📣 ПРОДАЖ 1к видової квартира в новобудові ‼️ ✅️ ЖК Авалон 5 (3 кільце) 44 м² 5/ 7 п Залишають меблі та техніку ⚫️ Індивідуальне газове опалення Є гардеробна кімната + балкон + 🔵 Внутрішній двір (закрита територія) Більше фото скину за запитом ! Якщо відсутній звязок пишіть на вайбер або телеграм ( можливо друга лінія) дякую за розуміння

Трамвайна, 3

Продаж 1 кімнатної квартири в новобудові В самому центрі Словянки поруч з ЖК Авалон Закритий паркінг та вільна парковка Характеристика квартири: В квартирі зроблено чистові роботи Зстановлено керамічну плитку на підлогу та в санвузол Встановленно душову( інсталяція) Стіни оздоблені венеціанською штукатуркою! Зроблено нішу для встановлення бойлера для додаткового нагріву води В квартирі квартирі функціонує тепла підлога та було здійснено перепланування для розширення ніші гардеробної Також на даному єтапі здійснюється завершення ремонту та встановлення міжкімнатних дверей та усіх необхідних деталей для комфортного втілення інтерєру та ідей майбутніх Власників Найвигідніша ціна в даному ЖК комплексі та взагалом в даному районі з таким ремонтом та умовами продажу !!! Ідеальна пропозиція для купівлі квартири як для власного проживання такі здачу в оренду! !

Трамвайна, 36

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Ця чудова 1-кімнатна квартира знаходиться на другому поверсі і має площу 49, 5 квадратних метрів. Вона пропонує вам затишне та функціональне житло з усіма необхідними зручностями. У цій квартирі розміщена простора спальня, що створює приватний та затишний простір для відпочинку та релаксу. Тут ви зможете насолоджуватись спокоєм та комфортом після напруженого дня. Кухня, обєднана з вітальнею, створює відкритий та просторий приміщення, де ви можете готувати, спілкуватись з родиною та друзями, а також насолоджуватись прийомом їжі. Це ідеальне місце для зустрічей та створення згуртованої атмосфери. Ця квартира має чорнове виконання, що дозволяє вам самостійно втілити свої дизайнерські задуми та створити інтерєр, який відповідає вашому стилю та смаку. Ви можете вибрати матеріали, колірну гаму та декор, що створять унікальну атмосферу вашого простору. Розташування на другому поверсі надає вам зручний доступ до квартири, при цьому забезпечуючи віддаленість від шуму та суматохи міста. Ви зможете насолоджуватись спокоєм і тихістю, одночасно маючи зручний доступ до необхідних зручностей. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником цієї чорнової квартири та перетворити її на вашу власну комфортну оселю. За більш детальною інформацією звертайтесь по телефону.

пров. Наскрізний, 31
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається простора квартира в котеджному будинку з усіма міськими комунікаціями та індивідуальним опаленням. Будинок знаходиться в затишному районі з двором, де є парковочні місця для автомобілів. На першому поверсі будинку є магазинчики для зручності мешканців. Це ідеальне місце для комфортного життя у затишному середовищі- поруч транспорт, магазини, лікарня, базар. Звертайтесь за додатковою інформацією та для організації перегляду.

Константиновича, 16

Продаж 1 кімнатної квартири з нішею. В квартирі житловий стан. Замінені металопластикові вікна, труби,вхідні двері. Квартира знаходиться в новому будинку з сучасним двором. Двір зачиненого типу. В кроковій доступності ліцей, садочок, зупинка громадського транспорту.

Хмельницьке шосе вул., 21

Продається чудова однокімнатна квартира в цегляному будинку. Супер локація - центр Словянки. Велика кухня. Зроблений якісний Євроремонт, поміняні каналізаційні труби на воду та каналізацію, доглянута квартира, французький балкон. Готові розглянути пропозицію по ціні. Дзвоніть, пишіть - надам додаткову інформацію.

Миколи Амосова,

Житло на другому поверсі, триповерхового будинку пропонується до придбання з чистовим ремонтом. Стан "заходь і живи"! Будинок розташований за адресою вул. Дмитра Майбороди, 12. Дизайн студії передбачає світлі, спокійні кольори, зонування простору, на балконі досить місця, наприклад, для крісла з столиком. Власникові залишається тільки меблювати квартиру. * наразі виконуються ремонтні роботи. Що входить у вартість: - м/п вікна; - вхідні двері; - міжкімнатні двері; - підлога - плитка "мрамор"; - стіни - штукатурка "американка" + фарба; - стеля - натяжна, біла, матова; - індивідуальне опалення (електричний котел); - радіатори опалення; - тепла підлога (сан вузол); - бойлер; - вентиляція (вент канал для ванної кімнати і зони кухні); - сантехніка; - електрику розведено "з розумом", для комфортної роботи та відпочинку. Якісні розетки, вимикачі, точки освітлення. Доки відбуваються ремонтні роботи є можливість скорегувати колір чи матеріал оздоблення! ДЕТАЛІ ЗА НОМЕРОМ. ПОКАЗ МОЖЛИВИЙ В ДЕНЬ ДЗВІНКА.

