💥Продам 1 кім квартиру💥 📍Жк Сімейний комфорт 📍5/10 цегла 📍49м2/20/18 АГВ,меблі,техніка,новий сучасний і якісний ремонт. 📍Тепла підлога(кухня,ванна,коридор) 📍Холодильник,витяжка,мікрохвильовка,духовка ,варочна поверхня та кондиціонер. 💥ЦІНА 68.500$💥 🗝️Ключі на руках

Немирівське шосе, 94Л

Продам квартиру в районі міського РАЦЗУ, супермісце, все поруч, закритий двір, транспортна розвязка в кроковій доступності, розглянемо всі цінові пропозиції, чекаємо на перегляд!

Замостянська, 25

Терміново продається велика і простора 1к.квартиоа, мебльована, з технікою( холодильник, пралка, телевізор, бойлер. Є кухонні меблі, пластикові вікна, ґрати, утеплена по периметру. Швидке звільнення , документи готові до продажу.

Гонти вул., 43
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира варта уваги. Новобуд з хорошим сучасним, молодіжним ремонтом. Продумано до дрібничок. Майже все залишається.

Можайського вул., 17А

Продаж квартири по гарній ціні . Електроопалення (вхід в квартиру). Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса. Оформлення - ПЕРЕУСТУПКА.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Відмінний забудовник, Вінницябуд. Будинок будується Можлива розстрочка платежу. Квартира продається в чистому стані, шпаклівка, стяжка, АГВ, всі комунікації

Пікуса, 14

Продається дуже гарна однокімнатна квартира в новому ЖК "Андорра" з хорошим та якісним ремонтом, де кожен м2 використано для комфортного проживання. Квартира укомплектована технікою та меблями. В квартирі є все, що потрібно сучасній людині: індивідуальне опалення із теплою підлогою у всіх зонах із плиткою на підлозі, вбудовані меблі та техніка. В квартирі залишається все, окрім дивану, телевізора та пральної машини. Квартира дуже затишна, охайна, все робилося з душею. Обираючи ЖК "Андорра" ви отримуєте: - Територію з красивим благоустроєм та диячими майданчиками; - Сучасний підїзд; - Дитячий садочок прямо на території ЖК; - Комфортний простір для повноцінного життя: кавярні, спортивний зал, аптеки, магазини, супермаркети, школа, місця для відпочинку, зупинка громадського транспорту. Це чудовий варіант під інвестицію та для себе. Не зволікайте. Запрошую на перегляд.

Олега Антонова, 13б

Продам малогабаритну, але дуже затишну однокімнатну квартиру на вулиці Сергія Зулінського (район ГПЗ). Гарна світла чистенька квартира. Опалення централізоване, бойлер, електроплита. Газу немає, будинок електричний. Поруч зупинка громадського транспорту, в самому будинку знаходиться продуктовий магазин. Є технічний поверх, там можливо зберігати речі. А також можливість виходу на дах. Поруч ліс, новий стадіон. Спокійний і тихий район. Вигідна ціна. Оперативний показ. Телефонуйте.

Сергія Зулінського, 39

Продаж квартири від відмінного забудовника Вінбуд. Будинок зданий , є можливість робити ремонт. В квартирі зроблене опалення, тепла підлога в коридорі санвузлі та кухні. Зроблена електропроводка, чистова шпаклівка, суха ідеальна стяжка. В кімнаті є гардеробна. Ключі , показ в любий зручний час.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6П

Квартира знаходиться на 8 поверсі будинку, всі вікна південні. Сонячна, світла, з свіжим ремонтиком в стилі лофт. Лише санвузол залишилось зробити на власний смак. Але в санвузлі всі комунікації поміняні. При продажу можуть залишитися всі меблі та техніка. Чудовий варіант капіталовкладення під здачу в оренду. Покази за попередньою домовленністю. Ексклюзив Агенства Олімп. 104968

І.Гаспринського, 14

Продам 1-но кімнатну квартиру,зручне місце проживання. Жилий стан меблі частично лишаються.Холодильник,пральна машинка також. Кладовка своя Дитячий майданчик, парковка. Тепла, не кутова. Запрошую на перегляд!

Москаленка, 69

Продам 1-кімнатну квартиру з євроремонтом та АГВ. Новобудова, ЖК "Затишне", повністю заселений будинок. Укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, залишається за домовленістю. Автономне газове опалення, встановлено теплу підлогу на кухні, балконі, коридорі та у ванній. Будинок утеплено, балкон утеплено окремо, гарний двір, хороші сусіди. Шлагбуми на вїзд. Поруч вся необхідна інфраструктура. Дитячий майданчик, магазини, аптеки, транспорт та інше. Запрошуємо на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Степана Тимошенка, 7

Пропозиція без комісійних. Продаж квартир в новому будинку по вул. Привокзальній, . Здача будинку 3 квартал 2024року. В наявності 1, 2 та 3-кімнатні квартири (квадратура, поверх та планування різне). Розводка електрики та води. Радіатори. Стяжка на підлозі.

