Чудова квартира, якісний ремонт робився для себе а не під продаж, є автономне газове опалення. Тепла підлога, якісні меблі, поруч транспорт, садочок, школа. Всі зручності в радіусі 500м. Підвал з ремонтом входить у вартість.

дубовецька, 35

Квартира з житловим тех поверхом (дворівнева). Два окремі права власності. Район нижня Слов’янка 10/10. Площа 80, три кімнати. Перший поверх: передпокій, ванна кімната, спальня, балкон, кухня, лоджія. Другий поверх: прохідна кімната, комора, санвузол, спальня. Стан житловий. Вікна на захід, тепла, світла квартира. Власниця

власник
Продам дворівневу квартиру від власника

квартира площею 68 м2, в квартирі ніхто не проживав. ремонт робили для себе з якісних матеріалів, дорога плитка, ламінат, кухня і техніка. Перероблена електрика та сантехніка. Дорогі вхідні двері встановили. Міжкімнатні двері якісні Родос з безшумними замками. Великий двір з спортивним та дитячим майданчиком, поряд дитячий садочок, будується школа. Зупинка громадського транспорту тролейбус та маршрутка, поряд торговий центр Барбара, магазини та аптека, напроти будинку сімейна амбулаторія, стоматологія та бібліотека

власник
Александровская улица, 3, Академический, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Простора двохкімнатна квартира з чудовим краєвидом з вікон. Кімнати окремі,просторі. Чудове розташування будинку,поруч вся інфраструктура. Телефонуйте ,покажемо у зручний для Вас час. Запрошуємо до співпраці АН

2к квартира,вул. Зодчіх 32

До Вашої уваги 2- кімнатна квартира біля лісу!!! Загальна площа 69, 4 метрів кв. Простора, світла квартира Розташована на 7 поверсі. Не кутова!! Зроблений евроремонт. Два санвузла Є місце для гардеробної Тепла підлога Автономне опалення Підходить під програму Є- оселя! Є новий холодильник та пральна машина ( техніка на гарантії по домовленості) Можливо оформлення під Є- оселю. Без комісії для покупця!!!! Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте

Праведников мира (Максимовича) улица, 45А, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Хто в пошуках трикімнатної квартири, телефонуйте вже зараз. Цей варіант Вам точно підійде! Квартира в престижному районі нашого міста. Поряд парк, озеро, зовсім близько ліс , річка, вся інфраструктура. А саме : садочок, школа, школа іноземних мов, магазини, ТЦ, Сільпо, АТБ, салони краси, фітнес зали, поліклініка та багато іншого. Тут є просто все для комфортного життя. Розвʼязка транспорту майже в усі напрямки, зупинка менше 100 метрів. Квартира з гарним краєвидом з свіжим сучасним ремонтом в світлих тонах, все нове. Замінені труби, електропроводка. Утеплений засклений з ремонтом балкон. Рекомендую затишну квартиру з дуже хорошою аурою! Телефонуйте, давайте знайомитись!

Пирогова улица, 117А, Подолье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Чудова двокімнатна квартира в ЖК Клубний дім. В квартирі індивідуальне газове опалення, тепла підлога. Дизайнерський ремонт. Залишаються майже всі меблі і побутова техніка. Поряд будується дитячий садок. Тихе і мальовниче місце. 96742

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Ж, Старый город, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Гарна простора квартира

Средний переулок, 2А, Славянка, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Новобудова, квартира чорнова, пл.вікна, проводка, бр. дв., стяжка. В дворі є паркомісце.

Малиновского улица, 10, Урожай, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Код об`єкта: 331497. АН "Атланта".Пропоную Вашій увазі чудову 3-кімнатну квартиру в новобудові, з якісним ремонтом у цегляному будинку.Ця квартира стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт, стиль та сучасні зручності.У квартирі виконано високоякісний ремонт з використанням сучасних матеріалів, що створює атмосферу затишку та елегантності.Дві окремі кімнати забезпечують приватність та можливість організувати простір відповідно до ваших потреб.Велика кухня-студія поєднує у собі функціональність кухонної зони та простору вітальні, що ідеально підходить для прийому гостей, сімейних обідів або затишних вечорів.До квартири додається власне паркомісце, що гарантує вам зручність та безпеку для вашого автомобіля.Закрита територія будинку забезпечує додаткову безпеку та приватність для мешканців, а також створює відчуття затишку та спокою.Цегляний будинок відзначається своєю надійністю та довговічністю, а також забезпечує відмінну звуко- та теплоізоляцію.Телефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати більше інформації!

