Продам однокімнатну квартиру . Квартира розташована на 1 високому поверсі , що є великою перевагою . Розташована у новому районі , вул. Молодіжна. Поруч є лікарня , школа та дитячий садок , продуктові магазини і все необхідне для комфортного життя. Телефонуйте за більш детальною інформацією і записом на перегляд. Для наших клієнтів діє акція БЕЗКОШТОВНА оцінка для нотаріальної угоди !!! ДІЄ ЗНИЖКА 5% НА ПОСЛУГИ АГЕНЦІЇ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ТА ЇХ СІМЕЙ!!! Мирного неба вам і вашим близьким .

можливий продаж по єОселя
Молодіжна, 52

Продам 3х комнатную квартиру по адресу Садова 32..квартира теплая и сухая...Двух контурный газовый котёл,жилое состояние одна комната под кап.ремонт Все вопросы по телефону на смс в олх не отвечаю 05******71

власник

2-х кімнатна квартира по вул. Гагаріна 5, без ремонту,але охайна на 1 поверсі 5 пов. будинку з меблями, опалення газове + бойлер. Без боргів, документи в порядку, продаж від хазяїна без посередників. Вийшли з дому і зразу дитячі садки №2 і №3 школа №3.

власник
Продам двухкімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 1 кімнатну квартиру, за адресою Молодіжна 16/1, тепла, в середені будинку. Індивідуальне електро опалення (з документами), бойлер, встановлено лічильники на газ та електропостачання. Металопластикові вікна, балкон утеплений. Можливо використовувати як: бюті салон, масажний кабінет, офісне приміщення. Поруч ринок, аптека, магазини, лікарня. Звертайтеся за телефоном: +38********28 Наталя Телефонуйте або пишіть в вайбер, на повідомлення в оlx не відповідаю!

власник
Продам квартиру у Вільногірську

Тепла та затишна, двохкімнатна квартира. Що знаходиться по вулиці Центральна 27. - 3 поверх, 4-х поверхового будинку. - не кутова, дуже тепла. - є газове опалення - квартира без ремонту. Чудовий вибір якщо хочете зробити квартиру для себе, та не переплачувати за мотлох минулих господарів. - документи в порядку, боргів немає. - добрі та спокійні сусіди Реальному покупцю торг.

власник

Адреса - Молодіжна 24/2 (дом маг. Рустам). Квартира розташована на 3 поверсі, кутова, але тепла, без цвілі. Газове опалення, двоконтурний котел, завжди гаряча вода. Житловий стан. Без ремонту. Прекрасний варіант під Ваш ремонт. Тел. 05*********51 Торг!

власник
Продам 1 кімнатну квартиру. Торг

Квартира по адресу вул.Устенка, 23. Квартира тепла, суха. Газове опалення. Вікна м/п, частково залишаються меблі. Всі подробиці по телефону.

власник
Продам однокімнатну квартиру на 4 поверсі, 5ти поверхового будинку

Квартира 1-кімнатна по вулиці Молодіжна48, Навпроти школи номер 5 1) 3 -поверх, 5-ти поверхового будинку 2)не кутова, 3)з документами все гаразд(продаж від власника) Також продається гараж 10хв від квартири При покупці разом знижка ;-) Дивіться інші оголошення. Всі питання по телефону.

власник
Продам 1-кім квартиру в центрі

Продається 2-х кімнатна квартира по вул. Молодіжна, 50. Квартира розташована на 1-му поверсі в 5-ти поверховому панельному будинку. Кутова, но утеплені наружні стіни і підлога з підвалу. Вікна великі пластикові, міжкімнатні і вхідні двері деревяні, підлога в спальні та кімнаті лінолеум, на кухні, туалет, ванна керамічна плитка. Кімнати роздільні, в коридорі є місце під гардиробну кімнату. В квартирі автономне газове опалення і гаряче водопостачання від котла. Ремонт звичайний. В квартирі є кухоний гарнитур, крісла. Ціна договірна. Торг.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру від власника в м. Вільногірськ

В продаже однокомнатная квартира расположена на 1 этаже 5 этажного кирпичного дома, по адресу ул.Молодежная,28. Сделан ремонт под отделочные работы с заменой всех коммуникаций, электропроводки, стены обшиты гипсокартоном, заменены окна. Показы в удобное время по предварительной договоренности.

власник
Однокомнатная квартира ТОРГ

Продам двухкомнатную квартиру с индивидуальным отоплением 4 эт.четырех этажного дома по улице Центральная 29 Солнечная сторона, утеплена, крыша сделана ,металлопластиковые окна. Добрые хорошие соседи. Рядом находится больница, рынок, супер маркет,садик, школа, банк,парк.

власник
Продам двухкомнатную квартиру с индивидуальным отоплением

Продам чудову 2х кімнатну РОЗДІЛЬНУ квартиру у центрі міста , Центральна 57 Квартира розташована на зручному 3 поверсі і не углова ,що є великою перевагою. В квартирі індивідуальне газове опалення ,нові радіаторі ,труби і вікна мпо. В квартирі залишається всі меблі і техніка. Телефонуйте і записуйтесь на перегляд! Мирного неба вам і вашим близьким!

власник
Продам 2х квартиру

Квартира по адресу Центральная 57, на 4 этаже 5-ти этажного дома,не угловая. Состояние жилое, электро отопление, новые окна и двери. Все вопросы по телефону.