Привокзальна, 25

Продам квартиру біля Набережного квартала. Квартира в хорошому стані. Пластикові вікна. Без балкона, меблі за домовленістю. Запрошуємо на перегляд

Жуковського вул., 14

Продаж 1к квартири в ЖК «Волошковий» Вікна виходять у двір. Надійний забудовник. Здача в кінці літа 2024 року Пропозиція від АН «Альма» Олександр 0964204988

Немирівське шосе, 26а

Будинку 13 років, забудовник Вінницябуд, євроремонт, подається з меблями. АГВ.

Героїв крут, 4а

Ексклюзивний продаж 1к квартири в ЖК Династія, квартира в новому будинку з ремонтом, залишаються всі меблі та техніка, автономне опалення, тепла підлога , на все встановлені лічильники, квартира не кутова, тихий закритого типу двір. Також розглядають по програмі , , Є оселя, ,

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6

Продаж 1 кімнатної квартири нестандартного планування з автономним газовим опаленням. Не кутова . Економна по комунальним платежам. Затишний двір , дитячий садок в дворі, школа через будинок . Також поруч усі види транспорта, парк Хімік . Телефонуйте та домовляйтесь про перегляд . Торг

Некрасова, 5

Підходить під програму Є-Оселя. Продам однокімнатну квартиру в ЖК Сімейний комфорт. Надійний забудовник. Двір закритого типу, поряд магазини, кафе, сімейна амбулаторія, почтове відділення, дитячий садочок. Квартира знаходиться на третьому поверсі 46, 8 м2 АГВ, теплий електричний пол в ванній кімнаті. Стіни- декоративна штукатурка, вінілове покриття- кухня, коридор. Кухня мебльована . Ванна - душова кабіна, інсталяція. Запрошую на перегляд !!!

можливий продаж по єОселя
Немирівське шосе, 94 И

Продається 1 кімнатна квартира в Вінниці, по вул. Стрілецькій (р-н 6 школи та ЖК “Набережний Квартал”). 33.1 / 14.9 / 9.2 Квартира в доброму стані. Встановлені пластикові вікна. Ремонт в ванній кімнаті. Електроплита. Бойлер. Кондиціонер. Комора. Балкона немає. Кабельне ТВ. Інтернет. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку. Над квартирою є технічний поверх. Будинок знаходиться в дуже зручному місці для проживання: Тут дуже гарна транспортна розв’язка, багато магазинів, школи, дитячі садочки та т.п. Купивши цю квартиру, можна зразу заселятися та жити. Ціна: 37000 доларів. Можливий торг! Продається через АН. Ключи на руках. Запрошуємо на перегляд!

Червоноармійська вул., 3

Продам 1-кімнатну квартиру в середині цегляного будинку, на зручному 4-му поверсі. Дуже вдале планування, так квартира без сучасного ремонту, але ремонт зробити можна в любій квартирі, і ця квартира буде завжди користуватись попитом. Велика кухня, ї зручно, що балкон саме з кухні. Вікна у двір, без зайвого шуму. При бажанні її переплачувати, ще збільшити кухню і зробити гардеробну. Квартира від перших власників, з позитивною енергетикою. Дзвоніть та приходьте на перегляд!

Ширшова вул., 16

Продам однокімнатну квартиру по вулиці Дмитра Білоконя. Охойна, доглянута, з нішею і кладовкою в квартирі. Металопластикові вікна , бойлер. Запрошую на перегляд !!!

Баженова вул., 16

Пропонуємо Вашій увазі чудову квартиру в прекрасній локації міста. Квартира в дуже хорошому стані, все що є на фото, все залишається) Дуже вигідна інвестиція, вау варіант для власного проживання. Нова електрика, замінені комунікації. Все гарно, затишно та зі смаком. Запрошуємо Вас на перегляд, не упустіть можливість стати власником чудової квартири.

Коцюбинського, 45

Продається кондиціонер від будь-якої жари. А квартира в подарунок. Без послуг агентству. Можна під всі види оформлення. Документи підготовлені. Сучасна квартира від провідного забудовника ВінницяБуд. Закритий двір із майданчиком та стоянкою. Один із найкращих ОСББ. По всій території відеонагляд. Безпека та комфорт - це думка про даний будинок. Гарне місце розташування. Залишаються всі вбудовані меблі та техніка, в тому числі кондиціонер від жари. Гарний вид з вікна, гарне освітлення. В бонус до квартири відмінна шумоізоляція. За окрему вартість можлива покупка комори у підвальному приміщенні. Зацікавило? 35344

можливий продаж по єОселя
Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6Ж
1 - 24 з 455 результатів