Продаж квартира-студія, 37 м кв, Словʼянка

Продается 1к. квартира по переуступке. Новострой на Славянке Проверенный застройщик с хорошей репутацией. Утепленный снаружи кирпичный дом, квартира с хорошим видом (окна выходят на частный сектор), не угловая. Черновая штукатурка, индивидуальное газовое отопление, качественные металлопластиковые окна.

Продажа 1к кв-ры 44 кв.м по ул.Ляли Ратушной,23

Простора, затишна квартира з гарним ремонтом, який робили для себе. Гарна локація розташування будинку, чудова транспортна розвʼязка. Замінені труби у стояках (гаряча та холодна вода). Лічильники на воду, електрику. Встановлено фільтр очистки води(зворотній осмос), бойлер, кондиціонер. При продажу залишаються вбудовані меблі. Можливий продаж з усіма меблями/технікою, обговорюється окремо. Запрошуємо на перегляд чудової квартири в гарному районі міста!

власник
ТЕРМІНОВИЙ продаж 1-кімнатної квартири 34 м2 вул. Лялі Ратушної 79

Продам однокімнатну квартиру в новому цегляному будинку (побудова 2019р.), розташованому в одному з кращих районів Вінниці Слов»янка- по вул. Шевченка. З розвиненою інфраструктурою, поруч школи, садочки, ринок, лікарні, інститути і т.д. Зручний доїзд у будь який район міста. - заг.площа 51, 2 м.кв., кухня 19 м.кв. - велика засклена веранда 3, 3 м.кв. - індивідуальне опалення - відеонагляд - зроблена чорнова стяжка, штукатурка, розводка, лічильники - у Вас буде лише 4 сусіда - закритий двір

Шевченко улица, 26, Славянка, Винница, Винницкая 51200.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Продається 1-но кімнатна квартира на Словʼянці!!! Будинок побудований з чернової цегли, а зовнішнє утеплення пінополістиролом допомагає зберігати тепло. Облицювання декоративною штукатуркою надає будинку стильний вигляд. Усередині чорнова штукатурка, на полу стяжка, електрика та вода заведені в квартиру. У вас є унікальна можливість втілити свої дезайнерські ідеї. Комунікації: Газ та електрика - підключені. Центральна каналізація та водопровід. Двоконтурний котел (АОГВ) - забезпечить надійне та ефективне опалення. Будинок зданий і ведений в експлуатацію, створено ОСББ. Приходьте на перегляд за попередньою домовленістю! Телефонуйте за вищевказаним номером.

Болгарский (Константиновича) улица, 16, Славянка, Винница, Винницкая 54000.0 USD

Продам однокімнатну квартиру в новому цегляному будинку (побудова 2019р.), розташованому в одному з кращих районів Вінниці Словянка- по вул. Шевченка. З розвиненою інфраструктурою, поруч школи, садочки, ринок, лікарні, інститути і т.д. Зручний доїзд у будь який район міста. - заг. площа 52 м.кв., кухня 19 м.кв. - велика засклена веранда 3, 3 м.кв. - індивідуальне опалення - відеонагляд - розводка, лічильники - у Вас буде лише 4 сусіда - закритий двір Телефонуйте, переглядайте, купуйте.

Шевченко улица, 26, Славянка, Винница, Винницкая 51200.0 USD

Продаж квартири в сучасному будинку котеджного типу на Слов"янці, що неподалік від Книжки. Зручна локація-поруч транспорт, магазини, базар, лікарня, дитячі гуртки, автошкола тощо. Будинок зданий. Квартира в чорновому варіанті, індивідуальне опалення, лічильники, балкон із кухні. У дворі є паркомісця для авто. Квартира варта Вашої уваги. Запрошую на перегляд

Болгарский (Константиновича) улица, 16, Славянка, Винница, Винницкая 52000.0 USD

Продається простора квартира в котеджному будинку з усіма міськими комунікаціями та індивідуальним опаленням. Будинок знаходиться в затишному районі з двором, де є парковочні місця для автомобілів. На першому поверсі будинку є магазинчики для зручності мешканців. Це ідеальне місце для комфортного життя у затишному середовищі- поруч транспорт, магазини, базар, лікарня тощо. Звертайтесь за додатковою інформацією та для організації перегляду. Ключі на руках, показ у зручний для Вас час.

