Продам хорошу двокімнатну квартиру в історичному центрі міста Галича (вул.Ніни Вівчаренко). Усі комунікації. Індивідуальне опалення просте та надійне. Газова колонка. Чавунні батареї. Чавунна ванна. Дубові двері. Металопластикові вікна. Дуже комфортна, сонячна та тепла квартира. Хто встигне придбати, точно не пожалієте. Можливий обмін на варіанти у Франківську. Торг мінімальний.

власник
2-х кімната квартира

Продається 3 кімнатна квартира в м. Галич, вул. Ніни Вівчаренко 1. Поверх 1 з 5. Не кутова. Стан - житловий. Продається без меблів, кухня залишається. Загальна площа - 54 м. кв. Є підвал. Планування кімнат - роздільне. Ванна та туалет - роздільні. Опалення - газовий котел. Вікна - пластикові. Підлога - паркет. Ремонт зроблений 4 роки тому. Підїзд - охайний. Добрі сусіди. Останні 4 роки квартира використовується як офіс. Найбільша кімната має балкон, з якого зроблений вихід до вулиці (металеві сходи та доріжка з бруківки до тротуару). Можливе подальше використання під бізнес. Вулиця є прохідною (між міською радою та лікарнею). В цьому ж будинку також знаходиться стоматологія. Навпроти - аптека. Причина продажу - переїзд в інше приміщення. Продаж від власника. Ціна включає вартість усіх послуг повязаних з купівлею-продажем. Торг можливий.

власник
3 кімнатна квартира у м. Галич, вул. Ніни Вівчаренко 1

Продається 2 - х кімнатна квартира Площею   43,3 кв. м. В квартирі є всі комунікації світло , вода , газ. Газовий котел двохконтурний, сумісний із переходом на бойлер. Замінені всі міжкімнатні (дорогі) двері, вхідні двері-броньовані, ламінат, зроблений балкон ( 3,2 кв.м.) Меблі частково залишаються. Фасад квартири і сходова клітка утеплена пінопластом Є хороше підвальне приміщення. Код обєкту 4531

Продаж  2 к. квартира .Галич
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропозиція 2к 6/7 72,5 м2 м. Галич Вул. Вівчаренка 1а Будинок побудований 2009 році Простора двохстороння квартира з гарними краєвидами у самому центрі затишного містечка Галич. Поблизу розтошована вся необхідна інфраструктура

Продається 2 К квартира в центрі Галича

Продається простора квартира в новобудові в м.Галич, 25 км ., від м.Івано -Франківськ.2 окремі великі кімнати,дуже світла кухня з кухонними меблями.Квартира двостороння ,з відкритим балконом.Будинок в центрі міста ,але дуже в спокійній локації. Машиною по трасі від Франківська 25-30 хв., Можливий продаж під постанови.Дзвоніть домовимось про огляд.

Продаж 2х кім.,новобудови !Терміново!

Географія Галич