Продам 1-кімнатну квартиру, пр-т. О. Поля, буд. 48А , Центральний район, мікрорайон Поля Код обєкта SF-2-863-528 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, театри і музеї, набережна Дніпра, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 4-й поверх 5-поверхового цегляного будинку. Хрущовка. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. В будинку власна котельня, на першому дуже зручно розташовані магазини. Вікна на проспект на медецинський коледж і сквер. Загальна площа - 29,7 кв.м.: окрема кухня 6 кв.м, 1 окрема кімната 16,9кв.м, засклений балкон 0,7 кв.м., сумісний санвузол 2,6 кв.м., передпокій 3,5 кв.м. Висота приміщення 2,5м У квартирі виконано сучасний ремонт за авторським дизайн-проектом. Продається з меблями та побутовою технікою: газова кононка, газова варильна поверхня, духова шафа, кухонна витяжка, мікрохвильовка, холодильник двокамерний, Wi-Fi, модем, кондиціонер, пральна машина, лічільник день-нічь, встановлена система протипожежной бизпеки. Вартість - $35 тис + %АН Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHomeBot Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини), 600 ( житлові сертифікати)

ексклюзив
Олександра Поля просп. (Кирова), 48А

Продам велику 1-кімнатну квартиру, початок пр. Б.Хмельницького, 10 хв. до центру міста! Цегляний будинок, висотка. 1-й поверх- немає залежності від ліфту. Охайна квартира з косметичним ремонтом. Є комора, санвузол у кахелі. Велика лоджія засклена. Грати на вікнах. Лічильники на все. ОСББ, затишний двір. 2 хв. до транспорту, школи, АТБ. Власники в місті, готові до швидкої угоди. Торг для реальних покупців. Дзвоніть, перегляди в зручний для вас час, за попередньою домовленістю.

пр. Богдана Хмельницького, 4

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. Менахем-Мендел Шнеєрсона, Центральний район, мікрорайон пр. Олександра Поля. Код обєкта SF-2-959-317 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркет АТБ, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси, медтехніка. 3-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. Гостинка. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій і спортивний майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. ОСББ. Лічільники на світло, воду. Загальна площа - 40 кв.м.: окрема кухня 7 кв.м, 1 окрема кімната 19,2кв.м, лоджія 7,5 кв.м., сумісний санвузол 3,7 кв.м., передпокій 5,9кв.м., гардиробна 1,7 кв.м. Квартира знаходиться в охайному житловому стані, в квариті присутній капітальний ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $36 тис + послуги АН. Ще більше актуальних обєктів на сайті нашої агенції. Вказуйте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Супровід угод державних іпотечних програм «єОселя». Допомога при купівлі житла по безготівковому розрахунку: Постанова №206, №214, №280, №719. Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Менахем-Мендл Шнеєрсона вул. (Мініна), 9
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1-кімнатну квартиру, вул. , Центральний район, мікрорайон пр. О. Поля Код обєкта SF-2-965-522 Мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парки і сквери, кафе і ресторан, магазини і супермаркети, ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і клініки, віддлення банку і пошти, салони краси. 9-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. Асфальтований пд’їздний шлях. У дворі стоянка для авто, дитячій і спортивний майданчік. Під’їзд – кодовий замок, домофон. ОСББ. Загальна площа - 30,5 кв.м.: окрема кухня 6 кв.м, 1 окрема кімната 18 кв.м, сумісний санвузол, передпокій. У квартирі виконано капітальний ремонт. МПО. Квартира в стані після будівельників з обробкою. Все поміняно. Залишилось покласти тільки підлогу. Продається з меблями та технікою: холодильник, кровать, стіл , кухонні меблі, пральна машинка, новый бойлер. Охранна сигналізація Вартість - $21 тис + послуги АН. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення». Кирова, Александра Поля, Богдана Хмельницкого, Героев Сталинграда, Артема, Грушевского, Драгоманова

Драгоманова вул. (Димитрова), 64

Продам 1 кімнатну квартиру, вулиця Антоновича Володимира будинок 10б Центральний район мікрорайон низ проспекта Олександра Поля попередня назва проспект Кірова Актуально Актуально Актуально Три рази написано будь ласка не задавайте це питания Дивіться уважно усі фото читайте опис до самого кінця Чешка 9-й поверх 9 поверхового будинку дуже затишний двір, вікна у двір, тоянка для авто, дитячій майданчік, вікна на парк Ракет у напрямку проспекту Лесі Українки попередня назва проспкт Пушкіна Загальна площа - 17 кв.м кухня-студія 4 кв.м санвузол 2,9 кв.м Також додатково є бескоштовна кухня загального користування Житловий стан Ремонт не потрібен Продається з меблями та технікою

