Продам 2 к.кв на ул. Савченко 64 Закрытый, ухоженный двор. Комнаты раздельные. Колонка- автомат. В квартире сделан ремонт. Крыша в идеальном состоянии. Двухсторонняя, не угловая

Юрія Савченка вул., 64

Ласкаво запрошуємо вас ознайомитися з цією пропозицією на ринку нерухомості! У продажу пропонується затишна та простора квартира з двома окремими спальнями, розташована на середньому поверсі. Цей простір ідеально підходить як для сімейного проживання, так і для здачі в оренду. Хоча ремонт у цій квартирі звичайний, вона пропонує безліч можливостей для створення вашого особистого затишку та комфорту. Ви зможете втілити власні ідеї та фантазії, створивши простір, який відповідає вашим потребам. Актуальна локація цієї квартири робить її ідеальним варіантом для здачі в оренду. Район дуже популярний серед орендарів, що гарантує вам стабільний потік потенційних орендарів та стабільний дохід. Не пропустіть цю вигідну можливість і зробіть перший крок до успішного інвестування у нерухомість! Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб дізнатися більше та запланувати особистий перегляд.

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 11

Продам 2х кімн. Пр. О.Поля, б. 66. Квартира в цегляному будинку, загальною площею 44м2, розташована на 2 поверсі пʼятиповерхового будинку Вікна виходять на проспект, не кутова. Повністю відремонтована, та укомплектована необхідними для життя меблями і технікою Гарне і безпечне місце розташування, поряд школа і дитячий садок, супермаркети та віддділеня банку, пошти тощо Гарна розвʼязка транспорту До центру міста 5 хвилин Телефонуйте записуйтесь на перегляд З радістю допоможу придбати найкращій для вас варіант

Олександра Поля просп. (Кирова), 66
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам відмінну, теплу квартиру в центральному районі. Цегляний будинок, повністю утеплений, 2-я лінія від проспекту, немає шуму та пилу від машин. Квартира загальною площею 45,1 м, спланована у дві окремі кімнати та кухня 6м; Квартира продається з технікою та меблями, крім телевізора. Нова проводка, нова техніка (кондиціонер зима-літо, холодильник, пральна машинка, газова колонка). МПокна, балкон засклений. Квартира хороша для житла, так і для оренди. У спальні та на кухні вирівняні стіни. У спальні повністю зроблений новий ремонт (новий ламінат, підвісна стеля, нова шафа - купе). Документи в порядку готові до швидкої угоди. Відмінна інфраструктура, все необхідне для комфортного життя, знаходиться в кроковій доступності. Хороша транспортна розвязка до будь-якої точки міста. Поруч у пішій доступності розташовані 3 парки для відпочинку. Запрошую на придбання цієї квартири. З повагою, Олена.

Олександра Поля просп. (Кирова), 62

Продам простору 2к квартиру в Центральному районі вул. Пастера/площа Старомостова Будинок цегляний, з/б перекриття-"сталінка" 3поверх/5эт-го, кімнати окремі, двостороння: 48м.кв/жил.26/кух.7,7; висота стель 3м гарний житловий стан, м/п вікна, балкон (скло звичайне) Побутова техніка: сучасна: кондиціонер, плита, холодильник, пральна машинка (автомат). Колонка-автомат Меблі: в хорошому стані, більш сучасні та радянські. Закритий двір. Хороший, доглянутий блок (підїзд) Відмінно підійде для здачі в оренду та особистого проживання. 40000 у.о. + комісія 2,5%.

Пастера вул., 12

В продаже 2-к квартира на проспекте А. Поля в районе Комбината Игрушек. - средний этаж; - не угловая; - раздельные комнаты; - хорошее жилое состояние; - продажа с мебелью и бытовой техникой. Дом расположен во дворе. Рядом школа, детский сад, супермаркеты АТБ, Варус, отличная транспортная развязка. Цена 33000 у.е. Торг!

