Двокімнатна. Середній поверх. Квартира розташована по вул. Грушевського. Квартира БЕЗ боргів. У пішій доступності є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні та домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Авангард.

Михайла Грушевського вул., 13

ПРОДАМ 2-во кімнатну квартиру по вулиці Євгена Мельнікова 38 (Алтайська 38) Високий 1-й поверх в середині будинку. Квартира перепланована. Житловий стан, опалення централізоване. Залишається всі меблі та техніка (холодильний, пральна машина, болер, диван, ліжко та шафа купе). Всі лічильники на газ, світло та воду, Поруч школа, садок, магазини, за 10 хвилин пішки бізнес центр Кредо, АТБ, басейн Мікомп. Телефонуйте та підемо на перегляд: 050 309 83 89

Євгена Мельнікова, 38

Двокімнатна в районі Центра. Вулиця Республіканська. Квартира з окремими кімнатами в житловому стані, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі встановлені всі лічильники. Квартира Без боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній АН Авангард.

Республіканська, 55

Однокімнатна на середньому поверсі. Бонус: Техніка та Меблі. Вулиця Богдана Хмельницького. Квартира Без боргів. Поруч є все необхідне для комфортного проживання. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про перегляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. Агенція Нерухомості Аванагрд.

Богдана Хмельницького вул., 25

У продажу 1 кімнатна квартира на Черемушках з автономним опаленням. Квартира знаходиться в найзручнішому районі міста, поруч є все необхідне для комфортного проживання. Школа, дитячий садок, магазини, фітнес центр, базар, лікарня, зупинка транспорту. Найзручніший третій поверх, в середині будинка. Квартира тепла, світла та суха. Встановлено автономне електроопалення. Пластикові вікна, та труби, кондиціонер, надійні вхідні двері. Лічильники на газ, воду та електроенергію. Квартира потребує косметичного ремонта, якій ви зможете зробити на свій смак. За більш детальною інформацією телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Звенигородська вул., 8

У продажу 2к квартира. вул Алтайська ( Є. Мельникова) 31 Квартира на другому поверсі в середині будинку. Квартира під ремонт. Ви маєте змогу зробити ремонт на свій смак, не переплачуючи за чужий. Є борг близько 1500$, входить до вартості. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Алтайська вул., 31

У продажу чудова, видова двокімнатна квартира під ваш ремонт. Квартира знаходиться в затишному місці БАМ, Дунайська 41а. Зручне розташування, поруч є все необхідне, а саме: Школа, дитячий садок, Атб та безліч інших магазинів, зупинка транспорту. Надійний та теплий цегляний будинок, з великим ліфтом. Зручне планування з окремими кімнатами та автономним електро-опаленням. Простора квартира 54 м2 та величезна кухня 9 м2 в поєднані з мальовничим краєвидом з вікна, надають вам змогу створити для себе справжню оселю своєї мрії. За більш детальною інформацією, телефонуйте, перегляди вже розпочато.

Дунайська вул., 41а

Продаємо 3к. квартиру у котеджі. Двоповерховий цегляний будинок на чотири квартири. У кожній квартири свій окремий вхід та ділянка біля будинку, яка може використовуватися за вашим бажанням, гараж, бесідка, огород то що. Простора квартира з великим залом та двома окремими спальнями. Зручна кухня та сумісний санвузол. Є можливість перепланування під ваші бажання. В цій пропозиції вдало поєднано всі переваги квартири та приватного будинку. Можливий торг. Розглянемо всі пропозиції. За більш детальною інформацією, телефонуйте.

Ухтомського вул., 33

Однокімнатна. Цегдяний будинок. Район Дніпробуд. Квартира тепла і суха. В квартирі зроблений косметичний ремонт, тому одразу після угоди Ви зможете заїхати і жити. В квартирі є Газова колонка, у Вас не буде обмежень на гарячу воду. Квартира БЕЗ боргів. Дзвоніть вже сьогодні і домовимося з Вами про переляд. З повагою Ваш рієлтор Терещенко Євгеній. АН AVANGARD.

