Продається квартира !з ремонтом ,залишаються всі меблі,встроєнна техніка.ремонту 2 роки . В кухні ,вітальні ,спальні є телевізори . В квартирі є два кондиціонера ,підігрів полів. На стінах вініціанка. Всі деталі по мобільному 09******28

власник
Продаж квартири ,квартира

ПРОДАЖ 2-кімнатної елітної квартири в центрі міста. 87 м з ремонтом ЖК Golden House, Князів Коріатовичів 70-А (Пушкіна) - 8/8 - у білих тонах - дворівнева - панорамні вікна Висота стелі 7 метрів - з видом на річку Південний Буг зроблена якісна кухня за індивідуальним дизайном та всією необхідною побудовою технікою. - за квартирою є паркомісце у підземному паркінгу

Продається дворівнева 2к квартира в ЖК Golden House

Пропоную квартиру в самому серці міста, з шикарним видом на башню. Дворівнева квартира, 3 спальні, кабінет, два санвузли, простора кухня, три балкони, мансарда; Агв, кондиціонер, броньовані двері. Центр міста, зручна локація, трансортна розвязка. Актуальний об"єкт для сравжніх шанувальників історичного житлового фонду на сучасний лад!

Николая Оводова улица, 18, Центр, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Трьохкімнатна квартира на Вишенці. Від надійного та якісного забудовника Концерну «Поділля» Зразковий двір, один з найкращих на Вишенці. Ігровий майданчик, відкрита літня бесідка, зона барбекю, зимова бесідка. Квартира з ремонтом у класичному стилі в світлих тонах. На середньому поверсі. Продумане та зручне планування. Гардеробна кімната. Окремі спальні. Простора світла зала, виділена робоча зона. Є окрема кладовка на поверсі. Квартира має хорошу сімейну ауру. Запрошую на перегляд.

Келецкая улица, 138, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Продаж чудової 3 кімнатної квартири, розташованої на 7 поверсі, 10 ти поверхового цегляного будинку . Квартира дуже тепла та світла, зроблений хороший євроремонт, також вмонтована гардеробна кімната, шафи -купе, теплі поли . Поруч зупинка громадського транспорту, школи, садочки, магазини, ринок « Вишенька»

Келецкая улица, 138, Вишенька, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Стельмаха улица, 45, Вишенка, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Продаж 3 кімнатної квартири ЖК Династія

Академика Янгеля улица, 6К корпус 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 130000.0 USD

Дворівнева квартира в самому центрі міста, може підійти як для проживання так і для комерції ( під офіси ). Велика кухня і ванна, просторі кімнати, опалення індивідуальне газове. В будинку своє облаштоване сховище з санвузлом, водою та спальними місцями. Закритий двір. (99799)

Продам 3-ох кімнатну квартиру в центрі міста 1736

ПРОДАЄТЬСЯ: 3к. квартира в Центрі міста (вул. Пушкіна) в елітному будинку, на 4/4. Будинок цегляний, площа квартири складає 86м2, 3 кімнати роздільні, дві з яких мають окремі балкони. Санвузол роздільний, є гардеробна і дві кладових. Просторий коридор. В квартирі замінені каналізаційні труби, відремонтований дах, висота стелі 3м. Вікна металопластик, двері броньовані. В кроковій доступності вся інфраструктура міста. Квартира заслуговує уваги! Запрошуємо на перегляд. Ключі! 06******09 Елла АН Альма

Продаж 3к. квартири в Центрі

Продаж 2к квартири мікрорайон Поділля. Простора квартиру з чудовим місцезнаходженням. Сучасний ремонт, гарне планування.

Продаж 2к квартири мікрорайон Поділля

Житлові комплекси у Вінниця

Продаж 3 кімнатної квартири, мікрорайон Вишенька. Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів, залишається все. Поруч з будинком розвинена інфраструктура: школи 34 та 35, садочки, ТЦ Плаза Парк, ринок Вишенька. Квартира вільна.

Продаж 3к квартири мікрорайон Вишенька

В продажу 3к. 93м2 квартира в новому будинку, район Вишенька (9мікрорайон). В квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт, автономне опалення, тепла підлога. Два санвузла, дві гардеробні. У вартість входять вбудовані меблі. Розвинута інфраструктура, закритий двір, дві школи, два садочки, ТРЦ, ринок Вишенька. Створено ОСББ. Квартира варта Вашої уваги! Запрошуємо на перегляд! Ціна 130000$ 06******09 Елла АН Альма

Продаж 3 кімнатноі на Вишенці

Князей Кориатовичей улица, 70А, Центр, Винница, Винницкая 129999.0 USD

До продажу пропоную велику трьохкімнатну квартиру в самому центрі міста. Квартира знаходиться в ЖК " Правильний Вибір ". Загальна площа 104 метри.Шикарний вигляд на річку Південний Буг. Квартира на дві сторони, знаходитися на 6 поверсі, не кутова не ліфтова та знаходиться в середині будинку. Новобудова, цегляний будинок з індивідуальним газовим опаленням. Дуже хороше планування квартири. Зручне місцерозташування будинку, каскадна поверховість, якісні будівельні та оздоблювальні матеріали, утеплення фасаду. Закритий двір та є підземний паркінг-укриття. В дворі будинку є дитячий та спортивний майданчики. Панорамний ліфт. Вся необхідна інфраструктура знаходиться в кроковій доступності , неподалік зупинка громадського транспорту. За більш детальною інформацією звертайтеся за номером телефону. Нотаріальне оформлення. Запрошую переглянути квартиру в зручний для вас час. Це найкращий вибір для проживання. Квартира варта вашої уваги.