Болгарский (Константиновича) улица, 16, Славянка, Винница, Винницкая 52000.0 USD

Хороша квартира в центрі Словянки. Зручний поверх. Пластикові вікна. Меблі частково залишаються. Хороша розаязка транспортна. Поруч інститути, школи, садочки, магазини. В квартирі є кладова. Запрошуємо на перегляд. 107301

ул. Ивана Николайчука, 11, Славянка, Винница, Винницкая 45000.0 USD

Продаж квартири з новим ремонтом. Велика, світла, будинок з індивідуальним газовим опаленням. Є тепла підлога, необхідні меблі і техніка. Гарний варіант, як для власного проживання, так і для оренди. Зручне розташування будинку. Поруч Мед. Університет, район Вишенька, ринок Урожай. Зручна транспортна розвязка, магазини, . Хороша інфраструктура

Болгарский (Константиновича) улица, 16, Славянка, Винница, Винницкая 67000.0 USD

Якісний ремонт , гардеробна. Автономне опалення, тепла підлога. ЖК Авалон

Трамвайная улица, 3, Славянка, Винница, Винницкая 78000.0 USD

ул. Трамвайная, 3В, Славянка, Винница, Винницкая 67000.0 USD

Пропонуємо вашій увазі чудову 1-кімнатну квартиру з прекрасним розташуванням на Хмельницькому Шосе, м. Вінниця. Ця квартира розташована на 6 поверсі 10-поверхового новобудови і має загальну площу 44 кв.м, з житловою площею 18 кв.м і кухнею 16 кв.м. Особливості квартири: В квартирі залишаються меблі та техніка. Якісний ремонт, що забезпечує комфортне проживання. Великі вікна з прекрасним видом на зелену зону. Однією з унікальних переваг цієї квартири є її розташування на одній лінії з Обласною дитячою лікарнею. Це забезпечує не тільки зручний доступ до медичних послуг, але і практично необмежений доступ до освітлення, оскільки світло майже не вимикають через нагальні потреби лікарні. Це створює додатковий комфорт для майбутніх мешканців цієї квартири. Не втрачайте можливість стати власником цієї привабливої квартири в престижному районі Вінниці. Зателефонуйте нам прямо зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію! 108222

Хмельницкое шоссе, 122А, Вишенка, Винница, Винницкая 65000.0 USD

В продажі зʼявилася однокімнатна квартира в утепленому будинку з закритим двором! Гарний і доглянутий двір і підʼїзд! Квартира розташована на восьмому поверсі з девʼяти. Кімната у нас з нішею, яку можна використовувати як гардероб, або ж поділити на 2 зони! З кімнати є засклений балкон! Санвузол суміжний! Ще розташована комора, що є великим плюсом! Поруч зупинка громадського транспорту, вся необхідна інфраструктура! Чудовий варіант як для власного проживання так і під оренду! Запрошую на перегляд!

Хмельницкое шоссе, 21, Славянка, Винница, Винницкая 40500.0 USD

Дмитрия Майбороды улица, 9А, Славянка, Винница, Винницкая 59000.0 USD

Продається однокімнатна квартира в м.Вінниця на Словянці, по вул. Амосова, за Медичним Університетом, площею 35 кв.м на 5 поверсі 10 поверхового цегляного будинку. Зроблений панорамний балкон, помінені труби в ванній кімнаті, є кладовка в квартирі, кімната квадратна з нішею, тихий двір з дитячим майданчиком. Чудовий варіант для інвестиції, локація супер, до ринку Урожай 5 хв ходьби . Телефонуйте, на всі питання відповім, і покажу вам цю класну квартиру!!!!

Николая Амосова улица, 9, Словянка, Винница, Винницкая 49000.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира в цегляному будину, район Словянка (в пішій доступності Урожай та Медичний університет, лікарня Пирогова).Поблизу вся необхідна інфраструктура, транспортна розвязка. Гарний ремонт, залишаються меблі та техніка.Поміняні каналізаційні труби на воду та каналізацію, великий балкон з ремонтом.Запрошую на перегляд!Торг присутній.

Николая Амосова улица, 9, Словянка, Винница, Винницкая 47000.0 USD

Квартира знаходиться в новому будинку в елітному районі Верхня Словянка. Не кутова, гарний вигляд з вікна, балкон з кухні, автономне опалення.

Дмитрия Майбороды улица, 37, Винница, Винницкая 44000.0 USD
1 - 24 з 69 результатів