Терміново продається велика і простора 1к.квартиоа, мебльована, з технікою( холодильник, пралка, телевізор, бойлер. Є кухонні меблі, пластикові вікна, ґрати, утеплена по периметру. Швидке звільнення , документи готові до продажу.

Гонти вул., 43

Продам квартиру в районі міського РАЦЗУ, супермісце, все поруч, закритий двір, транспортна розвязка в кроковій доступності, розглянемо всі цінові пропозиції, чекаємо на перегляд!

Замостянська, 25

Терміновий продаж квартири в нереально зручній локації: поруч зупинка громадського транспорту, школи, дитячі садочки, ринок, лісопарк, торгові центри, алея Космонавтів... Квартира в житловому стані. Ідеально як для власного проживання, так і для здачі в оренду. А ще! Можливість використовувати квартиру в комерційних цілях! Деталі та оперативний перегляд за телефоном

600-річчя вул., 2

Продам двокімнатну квартиру на Стрілецькій. Одна кімната прохідна, квартира без балкону. У кухні зроблений ремонт ( нові меблі та техніка), у ванній теж непоганий ремонт, власний бойлер.

Стрілецька, 31

Продаж квартири по гарній ціні . Електроопалення (вхід в квартиру). Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса. Оформлення - ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Порика Василя вул., 20

Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9

Терміновий продаж 1 кімнатної квартири, в чудовому спокійному районі міста, від надійного забудовника. Прекрасне місцерозташування, дуже близенько до центру, поруч усі зручності для комфортного життя. Здається в 3му кварталі, 2024 року, гарна ціна, можливо по переуступці. Телефонуйте, відповім на усі запитання, та оперативний показ.

Костя Широцького,  5 А

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39

Квартира знаходиться на 8 поверсі будинку, всі вікна південні. Сонячна, світла, з свіжим ремонтиком в стилі лофт. Лише санвузол залишилось зробити на власний смак. Але в санвузлі всі комунікації поміняні. При продажу можуть залишитися всі меблі та техніка. Чудовий варіант капіталовкладення під здачу в оренду. Покази за попередньою домовленністю. Ексклюзив Агенства Олімп. 104968

І.Гаспринського, 14

Житлові комплекси у Вінниця

Продаж від забудовника! Смарт квартира на стадії будівництва.Здача 2-3 квартал 2024 року.Можливе розтермінування. В квартирі розведено електропроводку.Стіни поштукатурено.Нанесено чорнову шпаклівку.Встановлено металопластикові вікна,якісні вхідні двері.Газовий котел.Лічильники на світло та газ.Заведено водопостачання та водовідведення.На території бруківка постелена. До зупинки ,магазину,лісу 400 м.До ліцею та садочка 3 зупинки.Більш детальна інформація по телефону.

Хмельницького Богдана вул., 175а

Продам квартиру біля Набережного квартала. Квартира в хорошому стані. Пластикові вікна. Без балкона, меблі за домовленістю. Запрошуємо на перегляд

Жуковського вул., 14

Продаж 1к квартири в ЖК «Волошковий» Вікна виходять у двір. Надійний забудовник. Здача в кінці літа 2024 року Пропозиція від АН «Альма» Олександр 0964204988

Немирівське шосе, 26а

Продаж затишної однокімнатної квартири! Ваша мрія про власне житло може стати реальністю! Продається затишна однокімнатна квартира, в якій є все необхідне для комфортного життя. Вдале розташування: Поруч магазини, школа, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. Район з розвиненою інфраструктурою, де все необхідне завжди під рукою. Переваги квартири: Простора кімната з гарним освітленням. Затишна кухня, де можна з радістю готувати для себе та близьких. Функціональний санвузол. Гарний ремонт. Це чудова можливість: Для молодих сімей, які прагнуть розпочати самостійне життя. Для тих, хто цінує комфорт та затишок. Для інвестицій, адже квартира завжди буде в ціні. Не зволікайте, телефонуйте вже зараз!

Князів Коріатовичів, 184

Продаж 1 кімнатної квартири нестандартного планування з автономним газовим опаленням. Не кутова . Економна по комунальним платежам. Затишний двір , дитячий садок в дворі, школа через будинок . Також поруч усі види транспорта, парк Хімік . Телефонуйте та домовляйтесь про перегляд . Торг

Некрасова, 5

Продається затишна 1-кімнатна квартира в самому центрі міста Вінниця! Розташована на 2 поверсі 4-поверхового цегляного будинку. Ця пропозиція ідеально підходить для тих, хто цінує комфорт та зручність. Квартира складається з великої кімнати площею 20 кв.м, просторої кухні 7 кв.м. Вона дуже світла та затишна, з чудовим видом на центральні визначні місця міста - Собор та річку Буг. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру, яка стане вашим власним оазисом серед міського шуму. Зателефонуйте за номером для детальної інформації та запису на перегляд.

