Продаж просторової двокімнатної квартири в селі Геронимівка. Знаходиться вона на 4 поверсі 5 поверхового цегляного будинку . Квартира в хорошому житловому стані з індивідуальним газовим опаленням, утеплена зовні. Зроблений косметичний ремонт: поставлені якісні склопакети, замінені радіатори, сантехніка та проводка, встановлений двохконтурний газовий котел. Санвузол окремий обкладений плиткою, кухня простора стіни обкладені плиткою, балкон оздоблений деревʼяною вагонкою має окремо комірку з поличками. До квартири також іде комірка в підвалі. Цей обʼєкт вартий вашої уваги. Запрошуємо на перегляди. Слухаємо пропозиції по ціні. Додаткова інформація за номером телефона 0634740207 Юлія

Вернигори, 29

Продам 2 кімнатну ( кімнати ізольовані) квартиру з великим балконом , з просторою кухнею . Санвузол роздільний. Лічильники :холодна, горяча вода. Від власника вул.Тараскова б.5 Поряд магазини , школа , садочок, зупинка громадського транспорту.

власник
Продаж 2 кімнатної квартири ПЗ район

Продам 2 кім. квартиру в ПЗР вул. Прикордонника Лазаренка ( Ярославська ) 26. Будинок розташований в центрі району ПЗР. Великий зелений двір. Поруч школи, дитсадочки, магазини, аптеки та вся необхідна інфроструктура. 5 поверх 9 ти поверхового будинку. В квартирі скромний жилий стан. Балкон засклено склопакетом, встановлено лічильники на воду, газ. Телефонуйте домовимось на перегляд.

Терміново ! ПЗР. Продам 2 кім. квартиру вул. Лазаренко.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається від забудовника квартири в новобудові зі зручним плануванням та газовим автономним опаленням. Поряд магазин Лісовий та зупинка, сосновий ліс для прогулянок. Будинок розташований по вулиці Дахнівська, в екологічно чистому районі, поряд достатньо місця для паркування авто, а в цокольному поверсі можна додатково придбати паркомісце. Термін здачі в експлуатацію - кінець 2024-початок 2025 року. Будинок облаштований ліфтом - з гаража можна відразу потрапити на свій поверх, ставляться якісні склопакети та двері. Поспішайте- це чудова інвестиція у майбутнє для дітей або для себе улюбленого!

Просторі квартири в сучасній новобудові у Соснівці

Житлові комплекси у Геронимівка

Популярні запити

Географія Геронимівка