Продається двох рівнева квартира в новому будинку, будинок введений в експлуатацію, квартира з чорновими роботами, автономним опаленням, тихий закритого типу двір, поруч транспорт

Острозького вул., 4

Пропонується до продажу нова квартира на ринку нерухомості, яка характеризується наступними особливостями: * Тип квартири: 3-х кімнатна квартира. * Розташування: Район Ближнього Замостя, що знаходиться на першому поверсі девятиповерхового цегляного будинку на вулиці Острозького. * Утеплення: Квартира утеплена як ззовні, так і всередині . * Опалення: автономне опалення (конвектора). * Кухонне обладнання: Кухонна комбінована плита , яка працює як на газі, так і на електро. * Додаткові приміщення: Наявність двох погрібів та бомбосховища. * Паркування: Власне паркове місце. * Інфраструктура: Розвинена інфраструктура району, що включає в себе доступність до необхідних послуг та зручностей. Не вагайтеся зателефонувати нам для отримання додаткової інформації та організації перегляду цієї привабливої нерухомості.

Острозького вул., 59

Продам 2 кімнатну квартиру в ЖК Сімейний. Комфортне житло для проживання або здачі в оренду . Поруч 2 школи, садочок, гуртки для дітей, магазини, аптека, транспорт.Квартира знаходиться на 12 поверсі. Загальна площа 65 квадратних метрів, зроблений новий ремонт, будинку 6 років. Меблі залишаються, техніка теж. Опалення індивідуальне газове, зроблена тепла підлога, санвузол окремий. Ціна 74999 долл. Є ще кладова 6 метрів додатково за 5 тис.долл

Максима Шимка, 38б

ВЛАСНИК! БЕЗ КОМІСІЇ, можливо під "Є-оселя". Переоформлення без додаткових витрат (податки обговорюються окреммо)! Зданий будинок! Підключені комунікації (електрика, водопостачання). Право власності вже зареєстроване, можливо під "Є-оселя" Продам 3 - кімнатну квартиру на 3- му поверсі. Загальна площа 77 кв.м. Адреса: Вінниця вул. Костянтина Василенка 14 В. (недалеко від Податкової по колишній вул. Стахурського) Дуже гарне планування, 3 окремі спальні кімнати (можна зробити 4 кімнати з окремими вікнами), кухня + величезна лоджія з панорамними вікнами, вікна виходять на дитячий майданчик. Тихий двір у якому є дитячий майданчик, в будинку внизу підземний паркінг, поруч "Вишенське озеро" з парком. До мікрорайону Поділля, школи, садочку, зупинок громадського транспорту, магазинів та ін - 5 хв пішки.

власник
Продам 3-кімнатну квартиру р-н 600-річчя

Велика, затишна, тепла квартира з 3 окремими світлими кімнатами. Вікна на схід та захід. Не кутова. У дворі є бетонний гараж, паркомісце, бесідка, оповита виноградом. Також під вікнами є ділянка землі. В квартирі гарна шумоізоляція, товщина зовнішніх стін 70см. У гаражі є підвал. Квартира продається з меблями у житловому стані. Поряд садочок, школа, магазини, зручна транспортна розвязка.

власник
Николая Зерова улица, 30, Ближнє замостя, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Власник. 2-х кімнатна квартира з видом на вишенське озеро, через дорогу від плаза-парку. Роздільний санвузол, дві просторі кімнати та кухня, два балкона. АГВ, на стінах шпалери під фарбування

власник
Келецкая улица, 132А, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Миколаївській, мкр-н Академічний. Будинок 2015 року. 3 поверх з 4-ох , 58.4 м кВ. Індивідуальне газове опалення, WiFi постійно. Квартира з ремонтом, повністю мебльована, вбудована техніка. Підвал облаштований. Ціна 75000. Власник, без комісій. Тел.06******62.

власник
Квартира 2-кімнатна м. Вінниця

Будинок розташований біля школи, дорогу переходити не потрібно. Поряд зупинки громадського транспорту, хороша транспортна розвязка. Магазини, аптеки та все необхідне у ваговій доступності. На території будинку 32 камери відеоспостереження. Закритий двір. Автоматичні ворота. Квартира з роздільними санвузлами та автономним опаленням.

