Пропоную до продажу 3к. в центрі Вишеньки. Гарний стан, 3 окремих кімнати, велика мебльована кухня, лічильники на все, засклені балкон і лоджія. Вислухаємо усі цінові пропозиції. Телефонуйте.

Келецька вул., 81

Квартира в гарному житловому стані, меблі та техніка, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір, не кутова, тепла, світла, поруч школа та дитячий садочок.є підвальне приміщення та комора.

Литвиненка вул., 27

Продаж квартири з якісним ремонтом на дві сторони з чудовим плануванням. В квартирі зроблено ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне газове опалення. Велика вітальня, просторий балкон. Хороша локація поряд усе необхідне: транспорт, магазини, школа, дитячий садочок, кафе, ресторани. Великий двір, багато паркомісць. Цікава пропозиція на ринку нерухомості, деталі за телефоном. Запрошуємо на перегляд у зручний для Вас час.

Шевченка вул., 5А
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в простому житловому стані з меблями та технікою, не кутова, зручне місце розташування, розвинена інфраструктура, тихий двір.

Литвиненка вул., 40

Терміново !!! Продам трьохкімнатну квартиру в Вінниці! Супер локація, поруч озеро, ботанічний сад. Квартира знаходиться у цегляному будинку. Виконано косметичний ремонт, три окремі кімнати. Комора у квартирі, балкон засклений. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!!!

Пирогова вул., 161

Продам квартиру в одному з кращих районів нашого міста. Квартира повністю готова для проживання. Кімнати мебльовані, світлі. Квартира на дві сторони. Красивий вид з вікон. Поруч вся необхідна інфраструктура: школи, садочки, супермаркети, розважальні центри. В пішій доступності продуктовий ринок де ви зможете придбати завжди свіжі домашні продукти. Дуже зручна транспортна розвязка ходить будь який вид транспорту. З радістю відповім на ваші запитання. Дзвоніть, пишіть.

Дмитра Майбороди, 9

Новий обєкт на ринку нерухомості- світла, дворівнева 3-х кімнатна квартира з великою кухнею- студією Всі кімнати окремі, є два санвузли. Будинок збудований з червоної цегли та ззовні утеплений пінопластом та покритий короїдом. В квартирі індивідуальне опалення- двоконтурний газовий котел Тепла підлога на кухні, у санвузлі та коридорі. Зроблений стильний ремонт з якісних матеріалів.

Юності 2-й пров., 18

Цікавий варіант, в самому серці міста. Квартира не кутова, з зручним плануванням, вікна на дві сторони.Переваги проживання в центрі міста я впевнена що Ви розумієте. Це зручно, це вигідно, ну а решта інформації при огляді квартири.Телефонуйте!

Грушевського вул., 55

Продається квартира в центрі міста з чудовим краєвидом. Великогабаритна квартира, з чорновими роботами, пресованою стяжкою на підлозі, тепла підлога, зроблено сантехнічне розгалуження , вмонтовані інсталяції, автономне опалення, двухконтурний котел, мідна електрика, на все встановлені лічильники, велика гардеробна кімната, ванна кімната з великим вікном, закритий двір, дитячий майданчик , відеоспостереження. Всі фото відповідають дійсності.

Пушкіна вул., 25

Ексклюзивний варіант! Продається 3-х кімнатна квартира по вул. Хмельницьке шосе 4 ( р-н Книжки ) .Планування відмінне , не кутова, середина будинку, загальна площа 63 кв.м, кухня 6 кв.м. Квадратний хол, металопластикові вікна, балкон , просторі кімнати . Квартира чиста, тепла та охайна. З реальним покупцем можливий розумний торг при перегляді. Зручна інфраструктура та місцерозташування, поряд знаходиться все, що необхідно для комфортного проживання. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні.

Хмельницьке шосе вул., 4

Продається велика 3 кімнатна квартира в одному з найкращих районів м.Вінниці. Квартира, світла, чиста ,кімнати роздільні, є 2 засклених балкони, своє індивідуальне газове опалення, дуже тепла і простора, ремонту 10 років.В будинку створене давно осбб яке налагодило правельну роботу, є чудова прибудинкова територія з новим великим дитячим майданчиком, зручне місце розташування, всі магазини, кафе, нова школа, дитячі садочки, підземна парковка.

можливий продаж по єОселя
Зодчих вул., 8

Тільки для поціновувачів центра міста! Квартира розташована в цегляному будинку на 8-му поверсі з 9; Площа 68 м² + велика лоджія на дві кімнати та балкон; Три окремі кімнати - ідеально для сімї або тих, хто цінує особистий простір; Вид з вікон на місто; Квартира під ремонт - дайте волю своїй фантазії та втіліть мрії про ідеальне житло в життя; Вже замінені стояки - економте час та кошти на ремонтних роботах. Відчуйте себе в епіцентрі життя!

Пирогова вул., 3-А

Продаж трикімнатної квартири з індивідуальним газовим опаленням в районі Електромережі, біля Ботанічного саду. Спокійний район, поруч хороша транспортна розвязка в усі напрямки міста. Квартира в хорошому стані, утеплена по периметру. Простора лоджія. До квартири ще є великий підвал. Реальним клієнтам, можливий торг.

