Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в

ТЕРМІНОВА ПРОДАЖ! Документи готові до продажу. Продам 1к. квартиру зупинка Ющинка. Будинок не над дорогою, квартира не кутова, зручний поверх. Квартира в хорошому житловому стані, меблі залишаються, бойлер. Чудовий район, школа, садочок, супер маркет, лікарня все поруч.

Пирогова вул., 97 А

Продається однокімнатна квартира в Тяжилові по вул. Москаленко 67. Квартира в хорошому стані. Замінені стояки. Балкон засклений пластиковий. Запрошую на перегляд.

Москаленка вул., 67

Хороший житловий стан.Квартира тепла, не кутова.Залишаються меблі, холодильник, бойлер.Засклений балкон.Будинок не над дорогою, у той же час поруч зупинки транспорту, ринок, Меколедж, Медуніверситет.

Пирогова вул., 87

Продам нову, якісну з ремонтом 1к квартиру у новому будинку (2022 рік). АГВ. Квартира знаходиться на найзручнішому третьому поверсі. У квартирі ніхто не проживав. Зроблений якісний ремонт. Домофон, лічильники. Затишний двір. Документи готові для продажу. Запрошую на перегляд. Дзвоніть, пишіть, надам додаткову інформацію.

Сергія Зулінського,

Продається чудова двокімнатна квартира. Цегляний будинок, кухня дійсно 7 м2, високий цоколь. Квартира в гарному житловому стані. Чистий підїзд, поруч транспорт, супермаркет, садочок та школа білля будинку. Затишне місцерозташування Дзвоніть, пишіть - надамо більше інформації!

Стрілецька,

Пропозиція від посередника. ПІДХОДИТЬ ПІД Є ОСЕЛЮ!!! АГВ. Ремонт від забудовника. Гардеробну в квартирі. Хороші вхідні двері. Лінолеум на підлозі. Нормальний житловий стан.

власник
Сергея Зулинского улица, 49А, Підшипниковий завод, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Квартира перероблена під "студію". Нова проводка, сучасні лічильники. Нові труби і каналізація. Нові вікна і балкон. Проведений інтернет. Особливості планування - велика душова, встановлена заготовка під унітаз-інсталяцію. Встановлена заготовка під кондиціонер. Батаерї нові. Всі чорнові роботи завершені (нова стяжка, нова штукатурка на стінах, оформлені вікна). Зможете оздобити на свій смак. Продаємо без ріелтора. Прохання ріелторам не турбувати. Поруч з будинком - парк, вся необхідна інфрастуктура, парковка.

власник
Хмельницкое шоссе, 11, Центр, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продається квартира біля Вінниці в ЖК Кемпінг Сіті.

власник
Продам квартиру в Кемпінг Сіті

Продаж від власника, всі меблі і побутова техніка залишаються.В ціну включене облаштоване підвальне приміщення.Прошу спілкування через вайбер або ел.пошту.

Квартира. вул.Гонти,21

Житлові комплекси у Вінниця

ЖК Комфорт, третя секція частково заселена . Простора квартира, вільного планування, площа дозволяє перепланувати у двох кімнатну або зробити кухню-студію та простору спальню. Чорнова, розведена електрика. Чудове розташування уся інфраструктура у кроковій доступності.

Стрелецкая улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD

1кімнатна квартира ( чешка). Продається з меблями та технікою. Простора та світла. Готова до передачі ключів. Квартира вже під завдатком.

Варшавская (Ширшова) улица, 33, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири в ЖК по Вулиці Зулінського. Загальна площа 42, 3 квадратних метрів, поверх 6 з 9. Зроблений косметичний ремонт від забудовника. Поруч транспорт, магазин, аптека. Можливо під Є оселю. Ціна 40 тис. Дол.Телефонуйте!!! Поспішайте!!! Домовимось про перегляд!!! Чекаємо на Ваш дзвінок!!!

Сергея Зулинского улица, 49А, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Константина Василенко улица, 14В, Славянка, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Васильковая улица, 6, Масложир комбинат, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продам квартиру с районі водоканалу. Квартира в житловому стані, , замінені вікна на металопластикові, є броньовані двері. В квартирі є лічильники. 2 окремі кімнати, на вікнах грати. Квартира підготовлена до зустрічі нових власників, ( винесені старі меблі) . РЕАЛЬНИМ КУПЦЯМ ГАРНИЙ ТОРГ!!!! Запрошую на перегляд!!!

Сергея Зулинского улица, 10, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD

До Вашої уваги однокімнатна квартира в новому житловому комплексі ЖК «Нова Хвиля» (Барське шосе). Якісне будівництво від надійного забудовника. Гарне планування. Індивідуальне опалення. Квартира здається в чистовому варіанті. Розвинута інфраструктура. У пішій доступності ТЦ Епіцентр, Метро, аптека, садочок, магазини, зупинки транспорту. Це гарне капіталовкладення та чудовий вибір як для власного проживання, так і в якості інвестиції у нерухомість. Деталі по телефону. (107050)

Одесская улица, 4, Барское шоссе, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продається однокімнатна квартира в тихому спальному районі міста, з розвиненою інфраструктурою. Квартира з хорошим житловим станом, не кутова, сонячна сторона, балкон засклений, залишаються всі меблі та техніка. Всі фото та інформація про обєкт відповідають дійсності

Дачная улица, 9, Славянка, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Барское шоссе, 1А, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Коцюбинского проспект, 33, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Пропоную однокімнатну квартиру в самому центрі міста на вулиці Соборна . Чудова локація , поруч парк, школа , дитячі садочки, магазини , кафе. Транспорт в будь яку точку міста . Знаходиться на комфортному 2 поверсі цегляного будинку. Зроблений хороший ремонт. Газова колонка на підігрів води . Залишаються усі меблі . Якщо без то ціна буде іншою . Звертайтеся. Показ в зручний для вас час .

Соборная улица, 97, Центр, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Однокімнатна квартира в центрі Вішенці , поруч дві школи 34, 35. садочки, вся інфраструктура .Неподалік зупинка транспорту Квартира повністю підходить як для проживання, так і для здачі нерухомості Запрошуємо на перегляд

Стельмаха улица, 15, Вишенка, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Чудова квартира в чудовому районі Словʼянка! Квартира перепланована під кухню-студію, простора, світла! Залишаються всі меблі і техніка! В квартирі встановлений кондиціонер. На балконі облаштована відпочинкова зона. Інфраструктура розвинена- все поряд! Запрошую на перегляд!

Пирогова улица, 89, Славянка, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продаж 1 кімнатної квартири В районі старого міста. Загальною площею в 35 м² 4/5 поверх Центральні комунікації, автономне опалення незалежне від світла. Хороший житловий стан. Хороша локація розвинена інфраструктура. Деталі за телефоном ️

Якова Шепеля улица, 3, Старый город, Винница, Винницкая 40000.0 USD
1 - 24 з 629 результатів