власник
Антоновича Володимира, 10б

Продам квартиру попр. О. Поля центр ( вул. С. Подолинського 31А, район "Comfort City") 1 кімн. кв. 33м.кв. 3/3пов. в клубному будинку, повністю заселений. Будинок цегляний, утеплений. Всі комунікації нові: каналізація, водопровід, електрика. Спланована: кухня-студія, великі вікна (два з них в підлогу), дуже світла. Виконаний євроремонт. Укомплектована меблями та технікою. Все залишається. Автономне електроопалення. Є сухий підвал з кладовками, можна використовувати як сховище. Перед будинком є стоянка. Зараз здається в аренду. Підходить під програму єОселя. Під 3% військовим, державним службовцям, вчителям та лікарям в державних закладах. Звертайтеся за номером в оголошенні, щоб отримати консультацію та допомогу на всіх етапах отримання іпотечного кредитування. Ціна 37 000$

Сергія Подолинського вул. (Благоєва), 31а

В продаже 1-к квартира на проспекте Богдана Хмельницкого в районе 16-ц больницы. Расположена на среднем четвёртом этаже. Не угловая, тёплая. Аккуратное жилое состояние. Продажа с мебелью и бытовой техникой. Дом во второй линии от проспекта. Рядом магазины, остановки транспорта, школа, детский сад. До центра 5 минут! Документы готовы к сделке, прописанных нет. Цена 27000 у.е.

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 10а

1-к квартира на проспекте Богдана Хмельницкого в районе проспекта Орлика. До центра 5 минут. Средний этаж, не угловая, тепла. Состояние жилое под ремонт. Цена 24000 у.е

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 4г

1-к квартира в центральном районе на проспекте Орлика в районе проспекта Поля, поблизости проспект Б. Хмельницкого. Кирпичный девятиэтажный дом. Квартира в хорошем состоянии. Продажа с мебелью и бытовой техникой. Подъезд после ремонта. Цена 26900 у.е.

Пилипа Орлика просп. (Ілліча), 17

1-к в начале проспекта Богдана Хмельницкого в районе проспекта Орлика. Квартира расположена на первом этаже. Не угловая, с лоджией на кухню и комнату. Состояние жилого под ремонт. Рядом вся инфраструктура. До центра 5 минут. Цена 25000 у.е.

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 2

Продам однокімнатну квартиру по пр. Б.Хмельницького У квартирі виконано капітальний ремонт із заміною всіх комунікацій Залишаються всі меблі та техніка. Будинок розташований на третій лінії від проспекту, можна виходити на пр.Поля. Дуже розвинена інфраструктура -школи садки, АТБ, парк та ін. Транспорт у будь-який кінець міста. Боргів немає. Телефонуйте!

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 12г

Продам 1-кімнатну квартиру на вул. Драгоманова, буд. 64 (р-н низ пр. Олександра Поля). Поверх: 9/9. Площа: 31/18/6 кв.м. Житловий стан. До центру 15 хв на маршрутці. Поруч дитсадки, школа, магазини. Ніхто не прописаний. Документи готові до угоди. Ціна 24 000$ тел.: 067-252-92-32 Анна

Драгоманова вул. (Димитрова), 64

Продам 1 комнатную малосемейку пр.Поля-Драгоманова 1/9 22м2 в квартире выполнен качественный ремонт утеплены стены и пол, ламинат, санузел в кафеле. В квартире остается мебель и техника. Отличное вложение денег под инвестицию.

Драгоманова вул. (Димитрова), 64

Продам 1 к квартиру Площа 32м2 Потребує косметичного ремонту , стан жилой Ціна 26 000$

Богдана Хмельницького просп. (Героїв Сталінграда), 12

Продам 1-но комн.квартиру на пр.П. Орлика 21( Ілліча)2 поверх, залишається меблі та техніка

Олександра Поля просп. (Кирова), 21

Продается 1к квартира ул.Антоновича низ пр.Поля, пр.Л.Украинки Сквер Героев, школа "Планета счастья" Спорт клуб Мегарон, ТЦ "Мириада", Центральный район, правый берег Днепра Этажность 2/9 Площадь 18 м2 Состояние - свежий капитальный ремонт +вся мебель остается +вся техника по согласованию +развитая инфраструктура +отличное месторасположение +удобная транспортная развязка Цена 25000 $ Звоните! Ваша уютная квартира ждет Вас!! С уважением, ваш эксперт по недвижимости Новиков Дмитрий Агентство недвижимости «Realtor3D»