Дніпробудівська, 31

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира в тихому районі міста Камянське, розташована на проспекті Гімназичному на другому поверсі чотириповерхового будинку з класичним плануванням, що відзначається архітектурним стилем Сталінки. Квартира орієнтована на дві сторони та розташована в середині будинку. Вона має дві окремо суміжні кімнати та квартира потребує ремонту. Система опалення центральна, санвузол обєднаний, а на кухні встановлена газова колонка . Будинок має чистий та доглянутий підїзд, якісні вхідні двері та обладнані всіма необхідними комунальними лічильниками. Розташована в непосредній близькості від зупинок маршруток та трамва, а також школи, дитячого садка і поліклініки. До центру міста - всього 5 хвилин. Добра сталінка за гарну ціну ! Телефонуйте зараз, обговоримо всі деталі.

Гімназичний просп., 67

Житлові комплекси у Кам’янське

У продажу двокімнатна квартира в районі 9 лікарні. Цегляний будинок. Затишне та зручне розташування. Квартира в жилому стані, гарна кухня. Продається з усіма меблями та технікою. Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

Аношкіна просп., 58

Квартира загальною площею - 37,00 кв.м, житловою площею - 19,20 кв.м, яка знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Камянське (раніше - Дніпродзержинськ), вул. 40 років Перемоги, буд. 3

власник
40 років Перемоги вул., 3

Продам 2к квартира. вул Айвазовського 15 Квартира на другому поверсі у двоповерховому домі Квартира під ремонт. Ви маєте можливість зробити ремонт на свій смак. З повагою Данил АН Авангард, телефонуйте записуйтесь на перегляд!

вул. Айвазовського, 15

Продается светлая и уютная трехкомнатная квартира. Во дворе дома находится школа и садик , в минуте ходьбы остановка общественного транспорта. В непосредственной доступности находятся банк, супермаркет, рынок, аптеки, сквер и детские площадки В квартире установлены счетчики на свет и воду, а также остается мебель и бытовая техника. Крыша не протекает.

Глаголева вул., 23

Вашій увазі пропонується комфортна і затишна квартира в тихому і спокійному районі. В 10 хвилинах набережна і міський пляж. Вікна виходять на школу і садочок. Чистий, відремонтований підїзд і тихі сусіди. Металопластикові вікна і балкон. Замінені труби і сантехніка. Залишаються кухонні меблі і водонагрівач. Чиста, світла, затишна і тепла квартира! Телефонуйте і записуйтесь на перегляд, бо краще один раз побачити все на власні очі! З повагою, ваш ріелтор Анастасія Лаптєва. Агенство нерухомості Светоч. Адреси офісів: бульв. Будівельників 17, вул. Сачка, 16, м. Дніпро вул. Т. Шевченка 37.

Освітня, 34

Прекрасное предложение - уютная 2-комнатная квартира на улице Алтайская ждёт своего нового владельца! Расположена на третьем этаже в пятиэтажном здании. Планировка включает две комнаты, одна из них проходная. Общая площадь - 45 квадратных метров, с раздельным санузлом. Квартира продаётся с частично сохранённой мебелью, без каких-либо задолженностей. Фасад здания утеплён для повышения теплосбережения, а металлопластиковые окна обеспечивают уют и комфорт. Не упустите шанс обзавестись таким удобным и приятным жильём!

Євгена Мельнікова, 14

Окрема квартира, Будинок - Сталінка, в квартирі 2 кімнати. Вид з вікон у двір. Планування кімнат Студія. Є газ, кухонна плита газова. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення автономне. Суміщений санвузол, Туалет/душ. Є покриття підлоги - плитка, лінолеум. Вікна металопластикові, нові. У квартири 1 власник. Загальний стан квартири - Хороший стан. Поруч є школа, дитсадок, зупинки, розважальні заклади, супермаркет, парк.розарій. Меблі та техніка залишаються за домовленістю Конституції , 16

