Трикімнатна кімнатна квартира на Лівому березі. Середній поверх, автономне газове опалення. Квартира в доброму житловому стані. Вікна замінені на металопластикові. На всі енергії встановлено лічильники. Залишаються меблі на кухні, шафа-купе коридорі та шафи в кімнатах,кондиціонер, варочна поверхня, витяжка. Призначена для зручного проживання. Поруч магазини, зупинка транспорту, ринок, школи та дитячі садки, відділення пошти та банкомати. Дзвоніть! 0508505905 Тюріна Оксана АН Авангард.

Харьківська вул., 45

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31

Трьохкімнатна. Середній поверх. Соцмістечко. Квартира знаходиться на Соцмістечку по вулиці Менделєєва. Квартира в цегляному будинку на другому поверсі, тому вона тепла і суха. Квартира Без боргів. В пішій досутпності знаходяться магазини. дитячий садок, школа. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Менделєєва вул., 11

Чотирьохкімнатна з Автоном Газ Опаленням. Район: Соцмісто. пр. Конституції. В квартирі три окремі просторі кімнати. Квартира БЕЗ боргів. Поруч з квартирою є все необхідне для комфортного проживання. Одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Конституції просп., 55

Двокімнатна з Меблями та Технікою. Квартира розташована за адресою проспект Металургів. 2-ий мкрн. Квартира тепла та суха. Квартира на середньому поверсі, в середині будинку, тому Вам в ній буде тепло і комфортно. В квартирі встановлені всі лічильники. По квартирі є заборгованість, яка йде плюсом до ціни. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард

Металургів просп., 48

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55

Двокімнатна квартира з Автономним Газ Опаленням. Район Черемхи. Вул. Ціолковського. Квартира в жилому стані, одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про зустріч. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція нерухомості Авангард,

Ціолковського вул., 278

У продажу чудова, видова двокімнатна квартира під ваш ремонт. Квартира знаходиться в затишному місці БАМ, Дунайська 41а. Зручне розташування, поруч є все необхідне, а саме: Школа, дитячий садок, Атб та безліч інших магазинів, зупинка транспорту. Надійний та теплий цегляний будинок, з великим ліфтом. Зручне планування з окремими кімнатами та автономним електро-опаленням. Простора квартира 54 м2 та величезна кухня 9 м2 в поєднані з мальовничим краєвидом з вікна, надають вам змогу створити для себе справжню оселю своєї мрії. За більш детальною інформацією, телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Дунайська вул., 41а

У продажу 1 кімнатна квартира на Черемушках з автономним опаленням. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Найзручніший третій поверх, в середині будинка. Квартира тепла, світла та суха. Встановлено автономне електроопалення. Пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. Квартира потребує косметичного ремонта, якій ви зможете зробити на свій смак. За більш детальною інформацією телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Звенигородська вул., 8

Продаємо 3к. квартиру у котеджі. Двоповерховий цегляний будинок на чотири квартири. У кожній квартири свій окремий вхід та ділянка біля будинку, яка може використовуватися за вашим бажанням, гараж, бесідка, огород то що. Простора квартира з великим залом та двома окремими спальнями. Зручна кухня та сумісний санвузол. Є можливість перепланування під ваші бажання. В цій пропозиції вдало поєднано всі переваги квартири та приватного будинку. Можливий торг. Розглянемо всі пропозиції. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Ухтомського вул., 33

Житлові комплекси у Кам’янське

Пропоную до продажу 3-х кімн. квартиру, що на пр. Металургів у м. Камянське. На лівому березі 2Й мкр, розташовану на 3-му поверсі девятиповерхового будинку, з ремонтом, меблями та технікою, загальною площею 64кв. м. +межповерхова комора поряд з квартирою. Кімнати роздільні, не кутова. Лічильники на все, що допоможе контролювати ваш сімейний бюджет. С/в роздільний у сучасному кахлі. Новому власникові залишається: вбудована кухня, газова плита, меблі, кондиціонер, водонагрівач, спорткуток в дітячій. Опалення автономне електричне, м/п вікна і в кімнатах і на балконі і на лоджії. Квартира варта вашої уваги. Будинок розташований в мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою: поряд магазин Велес автомобільна стоянка, салони краси, відділення банків,. Школа знаходиться прямо навпроти будинку. "Нова Пошта", гіпермаркет "Епіцентр", супермаркети "Варус", "АТБ", все цє в кроковій доступності. Зона відпочинку канал, що поряд, ще й Єлизаветівка котлован (блакитне озеро) за два кілометри від будинку, куда ходить маршрутка. Телефонуйте, домовимось про особистий огляд квартири. Розглянемо кожну пропозицію індивідуально.

