м: кухня-вітальня 12 кв.м, 1 окрема кімната 20 кв.м., сумісний санвузол, передпокій. Вартість - $52 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22

Продам 1-кімнатну квартиру, проспект Пилика Орлика (Ильича), Центральний р-н, м-н Олександра Поля, Кирова, район Юності. Код обєкта SF-2-984-943 Опис району, розташування: магазини, супермаркет АТБ, Варус, школа, дитячий садок, клініка, аптека, паркові зони «Глоби», «Парк Ракет», магазин Юність, відділення Нової пошти, кафе, банк, зупинка транспорту 2 хвилини, до центру міста на транспорі 10 хвилин. 2-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. ОСББ. Вікна МПО. Не куткова. Затишний тихий двір. Загальна площа 33 кв.м: кухня - 6 кв.м, 1 окрема кімната, сумыжний санвузол, комора, балкон засклений. У квартирі виконано євроремонт. Продається з меблями та технікою. Замінено всі комунікації. МПО вікна, нова електропроводка, нові каналізаційні труби. Лічильники на все. Вартість - $25 + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 21

Простора та світла квартира на Пр.Поля! Розташована на комфортному другому поверсі цегляного будинку. Велика засклена лоджія із вікнами ПВХ. Доглянуте подвіря, де можна відпочити після робочого дня. У будинку є консьєрж для вашої зручності. Організована система управління будинком ОСББ. Ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та затишок у кожній деталі оточення. Поруч із будинком знаходяться ТРЦ Славутич, парк для прогулянок, школа та садок. Площа квартири – 38 м², що робить її ідеальним варіантом для сімї чи інвестиції в орендний бізнес. Не пропустіть свій шанс стати щасливим власником цієї затишної квартири! Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і домовитися про перегляд! Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Олександра Поля просп. (Кирова), 98

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Менахем-Мендел Шнеєрсона, Центральний район, мікрорайон пр. Олександра Поля. Код обєкта SF-2-959-317 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркет АТБ, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси, медтехніка. 3-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. Гостинка. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій і спортивний майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. ОСББ. Лічільники на світло, воду. Загальна площа - 40 кв.м.: окрема кухня 7 кв.м, 1 окрема кімната 19,2кв.м, лоджія 7,5 кв.м., сумісний санвузол 3,7 кв.м., передпокій 5,9кв.м., гардиробна 1,7 кв.м. Квартира знаходиться в охайному житловому стані, в квариті присутній капітальний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $36 тис + послуги АН. Ще більше актуальних обєктів на сайті нашої агенції. Вказуйте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Супровід угод державних іпотечних програм «єОселя». Допомога при купівлі житла по безготівковому розрахунку: Постанова №206, №214, №280, №719. Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 9

Продажа 1к квартиры, Поля 119а, кирпичный дом, 2 линия домов от дороги, 3 этаж. Квартира в жилом состоянии, бойлер на горячую воду, 33 кв.м. паркет в комнате. Отличное расположение, поля, титова, Пушкина, Богдана Хмельницкого, Гагарина, рабочая, центр, Гагарина все рядом Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Олександра Поля просп. (Кирова), 119А

Продам 1к квартиру с ремонтом в новом доме в низу пр Поля д27д. Дорогой ремонт делали для себя, квартира утеплена, заменены окна от застройщика на новые, на полу керамогранит с пробковой подложкой. Квартира площадью 35м2, этаж 22/25 установлен генератор на лифт и котельную!. Укомплектована мебелью и техникой, встроенная кухня , двуспальная кровать , большой шкаф купе, кондиционер, бойлер на 120л, джакузи! Красивый вид на город и реку Днепр, 3 лифта, консьерж. В данный момент квартира сдана в долгосрочную аренду и приносит хорошую прибыль. Цена 38000у.е

Олександра Поля просп. (Кирова), 27д

В продажу 1кімнатна квартира на пр.Лесі Українки(Пушкіна) Квартира розташована в середині будинку,вікна виходять у двір. Опалення центральне,підігрів води за рахунок колонки,що забеспечує постіну гарячу воду. Лічильники встанолено на все(світло,вода,газ) МПО,окрім балкона. Чистий доглянутий підїзд і двір,поруч новобудова. Дуже гарна локація,поруч парк,ТЦ,магазини,АТБ,ринок,зупинка транспорту.,До центру 5 хв Торг доречний. Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Лесі Українки просп. (Пушкіна), 1
123...9
1 - 24 з 204 результатів