Конституції просп., 16

Продам 3к сталінку. Продам 3к сталінку в центральній частині міста. вул Республіканська .Простора та світла квартира 79,8 м2 Квартира під ваш індивідуальний ремонт,ви можете втілити свої дизайнерські рішення .Лічильники на воду,газ. Є газова колонка. 1й високий поверх,також хороший варіант під комерцію. Чудовий двір,є хороший заїзд для машин . В пішій доступності транспортна розвязка, поруч ринок,магазини,АТБ,аптеки. Вид обєкта: Вторинний ринок; Тип будинку: Сталінка; Тип стін: Цегляний;

Республиканская, 18

Продається 2-кімнатна квартира в місті Камянське, розташована у Баглійському районі на вулиці Колеусівській. Загальна площа квартири - 50 кв.м, що включає в себе простору кухню площею 7 кв.м. Квартира розташована на першому поверсі двоповерхового будинку, нова проводка, металопластикові вікна,У квартирі роздільний санвузол. Ціна квартири - 12500 $. Вигідне пропозиція для тих, хто шукає житло за доступною ціною у хорошому стані у місті Камянське. Не втрачайте час, зателефонуйте нам зараз!

Колеусівська вул., 22

Продам 2-кімнатну квартиру на вул М Чиженка (Матросова). Знаходиться квартира на 5-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Криша в повному порядку. Стан квартири житловий, у квартирі зроблений косметичний ремонт, стелі підготовлені під натяжні стелі, пластикові труби, частково змінювалася проводка, металопластикові вікна. балкон обшитий пластиком, В наявності усі лічильники на воду та світло та на газ. Безпосередньо поряд із будинком знаходиться все необхідне для зручного проживання, а саме: зупинка транспорту, магазини, школа, дитячий садок, Ваш агент з нерухомості Попік Ірина Агенство нерухомості Avangard Місто Камянське, пр-т Свободи, 47 Наші філії: Дніпро, Київ, Черкаси, Запоріжжя, Львів

Матросова вул., 78

У продажу 2к квартира. Квартира знаходиться у затишному районі міста, вул. Колеусівська. Поруч є магазини, зупинка транспорту, дитячий садок. Квартира, суха, тепла та затишна. За більш детальною інформацією телефонуйте.

Колеусівська вул., 42

Днепропетровская область, город Каменское Продаётся уютная двухкомнатная квартира с полным комплектом мебели и бытовой техники, что делает ее готовой для комфортного проживания. В квартире установлены отдельные счётчики на свет и воду, что обеспечивает экономичное использование ресурсов. Расположена в шаговой доступности от 11-й гимназии, что делает ее идеальным вариантом для семей с детьми. Рядом с домом находятся магазины, остановки общественного транспорта, больница и аптеки, что обеспечивает удобство и доступность необходимых услуг. Всего в 10 минутах ходьбы расположены автовокзал и железнодорожный вокзал, а центр города находится в 15 минутах пешей прогулки. Это идеальное предложение для тех, кто ценит комфорт и удобство в повседневной жизни. ДІЄ ЗНИЖКА 10 % ДЛЯ УЧАСНИКІВ ВІЙСЬКОВИХ ДІЙ ,ТА ЇХ СІМЕЙ НА ПОСЛУГИ АГЕНЦІЇ . Цена 15000$🔥 0982822100 0631550946 Марина Лужецкая

Магнітогорська вул., 7

Продам 1 кімнатну квартиру у самому центрі міста. Пластикові вікна, нові труби, нові проводки. На підлозі ламінат та кахель. Туалет і ванна кімната в кахлі. У квартирі залишається все, що на фото. Чудова транспортна розвязка. Поряд магазини. 700 $ борг З повагою Данило АН Авангард дзвоніть щодня з 7.00 до 23.00 буду радий допомогти!

Галини Романової вул., 5

Продам дво кімнатну квартиру в центрі Соцміста, яка розташована на другому поверсі в середині будинку. Поруч з будинком є садочок, школа, лікарня, ЦНАП , супермаркет Малинка та атб. Для нових власників в подарунок залишаються меблі та техніка. Є лічильники на всі послуги, що значно зекономить ваш бюджет.

Подольська вул., 10
1 - 24 з 331 результатів