Продаж 2к квартири 52.2 кв. м на вул. Академіка Янгеля 54А

Під КРЕДИТ ІПОТЕКУ можна, ЖК ПРЕСТИЖ ХОЛ, квартира у самому серці Вишеньки, Приголомшливий вигляд з панорамних вікон квартири, висота стелі 3метри, є можливість обладнати терасу, зроблені чорнові роботи, електроопалення, електрика розведена, панорамні вікна Veka, якісні броньовані двері. Зданий новобуд, нотарільне оформлення, документи готові до продажу, є різні варіанти квартир у цьому комплексі на інших поверхах і по різним ціновим пропозиціям, звертайтеся, з задоволенням Вас проконсультую.

Юности проспект, 16А, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

1к.жк Лісопарковий. Якісний дизайнерський ремонт, все продумано до дрібниць є проект візуалізація розташування усіх меблів.Кухня, ванна, коридор і гардеробна тепла підлога. Шикарний краєвид на місто.Важливо є балкон, що є рідкістю на жк Лісопарковий.Торг присутній.

600-летия улица, 3Б, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Продаж 4 кімнатної квартири на Замості Автономне опалення Роздільні кімнати 2 великих балкона + КЛАДОВА на поверсі входить у вартість Все що на фото залишається Дуже хороший житловий стан, поряд усе що потрібно для комфортного життя Двостороння, гарний краєвид на дві сторони Телефонуйте гарний варіант як для власного проживання так і інвестицію Запрошую на перегляд Ключі на руках

Академика Янгеля улица, 15, Замостье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Цегляний будинок. Тепла затишна квартира . Євроремонт який робився для себе. Все нове та сучасне. Пластикові вікна, панорамний балкон, ламін. Чудове місце розташування, поруч зупинка в будь- який напрямок, дві школи, садочки, ринок Вишенька, лікарня. Все в шаговій доступності.

Келецкая улица, 104, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продаж квартири 2 кімнати . Кімнати роздільні . Хороше планування . Стіни з цегли . Лоджія засклена . Гарний вид з вікна .

Келецкая улица, 132А, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Павла Корнелюка (Станиславского) улица, 34, Киевская, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продається 3-кімнатна квартира з хорошим ремонтом у чудовому районі. В квартирі тепла підлога, 2 кондиціонери, система автономного забезпечення електроенергії. Зручна транспортна розвязка, поруч дитячий садок, школа, лікарня, ринок, магазини. На балконі облаштоване робоче місце та місце відпочинку. Є бойлер для підігріву води. В дворі є власний гараж, обговорюється окремо.

Даниила Галицкого улица, 6, Славянка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продаж 3к квартири на словянці

Константина Василенко улица, 14В, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Гарна, стильна 3 кімнатна квартира на Замості, дизайнеський ремонт, кімнати роздільні, нові меблі і техніка .Цегляний будинок, середній поверх, гарний двір. Дуже світла, тепла і затишна. Запрошую на перегляд

Варшавская (Ширшова) улица, 46, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продам 2к квартиру в престижному районі міста Поділлі. Квартира світла , простора, засклені лоджія та балкон. Встановлено газовий котел, тепла підлога, стелі підшиті гіпсокартоном. Поруч безліч різноманітних магазинів, супермаркети, зони відпочинку, дитячі майданчики, школа, дитячий садочок, транспорт. Реальному покупцю гарний торг. Детальніше за телефоном. (107714)

Зодчих улица, 11, Подолье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продажа стильной однокомнатной квартиры с современным ремонтом , мебелью !!! Показ в удобное для Вас время

Анатолия Бортняка улица, 16, Подолье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Рн зал. Вокзалу, гарний стан, автономне опалення, столярка, кахель, 2 балкони, кладовка, тихий двір, все поруч..

Юрия Клёна улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Найнижча ціна в даному комплексі! Залишаються всі меблі та техніка В квартирі не жарко влітку та тепло взимку Записи на перегляд відкрито Телефонуйте

Киевская улица, 29/8, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Тестове оголошенн!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Космонавтов проспект, 49, Вишенка, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Нова пропозиція на ринку нерухомості! Трикімнатна квартира за чешським проектом по вулиці Варшавській (колишня Ширшова) Не кутова, 2-ий поверх цегляний будинок. Квартира світла та доглянута, варта Вашої уваги. 2 бойлери (на кухні та у ванній), балкон та лоджія засклені, паркет. Запрошую на перегляд

Варшавская (Ширшова) улица, 33, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 75000.0 USD

Продаж 1кімнатної квартири на Поділлі, муніципальний будинок. квартира з ремонтом і меблями, особливості планування - простора кухня студія, окрема спальня, підігрів підлоги, кондиціонер, чудова локація.Торг.

Анатолия Бортняка улица, 4, Подолье, Винница, Винницкая 75000.0 USD
1 - 24 з 1 093 результатів