Квартира варта уваги. Новобуд з хорошим сучасним, молодіжним ремонтом. Продумано до дрібничок. Майже все залишається.

Можайського вул., 17А

Квартира від власника, тепла, світла, затишна з гарним ремонтом. Не кутова вікна

власник
Киевский 1-й переулок, 66, Можайка, Винница, Винницкая 38000.0 USD

Квартира в житловому стані, є газ, є бойлер на горячу воду, кімната з нішею, гарний краєвид, балкон засклений, є між етажами кладовка, залишаються меблі та техніка, гарний варіант для квартирантів. Розвинута інфраструктура, поруч магазини, транспортна зупинка, школа, садочки, річка та місцевий пляж. (100690)

Продам 1 кімнатну квартиру на Київській 3030
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

До вашої уваги чиста та світла однокімнатна квартира в районі 2 лікарні. Пятий поверх, цегляний будинок, дах шатровий, після ремонту. Площа 30 м2 + 3 м2 балкон. Чистий та доглянутий двір, охайний підїзд, відео нагляд, гарна інфраструктура та транспортна розвязка. Квартира в простому житловому стані (після квартирантів) , меблі та техніка що на фото залишаються. Запрошуємо вас на перегляд, усі уточнення по телефону, торг по факту!

Продаж однокімнатної квартири на Київській

Перепроблений гуртожиток в 1-но кімнатну квартиру. В квартирі залишається абсолютно все:меблі та техніка. Теплопостачання і водовідведення централізоване. Є бойлер. Євроремонт. Близько зупинка, автовокзал, магазини, школа, садок, річка, набережна Рошен 106820

Продам 1к квартиру на Київській 8916

Житлові комплекси у Вінниця