провулок Енергетичний, 5

Ця квартира - ідеальний вибір для комфортного життя вашої сімї. Загальна площа квартири складає 68 квадратних метрів. Закрита лоджа, з якої є вихід на дах, що слугує відкритою терасою яка дозволяє насолоджуватися достатньою кількістю простору. Квартира має простору вітальню, зручну кухню, а також дві затишні спальні. Готова до проживання, з якісним ремонтом, меблями та технікою- створеним для вашого комфорту та затишку. Розташування цієї квартири - великий плюс. Вона знаходиться в зручному районі з розвиненою інфраструктурою: поруч знаходяться школи, дитячі садки, магазини та ресторани. Зручна транспортна розвязка дозволить легко дістатися до будь-якої точки міста. Не упустіть свій шанс стати власником цієї чудової квартири. Телефонуйте зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд - це може бути вашим затишним куточком у цьому місті!

власник
Хмельницьке шосе вул., 53

Отличный район Вишенка Порика/600летия, состояние скромное жилое. Супер вариант для жизни.

600-річчя вул., 28

Гарна квартира у хорошому районі. Добрий житловий стан. Залишаються усі меблі. Телефонуйте і домовляйтеся про огляд

600-річчя вул., 44

Продаж 3 кімнатної квартири на Стельмаха!!! Загальна площа 64/39/8.3. Зручний 2 поверх, кімнати та санвузол роздільний, є балкон засклений, квартира потребує ремонту. Будинок утеплений зовні. Панель 9 поверховий. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером телефону:0978337734 ан .нерухомості

Стельмаха вул., 17

Продаємо простору трикімнатну квартиру з цікавим плануванням і кухнею-столовою в самому престижному районі нашого міста!!! Вікна металопластикові двері нові броньовані на підлозі паркет в гарному стані балкон засклений також до квартири є великий , сухий , чистий підвал 6 метрів. кімнаті ОКРЕМІ та з хорошим косметичним ремонтом І все це за супер адекватну ціну! Зручне місцерозташування, ВСЕ ПОРУЧ !!! А якщо Ви захочете прогулятися і відпочити після робочого дня, достатньо буде перейти дорогу і Ви поринаєте в чудову природу Лісопарку. ТЕЛЕФОНУЙТЕ! Домовляйтеся на перегляд

Юності просп., 5

Квартира простора в гарному житловому стані, з роздільними кімнатами, тепла, не кутова.

Андрія Первозванного, 80

Продам комфортну квартиру в новобудові, в класній локації р-н Словʼянка! Закрита двір, є паркомісце, зарядка під авто, кладовка. Вдале планування квартири: простора вітальня, кухня з виходом на терасу, де можна випити чашечку ароматної кави, спальня, просторий санвузол з ванною та душовою, і ще одна кімната яку можна використовувати як дитячу, кабінет або ж простору гардеробну. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів! Є вбудовані меблями та техніка, інше по домовленості, все продумано до дрібниць! Як тільки Ви попадете в цю квартиру Вас окутає затишок і комфорт, телефонуйте!

Заболотного вул., 22

У продажу світла, простора трикімнатна квартира в сучасному мікрорайоні Академічний. Будинок з газовим опаленням. Квартира на дві сторони, з двома санвузлами. Великий балкон від дитчої кімнати до кухні, розмежований дверима. Лоджія, гардеробна, велика комора, площею в 9 метрів квадратних, обладнана стелажами Якісний ремонт з сучасних матеріалів. В коридорі, на кухні, у ванній кімнаті та на балконі тетлі підлоги. Меблі виготовлялися під замовлення ( меблі та техніка по домовленості). Є підвал 9 кв.м. Гарно розвинена інфраструктура, транспортне сполучення. Мікрорайон активно розбудовується, створюючи ще комфортніші умови проживання. Детальніша інформація та запис на перегляд за телефоном.

Миколаївська вул., 17

Продаж трикімнатної квартири на Вишеньці в простому житловому стані. Середній поверх, централізоване опалення, на гарячу воду є колонка. Планування квартири суміжно-роздільне. Санвузол та ванна кімната відокремлені одне від одного. Реальний продаж!!!

Стахурського вул., 72

Ексклюзивна пропозиція БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. Продаж просторої трикімнатної квартири в ЖК Правильний Вибір - центр міста! Квартира має простору кухню, дві окремі кімнати та велику вітальню, також є дві гардеробні та кладовка; Вікна виходять на дві сторони будинку, є два засклених та два відкритих балкони. Окремо можна придбати паркінг.

можливий продаж по єОселя
вулиця Монастирська, 41

Терміновий продаж від представника власника, без комісії! Продаж неймовірної квартири в елітній новобудові преміум класу. Власне лобі на першому поверсі з консьєрж-сервісом, дизайнерська обробка холів, коридорів та інших місць загального користування. клінінг-сервіс, доставка їжі з ресторану комвласне лобі на першому поверсі з консьєрж-сервісом, дизайнерська обробка холів, коридорів та інших місць загального користування. Клінінг-сервіс. Система очищення води. Два швидкісних вантажопасажирських ліфти з системою «ліфт-паркінг» у кожному підїзді. Будинок опалює власна автономна дахова котельня. Дворівневий підземний паркінг (надійне укриття!) з власної автомийкою. Система димовидалення та пожежна сигналізація, у тому числі й у підземному паркінгу. Закрита територія з цілодобовим відеоспостереженням, карткова система доступу на територію комплексу. Супер-маркет "Сільпо", кафе, кавярні, магазини косметики та одягу, аптеки, тур.фірма та інше на 1 та 2 поверсі - комфортне життя не виходячи з будинку! Квартира простора 111кв.м на 10 поверсі, зручне планування, неймовірний вид на місто. Висота стелі 3м, якісні металопластикові вікна з системою мікропровітрювання, , броньовані вхідні двері. Квартира повністю готова для втілення найсміливіших дизайнерських рішень! Більше деталей та перегляд за телефоном

Космонавтів просп., 49
1 - 24 з 427 результатів