Монастырская улица, 41 корпус 3, Центр, Винница, Винницкая 129300.0 USD

Пропонується до продажу ексклюзивна квартира з індивідуальним дизайнерським планування та ремонтом. Квартира двохрівнева, елітна сантехніка, кахлі, меблі. Джакузі, ванна, душова кабіна. На кожному поверсі санвузол. Кондиціонери. Квартира для справжніх поціновувачів елетної нерухомості! Запрошгоуємо до перегляду!

Зодчих улица, 20, Подолье, Винница, Винницкая 129000.0 USD

Прекрасна квартира для молодої сімї з дітьми. За рахунок локації, унікальна пропозиція зі зручностями неможливими в заміському будинку. В пішій доступності, буквально під вікнами, два дитячих садочки, дві школи, стадіон, спорт зал, центр розвитку дитини Дивосвіт, церква ПЦУ. В пішій доступності ринок Вишенька, Плаза парк, аквапарк Маяк, лікарня, громадський транспорт. В квартирі залишаються всі меблі та вся техніка. Хороший добротний ремонт з утепленням. По квартирі розведено канальний кондиціонер. Індивідуальне опалення, за рахунок додаткового утеплення, мінімальні витрати газу. Якісні меблі та техніка в хорошому стані. Закритий тихий двір, у вас не буде проблем з паркуванням авто. Відеонагляд та охоронна сигналізація. Телефонуйте, запрошую до перегляду.

Продаж квартири Стельмаха (закритий двір поруч з садочками та школами)

Зодчих улица, 19, Подолье, Винница, Винницкая 128000.0 USD

Продається 3 кімнатна квартира на Поділлі з автономним опаленням, якісним ремонтом у світлих, теплих тонах, зроблений для себе. Кімнати всі окремі та мають двері. Середній поверх, світла, простора квартира. Санвузол роздільний. Два засклені, панорамні балкони. Тепла підлога у коридорі, ванній, на балконах. Готовий вихід під кондиціонер у спальні та кухні. Простора мебльована кухня із виходом на лоджію. Великий коридор із вбудованою великою шафою-купе. Ідеальний район для молодих сімей. У кожному дворі, дитячий майданчик, поруч нова школа, 2 дитячі садки, парк, магазини, торговий центр, лікарня. Запрошуємо на перегляд. Подробиці по телефону 86251

Продам 3к квартиру, ПОДІЛЛЯ 7618

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Тhe Tenth House. Сучасне планування площею - 117.91 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на 4 поверсі 9-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Вінниця, рн Ленінський, Келецька, 121. Забудовник - D121.

Келецкая улица, 121, Ленинский, Винница, Винницкая 127542.0 USD

Шукаєте комерцію від забудовника - зверніть увагу на ЖК Dream Lake. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Вінниця, Барське, 1А. Зараз у продажі пентхаус з сучасним комфортним плануванням на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Дата здачі - 2 квартал 2024 року. Забудовник - Svarog Development .

Барское шоссе, 1А, Ленинский, Винница, Винницкая 127370.0 USD

Власник. Без комісії.  Продається велика простора 5-кімнатна квартира по вулиці Заболотного. Дуже затишна квартира з сучасним ремонтом. Квартира розташована у зручному районі, поруч зупинки громадського транспорту, магазини, аптеки, дитячий садочок, школа. Квартира умебльована, заходь і живи! По плануванню квартира простора та світла. Кухня, три шикарні окремі спальні, кабінет та великий зал. На підлозі паркет. Окремий туалет, окрема ванна з джакузі та душовою кабіною. Також є окрема гостьва вбиральня. В ванній і туалеті теплі водяні поли. Просторий коридор. Велика лоджія та балкон. Все що потрібно для комфортного життя сімї.  Квартира дуже тепла.  В квартирі встановлено автономне газове опалення, що дозволить самостійно регулювати подачу опалення та гарячої води. Також в квартирі наявна охоронна система, відеоспостереження та кондиціонери. Лічильник на газ та воду. В дворі є власний гараж. Також в підїзді є оздоблена кладова. Поруч вже наявні всі необхідні обєкти інфраструктури. Зручна транспортна розв’язка. Гарні привітні сусіди. Запрошуємо на перегляд квартири Вашої мрії! Фото в особисті повідомлення.

власник

Чудова квартира в хорошому районі. Цегла, АГВ, з сучасним ремонтом. Меблі, охоронна система, відеоспостереження та кондиціонери. Лічильник на газ та воду

Академика Заболотного улица, 11, Славянка, Винница, Винницкая 127000.0 USD

Простора сучасна 3-кімнатна квартира площею 137 кв м навпроти будинку культури Зоря. Повністю омебльована та готова до заселення. - Усі комунікації (газ, вода, електрика, Інтернет, сигналізація) - Індивідуальне опалення - Чудовий вид з вікна - Відмінна шумоізоляція - Товсті капітальні стіни (60+ см) - Окремий підвал з власним входом - Власний гараж в охороняємому гаражному кооперативі (продається окремо) В 5хв пішки знаходяться кафе, магазини, дитячий садочок, 2 школи, зупинки трамвая та тролейбуса. Телефонуйте!

Продам 3-х кімн квартиру на Замості 137 кв.м

Продається пентхаус без посередників в ЖК Dream Lake. Це комфортне планування 4-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 4-кімнатної квартири - 126.56 м². Приміщення розташоване на 9 поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Dream Lake заявлена в 2 кварталі 2024 року. ЖК Dream Lake знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Вінниця, Барське, 1А. Забудовник - Svarog Development .

Барское шоссе, 1А, Ленинский, Винница, Винницкая 126560.0 USD
1 - 24 з 256 результатів