2-кімнатна квартира в центрі Вінниці Вул. Владислава Городецького 2 ✅ Ціна - 55 000$ ✅ Кварита - житлова ✅ Поверх - 4й ✅ Цегляні стіни – 69см товщина ✅ Стеля - 2.90м ✅ Оновлений дах будинку ✅ Перекриття - бетонні балки ✅ Індивідуальне опалення ✅ Балкон - є + з можливістю розширення +38 067 954 8918

власник
Владислава Городецького вул. (Червоних Партизанів), 2

Продаж в цегляному будинку квартири в гарному житловому стані. В квартирі автономне газове опалення. Три роздільні кімнати та роздільний санвузол. Два засклених балкони. Комора в квартирі та на поверсі Замінені металопластикові вікна. Деревяна столярка.

Зулінського, 49

Терміново!!! Продам простору теплу квартиру в престижному районі Вишенька. Зручний перший поверх, можна придбати як для житла, так і для комерційного призначення. Квартира кутова, але дуже тепла. В двох кімнатах по два вікна, всі кімнати роздільні, просторі. Є балкон. Зроблено частково ремонт, підлога - паркет. Меблі по домовленності. Додатково є два великих підвали. Запрошую на перегляд!

Ващука, 33

1 кімнатна квартира 56кв.м ! Чорнова ! АОГВ! Дім зданий , створено ОСББ !Велика кухня з виходом на балкон , велика гардеробна .Всі комунікації підведені , можна розпочинати ремонт вашої мрії ! Зручне місце розташування ! Запрошую на перегляд в зручний для вас час !

власник
Продаж  1 кімнатної квартири. Польва 8

Від власника !!!! Продаю власну 1 кімнатну квартиру , район старе місто , ЖК клубний дім . Новітній ремонт . Теплі поли .всі меблі і техніка залишається . На поверсі є гардеробна(кладова ) за окрему ціну (4000$)

власник
Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8З, Старый город, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаж однокімнатної квартири ЖК Зоря, 38 кв.м, не кутова, балкон панорамний з кухні, в квартирі зроблений ремонт. Дитячий майданчик в дворі.

власник
Стрелецкая улица, 23В корпус 2, Замостянский, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продам 2х кімнатну квартиру. З новим ремонтом, тепла простора. Власник, деталі по телефону! Є підвал, • стан квартири: євроремонт • новий ремонт натяжна стеля, керамічна плитка, ламінат, шпалери

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру

Продається 1кімнатна квартира з індивідуальним опаленням на Соборній. Квартира з власним входом, додатково є підсобні приміщення(кладовка, погріб), також закритий двір з відеооглядом, є парковочні місця для авто у дворі (закритий двір). Поряд з квартирою школи, ТЦ Скайпарк, аптеки, зупинки міського транспорту( Можна викорстовувати як комерцію, адже є свій власний вхід та 2 поверхи. Власник, торг.

власник
Продаж квартири вінниця

Продаж квартири Європейський квартал.Площа 40.8.Можна купувати під є-Оселю.Поверх 1.

власник
Квартира Європейський квартал

Чудова 1к квартира в новобудові на Максимовича. Зручне розташування, панорамні вікна, 7 повер, неймовірний вид. Ключі на руках, осбб створене, можна починати ремонт. Я власник.

власник
Forest home квартира

Житлові комплекси у Вінниця

Можлива продаж під Є Оселя.

власник
Праведников мира (Максимовича) улица, 21Г корпус 1, Славянка, Винница, Винницкая 55000.0 USD

з РЕМОНТОМ Продається 2-ох кмн. квартира 63, 5 м.кв. в Староміському районі (навпроти авторинку "Він-авто"). Поруч зупинка громадського транспорту. до пл.Перемоги 10-15хв. Будинок новий, побудований в 2013 р. та утеплений. Закрита територія з відеонаглядом, паркомісцями та дитячими майданчиками. В квартирі велика кухня-студія 27 м.кв. Автономне газове опалення. Вкухні-студії та сан.вузлі розведено теплу підлогу. Вода очищена зі скажини. В квартирі зроблено ремонт. Всі меблі та техніка ЗАЛИШАЮТЬСЯ як на фото. З документами все в порядку. Заборгованостей та обмежень по квартирі немає. Один власник. Телефонуйте на лайф.

власник
Атамана Ситка улица, 11, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаж 2к квартири біля ЖК «Авалон», вул. Дмитра Майбороди 12. - 78,4м , 3/3 поверх. Стіни з цегли. Зовнішнє утеплення. Індивідуальне електро опалення. Будинок зданий в експлуатацію. Підійде під салон краси, офіси для адвокатів, нотаріуса, різні сфери послуг.