1-й чехова, 1, Замостье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Двухкомнатная квартира в новостройке район Подолья, добротный евроремонт, современная мебель, красивый пейзаж, две большие просторные комнаты; большая, светлая кухня, современный санузел, хорошие соседи. Хорошее месторасположение, вся инфраструктура в шаговой доступности, закрытый, зеленый двор. Фотографии соответствуют действительности. Предложение от риэлтора.

Зодчих улица, 32/20, Подолье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Новинка на ринку нерухомості! Вашій увазі представляємо 4 кімнатну квартиру на вулиці А. Кримського . Неподалік Медичний університет , ринок Урожай, магазини , аптека , кафе. В будинку створено ОСББ , гарний підʼїзд . Квартира знаходиться на комфортному другому поверсі . У квартирі всі кімнати роздільні , є балкон та простора лоджія . Квартира з чудовим плануванням на дві сторони , не кутова . Роздільні санвузли . В квартирі все залишається . Оперативний показ . Запрошуємо !

Агатангела Крымского улица, 46, Славянка, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Академика Янгеля улица, 54А, Ближнє замостя, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Квартира в цегляному будинку. Не кутова. Якісний ремонт, АГВ, встановлено кондиціонер. Перепланування узаконене. Залишаються меблі. Квартира не потребує вкладень , повністю готова до заселення. Також є кладовка між поверхом. Поряд школа, садочок, фітнес центр, медичний центр, торгові центри. Великий двір , дитячий майданчик.

Шевченко улица, 5А, Славянка, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Праведников мира (Максимовича) улица, 45, Ленинский, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Зодчих улица, 32, Подолье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Новинка на ринку нерухомості. Квартира від забудовника Концерну Поділля( кольорові будинки, найновіші на Поділлі)Гарне планування 2 балкона. Гарний вид з вікон.

Анатолия Бортняка улица, 7, Подолье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Квартира знаходиться в гарній локації міста. В пішій доступності магазини, речовий і продуктовий ринок, авто і залізничний вокзал. Поруч міський транспорт і разом з тим тихе місце. Залишаються меблі, побутова техніка.

Острожского улица, 55, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Простора квартира , з гарним плануванням . Кімнати роздільні . Просторий коридор . Велика кухня . Балкон засклений . Хороший ремонт . Автономне газове опалення .

ул. Острожского, 55, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Продається двохярусна квартира в новобудові, вікна виходять на дві сторони, автономне опалення, два санвузли, залишається техніка, меблі. Тихий двір, поруч вся інфраструктура. Детальніше за телефоном. 23720

Средний переулок, 2А, Славянка, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Продам 1-но кімнатну квартиру у новобудові з сучасним євроремонтом. Вбудована кухня, техніка. Гардеробна. Престижний район. Розвинена інфраструктура. Детальніше по номеру телефону вказаному в оголошенні. (101810)

Продам 1-но кімнатну квартиру у новобудові на Поділлі 8813

Продам 2-х кімнатну квартиру з роздільними кімнатами в новому 2-х поверховому будинку на 4 квартири. Квартира з ремонтом, автономним опаленням, підігрів підлоги, вбудовані меблі та побутова техніка. В квартирі є гардеробна, власна частина чердачного приміщення, також є власне парковочне місце в дворі, з накриттям.

Продам квартиру в будинку закритого типу

Придбайте унікальну 2-кімнатну квартиру у ЖК Central Park та станьте власником неповторного дизайнерського проєкту. Через великі панорамні вікна ви будете насолоджуватися видовими перспективами з 11-го поверху на місто. Виконанні роботи з розводки теплої підлоги, електрики та опалення зекономлять вам значну частину кошторису ремонту. Придбавши квартиру зараз, ви отримаєте у подарунок дизайнерський проект Не упустіть свій шанс на престижне життя в центрі міста! 105464

Продам 2к квартиру  в центрі міста 9081
1 - 24 з 726 результатів