Виграй квартиру в ЖК OK'LAND за донат від 200 грн
Зробити донат

Продам однокімнатну квартиру, Бочарова. Загальна площа 37,8 кВ.м, корисна 36,9, кухня 8,1. Пятий поверх , кутова.Встановлений домофон. Продаж з меблями(телевізор, холодильник, шкаф-купе польського виробництва, вбудована кухня з витяжкою, газовою поверхнею, бойлер, пральна машина,якісне двоспальне ліжко з підйомним механізмом та матрасом). Можливий продаж без меблів, ціна обговорюється індивідуально.Зроблено перепланування фактично в двокімнатну. Якісні металопластикові вікна, хороші вхідні двері з утепленням,замінена вся проводка на мідну(розділена по зонах). Встановлені біметалеві радіатори-95 мм глибина.Стіни та підлога вирівняні, поклеєні шпалери. Коридор, кухня на підлозі керамограніт. Спальня та зала- ламінат з хвойною підкладкою. Санвузол суміжний. Важливо:телефонувати з 19 до 22. Усі питання, що цікавлять, за телефоном або пишіть олх/вайбер, при змозі відповім на повідомлення, або перетелефоную після 19:00.

власник
Продам однокімнатну квартиру.

Продам комфортну простору 1-кімнатну квартиру площею 37,83 м2 на вул. Бочарова, м. Вільнянськ. Житло знаходиться у гарному затишному будинку, в зручному районі з розвинутою інфраструктурою. В дворі є продуктовий магазин, поштомат Нової пошти, термінал ПриватБанку. Неподалік знаходяться школи і садочок, через дорогу - парк. Сама квартира знаходиться на 5 поверсі. Ремонт робився давно, тому нові власники зможуть втілити свій смак в ремонті та інтерʼєрі квартири, за бажання зробити перепланування тощо. Реальному покупцю - торг! З усіма питаннями прохання писати на Telegram або Viber.

власник
Продам простору 1-кімнатну квартиру у м. Вільнянськ

АН Афіна пропонує до придбання простору та світлу 1 кім квартиру по вул.Будівельників 5/5 у м.Вільнянськ Квартира велика 35/17,5/6,6 з гарним плануванням-простора кімната, сан.вуз спільний,великий коридор. Автономне опалення. Потребує косм.ремонту, в жилому стані Гарне місцерозташування-все необхідне для комфортного проживання поруч з будинком. 13500 у.о можливий торг

13500 у.о Простора 1 кім квартира вул.Будівельників Віільнянськ

Аренда- НЕТ! Продам однокомнатную квартиру в г. Вольнянск Запорожская обл. ул. Кошевого 3 этаж 5-ти этажа; дом КИРПИЧНЫЙ. В квартире есть автономное газовое отопление, с правильными углами подачи и обратки которое работает даже если нет электричества. Квартира тёплая Полы тёплые - деревянные Общая площадь: 35,2 Кухня : 7,3 Бойлер на 100л; Окна выходят на солнечную сторону. Технически в квартире ничего делать не нужно- абсолютно всё в рабочем состоянии! В 5-ти минутах ходьбы: детсад; школа; магазины; районная больница. цена БЕЗ мебели и бытовой техники !!!

власник
Однокомнатная квартира в Вольнянске с автономным отоплением

Пропонується до продажу 1кв. м. Вiльнянськ. Вiдмiнний стан. Площа 35/17/6.3 Лiчильники газ, свiтло, вода. Вiкна металопластик, балкон євро. Квартира свiтла, простора. 2 вiкна. В кiмнатi диван. Утеплена. Iндивiдуальне опалення. Санвузол сумiжний, кахель. Новi комунiкацiї. Новi добротнi вхiднi дверi . Пiдлога лiнолеум. Кухня вбудованi меблi , пральна машина, кахель. Доглянута прибудинкова територiя. Квартира не потребує вкладень. Торг реальному покупцю. До Запорiжжя маршрутки ходять кожнi 20-30хв.

Продам 1кв. м. Вiльнянськ. Вiдмiнний стан. 10 000дол.

Житлові комплекси у Вільнянськ

Популярні запити