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 12г

Продам квартиру в ЖК Атлант ул. Антоновича, 36 ( бывшая Свердлова) Две спальни + кухня-студия . Квартира двухсторонняя, не угловая, две лоджии и окно. Выполнен добротный, качественный ремонт ( делали под себя, не на продажу) Продажа с мебелью и техникой. Есть счетчики газ, вода, свет ( день-ночь) Дом ОСББ. Стоимость в месяц за м2. 7.9 грн. Входит; уборка подъезда, уборка придомовой территории , вывоз мусора, охрана , обслуживание лифта. Всего 4 коммунальных платежа в месяц. Закрытый, охраняемый двор , видеонаблюдение . Две детские площадки, две зеленые зоны, три калитки и двое ворот для въезда автомобилей. В шаговой доступности центральный рынок, сеть магазинов и супермаркетов, аптеки, парк Глобы, сквер Героев, отличная транспортная развязка. До центра 15-20 мин. пешком. Документы в полном порядке, готовы к быстрой сделке . Показы по договоренности !

Антоновича, 36

Продам квартиру 77.8 м2. 10/12 эт. ЖК Атлант ул. В. Антоновича,36. Дом введён в эксплуатацию 2016 г. Состояние после строителей . Счетчики газ, вода, свет день-ночь . ОСББ 7.87грн. М2. Индивидуальное газовое отопление ( двухконтурный котел). Квартира видовая, не угловая , двухсторонняя , две раздельные спальни ( 24м2. и 15.4м2.) + кухня-студия ( 22.6м2.) две панорамные лоджии и окно , санузел совместный. Секция заселена 99%. Двор закрытый, охраняемый, видеонаблюдение , две детские площадки , зеленая зона ,парковка . В собственности более трех лет , прописанных нет. Готовы к быстрой сделке . Показы по договоренности! [ Женева, Баку, К12, Новодворянский, Жуковский, Грани ]

Антоновича, 36

У продажу ексклюзивний рідкісний варіант у житловому комплексі GENEVA Daytona Пентхаус з терасою 10,6 м2 , вільним плануванням усередині квартири ( є варіанти планувань на 1 або 2 спальні з вбиральні , кухнею та ванною кімнатою ) вид з тераси на місто з ранковим сонцем. Якість будівництва будинку та матеріали, і комунікації не викликають сумнівів у покупців. Така пропозиція на ринку велика рідкість, Переваги комплексу: * закрита прибудинкова територія з цілодобовим відеоспостереженням, постами охорони, системою персональних електронних перепусток; *дитячий майданчик; *спортивний майданчик: * Високі стелі 3, 3 м; * шумоізоляційний шар на підлозі; * Система фільтрації води: * приховані ніші для кондиціонерів * багаторівневий підземний паркінг * Гарне лобі. * до центру 5-7 хв пішки - в безпосередній близькості від ЖК є: школа, дитячий садок, ТЦ, магазини, парк. Переваги квартири: *вхідні двері Premium класу * лазерна стяжка на підлозі *автономне опалення - двоконтурний газовий котел BOSCH *5-ти камерні вікна WDS з двокамерним енергозберігаючим склопакетом від підлоги до стелі І головне - велика тераса з чудовим краєвиглядом У будинку підземний 3х рівневий паркінг, комерційні вже діючі кафе та магазини для мешканців Покази квартири у зручний для покупців час та день. в вартості квартири вже є податки власника при продажу додатково у продажу паркінг по вартості від забудовника

можливий продаж по єОселя
Короленка вул., 22А

Продам 2-х кімнатну квартиру на пр. Богдана Хмельницького. ЖБК. Поверх 5/5. Блочний будинок. Площа 47/29/6 м2. Кімнати суміжно-прохідні. Санвузол сумісний (ванна). Вікна металопластикові. Двері броньовані. Частково зроблений ремонт. Опалення централізоване. Бойлер. Кондиціонер. Газова піч. Лічильники на газ, воду, електрику. Інтернет. Домофон. Ціна 34 000 $ Наталія 066 346 19 04, 067 636 06 95

пр. Богдана Хмельницького, 12Б

Житлові комплекси у Дніпро

В продаже 2-к квартира на проспекте Богдана Хмельницкого в районе пр. Орлика. Кирпичный девятиэтажный дом. Раздельные комнаты. Квартира в хорошем жилом состоянии. Заменены коммуникации, окна, двери, сантехника, кафель в сан.узле. Продажа с мебелью. Рядом вся инфраструктура, школа, детский сад, супермаркеты. До центра 5 минут. Цена 37000 у.е. Торг.