Металургів просп., 70

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58

ПРОДАМ💥2-кімн. квартиру 18.000$ м.Камянське, в комфортному 🌈районі лівого берега на пр.Ивана Франко. ✅️Ця квартира розташована на 9-му поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа квартири 53 квадратних метри, кухня- 8, забезпечуючи вам затишний простір для вашої родини. 😃У цій квартирі Супер Просторий Балкон який суміщений уздовж 2 х кімнат. 🌟Опалення централізоване, встановлений водогрійний бак, гаряча вода- в будь-який час року. 👍Стан квартири гарний, вона суха й тепла, що дає можливість зробити відмінний ремонт і втілити в життя всі ваші дизайнерські ідеї і перетворити цю квартиру в затишний куточок вашого щасливого проживання. Це чудова можливість стати власником нерухомості в спокійному і зручному місці, де поруч знаходяться всі необхідні інфраструктурні обєкти - школи, садочки, магазини, аптеки. Не пропустіть свій шанс придбати комактне житло в цьому мальовничому куточку міста. 🏠Нехай ваша мрія про власне житло стане реальністю вже сьогодні! Вартість 18.000 $ Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд. ☎️095-403-26-28 (Viber, Telegram, WhatsApp) ☎️098-688-14-18 ☝️Якщо у вас є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів.

Івана Франка просп., 22

Продам відмінну 2х кімнатну квартиру біля центру міста Камянське в Заводському районі. Ця квартира знаходиться по вул.Миру біля АТБ, на 1 високому поверсі. У квартирі 2 окремі кімнати, гарне планування, великий суміщений санвузол, встановлений водонагрівальний бак на 80 літрів. Опалення централізоване, дуже добре гріє, взимку навіть відкриваємо вікна. Не дорогі комунальні! У квартирі залишаються меблі та техніка (диван, меблі в залі та спальні гарнітур, пралка, бак) Хороша транспортна розвязка, поруч знаходяться школа, садок, лікарня, магазини, до авто і жд вокзалу 10 хвилин пішки. На перегляд телефонуйте !

Миру вул., 21

Продам👍 1-кім кв-ру під ремонт 13.500$ , розташовану на лівому березі по пр.Наддніпрянський, на 8-му поверсі 10-поверхового будинку. ☝️Затишна площа 35,1 кв.м. з кухнею 8 кв.м. надасть вам чудову можливість створити ідеальний ремонт за вашим смаком і втілити будь-які дизайнерські ідеї. Всі лічильники на комунальні послуги встановлені, боргів немає. ♨️Центральне опалення. У ванній кімнаті та на кухні вже замінені труби на пластикові, встановлений бак для гарячої води. 🌏Зручне розташування – поруч з набережною, лісом та річкою Дніпро, що забезпечить вам свіже повітря та відмінні умови для відпочинку і риболовлі. У районі є все необхідне: магазини, школи та дитячі садки. Ціна – 13.500 $ Не втрачайте шанс стати власником цієї квартири! Телефонуйте, щоб домовитися про перегляд. ☎️095-403-26-28 (Viber, Telegram, WhatsApp) ☎️098-688-14-18 ☝️Якщо у вас, Є нерухомість, яку ви бажаєте продати або здати в оренду, обовязково телефонуйте мені зараз 🙋! У нас завжди багато 👨 👩 👧 👦клієнтів які в пошуку нерухомості. Ми 🏃 ♂️активно залучаємо 🎯потенційних покупців та орендарів! Завжди працюємо оперативно у ваших інтересах , забезпечуючи юридичні консультації, займаємося оформленням усіх необхідних✍️ документів. ☝️Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла!

Наддніпрянський просп., 21

ПРОДАМ 2-комнатную квартиру в Каменском. ✅Квартира находится на 11 микрорайоне. ✅Очень удобное месторасположение. ✅Рядом АТБ, Варус, детский садик и школа. рынок, Кинотеатр МИР. ✅Ресторан и кафе. ✅Красивая набережная. Общая площадь 45 м.кв. Расположена на 5 этаже (5/9) Цена 20 000 $ 067 155 17 92 Олеся

40 років Перемоги вул., 2

Продам ТРИкімнатну квартиру по Гетьмана Сагайдачного (наближена до пр. Свободи). Кімнати розділені вітальнею. Гарний косметичний ремонт. Всі вікна МП. Санвузол роздільний. Залишається кухня та частково інші меблі. Квартира утеплена. Опалення централізоване. Будинок наближений до проспекту Свободи. Тихий зелений район з гарной транспортной розвязкой, поруч магазини, школи та дитячі садки... Квартира БЕЗ боргів, документи готові до швидкого продажу. Телефонуйте вже сьогодні та підемо на перегляд

Гетьмана Сагайдачного вул., 14

Продається двокімнатна квартира з автономним електроопаленням у центрі міста, на проспекті Свободи біля перетину з пр. Аношкіна. Будинок розташований на другій лінії, тому, незважаючи на близькість жвавої транспортної магістралі, у квартирі дуже тихо та затишно. У кроковій доступності – центр, ринок, зупинки міського транспорту, доглянутий сквер, дитячі майданчики, вокзали, а поряд ведеться будівництво нового АТБ. На кухні – кахель, тепла підлога, натяжна стеля, приміщення підготовлене для встановлення вбудованих меблів та техніки. У поєднаному санвузлі – кахель, тепла підлога, нова сантехніка (унітаз, ванна, душова кабіна). Стіни в кімнатах підготовлені під фінішне оздоблення. У квартирі виконане перепланування – центральна кімната прохідна, з неї можна потрапити до другої кімнати та на кухню. Є можливість зробити кімнати окремими. Вікна виконані з використанням енергозберігаючої технології, встановлені нові вхідні двері, залишається холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч. Є всі лічильники, замінено всі комунікації, боргів немає, прописаних немає. Щоб зрозуміти, наскільки ця квартира відповідає вашим уявленням про комфорт, телефонуйте та записуйтесь на перегляд прямо зараз!

