Пропоную до продажу в мальовничому куточку України в с. Геронимівка 3х кімнатну квартиру з індивідуальним ремонтом.Квартира знаходиться в тихому,зеленому затишному місці в 10 хв від міста.Поряд знаходиться сосновий ліс, школа,поляна для зайняттям спорту є укриття,все в пішій доступності,дитячий садок,дитяча ігровий майданчик, магазин,,відділення нової пошти,зупинка т.з. До квартири також додається підвал з невелике господарське приміщення. Квартира повністю мебльована індивідуальне опалення та гаряча вода.По квартирі є адекватний торг. Перегляди за попередньою домовленістю. Запрошую на перегляди.

Пропоную до продажу 3х кімнатну квартиру.

Продаються квартири в новобудові, клубний будинок, преміум рівня, що будується в Соснівці по вул. Дахнівська. Чудове та зручне розташування будинку, зупинка та магазин - 200 м. Чудове місце для життя та відпочинку. 10-15 хвилин до Дніпра. Будинок з 4х поверхів, та всього 20 квартир, з автономним газовим опаленням, власним паркінгом в цокольному поверсі, та великою парковкою поряд. Ліфт підніматиметься з паркінга і до 4 поверху. Варіанти квартир 1 кімнатна: 38 м.кв., 59, 62 м.кв., двокімнатних 68-72 м.кв., та просторі трикімнатні по 126,1 м. кв. Передбачене місце для консьєржа та гарний, сучасний фасад та підїзд. Будинок та квартира якими Ви будете пишатись!

3к квартира в новобудові по вул. Дахнівська з ліфтом та паркінгом

Продам 3-кімнатну квартиру в цегляному 4-х поверховому будинку на 3 поверсі в с.Геронимівка ( 5 хв. до Черкас). Квартира в скромному жилому стані, але чиста та затишна. Будинок ОСББ, є можливість зробити автономне газове або електричне опалення. Поруч із будинком дитячий садочок, школа, магазин, аптека, зупинка громадського транспорту, в різні райони Черкас їздять маршрутки 114, 115, 119. Приємним бонусом буде ліс в 100м від будинку, вид із вікон - просто супер! Саме село дуже гарне, обжите, знаходиться в екологічно чистому місці. Просмотр квартири по домовленності. Більше інформації по телефону. 09******01 Ирина 06******12 Комісія АН 2%

Продам 3-х кімн.квартиру Сучасне планування

Житлові комплекси у Геронимівка

Популярні запити

Географія Геронимівка