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 2

У продажу гарна квартира з якісним ремонтом. Цегляний будинок. Квартира з просторою кухнею, дві окремі кімнати, санвузол. Поверх 7 із 9. Зовні утеплена. Загальна площа 45 м2. Чистий підъїзд, поруч АТБ, зупинки транспорту, садочки, школи, спорт зал, бізнес центр. Деталі по телефону!

Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 15а

- [ ] район Центральный 2-х ком. 49,4м2,3/5 кирпич. дом., пр.Пилипа Орлика,(пр.Ильича), юго-западного расположения,капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций, дизайн квартиры в светлых спокойных тонах. Лоджия, балкон встроен в жилую зону, теплые полы, кондиционер, бойлер на 100 литров., вся бытовая техника,охранная сигнализации, интернет. Чистый подъезд, вменяемые соседи!Вся инфраструктура ( школа, д/сад, АТБ,поликлиника, спорткомплекс «Human» в пешей доступности, шикарная транспортная развязка.

власник
Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 19

Продам 2-кімнатну квартиру, ЖК Loft White ( Лофт Вайт) вул. Ломана, мікрокрйон Набережний Центр, Центральний район. Код обєкту SF-2-962-616 Район міста з розвинутою інфраструктурою. Дитячі садки, школи, супермаркети, магазини, лікарні. Громадський транспорт ходить у будь-який кінець міста. Для приємного часу проведення набережна Дніпра, 2 парки. 14-й поверх 20-поверхового монолітно- каркасного будинку. Загальна площа - 47,2 кв.м: кухня- вітальня - 27 кв.м., окрема кімната 14 кв.м., балкон 1,7 кв.м., сумісний санвузол. Квартира в будівельному стані від забудовника. Вартість - $69,9 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Супровід угод державних іпотечних програм «єОселя» (під 3% або 7%) Допомога при купівлі житла по безготівковому розрахунку – Постанови №№ 206, 214, 280, 719. Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення»

ламана, 1

Продам 2-кімнатну квартиру, проспект Богдана Хмельницького, 2, Центральний район мікрорайон пр. Олександра Поля низ. Код обєкта SF-2-959-247 Опис району, розташування: магазини, супермаркет АТБ, проспект Героїв Сталинграду, ринок, школа, дитячий садок, фітнес центр, кафе, аптека, лікарня, віддлення банку, нова пошта, салони краси, зручна транспортна розвязка. 6-й поверх 9-поверхового цегляного будинку.Чешка. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. ОСББ. Загальна площа - 41 кв.м.: окрема кухня 5 кв.м, 2 окремі кімнати, роздільний санвузол. У квартирі виконан косметичний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 28.4 тис + послуги АН Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 2А

Продам 2-кімнатну квартиру, проспект Олександра Поля, Центральний р-н, м-н Олександра Поля, Кирова. Код обєкта SF-2-998-637 Поруч розташовані: магазини, супермаркет АТБ, Варус, школа, дитячий садок, клініка, аптека, паркові зони «Глоби», «Парк Ракет», відділення Нової пошти, кафе, банк, зупинка транспорту 2 хвилини, до центру міста пішки 15 хвилин. 1-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Високоий цоколь. Перша лінія будинків. Двостороння. Вікна МПО, замінені проводка, нові каналізаційні труби. Загальна площа 43.5 кв.м: кухня - 6.3 кв.м, 2 суміжні мнати, суміжний санвузол, передпокій. У квартирі виконано євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $ 36.9 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Олександра Поля просп. (Кирова), 76