пр. Свободы, 52

Унікальна пропозиція для підприємців! Продається 3-кімнатна квартира під салон краси на вул. Медичнiй, за потреби покупцям залишається все наявне обладнання. Обєкт ідеально підходить для будь-якої галузі послуг, а зручне розташування забезпечить постійний потік клієнтів. У квартирі виконаний якісний сучасний ремонт, який створює комфортну атмосферу для клієнтів. Встановлено кондиціонер, водяне електроопалення, бойлер, домофон, також є всі лічильники. Квартира розташована на першому поверсі, але дзеркальне покриття на металопластикових вікнах забезпечує повну приватность. Крім того, вікна захищені міцними ґратами. У будинку є впорядковане бомбосховище. Така можливість зустрічається не часто, не пропустіть свій шанс придбати власний бізнес! Звертайтеся за додатковою інформацією.

Медична, 33

Продам 2-кімнатну квартиру на вул. Медичній. У кроковій доступності вся інфраструктура центру міста – парк, Сільпо, Варус, школи, садки, транспорт, магазини, кафе та все інше, що потрібне для комфортного життя. У квартирі виконано частковий ремонт із заміною проводки, встановлені металопластикові вікна, бойлер, лічильники, тепла підлога на кухні та в санвузлі, автономне електроопалення. Запрошую вас на перегляд цієї затишної квартири, розташованої у найзручнішому районі нашого міста. Ваш рієлтор Людмила, АН Авангард.

Медична вул., 6а

У продажу надзвичайно простора трикімнатна квартира (82 м2), що знаходиться у гарному районі соцміста, м. Камянське. Зручний виїзд на м. Дніпро (25 хв), поруч знаходяться дитячий садочок, школа, та усе необхідне. Будинок цегляний, теплий! У підвалі облаштовано силами мешканців підїзду власне бомбосховище! Квартира розташована на третьому поверсі. Встановлене автономне газове опалення та обладнання для підтримання електроенергії при аварійних відключеннях (залишається новим власникам). Зацікавленим покупцям - гарний торг! З повагою, Ваш агент з нерухомості Таран Іван. Агенція нерухомості «AVANGARD» м.Камянське. Офіс пр-т Свободи, 2 Наші філіали: Дніпро, Київ, Львів, Запоріжжя, Черкаси.

Подольська вул., 2

До Вашої уваги продаж 2 кімнатної квартири на вул Й Манаенкова (Комунарна). Розташована вона на 1-му поверсі 3-х поверхового цегляного будинку. У квартирі виконаний якісний евроремонт. Металопластикові вікна та решітки на них, Нові радіатори. Газова колонка, яка завжди забезпечить Вас гарячою водою. Повністю замінена проводка та зроблені роздільні пакетники по всій квартирі. В наявності усі лічильники на воду та світло та на газ. Опалення Автономне Електро. Борги відсутні. Меблі та техніка залишаються. Беспосередньо поряд із будинком знаходиться все необхідне для зручного проживання, а саме: басейн Дзержинка, магазини, школа № 23, дитячий садочок, банкомат. З повагою Ваш агент з нерухомості Куксова Марина Агенство нерухомості Avangard Місто Кам`янське, пр-т Свободи, 47 Наші філіали: Дніпро, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Львів

Йосипа Манаєнкова вул., 8

Продам ДВОкімнатнау квартиру яка знаходиться по вулиці Чиженка, квартира під ремонт. Кімнати прохідні, але є можливість зробити перепланування на 2 окремі. У квартирі залишаються ванна, туалет, бойлер, газова плита. Квартира на 1 поверсі, опалення централізоване, на вікнах є решітки. Вікна виходять у тихий двір. На дверях підїзду домофон. Площа квартири: 41 кв.м. Жила площа: 28,9 кв.м. Дім розташований поруч із зупинкою громадського транспорту. До зупинки трамвая пішки 5-7 хвилин. Поруч вся інфраструктура: мясні, ковбасні, господарські, рибні, кондитерські, овочеві магазини, аптеки, Єва, АТБ, взагалі все. Поруч дитячий садочок, школа та ДК ім. Горького. Телефонуйте 050 309 83 89 Вікторія АН АВАНГАРД

Матросова вул., 70
1 - 24 з 607 результатів