с. Гора, Бориспільский район, вулиця Науки 1, простора квартира 33/22/7, поверх 2/3, цегляного будинку, стан жилий. Є комора у підвалі. На все лічильники. Вільна. Поруч вся необхідна інфраструктура, супермаркет, магазин, зручна транспортна розвязка, метро Бориспільська 10-15 хвилин. Вкину відео огляд квартири.

Центральна вул., 36

Запрошуємо Вас на перегляд привабливої 1-кімнатної квартири з ідеальним ремонтом для комфортного проживання. Ця квартира підходить як для одного мешканця, так і для молодої пари або інвестора, що шукає вигідний обєкт для здачі в оренду. Основні переваги цього житла: загальна площа 29,8 кв.м., включаючи простору кімнату (20,2 кв.м.), функціональну кухню (6,1 кв.м.), затишний коридор (2,3 кв.м.) та сучасну ванну кімнату (1,2 кв.м.). Новий ремонт, виконаний з увагою до деталей та якісних матеріалів: 1) міцні вхідні двері з утепленням та контурами ущільнення; 2) повністю оновлена електропроводка; 3) сучасні електрорадіатори Оптимакс Elite та бойлер Ferroli; 4) високоякісний ламінат та стильні стелі; 5) якісна сантехніка та душова кабіна. Локація цього багатоквартирного будинку просто ідеальна: - знаходиться в с. Гора, Бориспільського району, зі зручним доступом до транспортних маршрутів та ключових обєктів інфраструктури, а саме - зупинка громадського транспорту, продуктові магазини, дитячий садок і школа, дитячий майданчик. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

власник
Продається 1к квартира (ремонт 2024 рік)

Без комісії! Ціна вказана з переоформленням! Продам квартиру в ЖМ Кантрі Хаус с.Гора. В квартирі індивідуальне газове опалення. Загальна площа 46 м.кв., 2 поверх. Фото реальні. Ціна 43000$

Без комісії! Продам квартиру в Кантрі Хаус с.Гора

Житлові комплекси у Гора