Продам квартиру! Квартира с качественным новым ремонтом делалась для себя..не сдавалась..никто не жил!Встроенная бытовая техника стиральная машина посудомойка холодильник кондиционер whirlpool варочная поверхность индукция zanussi ) Венецианская штукатурка! Керамогранит (Испания) Декоративное освещение по всей квартире!(Maytoni) Все мебель отличного качества! Сантехника вся и везде Grohe! Индивидуальный газовый котел..датчики на утечку газа..датчики температуры воздуха..температуры пола и батарей все управляется с телефона(умный дом)так же видео наблюдение домофон все в телефоне! Все окна и балкон выходят в тихий зеленый двор! 1 очередь-3 секция! Остается в квартире все! Квартирой будете довольны! По дополнительным вопросам звоните! ЖК GENEVE ОП 44 м ² Цена 90 000 $ Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Костомарівська вул. (Щорса), 1А

2 х комнатная квартира ЖК К12, бул. Кучеревского Новострой клубного типа. Введен в эксплуатацию. Секция - 2. Этаж - 6, этажность - 10. Вид на бульвар Кучеревского. Площадь - 44 м2, 2 окна. Состояние - после строителей. Планируется в кухню студию и спальню. Газовое индивидуальное отопление. Рядом парк. Цена: 62 000$ С уважением, Анастасия Коломиец Consulting Agency "KB" Рада Вас слышать: 0980251491

Пушкіна просп., 1

Продажа квартиры в преимиальном комплексе Моцарт на Короленко, район бывшей Гранд Плазы. Дом сдан в эксплуатацию! С террасой. Самый долгожданный комплекс в этой локации! Вид в сторону проспекта и реки. Состояние после строителей!

Короленка вул., 2К

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі бізнес-класу «АТЛАНТ», вул. Антоновича, буд.36, Центральний район, мікрорайон парк Глоби Код обєкта SF-2-782-577 Опис району, розташування: магазини, супермаркети Варус, АТБ, школи, дитячий садок, лікарня, центральний вокзал, центральний ринок , парк Глоби, банки, кафе, паркувальний майданчик , зручна транспортна розвязка. Забудовник «Development Creative Group». Секція введена в експлуатацію в 2021 році. Продаж за документами прав власності. 8-й поверх 12-х поверхового монолитно-каркасного будинку. Загальна площа - 60 кв.м:, кухня-студія 13 кв.м., 2 окремі кімнати, балкон, 1 санвузол. В квартирі виконан євро ремонт. Автономне опалення, газовий двоконтурний котел. Вбудована кухня, шафи, холодильник, варильна поверхня, пральна машина, кондиціонер. Балкон засклений. Підлоги з підігрівом. Вартість - $ 75 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Антоновича, 36

Продаётся ликвидная квартира в премиальном комплексе ЖК Моцарт, район Короленка ( Дом Быта). Общая площадь 49.4м ( есть открытый балкон) 5/12эт. Состояние после строителей ( выполнена стяжка и разводка отопления, дорогие окна ) Преимущества квартиры : - самый центр города( вся инфраструктура в шаговой доступности) - невысокий этаж - 2 уровня подземного паркинга - приятный вид с окон - вход в комплекс через Face ID - адекватные платежи ОСББ Идеально подойдёт для сдачи в аренду, а так же проживания молодой пары. Данная квартира может быть лучшим подарком детям, любовнице, родителям и в принципе кому угодно )))

Короленка вул., 2К

2 очередь. 6 секция. Окна во двор. Планируется в кухню-студию, спальню. Автономное газовое отопление. Элитный комплекс бизнес класса. Подземный паркинг. После строителей.

Костомарівська вул. (Щорса), 1А

СУПЕРПРЕДЛОЖЕНИЕ! Продам 2 комнатную квартиру по шикарной цене. Отличный 2-й этаж. Прекрасная локация. Состояние жилое, с перспективой под ремонт. Фото соответсвуют, звоните, не упустите хороший вариант!

Олександра Поля просп. (Кирова), 139

Продам двокімнатну квартиру на пр. Пилипа Орлика (р-н пр. А.Поля). Квартира з косметичним ремоном, труби замінені на металопластикові, прокладено нову проводку для бойлера. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою, необхідною для комфортного проживання або здачі в оренду Звоните! Светлана Звирко АН Peremoga

Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 21
1 - 24 з 337 результатів