МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65, 5 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44

Будинок 2015 року побудови. Окремий вхід на 6 квартир. Продається разом з меблями (окрім плетеного комплекту на лоджії) та з габаритною технікою. Простора кухня-вітальня. Кабінет рівнем нижче обладнано шафами та робочими поверхнями. З лоджії вид на лісопарк та захід сонця. Додатково можна придбати гараж.

Хмельницьке шосе вул., 57А

Продам двохкімнатну квартиру з ремонтом з меблями та технікою. Чудовий варіант для себе чи під інвестицію

можливий продаж по єОселя
Коріатовичів, 114/5
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двохкімнатну квартиру на Ближньому Замості. Велика, простора , роздільні кімнати, великий балкон. Залишається кухня, кондикціонер. Остальне по домовленості . Хороший варіант для себе чи під інвестицію. Все поблизу саме необхідне, магазини , аптеки, зупинка транспорту . Телефонуйте, деталі по телефону, показ в зручний для вас час. Запрошую.

Брацлавська, 1

Продаю простору 2-кімнатну квартиру на Вишенці. Продаю 2-кімнатну квартиру на зручному 2-му поверсі з індивідуальним опаленням. В квартирі цікаве планування, яке дозволяє розділити коридор на зону кабінета і міні-вітальню і ще є кладова. Кімнати та кухня правильної прямокутної форми, роздільний санвузол, два балкони. Квартира на дві сторони, не кутова. Телефонуйте, домовимось про перегляд.

первозваного, 4а

Квартира в одному з кращих комплексів Замостя ЖК Андора - простора, дві великі спальні, одна з панорамною лоджією, чудове планування, якісний забудовник. Супер локація! Поруч усе необхідне для комфортного проживання: школа, садочок, супермаркети, магазини, аптека, хороша транспортна розвязка. Розглядаємо продаж за програмою Є-оселя, поспішайте на перегляд. Усі деталі за телефоном.

можливий продаж по єОселя
Олега Антонова, 13Б

Квартира в самому центрі міста. Зроблений сучасний ремонт. Працював дизайнер. Всі меблі та техніка.

Пирогова вул., 11

МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Продається простора 2-кімнатна квартира площею 85 кв. метри, розташована в самому центрі міста. Це чорнова робота, що означає можливість додаткового оздоблення та власного дизайну. Запрошую звязатися для отримання деталей та перегляду

Князів Каріатовичів, 44

2-кімнатна квартира в центрі Вінниці Вул. Владислава Городецького 2 ✅ Ціна - 55 000$ ✅ Кварита - житлова ✅ Поверх - 4й ✅ Цегляні стіни – 69см товщина ✅ Стеля - 2.90м ✅ Оновлений дах будинку ✅ Перекриття - бетонні балки ✅ Індивідуальне опалення ✅ Балкон - є + з можливістю розширення +38 067 954 8918

власник
Владислава Городецького вул. (Червоних Партизанів), 2

Вторинна нерухомість Поруч з парком Новий ремонт Вигідна ціна Продам двоповерхову квартиру з меблями та технікою. На першому поверсі обєдналась кухня і вітальня, де обєднується сімя за обіднім столом . В квартирі 2 санвузла, 2 гардеробні , 2 окремі спальні та кухня -студія . Площа квартири 91, 5 м ². Перегляд можливий в будь який час за попередньою домовленістю.

можливий продаж по єОселя
Миколаївська, 26

Житлові комплекси у Вінниця

Продам двокімнатну квартиру на Стрілецькій. Одна кімната прохідна, квартира без балкону. У кухні зроблений ремонт ( нові меблі та техніка), у ванній теж непоганий ремонт, власний бойлер.

Стрілецька, 31

Продається чудова двокімнатна квартира 65,97 кв. м., в ЖК Західний, Барське шосе, на шостому поверсі, велика кухня 15,18 кв. м з панорамною заскленою лоджією, з якої відкривається неймовірний краєвид , кімнати виходять на дві сторони будинку, просторий коридор. Показ в будь який зручний для вас час ! На всі питання з радістю відповім по телефону !

Барське шосе, 7

Продам!!! Двох кімнатну квартиру у мікрорайоні Академічний . Квартира з євроремонтом, індивідуальним газовим опаленням. Зручний другий поверх, некутова. Санвузол роздільний. Затишний двір. Меблі та техніка залишаються. Дуже комфортний та спокійний район- є вся необхідна інфраструктура: садочок, торгівельний центр, пошти, три види транспорту. Запрошую на перегляд. Телефонуйте!!!

можливий продаж по єОселя
Миколаївська, 17

Терміновий продаж! Ціна двокімнатної квартири за ціною однокімнатної! Будинок побудований одним з кращих забудовників нашого міста. Унікальні особливості житлового комплексу: зручне місцерозташування, розвинена інфраструктура автономне газове опалення (двухконтурний котел) Поряд школа, дитячий садочок, магазини та супермаркети. Телефонуйте будемо домовлятися про перегляд.