Володимира Антоновича вул. (Свердлова), 10Б

Продам 1к квартиру в ЖК Кировский Центр +Площадь 48м2 +Этаж 6 +ЖК введен в эксплуатацию +Домовая котельня +Закрытый двор +2 уровня подземного паркинга, 131 паркоместо на 258 квартир +На полу в квартирах - цементная стяжка со звукоизоляцией; в санузлах – с гидроизоляцией +На коммерческих этажах есть стоматологическая клиника, кофейни, почта, магазины и бутики +На территории есть детские площадки +Отличная инфраструктура, 10 минут до центра, в пешей доступности парки и скверы +В этом ЖК квартиры сдаются быстро и выгодно, можно рассмотреть как инвестицию или квартиру для себя Могу показать все варианты в этом ЖК Цена 850$/ м2!!! Звоните и поехали смотреть!

Продам 1к квартира ЖК Кировский Центр

Продам свою однокомнатную квартиру на улице Менахем-Мендл Шнеерсона 9 (бывшая Минина) внизу проспекта Александра Поля в районе стадиона Днипро. Капитальный ремонт, большая комната с нишей, гардеробная, жилую площадь увеличили и узаконили за счет лоджии совмещенной с кухней и комнатой, утеплена снаружи, электро теплый пол (кухня, лоджия). Квартира продается со встроенной мебелью и техникой, кухня с индукционной печью , духовым шкафом и вытяжкой, холодильник, стиральная машинка, кондиционер, шкаф-купе. Отличное расположение дома. рядом вся необходимая инфраструктура: школы, детские сады, больница, торговые центры, супермаркеты Варус и АТБ, остановки всех видов транспорта в любой конец города, в шаговой доступности парк Глобы и центр города. ОБЪЯВЛЕНИЕ ОТ СОБСТВЕННИКА.

власник
Продам 1ком.кв. внизу пр.А.Поля (ул.Минина) ЦЕНТР с ремонтом и мебелью

Продажа 1к квартиры на Поля проспект Богдана Хмельницкого 8В Площадь 31 м2 Капитальный ремонт, полностью укомплектована мебелью и бытовой техникой. Отличное предложение как для жизни так и под аренду. ( сейчас в аренде 8000грн) Этаж 4/5 Квартира теплая - подача отопления с крыши. Отличное расположение, рядом центр, Титова, Гагарина, Квартал, Рабочая, Пушкина, Поля.

Продажа 1к квартиры Поля Ремонт

В продаже отличное предложение 1к квартира - Гостинка Площадь 40 м2 , кухня 7.1 м2 + лоджия 3.4 м2 Квартира находится по адресу : Низ Александра Поля , улица Минина 9 Этаж 11/12 , видовая Квартира в состоянии жилое, под ваш Ремонт Во дворе есть место где парковать машину , в пешей доступности детские сады, школы , остановка общественного транспорта , супермаркеты Звоните покажем !!!

Продам 1к Гостинка. А Поля. Низ Кирова. Ул Минина

1к квартира, Менахем Мендл Шнеерсона 15 ( Минина 15) 40м2, 3/9 Квартира 2х сторонняя, лоджия и балкон Жилое состояние Газовая плита Наши отзывы: maps.app.goo.gl/cGMSpz4wfUBNNEqBA Наш сайт: fks.pp.ua БАЗА квартир и домов: easyhata.site/4878

Большая 1к квартира Минина 15 Менахем Мендл Шнеерсона15 пр. Поля низ

Продам 1-к квартиру в новом доме ЖК Кировский, низ пр.Поля Общая площадь 40м2, этаж 2/23 Состояние после строителей, свободная планировка Отличная локация, рядом вся инфраструктура Интересный вариант под инвестицию, в этом районе всегда востребованы квартиры в аренду #517445# Звоните! С уважением, Елена Романова

Продам 1к квартиру в ЖК Кировский низ Поля Центр

Продам 1-к квартиру в новом доме ЖК Кировский, низ пр.Поля Общая площадь 45,7м2, этаж 2/23 Состояние после строителей, свободная планировка Отличная локация, рядом вся инфраструктура Интересный вариант под инвестицию, в этом районе всегда востребованы квартиры в аренду #517436# Звоните! С уважением, Елена Романова

Продам 1к квартиру 45м2 ЖК Кировский низ Поля Центр

Продам квартиру ЖК «Кировский», пр. О. Поля, 16. Общая площадь 40 м2 2/23 эт. После строителей. Звоните !

Продам 1 ком квартиру  ЖК  Кировский
1 - 24 з 49 результатів