Добротна, зручна квартира для життя . Двохстороння з роздільними ходами та роздільним сан.вузлом. Якісна дерев янна столярка , кахель на кухні та в сан.вузл. Вбудована кухня , газова плита , лічильник хол. води . Опалення індівідуальне , електро конвектори. Централізоване опалення відсутнє , Є дозвіл на обладнання індивідуального газового опалення. Вікна - дерев яний склопакет та склопакет. На полах в коридорі та сан.вузлах - ках.плитка. Лоджія - вихід з кімнати , засклена ,утеплена , погріб. На всіх вікнах грати. Зручне розташування будинку - можливо парковка авто ( двір не проїзний ).Зупинка транспорту , маркети , кафе , школа , садочок , ринок - все поруч. Квартира потребує ремонту. Реальному ПОКУПЦЮ - Реальний ТОРГ !!! До Гостомеля - 15км , Києва - 27км. Перегляди за попередньою домовленістю !

Шевченка вул.( с. Гаврилівка), 4

Продам трикімнатну квартиру в с.Гаврилівка.Київська обл.Перший поверх.Автономне опалення.На балконі є підвал при блекаутах в ньому ставив маленький генератор. В підїзді кладовка на двох.Є плитка куплена для ванни,туалета і на кухню робоча зона і пол.Якщо підійде можу залишить.Центр села.Школа 200 метрів.Дитячий садочок 300 метрів.Магазини 100 метрів.Остановка громадського транспорту 100 метрів.До м.Академгородок 35 кілометрів.Кіт в подарок.

Продам трикімнатну квартиру

Продаж однокімнатної квартири в пгт. Гаврилівка, всі питання по телефону.

власник
Продаж Квартири

Житлові комплекси у Гаврилівка

Купівля нерухомості в передмісті здатна подарувати безліч переваг. Тут немає шуму і поспіху, характерних для мегаполіса, особливо для житла в центрі. Квартири Гаврилівки – це відсутність загазованого повітря, та й ціни на вторинне житло найчастіше більш доступні, ніж у столиці. Вирішили переїхати з Києва і хочете придбати нерухомість максимально дешево? Можливо, вам варто купити житло в Гаврилівці на вторинному ринку від хазяїна?

Продаж квартир у Гаврилівці – ціни, інфраструктура, транспорт

Село Гаврилівка належить до Вишгородського району Київської області та розташоване в 45 км від центру столиці.

Тим, хто планує купити квартири в Гаврилівці, для поїздок у столицю і додому можна користуватись автобусним сполученням. Маршрутка №348 відправляється від станції метро «Святошин» і проїжджає також «Житомирську» та «Академмістечко». Можна скористатись і маршрутним таксі №357 «Київ-Димер», що відправляється з того ж місця.

Якщо ви розраховуєте побачити тут столичну інфраструктуру, продаж житла в Гаврилівці навряд чи вас зацікавить. Тут є мінімальний набір об’єктів інфраструктури, необхідних для комфортного життя.

До нього належать:

  • відділення пошти;
  • дім культури;
  • дитячий садок;
  • загальноосвітня школа 1-3 ступенів;
  • медична амбулаторія;
  • декілька магазинів;
  • нічний клуб;

Якщо купити житло в Гаврилівці, а їздити на роботу в столицю, жодних проблем з тим, де робити покупки, не виникне.

Важливий фактор, що приваблює багатьох громадян купувати тут однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні та 4-кімнатні квартири – це мальовнича місцевість. Населений пункт знаходиться в зоні змішаних лісів і до того ж має дві річки – Шевелуха і Кізка.

Продаж житла в Гаврилівці – де купити квартиру недорого?

Місцеві жителі умовно ділять населений пункт на 3 частини:

  • «Балахон» (будинки цього району знаходяться за озером, на півночі, вулиця Лісова).
  • «Село» (центральна частина села).
  • «Поселення»(декілька чотириповерхових будинків по вулицям Шевченко і Садова – саме тут ведеться в Гаврилівці продаж квартир у зданій новобудові від господаря).

Як не бути обманутим при купівлі нерухомості в розстрочку чи з повною оплатою

Якщо ви запланували купити квартиру, Гаврилівка запропонує вам багато варіантів житлової нерухомості по доступній ціні. Головне – захистити себе від нечесних продавців. Уважність покупця – запорука того, що продаж житла в Гаврилівці на вторинному ринку пройде без зайвих проблем.

Поширені способи обману:

  • Збір задатку у декількох покупців. Захистити себе допоможе попередня перевірка документів і правильний договір щодо задатку, оформлений у нотаріуса. Довірте це юристу, що має досвід у цій сфері, якщо ви остаточно вирішили купити житло в Гаврилівці без посередників.
  • Підробка документів. Самостійно зрозуміти, чи справжнім є паспорт, документ на право власності та інші довідки – досить важко. Спеціалісти рекомендують користуватись послугами нотаріуса з перевірки юридичної чистоти нерухомості, яку ви плануєте купити з розтермінуванням чи з повною оплатою.

Якщо вам вдалось без проблем придбати нерухомість від забудовника, вашу нову квартиру потрібно зареєструвати. З 1 січня 2013 року державна реєстрація об’єктів нерухомого майна проводиться нотаріусом. Після того як він поставить відмітку про реєстрацію договору купівлі-продажу, новий власник житла може прописуватись і переїздити, насолоджуючись новою вітальнею і спальнею.

Тим, кого зацікавив терміновий продаж квартир у Гаврилівці, вторинний ринок запропонує безліч варіантів на будь-який смак. Вивчити всі оголошення з фото і детальною інформацією, що включає поверх, планування квартири, можливість оформлення кредиту, можна на нашому ресурсі. До того ж для усіх, хто вирішить купити квартиру в Гаврилівці, вторинний ринок запропонує також пропозиції з ремонтом і без посередників. Пошукова система Flatfy від ЛУН збирає інформацію про продаж житла в Гаврилівці як від власника, так і від агентств.