Продається однокімнатна квартира по вулиці Прикордонна (3 Слобідська) на землі, двір на 3 господарі. Квартира затишна та в тихому місці. Стоїть металопластикове вікно. Є бойлер, частково залишаються меблі та техніка. У квартирі ніхто не прописаний. З коридором 26 квадратів загальна площа. Вся необхідна інфраструктура у пішій доступності. Показ за попередньою домовленістю.

Прикордонна, 150/8

Продаю 2-кімнатну квартиру, 3-я Слобідська / пр-т. Центральний. 5-й поверх 9-поверхового цегляного будинку. 46 м. кв. загальної площі, не кутова. Роздільні кімнати та санвузол, капітальний ремонт кімнат. Чекаю на Ваші дзвінки.

Слобідська 3-я вул. (Дзержинського), 51

Предлагаю Вашему вниманию просторную 1 комнатную квартиру. Квартира расположена в тихом районе города улица Мельничная/1 Слободская. При продаже остается встроенная мебель – а именно новая кухня, газовая плита, кондиционер, встроенный шкаф купе и другое по договоренности. Планировка как в новострое – просторный коридор, раздельный санузел, вместительная кухня и комната 18 м2 с выходом на балкон. Большая просторная кухня 10 м2 – мечта каждой хозяйки, на которой свободно помешается даже диван. Квартира с качественным ремонтом, делали для себя, заменены все коммуникации, проводка, стояк, трубы, батареи и прочее. Прекрасный вариант для молодой семьи, или для пары, для 1 человека и не только! Спокойный тихий район. В доме новая крыша, перекрытая в 2021 году. Двор полузакрытого типа с детской площадкой. Если Вы мечтали о квартире где не требуется ремонт - это именно тот случай. Ждем Вас для просмотра. Больше информации по телефону.

Улица 1-ая Слободская, 77
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю 2-кімнатну квартиру, пр-т. Центральний / 3 Слобідська. Без комісії для покупця! Квартра знаходиться на 4-му поверсі 9 поверхового цегляного будинку. 50 м. кв. загальної площі. Автономне опалення, роздільні кімнати та санвузол. Чекаю на Ваші дзвінки!

Слобідська 3-я вул. (Дзержинського), 51Б

Продается двухкомнатная квартира в Центре на 3 Слободской/Пр.Центральный . Дом стоит во дворе . Комнаты раздельные , просторная лоджия ,санузел раздельный ,есть кладовка ,жилое состояния . Приглашаю на просмотр Звоните!

Продаю двухкомнатную квартиру в центре ( Пр.Центр./3 Слободская) и1

Пропоную до продажу 3 кімнатну квартиру в сучасній новобудові ЖК Нікола Град. Квартира дворівнева, індивідуальне газове опалення. Планування : 1й рівень- простора кухня- вітальня з великою подвійною заксленою лоджією на якій є кладова, простора спальня з лоджією та санвузол. 2й рівень - спальня, гардеробна, великий санвузол та подвійна засклена лоджія. Всі меблі та техніка якісні та нові. В квартирі виконаний сучасний новий ремонт на 1му рівні, 2й потребує фінішних робіт, сантехніка та матеріали є. З лоджій відкривається чудовий краєвид на місто та ріку. Закритий двір з дитячим майданчиком, продуктовим магазином, салоном краси. Є місця для паркування автомобілей. Комфортний та сучасний житловий комплекс з зручним розташуванням, вся інфраструктура в кроковій доступності. МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО Єоселя та Євідновлення, безготівковий розрахунок. Запрошуємо на перегляд !

6-я Слободская улица, 81Л, Заводской, Николаев, Николаевская 108000.0 USD

Продается двокiмнатна квартира в пятиповерховому будинку на першому поверсi, з балконом. Будинок растошован в самому центрi мiста по вул. 3 Слобiдська, район ринка ЮЛIAНА, поруч з проспектом Центральним, АТБ, поруч зi школою, дiтсадком. Квартира площею 46/29/6 с двома сумiжними кiмнатами ( на 2 сторони, що дае можливiсть iх роздiлення ), сумiжним санвузлом вiдремонтованим, знаходиться в дуже доброму станi : окна металлопласт, балкон застеклен , на вiкнах грати, встановлен бойлер, кондицiонер. Район гарний, центровий, вiдмiнна транспортна розвязка.

Слободская (Дзержинского) 3-я улица, 54, Центральный, Николаев, Николаевская 33000.0 USD

Угловая, комнаты раздельные, окна металлопласт, 2 застекленных балкона столярка. Санузел раздельный, бойлер, жилое состояние.

Слободская 6-я улица, 51, Центр, Николаев, Николаевская 34000.0 USD

Продам 3-х комнатную квартиру с дизайнерским ремонтом в районе Южного Буга и 6-слободской. Ремонт делался с самого нуля , начиная с отбивки стен , замена труб, замена новой медной проводки, отбивки полов и тд. - свежий ремонт - мебель и техника остаётся - система тёплых полов - гарантия на всю мебель и технику + в подъезде есть кладовка . Торг возможен!!! Все вопросы пишите в Вайбер или звоните .

власник
6-я Слободская улица, 2, Слободка, Николаев, Николаевская 140000.0 USD

Пропонуємо до придбання однокімнатну квартиру. 4Слобідська/Погранична. Новобудова. З хорошим ремонтом. Меблі та техніка залишаються. Провідний інтернет. Гарна прибудинкова територія. Закритий двір на 2 котеджи. Запрошуємо на перегляд та вдалу покупку.

Слободская 4-я улица, 138/1, Центр, Николаев, Николаевская 26999.0 USD

Житлові комплекси у Миколаїв

Продам 2-х кімнатну квартиру на пр-ті Центральному. Квартира знаходиться на 9 поверсі 9 поверхового будинку. Стан житловий. район з добре розвиненою інфраструктурою і транспортною розв;язкою. Запрошую на огляд , телефонуйте.

продаю 2 х комнатную квартиру Дзержинского

Географія Миколаїв