Едельштейна вул., 2

Продається 1 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Стрілецькій (р-н 6 школи та ЖК “Набережний Квартал”). 33.1 / 14.9 / 9.2 Квартира в доброму стані. Встановлені пластикові вікна. Ремонт в ванній кімнаті. Електроплита. Бойлер. Кондиціонер. Комора. Балкона немає. Кабельне ТВ. Інтернет. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Над квартирою є технічний поверх. Будинок знаходиться в дуже зручному місці для проживання: Тут дуже гарна транспортна розв’язка, багато магазинів, школи, дитячі садочки та т.п. Купивши цю квартиру, можна зразу заселятися та жити. Ціна: 37000 доларів. Можливий торг! Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

Червоноармійська вул., 3

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Дмитра Білоконя. Охойна, доглянута, з нішею і кладовкою в квартирі. Металопластикові вікна , бойлер. Запрошую на перегляд !!!

Баженова вул., 16

Продається 1 кімнатна квартира в Вінниці, на Вишенці, по проспекту Космонавтів. Квартира вікнами виходить на алею, яка є справжньою перлиною мікрорайону Вишенька. Ця квартира відмінно підійде, як для власного проживання, так і здачі в оренду (квартиранти на таку квартиру будуть завжди!). Місцезнаходження будинку дуже зручне , так як близько абсолютно вся необхідна інфраструктура! Будинок цегляний. Стан квартири по фото. Комфортний середній поверх, не кутова. 31,2/17,1/6,2 В жилому стані, меблі та техніка залишаються, пластикові вікна, балкон, газова колонка. Інтернет та кабельне ТБ. В підвалі є комора 2,2 м.кв. Квартира продається через АН. Ціна: 38000 доларів. Більш детальніша інформація за телефоном. Запрошуємо на перегляд!

Космонавтів просп., 24

Без послуг агентству. Продається проблемна квартира.. Сподобався заголовок? Це жарт. Перша секція ЖК Комфорт. Насправді важко назвати дану квартиру проблемною. Оскільки в секції вже проживають 50% людей. Квартира повністю оформлена через нотаріуса й має всі документи. Планування відмінне: велика кухня-студія, є місце для гардеробної кімнати, у санвузлі є вікно невеличке. Вікна у двір. Поверх чудовий до сьогоднішніх реалій. Район прям дуже гарний, одна зупинка до центру. Ціна адекватна по ринку. Ремонт доведений тільки до етапу дизайнера. Що ще потрібно для щастя? Будинок довго здається, але рано чи пізно здасть. Якщо вже 50% проживають. Зацікавило? 35346

Червоноармійська вул., 1

Продається двокімнатна квартира в Тяжилові, на вулиці Левка Лукяненка 35, загальною площею 44 м2 . Квартира розташована на третьому поверсі, не кутова. Замінені стояки води та каналізації, встановлені лічильники. У будинку знаходиться супермаркет АТБ. Поруч з будинком знаходяться дитячий садок, школа, ринок та зупинка громадського транспорту. Телефонуйте та домовляйтесь про перегляд

Ватутіна вул., 35

Продається затишна смарт-квартира на Вишенці, в районі загальноосвітньої школи N 35. Квартира тепла, не кутова, комфортний третій поверх. В квартирі окрема кімната з ремонтом, коридор з гардеробною, кухня та санвузол. У вартість квартири входять меблі та побутова техніка. Квартира продається через агентство нерухомості "Альма". Деталі за телефоном.

Миколи Ващука, 5

Автономне опалення.Деревяні перекриття .В наявності великий підвал , можна використовувати під майстерню.Вікна металопластик, Не кутова.Хороший торг.

Першотравнева вул., 20

Продам 2-кімнатну квартиру, на Вишеньці в районі проспекту Юності- Хмельницьке шосе! Простора квартира, гарне планування, не кутова тепла і суха, кімнати окремі, житловий стан, зроблено новий шатровий дах. Вартість: 37500 $

Хмельницьке шосе вул., 89
1 - 24 з 477 результатів