власник
Продается трёхкомнатная квартира

Продам 2х комнатную квартиру по ул. Бульвар Мира 11, 3 этаж, квартира тёплая, с мебелью, газовое отопление, 50,2 кв.м. Цена договорная. Тел. 06********841 Лиза Ивановна

власник
Продам квартиру

Продам двокімнатну квартиру, Центральна 61. Власник. 6 поверх 9 поверхівки, ліфт цивільний, працює завжди. Кімнати великі, окремі, є 2 кладовки, вбудована шафа, великий балкон, лоджія, великі вікна. Загальна площа 52,2 кв.м. Узаконено електроопалення, встановлено двозонний лічильник електроенергії, новий бойлер. Металопластикові вікна, броньовані двері, тамбуру немає. Квартира жила, в дуже зручному місці, запитуйте. Реальному покупцю торг.

власник
Двокімнатна квартира/52,2 кв.м.

Продам квартиру,Б. Миру 13,на першому поверсі,пластикові вікна,утеплення з середини (мін. вата -гіпсокартон),газовий котел,лічильник день-ніч,якісні вхідні двері,тамбур.Ремонт не дороблений. Власник,переоформлення без проблем (квартира чиста без судів,застав,кредитів,наслідників тощо…) По питанням дзвоніть,пишіть.

власник
Продам квартиру Б. Миру 13 ,1-й поверх

Продам трехкомнатную квартиру в центре города 5 этаж( на бульвар мира 11). В квартире есть: газовое отопление, все пластиковые окна, металлическая входная дверь, бойлер, кондиционер, застеклённый балкон, кладовка, спутниковое ТВ, кухонный гарнитур, квартира сухая, в центре дома, крыша перекрыта, есть тех.этаж, в подъезде домофон и пластиковые окна. Все вопросы по тел 09******37 Лена.

власник
Продам квартиру 3-комнатную

Продам 1-ю приватизированную квартиру в центре города улица Центральная, 61 (бывш.Ленина), под ремонт, окна деревянные, отопления нет, установлены счетчики воды и газа, 6 этаж 9 этажного кирпичного дома с лифтом и домофоном (в квартире домофона нет). Общая площадь - 36,2кв.м, жилая комната - 19,3кв.м, кухня - 7,5кв.м., ванная комната - 3,3кв.м., коридор - 4,1кв.м., встроенный шкаф - 1,2кв.м, балкон - 0,8кв.м (не застеклен). Высота потолков - 2,5м. Долгов нет! Теплая и сухая! Не угловая! ТОРГ на отопление!

власник
Продаю 1-ю квартиру в Вольногорске, ул.Центральная (Ленина), 61.

Продам 2-х кімнатну квартиру в гарному стані від власника на бульвар Миру 13. АТБ, парк, бювет, піцерія, магазинчики знаходяться в 5-и хвилинах ходьби. Не так давно поклеїли шпалери та встановили натяжні стелі у залі та спальні, проведено 2 інтернетні кабелі - від Київстар та Вайтлинк (не оптоволокно), присутній гарний кухонний гарнітур. У ванній кімнаті та туалеті керамічна плитка, вікна виходять в сторону залізничного вокзалу через що відкривається чудовий вид на приватні будинки та поля. Всі вікна пластикові. Квартира не кутова. Якщо зацікавлені, телефонуйте за вказаним номером, відповість Олена.

власник
Продам 2-х кімнатну квартиру в гарному стані

Продам однокомнатную квартиру, по адресу Центральная 31а. Под ремонт, есть балкон. Не угловая, второй этаж.

власник
Продам квартиру

Оголошення від власника ! Вулиця центральна 29А Південна сторона 2 поверх Встановлені пластикові вікна Балкон засклений деревом Є газовий котел Квартира тепла .

власник
ул. Центральная, 29А, Вольногорск, Днепропетровская 10000.0 USD

В квартире сделан хороший ремонт, на полу листы OSB, в коридоре и кухне сверху ламинат, в комнате линолеум. Полностью заменена проводка, новая канализация, окна, бронированые входные двери с тепло и шумоизоляцией. На окнах решётки. Расположение на 1 этаже в середине дома. Интересует только обмен на 2-х или 3-х комнатную квартиру. Рассмотрим все варианты. 09********41 Александр

власник
Обменяю квартиру

К вашему вниманию продается 2х комнатная квартира под ваш ремонт в центре города . В квартире установлено автономное газовое отопление ,новые радиаторы и трубы, также сделан капитальный ремонт балкона. Крыша не течёт . В 2х минутах хотьбы вся необходимая инфраструктура. Долгов по квартире нет . Документы впорядке и готовы к переоформлению . Звоните и записывайтесь на просмотр ! ДЕЙСТВУЕТ СКИДКА 5% ДЛЯ УЧАСТНИКОВ ВОЕННЫХ ДЕЙСТВИЙ И ИХ СЕМЕЙ НА УСЛУГИ АГЕНТСТВА. Для наших клиентов оценка недвижимости и земли БЕСПЛАТНО!!! Мирного неба и крепкого здоровья Вам и вашим близким.

Продам квартиру в центре города

Квартира, навпроти садочка #8, та школою #5 Дуже світла, затишна. Зручна інфраструктура. Недалеко залізнична станція та завод «Вільногірське скло» Опалення електричне, встановлені необхідні лічильники для цього та конвектори. На кухні є плита та гарнітур. Ремонт звичайний, в ванні та туалеті та прихожій робили косметичний ремонт у 2021 , після цього ніхто не жив. Квартира кутова. У будинку встановленні стеклопакети, всі лічильники та домофон. Всі деталі у приватні повідомлення.

власник
Продаж 2-х кімнатна квартира
1 - 24 з 46 результатів

Географія Вільногірськ