Продам квартиру на Словʼянці

-Фото відповідають дійсності. -Маємо можливість розширення балкону -Також вивести з жилого фонду квартиру під комерцію (аптека стоматологія , магазин) В квартирі проведенна мідна проводка, стоять нові труби - Маємо величезний підвал Домовились з сусідкою про можливість викупу її квартири за ринковою віртістю для розширення квартири і м2 iy вас буде цілий свій тамбур з 2ма квартирами -Маємо також гараж в 10 хв від підїзду (підлягає обговоренню для покупця при купівлі квартири якщо буде це цікаво - Швидкий продаж (готові документи) Ключі на руках.

Продаж 4х кімнатної кв. Вул. Лялі Ратушной 113а. Готова до продажі

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ПІД Є-оселю Продається 1 кімнатна квартира по вулиці Василя Порика 42 від надійного забудовника Вінницябуд Індивідуальне електро опалення якісний ремонт , балкон з кухні , не кутова , 42/17/16, 11/11ц чудовий двір поруч комплекс маяк , дві школи, садочок , супермаркети ціна 55 000$ 06******16 Світлана

Продається 1 кімнатна квартира по вулиці Василя Порика 42

Терміновий продаж. Простора квартира з приголомшливим виглядом. Всі кімнати окремі. До центру міста 3 хв. Є технічний поверх. Вулиця Жуковського 10.

Терміново 3х кімнатнатна

Серед безлічі пропозицій на ринку нерухомості є одна, яка гідна вашої уваги. У цьому варіанті ідеально все! Район - поряд ботанічний сад, озеро, парк Дружби Народів, торговий центр Магігранд, для дітей - школи та садки. Місця для тихих прогулянок та занять спортом. Будинок зі своїм закритим двором, місцем для паркування авто, розташовується не над дорогою. Усі міські комунікації, централізована Вода та каналізація, броньовані вхідні двері, лічильники на воду світло та газ. Вся електропроводка у квартирі, тб. та інтернет кабеля розведені по кімнатах, стяжка підлоги, штукатурка стін, шикарні панорамні енергозберігаючі вікна. Кімнати роздільні, з кухні вихід на свою терасу. У ній ви можете створити свій неповторний стиль. Телефонуйте, з радістю покажу вам!

Юности 2-й переулок, 20, Вишенка, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Код об`єкта: 323367. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%Продам квартиру від надійного забудовника міста. Будинок зданий в експлуатацію. Квартира світла. Зручне планування. Панорамні вікна. Красивий вид на місто. Благоустрій та охорона будинку. Дзвоніть або пишіть!... Організую показ у зручний для вас час.

Максимовича улица, 1, Славянка, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продається однокімнатна квартира в молодіжному районі новий будинок. Квартира з гарним ремонтом світла та простора. В ванній кімнаті є тепла підлога та встановлений бойлер. Виведені траси під кондиціонер. Затишний двір з дитячим майданчиком. Поруч громадський транспорт та всі необхідні магазини, центнер сімейної медицини, супермаркет та зони відпочинку.

Николаевская улица, 31, Академический, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаємо квартиру в ЖК Зоря. 5/10ц, 38/17/12 м2, хороший ремонт, тепла підлога (крім кімнати), в кімнаті є місце під велику шафу-купе, не кутова, вікна в двір. Є право власності. Може бути під єОселю. Ціна 57000$ Є ключі !

Стрелецкая улица, 23В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Новинка! Продається квартира з крутим планування у надійному ЖК Forest Home! Квартира площею 45 м.кв, панорамні вікна у кожній кімнаті! Гарний вигляд на місто. Секція здана, можна розпочинати ремонт. Документи до продажу готові! Запрошую на перегляд! Так як фото не передають усієї атмосфери.

Праведников мира (Максимовича) улица, 21, Ленинский, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаж 2 х кімнатної квартири. Новий євро ремонт. Тепла, прозора.Є підвал.

Павла Тычины улица, 8, Ближнє замостя, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Трикімнатна квартира, роздільні кімнати, чистовий ремонт. Квартира на дві сторони, простора кухня вітальня , гардероб, балкон засклений з панорамними вікнами. Поміняні всі стояки, залита підлога , поміняна електрика , повністю готова до втілення ваших побажань в ремонті.

Киевская улица, 23, Замостянский, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаж двокімнатної квартири на словʼянці ! * 78, 4 м2 , 3/3 цегла * вул. Дмитра майбороди 12 * індивідуальне електричне опалення * будинок зданий компанія «Профіт»

Дмитрия Майбороды улица, 12, Славянка, Винница, Винницкая 55000.0 USD
1 - 24 з 1 420 результатів