Квартира в одному з кращих комплексів Замостя ЖК Андора - простора, дві великі спальні, одна з панорамною лоджією, чудове планування, якісний забудовник. Супер локація! Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок, супермаркети, магазини, аптека, хороша транспортна розвязка. Розглядаємо продаж за програмою Є-оселя, поспішайте на перегляд. Усі деталі за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Олега Антонова, 13Б

2-кімнатна квартира від хазяїна по вул. М.Шимка (К.Маркса), буд. 24. Тихий район, кілька варіантів транспортного сполучення, в тому числі до Залізничного вокзалу 5 хвилин пішки, прямо під будинком зупинка маршрутки 3А, 3 хвилини пішки до всіх тролейбусів і маршруток, що йдуть з Чехова. В будинку Грош-експрес, інші магазини, банкомати. Поруч супермаркет АТБ, НоваПошта, дитячий садок. Дві школи через дорогу (100метрів). Четвертий поверх 5-поверхової цегляної хрущівки. Площа 45 квадратних метрів, що є оптимальною, так як удобно для життя, але не бє по кишені ціною опалення і квартплати. Квартира не кутова і дуже тепла. Пластикові вікна, балкон засклений. В кімнатах паркетна підлога. Ванна і кухня з ремонтом, на кухні і в коридорі ремонт тільки-но зроблений, в тому числі новий лінолеум. Труби водопостачання поміняні на поліпропіленові вічні. Газова колонка, тому гаряча вода присутня завжди, тієї температури, яка вам подобатиметься і не по 100грн/куб, а значно дешевше. Тихий підїзд, тихі сусіди. Ціна опалення найнижча в місті, так як мікрорайон обладнаний індивідуальними теплопунктами, обігрівається новою сучасною екологічною тяжилівською котельнею. З техніки в наявності холодильник, телевізор з приставкою Т2. Лічильники на все: вода, електрика, газ, а також загальнобудинковий лічильник опалення. Меблі входять в ціну (два розкладних дивани, дві тумбочки, стінка, шафа, прихожа, трюмо, кухня, холодильник). Все для життя є. Заїзжаєте і живете. Реальний продаж.

власник
2-кімнатна квартира на М.Шимка (К.Маркса)

Квартира в одному з кращих комплексів Замостя ЖК "Андорра". Простора, дві великі спальні, кухня з панорамною лоджією, гардеробна. Не кутова, всередині, чудове планування. В квартирі є індивідуальне опалення, тепла підлога у всіх зонах із плиткою, меблі та техніка. Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок, магазини, аптека, кавярні, зручна транспортна розв`язка.

Антонова Олега улица, 13Б корпус 5, Военный городок, Винница, Винницкая 82500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Антонова Олега улица, 13Б, Военный городок, Винница, Винницкая 82500.0 USD

Пропоную вашій увазі 2х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом. Все робилося для себе з якісних матеріалів та індивідуальним підходом. Тепла підлога у кухні та ванній кімнаті. Залишаються меблі та техніка. Якщо без меблів то ціна інша . Оперативний показ в зручний для вас час . Звертайтеся з радістю відповім вам на усі запитання.

Антонова Олега улица, 13Б, Военный городок, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Продаємо 2-кім квартиру по вулиці Олега Антонова 6, 1/4 цегла, не кутова, площа 61м2 по техпаспорту, є добудова узаконена, індивідуальне газове опалення, все залишається. Реальному клієнту хороший торг!

Антонова Олега улица, 6, Военный городок, Винница, Винницкая 46999.0 USD

Ви у пошуках комфортної 2-кімнатної в новому ЖК? Ви натрапили на скарб! Це дуже сучасна квартира, світла, простора, з вдалим плануванням та зонуванням. Кімнати окремі, просторі. З кухні - панорамний балкон, з якого відкривається гарний краєвид на зону відпочинку, на фонтан. Санвузол сумісний. Є окремо гардеробна з підведеною водою та зливом, її доречно облаштувати як постірочну! Проведена електрика під сигналізацію, кондиціонер, окремо є вивід під бойлер! Квартира дійсно варта Уваги! До зустрічі на перегляді! (107103)

Антонова Олега улица, 13Б, Военный городок, Винница, Винницкая 79999.0 USD

Код об`єкта: 338668. АН "Атланта".Продам чудову двокімнатну квартиру з ремонтом на першому поверсі.Меблі та техніка залишаються новому власнику. Будинок цегляний.Квартира підійде як для власного проживання, так і для здачі в оренду.Зручна транспортна та пішохідна доступність.Спокійний район. Поруч школа, магазини, аптека та відділеня НП.

Карла Маркса улица, 6, Военный городок, Винница, Винницкая 42000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири з ремонтом .Все робили для себе .Вдале планування. Зроблений балкон .В будинку зроблений капітальний ремонт. Зелений двір

Антонова Олега улица, 12, Военный городок, Винница, Винницкая 62500.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Пропонуємо до Вашоі уваги двохкімнатну квартиру покращеного планування з окремими кімнатами в районі військового містечка. Охайний двір, є місця для паркування, доглянутий підізд . В квартирі жилий стан, прошпакльовані стіни та стелі, нові труби, пластикові вікна, двійни вхідни деревяні двері, засклена лоджія. Встановлено охоронну сигналізацію. Квартира вільна, показ в любий, зручний для вас час.

Антонова Олега улица, 40А, Военный городок, Винница, Винницкая 49900.0 USD