Продам 2-х кімнатну квартиру в жилому стані з вмонтованими меблями. В квартирі МП вікна, на балконі встановлено деревяні рами є лічильники на всі комунікації. До квартири іде сарай.

Шевченка, 86

Продам 3-х кімнатну квартиру з ремонтом, меблями та побутовою технікою є всі лічильники.В квартирі МП вікна, балкон і лоджія .Квартира тепла та сонячна.В квартирі є інтернет, кабельне телебачення та спутникова тарілка.

Шевченка, 115

Продам 2-х кімнатну квартиру Чешського планування в центрі міста. Квартира внутрішня. 5/5 . Загальна площа-52 м2 кімнати окремі,кухня-10 м2.Сан.вузол обєднаний,збільшений за рахунок кладової. В квартирі проведено капітальний ремонт. Покрівля будинку перекрита,проблем з дахом немає. При продажу залишаються вбудовані меблі. Є сигналізація в квартирі,в будинку є відеоспостереження. Хороше місцерозташування, все необхідне в кроковій доступності. Ціна-34000 $ +380964626603

Шевченка, 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 3-х кімнатну квартиру в центрі міста. Квартира підготовлена до ремонту. В квартирі нові МП вікна, на балконі МП вікна є лічильники на всі комунікації. В третій кімнаті підлогу вирівняють.

Шевченка, 3

Однокімнатна квартира в центрі міста по вул. Шевченка. Загальною площею 35,1 м.кВ. Будинок з ОСББ. Квартира в гарному, доглянутому стані, з усіма зручностями,зроблений косметичний ремонт, пластикові вікна, обшитий деревом балкон. Бойлер, лічильники, домофон. Квартира розташована в затишному, тихому дворі на третьому поверсі. Поряд центральний ринок, ТЦ Сільпо, дитячий садок. Подробиці по телефону.

власник
Однокімнатна квартира в центрі міста.

Дослідити місцевість

Географія Коростень