Стрілецька, 23

Терміновий продаж! Квартира на Поділлі яка підходить під єОселю . Зручна транспортна розвязка. У даному районні максимально розвинена інфраструктура: торгові центри, магазини, супермаркети, школа, дитячий садочок. Всього 5 хвилин і ваша малеча в садочку а ви займаєтеся своїми справами. У квартирі зроблений якісний ремонт. Всі меблі та техніка залишаються. Також, для вашого комфорту встановлені кондиціонери. Кімнати світлі з яких відкривається неймовірний вид на місто. Квартира в якій так і хочеться залишитися . Звертайтеся, домовимося про перегляд!

Пирогова вул., 89

Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

власник
Пирогова вул., 103Б

Терміново!! Продаж 2-к квартири з індивідуальним газовим опаленням. Квартира знаходиться на 1-му поверсі цегляного будинку, що дуже зручно при відключенні світла. Виконаний капітальний ремонт на кухні та санвузлі. Косметичний ремонт в кімнатах. Збільшено кухню. Також є сарай і погріб. Поспішайте на перегляд, деталі за телефоном!

Костя Широцького, 8

продам затишну,невелику 2 кімнатну квартиру. ця квартира вирішує проблему тих хто потребує відокремленого простору. Є дві невеликі спалні та студія зонована на хухню та вітальню . перегляд в будь який час за попередньою домовленістю

можливий продаж по єОселя
Тимофіївська, 4

двокімнатна квартира ЖК Сімейний комфорт гарна видова квартира район з розвиненою інфраструктурою чудова ціна за більш детальною інформацією телефонуйте

немирівське шосе, 94

Продам частину будинку по вулиці Чернігівській (хутір Шевченка). Дві кімнати, кухня, пластикові вікна, криниця в дворі, є котел, газ, світло. Будинок всередині у хорошому стані, охайний, доглянутий. Зручності на вулиці, а також поруч сарай, але через те що давно ніхто не проживав, не було відповідного долгяду, там необхідні ремонтні роботи. Запрошую на перегляд, деталі за телефоном.

Чернігівська вул., 9

Продаж відмінної квартири від перевіреного забудовника "Вінницябуд". Буд-к зданий. Електроопалення ( вхід) Якісні вхідні двері. Поруч уся інфраструктура : школи, садочки, Педуніверситет. Також супермаркети, новий Епіцентр, спортивний комплекс, ринок. Зручна транспортна розв`язка, поруч зупинки трамвая та тролейбуса.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6п

Хочете змінити своє життя і знаходити комфорт кожен день? У нас є пропозиція, яка зробить ваш вибір очевидним-це квартира віж ЖК,, Вінниця буд""! Основні переваги квартири: Простора планування: 2 кімнати, простора кухня, ідеально для створення вашого улюбленого куточку. Стяжка, та чистові роботи вже виконані: Забудьте про непорозуміння та ремонтні турботи - все готово !. Підігрів підлоги: комфорт у ванній кімнаті, навіть у найхолодніші дні. Індивідуальне газове опалення: Ваш затишок та економія на опаленні в одному пакеті. Розташування: Зручне місце розташування на вулиці А. Янгеля 6п, в ЖК ВІнницябуд, забезпечить вам швидкий доступ до всієї інфраструктури міста.

Академіка Янгеля вул. (Фрунзе), 6 П

До Вашої уваги 2-кімнатна квартира в молодіжному районі міста "Академічний". Квартира світла, простора, з новим сучасним ремонтом і вдалим плануванням, технікою і усіма запущеними комунікаціями. Поруч є садок та будується школа, аптека, ТЦ. Чудова транспортна розвязка. Запрошую на перегляд, за детальною інформацією звертайтесь за телефоном

можливий продаж по єОселя
олександрівська, 3

Кімната поєднана із кухнею (велика кухня-студія 24м2) - мрія хазяйки та простір для зустрічі гостей. Та спальна кімната 23м2 із ВЕЛИКИМ ПАНОРАМНИМ вікном. 2 кімнатна квартира на дві сторони будинку. ЖК «Західний» - якісне будівництво, малоповерхова забудова. Цегляні стіни з керамічної цегли М125 товщиною 510 мм. + енергоефективне зовнішнє утеплення товщиною 12 см. Якісні ліфти HAS, Туреччина. Цегляні міжквартирні перегородки. Чорнова. АГВ - індивідуальний газовий котел PROTHERM, на гарантії. Притік повітря для спалювання в газовому котлі відбувається по спеціально облаштованим вентиляційним каналам тому повітря в квартирі завжди чисте та свіже, не спалюється. Встановлено якісні ефективні радіатори опалення. Вікна - з енергозберігаючими технологіями - 5-камерний профіль Veka, 2-камерний енергозберігаючий склопакет. В квартирі проведена якісна мідна електропроводка. Поштукатурені всі цегляні стіни. Вхідні двері - металеві протиударні вогнестійкі. Всі лічильники. Будинок зданий навесні 2024 року. До ЖК Західний регулярно курсує новий тролейбусний маршрут 18. 18217

Барське шосе, 20
1 - 24 з 1 137 результатів