Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК бізнес-класу «Баку», вул. Шмідта, буд.15, Центральний район, мікрорайон парк Глоби. Код обєкта SF-2-763-178. Самий Цікавий мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парк Ракет і парк Глоби, сквер, театри і музеї, набережна Дніпра, кафе і ресторани, магазини і супермаркети, Озерний ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і лікарні, віддлення банку і пошти, салони краси, спортивні і СПА комплекси. Будинок зданий у 2018 році. Продаж за документами права власності. 9-й поверх 22-поверхового монолітно-каркасного будинку. Закрита впорядкована охороняєма теріторія, в будинку є підземний паркінг. Кришна газова котельня. Загальна площа – 43 кв.м: кухня - вітальня 11.6 кв.м, 1 окрема кімната 26,6 кв.м., 1 санвузол 3,6 кв.м.. Висота приміщення 2,8м. В квартирі присутній ремонт від забудовника. Вартість – $47 тис. + послуги АН. Працюємо по всьому Дніпру, є й інші варіанти – підберемо саме Вашу квартиру, пишіть запит. Більше актуальних обєктів у нашому телеграмі чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні державних програм «єОселя» під 3% та 7%. Іпотечна державна кредитна програма. Підтримаємо супровід угод – пошук житла по безготівковому розрахунку. Постанова 280 (втрата житла), та 719 (втрата члена родини).

можливий продаж по єОселя
Степана Бандери вул. (Шмідта), 15

Продам 2-кімнатну квартиру в ЖК бізнес-класу «Баку», вул. Шмідта, буд.15, Центральний район, мікрорайон парк Глоби. Код обєкта SF-2-763-178. Самий Цікавий мікрорайон міста з розвинутим транспортним сполученням, поруч розташовано: парк Ракет і парк Глоби, сквер, театри і музеї, набережна Дніпра, кафе і ресторани, магазини і супермаркети, Озерний ринок, дитячі і юнацькі навчальні заклади, аптеки і лікарні, віддлення банку і пошти, салони краси, спортивні і СПА комплекси. Будинок зданий у 2018 році. Продаж за документами права власності. 9-й поверх 22-поверхового монолітно-каркасного будинку. Закрита впорядкована охороняєма теріторія, в будинку є підземний паркінг. Кришна газова котельня. Загальна площа – 43 кв.м: кухня - вітальня 11.6 кв.м, 1 окрема кімната 26,6 кв.м., 1 санвузол 3,6 кв.м.. Висота приміщення 2,8м. В квартирі присутній ремонт від забудовника. Вартість – $47 тис. + послуги АН. Ще більше актуальних обєктів на сайті нашої агенції. Вказуйте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Супровід угод державних іпотечних програм «єОселя». Допомога при купівлі житла по безготівковому розрахунку: Постанова №206, №214, №280, №719 Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Продам 2-к квартиру ЖК «Баку» ЦЕНТР парк Глобы еОселя Ипотека AK

У продажу трикімнатна квартира. Вулиця Бандери (Шмідта) Квартира у середині будинку Дуже тепла, окремі кіснати Стан житловий, МПО, проводка у квартирі вся замінена. Гарне планування, одна кімната виходить на Шмидта кухня та ще дві кімнати у двір, двостороння квартира, провітрив та маєте чисте повітря Закритий двір, парковка, заїзд у двір через автоматичні металеві ворота. Двір просторий є де паркуватися У шаговій доступності зупинки громадського транспорту, центральний ринок Поруч школи та садочок Гарний варіант для родини, можливо вам під оренду то підходить Дзвоніть покажу вам цю квартиру

Продам 3к квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу трикімнатна квартира. Вулиця Шмідта, середній поверх, не кутова. Стан житловий ( під ремонт). МПО, проводка у квартирі вся замінена. Гарне планування , всі кімнати окремі, двостороння. Закритий двір. У шаговій доступності, зупинки громадського транспорту, ТРЦ Приозерний, центральний ринок. Поруч школи та садочок. Гарна інвестиція як для життя , так і під оренду. Аналогів нема, Дзвоніть сьогодні- завтра вже можете почути - продано.

Продам 3к квартиру Центр,  Шмидта, Озерка

Житлові комплекси у Дніпро